• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شالکه 04

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
جدی 5 تا زد ؟ من که دارم شبکه 3 رو میبینم 1 هیچ جلو هست اینتر عجب گلی زد استانکویچ !

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جواتی چرا اینقدر شعر می بافی؟:دی
تو بوندس لیگا شمارش 10 هست و تو چمپیونز لیگ از اول 16

کجا همین چیزی رو گفته؟ لینک میدی؟
قبل از اومدن علی کریمی هم با ماگات مشکل داشتن و بعد از رفتنش هم از علت رفتن صحبتی نکردند

شماره 10 هم فک کنم جای بازیکنی که با شماره 10 بود و جدا شده بود به کریمی دادند
اه جدی ؟! این خارجیا برای هر بازیکنشون دو شماره دارن ؟ :lol: حالا چرا میزنی ژکوند! (امضاتو عشق است)
پ.ن: جان علی اسمم مجتباس شایعه نساز :دی

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جدی 5 تا زد ؟ من که دارم شبکه 3 رو میبینم 1 هیچ جلو هست اینتر عجب گلی زد استانکویچ !
از این 5 تا رائول فقط یکیشو زده ! دوتاشم ادو ! حالا ببینیم چه خبر بوده منم درست ندیدم

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
لحظه تعویض کریمی و رائول

i224400_11.jpg

i224399_12.jpg

i224398_13.jpg

i224397_14.jpg

i224396_15.jpg

i224395_16.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
باور نکردنی بود . وقتی عدد 5 رو دیدم باور نکردنی تر حضور شالکه در نیمه نهایی هست . شاید بتونه منچستر یا چلسی رو هم ببره . کسی نمی دونه ...

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

آقا سینا ، ممنون به خاطر عکسهایی که گذاشتی .

شالکه ، اینتر رو تو سن سیرو ترکوند !

با توجه به نتایجی که امشب به دست اومد ، حضور شالکه و رئال مادرید رو در مرحله نیمه نهایی تقریبا قطعی باید بدونیم .

البته به نظر من صعود رئال قطعی شده .

ولی صعود شالکه هنوز قطعی نیست . یهو دیدید اینتر تو گلزن کرشن 3 تا گل زد ! :p

علی هم برای اولین بار برای شالکه بازی کرد . مبارک باشه .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
باور نکردنی بود . وقتی عدد 5 رو دیدم باور نکردنی تر حضور شالکه در نیمه نهایی هست . شاید بتونه منچستر یا چلسی رو هم ببره . کسی نمی دونه ...

یهو دیدی رئالم برد ... خدا میدونه

آقا سینا ، ممنون به خاطر عکسهایی که گذاشتی .

شالکه ، اینتر رو تو سن سیرو ترکوند !

با توجه به نتایجی که امشب به دست اومد ، حضور شالکه و رئال مادرید رو در مرحله نیمه نهایی تقریبا قطعی باید بدونیم .

البته به نظر من صعود رئال قطعی شده .

ولی صعود شالکه هنوز قطعی نیست . یهو دیدید اینتر تو گلزن کرشن 3 تا گل زد ! :p

علی هم برای اولین بار برای شالکه بازی کرد . مبارک باشه .

عزیزم 3 تا هم بزنه فایده نداره ... بازی 5-2 شده ... باید حد اقل 4 تا بزنه گل هم نخوره ;)

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منچستر رو عمراً بتونه :eek:
الان بازیو داره نشون میده اینتر سردرگم بازی کرده
تیمای ایتالیایی وضعشون کلاً به هم ریختس هیچیشون حساب کتاب نداره

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
دوستان یه مشکلی دارم , بی ربط به موضوع نیست , کمکم کنید ,

این شبکه سه ما , هر وقت فوتبال خارجی پخش می کنه , خراب میشه و تصویرش ثابت میمونه , بعد با آنتن که میبینیم درسته ها , اما با ماهواره , خراب میشه ..

فقط و فقط هم وقتی فوتبال خارجی داریم میبینیم اینجوری میشه !

درمونش چیه ؟!!؟

راشتی , این مشکل رو با دو سه نفر در میون گذاشتم ع اونا گفتن مال اونا هم اینجوری میشه ...
1111113311111133

تو biss وارد کن

تو dcw هم شاید کار کرد

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
خیلی شاخ بازی میکرد ممکنه مشکل ساز بشه واسه چلسی یا منچستر !

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
عملکرد علي کريمي در ديدار با اينتر بررسي شد

علي کريمي در حضور چند دقيقه‌اي براي تيم شالکه در ديدار مقابل اينتر تمامي پاس‌هاي خود را به مقصد رساند.

00028377.jpg

تیم فوتبال شالکه سه شنبه شب در دیدار رفت از مرحله یک چهارم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 5 بر 2 مقابل اینتر در ورزشگاه سن سیرو به برتری رسید. علی کریمی در دقیقه 87 این دیدار به جای رائول گونزالس اسپانیایی وارد زمین شد و عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشت.

بازیکن ایرانی تیم فوتبال شالکه که اعتماد رالف رانگنیک، سرمربی این تیم، را به خود جلب کرده در مدت زمان 6 دقیقه ای حضور خود در زمین، پنج بار صاحب توپ شد و همه پاس های خود را به همبازیان خود ارسال کرد. کریمی یک بار هم مرتکب خطا شد.

کریمی در این دیدار با شماره 16 به میدان رفت چرا که راکیتیچ پیش از این با شماره 10 در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده است.

شالکه چهارشنبه هفته آینده دیدار برگشت این رقابت ها را مقابل اینتر در "ولتینس آرنا" برگزار خواهد کرد.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

علي کريمي در حضور چند دقيقه‌اي براي تيم شالکه در ديدار مقابل اينتر تمامي پاس‌هاي خود را به مقصد رساند.

00028377.jpg

تیم فوتبال شالکه سه شنبه شب در دیدار رفت از مرحله یک چهارم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 5 بر 2 مقابل اینتر در ورزشگاه سن سیرو به برتری رسید. علی کریمی در دقیقه 87 این دیدار به جای رائول گونزالس اسپانیایی وارد زمین شد و عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشت.

بازیکن ایرانی تیم فوتبال شالکه که اعتماد رالف رانگنیک، سرمربی این تیم، را به خود جلب کرده در مدت زمان 6 دقیقه ای حضور خود در زمین، پنج بار صاحب توپ شد و همه پاس های خود را به همبازیان خود ارسال کرد. کریمی یک بار هم مرتکب خطا شد.

کریمی در این دیدار با شماره 16 به میدان رفت چرا که راکیتیچ پیش از این با شماره 10 در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده است.

شالکه چهارشنبه هفته آینده دیدار برگشت این رقابت ها را مقابل اینتر در "ولتینس آرنا" برگزار خواهد کرد.

دیگه پنج پاس بررسی نمیخواد:D

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تفاوت سطح فوتبال ما :D و اونها :cool: از همین بررسی های کوچولو ناشی میشه دیگه!

صدرصد اینو ایرانیها بررسی کردن مگرنه تو فوتبال اروپا بازیکنی که 6 دقیقه بازی کنه نه نمره ای بهش میدن نه عملکردشو بررسی میکنن مگر اینگه کار فوق العاده ای تو اون مدت انجام بده

بازم بابت خبر ممنون:rolleyes:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

00028377.jpg

خیلی ممنون لیلی جان
اون یه خطا رو با یه تکل زد زیر پای اشنایدر که به نظرم کار درستی بود و حرفه ای گری کرد
دوستانی که میگن این بررسی رو ایرانیها کردن برن تو همه سایتایی که گزارش دقیقه به دقیقه بازی رو دادن ببینن همه جزئیات بازی از جمله خطای کریمی رو نوشتن
به نظرم همین که تو بازی به این مهمی و البته بازی خوب شالکه برای دقایقی نقش داشت حداقل خاطره خوبی براش میتونه باشه و امیدوارکنندس که دوباره تو بازیای بعد بتونه خودی نشون بده و ستاره بشه البته اینبار تو آلمان
36.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تفاوت سطح فوتبال ما :D و اونها :cool: از همین بررسی های کوچولو ناشی میشه دیگه!

Like Like Like

دقیقا همینه ... اونها تو 5 دقیقه هم طرفو بررسی میکنن ... 1 خطا و 5 پاس صحیح ... همین عملکرد تو انتخاب بعدی

مربی تاثیر گذاره ... اما تو ایران گل زد که خوبه نزد بده

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خیلی ممنون لیلی جان
اون یه خطا رو با یه تکل زد زیر پای اشنایدر که به نظرم کار درستی بود و حرفه ای گری کرد
دوستانی که میگن این بررسی رو ایرانیها کردن برن تو همه سایتایی که گزارش دقیقه به دقیقه بازی رو دادن ببینن همه جزئیات بازی از جمله خطای کریمی رو نوشتن
به نظرم همین که تو بازی به این مهمی و البته بازی خوب شالکه برای دقایقی نقش داشت حداقل خاطره خوبی براش میتونه باشه و امیدوارکنندس که دوباره تو بازیای بعد بتونه خودی نشون بده و ستاره بشه البته اینبار تو آلمان
36.gif

مثل اینکه شما حرف منو درست متوجه نشدین:rolleyes:
من گفتم توی اروپا وقتی بازیکن از دقیقه 85 تا 90 وارد بازی بشه عملکردش مورد بررسی قرار نمیگیره یا نمره ای دریافت کنه مگر اینکه یک کار فوق العاده انجام بده. فکر نکنم 4 تا پاس سالم چیزی باشه که مورد بررسی قرار بگیره

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مثل اینکه شما حرف منو درست متوجه نشدین:rolleyes:
من گفتم توی اروپا وقتی بازیکن از دقیقه 85 تا 90 وارد بازی بشه عملکردش مورد بررسی قرار نمیگیره یا نمره ای دریافت کنه مگر اینکه یک کار فوق العاده انجام بده. فکر نکنم 4 تا پاس سالم چیزی باشه که مورد بررسی قرار بگیره
پوریا حرف خوبی زد بخونش ... :)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
Last edited:
بالا