• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیمبیان یا اندروید ؟ اکسپریا رای یا ان 8 یا ایکس 7 ؟؟؟؟

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
سیمبین از دور خارج شده دیگه برنامه واسش نوشته نمیشه، نوکیا دیگه ویندوزفون میزنه،
در مورد گوشیهای جدید هم اطلاعی ندارم :D
فقط iphoneرو قبول دارم
شوما یسر به سایت موبایلستان بزن تا متوجه بشی که روزی چند برنامه جدید واسه سیمبین میاد :D
گوشی جدید نوکیا هم 808 هست !! تا یکماه دیگه وارد باز میشه و سیمبین هست !

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
سلام.
ببین کسانی که میگن آندروید بگیر و سیمبیان نگیر و بدرد نمیخوره و .... ، کذب محضه.
اونایی که طرفدار اندروید هستن ، بگین ببینم که بدنه آشغال ری بهتره یا 701 ؟
من یه توصیه بهت میکنم. اگه میخوای نوکیا بگیری ، فقط 701 بگیر . قیمتش 480 تومنه. ان8 اصلا طرفش نرو چون که سیستم عاملش دیگه آپدیت جدید براش نمیاد!
701 کاملا ان 8 رو لول میکنه فقط در مورد دوربین یکم ان 8 بهتره. اینم یه سری مشخصات 701 :
cpu : 1.3 GH
ram: 512 Mb
rom: 1 Gig
و....
مهمترین مزیتش اینه گوشیه جدیدیه و آپدیت براش میاد.
خب حالا بریم سر آندروید : اکسپریا ری هم رده این گوشیه . دوربینش 5 هست که در مقابل دوربین 701 که هشت مگاپیکسله ، حرفی واسه گفتن نداره.
سی پی یوش از 701 کمتره.
بدنش که دیگه آشغال به تمام معناست (پلاستیک بی کیفیت) . ولی 701 از فولاد ضد زنگ هست
صفحه نمایش ری ، سه دهم اینچ از 701 کوچکتره
و دیگه اینکه در حال حاضر صفحه نمایش 701 ، درخشان ترین صفحه نمایش جهانه

.....
برنامه های سیمبین کاملا کافی و کاربردی و پاسخگوی نیازت هست پس احساس کمبود هیچ برنامه ای رو نداری.
حتی واسه سیمبین یه برنامه هست بنام ویکیپدیای آفلاین فارسی که حجمش 1 گیگ هست و واسه اندروید اصلا وجود نداره !
تعداد بازی های اچ دی 701 حدود 50 تا هست که در برابر اندروید کمتره . پس اگر دیگه خیلی عشق بازی هستی ، اندروید بگیر. هر چند که این بازی ها جوابگو هستند.

یه سری برتری های دیگه ای هم نسبت به اندروید داره که اگه دوس داشتی بیشتر توضیح بدم.

ممنون از توضیحاتت
داداش اکسپریا ray که دوربینش 8.1 هست نه 5

economist

Registered User
لایک‌ها
165
شوما یسر به سایت موبایلستان بزن تا متوجه بشی که روزی چند برنامه جدید واسه سیمبین میاد :D
++ like u :D

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
ممنون از توضیحاتت
داداش اکسپریا ray که دوربینش 8.1 هست نه 5
بله حق با شماست. اما حسگرشون باهم تفاوت و 701 بزرگتره. البته من 701 دارم و خیلی تحقیق کردم مخصوصا در مورد همین ری ولی به این نتیجه رسیدم که 701 بهتره. اگه به اندروید علاقه داری باید بودجتونو بیشتر کنی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سیمبیان بگیر. گوشی یعنی نوکیا، نه اینکه مارک لباسشویی و جاروبرقی و گوشیت یکی باشن! (مثلا سامسونگ!) :D

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
آندروید Galaxy S2
N8 بل

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
بله حق با شماست. اما حسگرشون باهم تفاوت و 701 بزرگتره. البته من 701 دارم و خیلی تحقیق کردم مخصوصا در مورد همین ری ولی به این نتیجه رسیدم که 701 بهتره. اگه به اندروید علاقه داری باید بودجتونو بیشتر کنی

من هم وقتی نوکیا x7 رو دیدم شیفته ابوهتش شدم . خدایی نوکیا از لحاظ بدنه گوشی سرتره -
فکر کنم از نظر کیفیت به صورت کلی هم سر تر باشه ولی خب از جذابیت اندروید هم نمیشه صرف نظر کرد .

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
من هم وقتی نوکیا x7 رو دیدم شیفته ابوهتش شدم . خدایی نوکیا از لحاظ بدنه گوشی سرتره -
فکر کنم از نظر کیفیت به صورت کلی هم سر تر باشه ولی خب از جذابیت اندروید هم نمیشه صرف نظر کرد .
شما اگه امکان داره با 701 کار کن. چون سیستم عاملش خیلی پر سرعت و جدیدتر نسبت به x7 و N8 هست.
اونوقت میتونی بهتر تصمیم بگیری

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
سلام.
ببین کسانی که میگن آندروید بگیر و سیمبیان نگیر و بدرد نمیخوره و .... ، کذب محضه.
من یه توصیه بهت میکنم. اگه میخوای نوکیا بگیری ، فقط 701 بگیر . قیمتش 480 تومنه. ان8 اصلا طرفش نرو چون که سیستم عاملش دیگه آپدیت جدید براش نمیاد!
701 کاملا ان 8 رو لول میکنه فقط در مورد دوربین یکم ان 8 بهتره. اینم یه سری مشخصات 701 :
و....
خب حالا بریم سر آندروید : اکسپریا ری هم رده این گوشیه . دوربینش 5 هست که در مقابل دوربین 701 که هشت مگاپیکسله ، حرفی واسه گفتن نداره.
سی پی یوش از 701 کمتره.
بدنش که دیگه آشغال به تمام معناست (پلاستیک بی کیفیت) . ولی 701 از فولاد ضد زنگ هست

.....
برنامه های سیمبین کاملا کافی و کاربردی و پاسخگوی نیازت هست پس احساس کمبود هیچ برنامه ای رو نداری.
حتی واسه سیمبین یه برنامه هست بنام ویکیپدیای آفلاین فارسی که حجمش 1 گیگ هست و واسه اندروید اصلا وجود نداره !
تعداد بازی های اچ دی 701 حدود 50 تا هست که در برابر اندروید کمتره . پس اگر دیگه خیلی عشق بازی هستی ، اندروید بگیر. هر چند که این بازی ها جوابگو هستند.

یه سری برتری های دیگه ای هم نسبت به اندروید داره که اگه دوس داشتی بیشتر توضیح بدم.

شما دو تا گوشی هم قیمت با دو سیستم عامل مختلف رو مقایسه کردی که درست نیست!
ویکی پدیای آفلاین هم برای اندروید وجود داره هرچند به نظرم وجودش بیمورده وقتی آنلاینش هست و روزانه به مقاله هاش اضافه میشه و مقاله های قدیمش بروز میشن ...

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
قابل مقایسه نیستند اصلا!!
بیس اندروید لینوکس هست فقط همین کافیه برای برتر بودنش و جدای از اینکه لینوکس از لحاظ فنی فوقالعادست رایگان بودنش هم به توسعه اندروید کمک میکنه
سیمبیان که رسما تموم شدس و خود نوکیا هم رو به ویندوز اورده (ویندوز هم بزودی به سرنوشت سیمبیان دچار میشه :D نوکیا با این کار خودکشی کرد)

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
شما دو تا گوشی هم قیمت با دو سیستم عامل مختلف رو مقایسه کردی که درست نیست!
ویکی پدیای آفلاین هم برای اندروید وجود داره هرچند به نظرم وجودش بیمورده وقتی آنلاینش هست و روزانه به مقاله هاش اضافه میشه و مقاله های قدیمش بروز میشن ...
باید مقایسه بشن تا تفاوت ها مشخص بشه. هر کسی هم یه سلیقه ای داره و ممکنه با این مقایسه بتونه انتخاب درستی بکنه

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام.
و....
سی پی یوش از 701 کمتره.

.....

دوست عزیز دیگه دوران نوکیا و سیمبین سر اومده شما یه سر به موبایل دت ای ار بزن ببین زده ضضر میلیاردی نوکیا (خواستی لینک هم میزارم ) واسه چی واسه اینکه دیگه سیمبین طرفدار نداره

اندروید بر پایه لینوکس هست که خیلی انعطاف پذیره و کلی برنامه و بازی بیشتر نسبت به سیمبیان داره (توی سایت google.play ) خودتون نگاه کنید اونوقت نگاه کنید

نوکیا با اون سیستم عامل شخمیش سیبیان دیگه دورانش به سر اومده

من به شما گوشی اندوریدی سونی اریکسون رو پیشنهاد می کنم که واقعا عالیند

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
بیس اندروید لینوکس هست فقط همین کافیه برای برتر بودنش و جدای از اینکه لینوکس از لحاظ فنی فوقالعادست رایگان بودنش هم به توسعه اندروید کمک میکنه
سیمبیان که رسما تموم شدس و خود نوکیا هم رو به ویندوز اورده (ویندوز هم بزودی به سرنوشت سیمبیان دچار میشه :D نوکیا با این کار خودکشی کرد)

like++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
دوست عزیز دیگه دوران نوکیا و سیمبین سر اومده شما یه سر به موبایل دت ای ار بزن ببین زده ضضر میلیاردی نوکیا (خواستی لینک هم میزارم ) واسه چی واسه اینکه دیگه سیمبین طرفدار نداره

اندروید بر پایه لینوکس هست که خیلی انعطاف پذیره و کلی برنامه و بازی بیشتر نسبت به سیمبیان داره (توی سایت google.play ) خودتون نگاه کنید اونوقت نگاه کنید

نوکیا با اون سیستم عامل شخمیش سیبیان دیگه دورانش به سر اومده

من به شما گوشی اندوریدی سونی اریکسون رو پیشنهاد می کنم که واقعا عالیند
شما به یه نکته توجه نکردی که رنج قیمت ایشون تا 500 تومن هست. سخت افزارشون که اصلا قابل مقایسه با هم نیستند. برنامه های اندروید هم بیشتر جنبه فان داره . شما یه برنامه کاربردی بگو که سیمبین نداشته باشه...
هر چند اندروید بیشتر به درد گیمر ها میخوره

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
بل (سیمبین) متن بازه و سیستم عاملش خیلی سبکتره نسبت به سیستم عامل سنگین اندروید . مصرف باتری هم که در بل کمتره.
پس این گوشی 808 چیه که قراره تا یکماه دیگه بیاد ؟:D نکنه که ویندوز فونه؟:p

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
بل (سیمبین) متن بازه و سیستم عاملش خیلی سبکتره نسبت به سیستم عامل سنگین اندروید . مصرف باتری هم که در بل کمتره.
پس این گوشی 808 چیه که قراره تا یکماه دیگه بیاد ؟:D نکنه که ویندوز فونه؟:p

خوب ضرر میلیاردی نوکیا چه توجیهی داره خودتون برین بخونین بهتر متوجه میشین

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
خوب ضرر میلیاردی نوکیا چه توجیهی داره خودتون برین بخونین بهتر متوجه میشین
مطلبو حدود یه ماه پیش خونده بودم. یکی از دلایلش این میتونه باشه که تنوع گوشی هاش کمه ، یعنی سه تا گوشی بل پیش فرض وجود داره.

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38

امار 2007-2011
02b755ae-4eeb-c6e1.jpg

2011-12
76801873217839355033.jpg

02b755ae-4f35-5549.jpg

سهم بازار برندها 2012
02b755ae-4f62-d308.jpg

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سیمبین رو کلا فراموش کن. آندرویید بدون شک بهتره.

بالا