Mohsen-6558
Registered User
سلام مادربرد GIGA EP41-UD3L دارم می تونم از پردازنده ی Intel Xeon x5450 استفاده کنم؟
سلام و عرض ادبسلام مادربرد GIGA EP41-UD3L دارم می تونم از پردازنده ی Intel Xeon x5450 استفاده کنم؟
سلامسلام روی مادر بورد z68-ap giga جواب میده؟
مادربوردی دارید که رم 32 گیگ ساپورت کنه و هم این سی پی یو ؟
با سلام و احترامسلام و عرض ادب
بله میتونید از این پردازنده روی مادربردتون استفاده بفرمایید
باسپاس
سلام مجددبا سلام و احترام
لظقا شرایط خرید رو بفرمایین شماره حساب ، قیمت نهایی ، مهلت تست و غیره
و یه سوال دیگه وقتی از این پردازنده استفاده کردیم بعدا می تونیم برگردیم به پردازنده ی قبلی؟ منظورم از نظر سخت افزاری و تغییراتی که می دیم تا بتونیم از این پردازنده ها استفاده کنیم هست.
سلام و عرض ادبسلام پیوی جواب من بدید این cpu ها برای بازی هایی سنگین مثل addend ware یا farcry4 جواب میده مین هست تا 16 گیگ رم ساپورت کنه واسه این ها
با سلام و عرض ادبسلام
من می خوام یه کیس مناسب برای گیم ببندم البته کیس، پاور، هارد، دی وی دی رایترش رو دارم.
فقط مین برد، سی پی یو، رم و کارت گرافیک لازممه. بودجه ام برای این 4 تا هم 1.200
خواستم بپرسم مین و سی پی یوی خوب چی می تونید واسم جور کنید؟ بعد مین برداتون تا 16 گیگ رم می خوره؟ یه سوال دیگه تو این سی پی یوهایی که دارید چیزی هست که قدرتی معادل Intel Core i5 3470 داشته باشه؟ (من قدرت معادل این سی پی یو رو درنظر دارم)
ممنون می شم جواب بدید مرسی.
ممنون فقط سوال من این هست که آیا مادربردهایی که سی پی یوهای شما بهشون می خورن (775) تا 16 گیگ رم ساپرت می کنند یا نه. شرمنده اطلاعات من خیلی کمه از سخت افزار به خاطر همینه که می پرسم-این رم هم برام خیلی مهمه.با سلام و عرض ادب
متاسفانه در حال حاضر به غیر از سی پی یو های زئون و مادربردهای مربوط به این سی پی یو ها چیز دیگه ای نداریم
با تشکر
سلام و عرض ادبممنون فقط سوال من این هست که آیا مادربردهایی که سی پی یوهای شما بهشون می خورن (775) تا 16 گیگ رم ساپرت می کنند یا نه. شرمنده اطلاعات من خیلی کمه از سخت افزار به خاطر همینه که می پرسم-این رم هم برام خیلی مهمه.
سلام و عرض ادبالآن موجودیتون چیه?
Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk