• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شارژ باطري

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شارژ از طریق usb چطور؟چون با usb معمولا گوشی 85% پر میشه و بالاتر نمیره.

والله من یه بار w810 رفیقم رو با usb تا 93 درصد شارژ کردم...ولی کلا به نظر میاد شارژ با usb نسبت به شارژر معمولی هم دیر تر کامل میشه به دلیل ولتاژ مربوطه هم اینکه این یه قابلیت هست که سونی اریکسون داره که مثلا یه موقع اگه برق نبود یا مثلا شارژر همراهتون نبود بتونید با کابل با لپ تاپ مثلا شارژش کنید ولی اینکه همیشه بخواهید از این روش استفاده کنید توصیه نمیشه....:)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
در باره شارژ با usb یک زمانی یک تاپیک داشتیم...یادش به خیر!!!....مال من تا 90% شارژ میکنه ولی وقتی باز هم تو usb بمونه شروع میکنه به دشارژ شدن:blink:
م یا هنوز شارژ کامل نشده , از شارژ جدا کنیم , مشکلی برای باطری پیش میاد ؟
باطری از نوع لیتیم-یون هستش

با تشکر

البته با 1 یا2 بار مشکلی پیش نمیاد ولی در طولانی مدت اگر این کار انجام بشه برای باتری خوب نیست

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
والله من یه بار w810 رفیقم رو با usb تا 93 درصد شارژ کردم...ولی کلا به نظر میاد شارژ با usb نسبت به شارژر معمولی هم دیر تر کامل میشه به دلیل ولتاژ مربوطه هم اینکه این یه قابلیت هست که سونی اریکسون داره که مثلا یه موقع اگه برق نبود یا مثلا شارژر همراهتون نبود بتونید با کابل با لپ تاپ مثلا شارژش کنید ولی اینکه همیشه بخواهید از این روش استفاده کنید توصیه نمیشه....:)
ممنون مازیار جان.
277.gif

بالا