• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سی دی های آموزش ریاضیات،فیزیک و شیمی بدون فرمول(مختص کنکور)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cdgostar

Registered User
لایک‌ها
4
منم برای هدیه دادن میخوام وگرنه من خودم الان ارشد میخونم و این مباحث ریاضی پیش پا افتاده تو دستام موم هستند

amir.bikas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
اقا اينها مال زيست شناسي ميشه يا تجربي يا هر دو ؟
galexy [ان بيا اشتراكي برش داريم

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
آقای sasy23 اینجا تاپیک بنده هست و طبق قوانین شما اجازه ندارید در تاپیک بنده اقدام به تبلیغ محصولات خودتون بکنید ...

amir.bikas عزیز تعدادی از مجمو.عه ی سی دی هایی که من دارم مربوط به گروه ریاضی هست ولی مابقی آنها کاملا با رشته تجربی یکسان هست .

سی دی های زیست شناسی هم امسال به سی دی های این موسسه اضافه شده ..

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
یکی از دوستان قیمت 300 تومان رو پیشنهاد دادند .

من تا 400 و کمی پایین تر با هر کدوم از دوستان راه میام ...

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
دوستان حالا که این حسابان عوض شده چیکار کنیم ؟

یه چیز دیگه .

پس این استاد حسین احمدی چی ؟ ما کدوم رو انتخاب کنیم ؟ لطفا کمک کنین .

من که قاطی کردم .

آلفای ذهنی و ... اینچیزا رو .:(:wacko:

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان حالا که این حسابان عوض شده چیکار کنیم ؟

یه چیز دیگه .

پس این استاد حسین احمدی چی ؟ ما کدوم رو انتخاب کنیم ؟ لطفا کمک کنین .

من که قاطی کردم .

آلفای ذهنی و ... اینچیزا رو .:(:wacko:

دوست عزیز شاید ظاهر و جلد کتاب حسابان عوض شده باشه اما مفاهیم و سر فصل هایی که از این کتاب در کنکور میاد مانند سابق فرق نکرده ( می تونید به سایت سازمان سنجش مراجعه کنید و خودتون مشاهده کنید )

مبتکر و مخترع این آموزشها آقای سید امیرحسین دربندی هستند و این سی دی ها توسط ایشون آموزش داده می شن . ایشون دارای مدرک فوق لیسانس عمران از دانشگاه صنعتی شریف هستند و یک سال هم طراح سوال کنکور آزمایشی سازمان سنجش بودند .

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
دوست عزیز شاید ظاهر و جلد کتاب حسابان عوض شده باشه اما مفاهیم و سر فصل هایی که از این کتاب در کنکور میاد مانند سابق فرق نکرده ( می تونید به سایت سازمان سنجش مراجعه کنید و خودتون مشاهده کنید )

مبتکر و مخترع این آموزشها آقای سید امیرحسین دربندی هستند و این سی دی ها توسط ایشون آموزش داده می شن . ایشون دارای مدرک فوق لیسانس عمران از دانشگاه صنعتی شریف هستند و یک سال هم طراح سوال کنکور آزمایشی سازمان سنجش بودند .

سرفصل ها که کلا عوض شده . میشه بگید این سی دی ها ماله چه سالیه ؟

کلا ماله ریاضی و عمومی هستن دیگه ؟

بجز درس دادن مثلا مشاوره هم توش داره ؟

میگم شما اون سالی که بود ، میدونی فصل اول یا اخر حسابان ت چی بود ؟

ممنون

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز این سی دی ها ماله سال 88 هست .

قرار نیست که مطالعه و نکاه کردن به این سی دی ها دقیقا عین سرفصل های کتاب باشه . مثلا شما می تونید اول مبحث حد و پیوستگی رو بخونید و بعدا برید مبحث دنباله و سری رو بخونید . در حالیکه در کتاب بایستی اول دنباله و سری رو بخونید .

به طور کلی این شما هستید که تصمیم میگیرد ابتدا از کجا شروع کنید . خود من مثلا مبحث توابع رو آخر سر نگاه کردم چون احساس می کردم تسلط خوبی دارم . مثلا ممکنه شما در مبحث مشتق احساس ضعف نکنید و بدون اینکه مبحث مشتق رو نگاه کنید ، برید سراغ مبحث انتگرال .

این سی دی ها به طور مفصل تمامی مباحث ریاضیات ، فیزیک و شیمی رو تدریس می کنن و ضمن تدریس به شما یاد میدن چگونه بدون استفاده از روش های سنگین آموزشی ، تست های کنکور رو حل کنید ...

منظورتون از مشاوره رو نمیدونم چیه . ولی در حین تدریس تمامی مثالهایی که حل میکنه از کنکورهای سراسری و آزاده و به راحتی با استفاده از روشهایی که میگه تست های کنکورهای سراسری و آزاد رو حل می کنه .

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
دوست عزیز این سی دی ها ماله سال 88 هست .

روند آموزشی این سی دی ها به گونه ای هست که اصلا به روند کتاب جلو نمیره . مثلا شما می تونید اول مبحث حد و پیوستگی رو بخونید و بعدا برید مبحث دنباله و سری رو بخونید . در حالیکه در کتاب بایستی اول دنباله و سری رو بخونید .

به طور کلی این شما هستید که تصمیم میگیرد ابتدا از کجا شروع کنید . خود من مثلا مبحث توابع رو آخر سر نگاه کردم چون احساس می کردم تسلط خوبی دارم .

این سی دی ها به طور مفصل تمامی مباحث ریاضیات ، فیزیک و شیمی رو تدریس می کنن و ضمن تدریس به شما یاد میدن چگونه بدون استفاده از روش های سنگین آموزشی ، تست های کنکور رو حل کنید ...

مرسی.

راستی بجز فیزیک ریاضی و شیمی چی داره ؟ ( عمومی داره ؟ )

تو پ خ منتظرتون هستم .

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
سال 88 که من سی دی ها رو خریدم دروس عمومی رو نخریدم . چون لازم نداشتم . دروس عمومی رو اگه یه خورده تلاش کنید می تونید به راحتی درصدهای بالا بزنید ...

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
من توی عناوینی که دیدم مثلا مبحث لگاریتم نبود در حالیه دیروز رفتم به نمایندگیش ، توی بروشورش چیزای دیگه ایی هم بود .

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
درسته دوست عزیز . اون موقع که سی دی ها رو خریدم نیازی به مبحث لگاریتم نداشتم چون مبحث نسبتا ساده ای هست برای همین نخریدمش .

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان قیمت اومد روی 380 تومان.

خداییش خیلی بی انصافیه اگه بگید بازم پایین تر بیارم . همین الان اگر بخواید برید سی دی ها رو بخرید بالغ بر 1میلیون 500هزارتومان باید هزینه کنید ...

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
خیلی گرونه . اصلا نمیشه کپی کنید ؟ (دوستان چی؟):wacko:

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان سی دی ها به صورت اورجینال فروخته شدند .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا