Don Bandini
کاربر تازه وارد
حالا میگی پورسل... اما خداییش سگش می ارزه به ایرانسل و تالیاPoorCell نامیست برازنده برای این اپراتور با کیفیت!
کوتاه و پر معنا!
اسمش رو باید میذاشتن BehtarCell... یا BehCell
حالا میگی پورسل... اما خداییش سگش می ارزه به ایرانسل و تالیاPoorCell نامیست برازنده برای این اپراتور با کیفیت!
کوتاه و پر معنا!
نمی خوام بگم این اپراتور بده یا اون یکی خوبه !!حالا میگی پورسل... اما خداییش سگش می ارزه به ایرانسل و تالیا
هنوز من این رو متوجه نشدم که شما دولتی دارین یا ایرانسل ، چطوری این آمار دقیق رو میدین ؟!خب من از راه تجربه هر 3 مورد به چنین نتیجه ای رسیدم!
برادر من همه نوع سیمکارت داشته تا حالا. تالیا که آنتن دهیش بدک نیست اما با sms مشکل داره. مثلا اگه عکس باشه یا چند قسمتی باشه کلی اذیتت می کنه. ایرانسل هم خدا بده برکت. اولا برای گرفتن شمارش باید کمی بیشتر از اپراتور اول پشت خط بمونی. بعدشم اینم با sms مشکل داره. درصد Failed شدنشون هم بیشتره تو تالیا و ایرانسل. Delivery Report هم که جفتشون یکی در میون میزنه. آنتن دهی اپراتور اول هم از جفت اینا بهتره. کافیه دو سه بار مسافرت بری ببینی تو جاده چه زجری میکشی با این 2 تا... در ضمن بخوای و نخوای باید قبول کنی که کلاس کار 0935 و 0932 با 091 خیلی فرق داره... واقعیته!
هزینه مکالمه همراه اول! هم نسبت به اون 2 تا خیلی پایین تره.
ایرانسل هم من امتحان کردم به خارج از کشور sms میداد اما دریافت نمیکرد از خارج!!! حالا نمیدونم چرا اینطوری بود. با 2-3 تا خط ایرانسل امتحان کردم همشون اینطوری بودن.
من دولتی دارم. اما برادرم کل اینا رو امتحان کرده تا حالا. آخرش هم مجبور شد بره 0912 بگیره.هنوز من این رو متوجه نشدم که شما دولتی دارین یا ایرانسل ، چطوری این آمار دقیق رو میدین ؟!
من دولتی دارم. اما برادرم کل اینا رو امتحان کرده تا حالا. آخرش هم مجبور شد بره 0912 بگیره.
این مشکلاتی که گفتم رو روی تجربه شخصی خودم و برادرم بیان کردم. واقعا این مشکلات رو داشتیم باهاش.
فکر نمیکنم کسی الان بتونه بگه که ایرانسل و یا تالیا از شبکه دولتی بهتر هستن. شما آنتن دهی و وضعیتsms و هزینه مکالمه رو که در نظر بگیرید به نتیجه ای میرسید که من و بقیه رسیدیم!
خب شما دارید دقیقه ای 60-70 تومن پول مکالمه با ایرانسل رو میدید. دولتی دقیقه ای 45 تومنه. ارسال چند تا sms مجانی که شق القمر نیست! حالا مثلا اگه به من بگن sms ها مجانی هست و بزن فکر می کنی من تعداد sms ارسالیم میشه 50 برابر؟ نه... دونه ای 14 تومنه که مجانی و غیر مجانیش خیلی توفیق نمیکنه. مگه یکی از این smsبازهای خفن باشه که روزی حداقل 100 تا میفرسته... که خب خیلی بهش حال میده. اما تعدادشون چقدره مگه؟ در ضمن ایرانسل خیلی بیشتر از اینا نوش جان کرده. اینکه بگه مجانی sms بفرستین کار شاقی نیست.حتما منفی، مثبت رو قاطی کردین
من 20 مهر سال 85 تصمیم گرفتم که برم موبایل بخرم، بودجه هم تا حدی گه بخوام یه خط 912 با کد 4 بخرم موجود بود
از طریق رسانه ها متوجه شدم که قرار از آبان سیم کارت های اپراتور دوم بیاد، شنیده بودم که قراره چه امکاناتی داشته باشه ، صبر کردم تا آبان بشه، 4 آبان رفتم گرفتم ، اون موقع هم جو منفی زیاد بود، همش به خاطر گندکاری های تالیا بود که به جز سرویس همه چیز ارائه میداد(همین الانش هم تعطیله!!!) از اون موقع تا حالا مشکل حادی نداشتم ، حتی توی شهرستان هم که رفته بودم، بهتر از خطوط دولتی آنتن میداد، شاید شما نمی خواهید این رو قبول کنید به خاطر این هست که کلی پول سیم کارت دادین و حالا دارین هی ضرر میکنید ؟ نمیتونه اینطور باشه ؟ :blush:
تنها مشکلاتی که به ندرت اتفاق می افته اینه که بعد از برقراری تماس صدا نمیاد که با تماس دوباره برطرف میشه
در ضمن در مورد اس ام اس هم مشکلی نیست، همه چی درسته
یه سوال داشتم ! آخرین باری که با خط 912 خودتون اس ام اس مجانی زدید چه تاریخی بوده ؟
فکر کنم ایرانسل از همون اول هم میخواست سیم کارت مجانی بدی (مثل بقیه دنیا)، حالا داره اینجوری کارش رو پیش میبرهخب شما دارید دقیقه ای 60-70 تومن پول مکالمه با ایرانسل رو میدید. دولتی دقیقه ای 45 تومنه. ارسال چند تا sms مجانی که شق القمر نیست! حالا مثلا اگه به من بگن sms ها مجانی هست و بزن فکر می کنی من تعداد sms ارسالیم میشه 50 برابر؟ نه... دونه ای 14 تومنه که مجانی و غیر مجانیش خیلی توفیق نمیکنه. مگه یکی از این smsبازهای خفن باشه که روزی حداقل 100 تا میفرسته... که خب خیلی بهش حال میده. اما تعدادشون چقدره مگه؟ در ضمن ایرانسل خیلی بیشتر از اینا نوش جان کرده. اینکه بگه مجانی sms بفرستین کار شاقی نیست.
بعدشم شما فقط داخل بعضی شهرها و برخی نقاط محدود رو در نظر نگیرید که ایرانسل ممکنه بهتر آنتن بده. اگه یه ارزیابی کلی داشته باشید متوجه میشید که دولتی ها بهترن از این نظر. البته ایرانسل داره به سرعت نصب انتن می کنه. ولی اپراتور دولتی هم بیکار نیست و چون حجم شبکه رو زیاد کرده مجبوره دائم آنتن اضافه کنه.
در مورد آنتن دهی بین شهری و حومه شهری که خودتون ایرانسل دارید و مشکلاتش رو میدونید!
در مورد هزینه خرید سیمکارت شما درست میگین. پدر بنده سالها پیش مبلغ گزافی واسه سیمکارتشون دادن. (همینی که من صاحابشم) اما باز الان می بینم که همچین ضرری نکردم. اولا که اون موقه موبایلی وجود نداشته و اون قیمت می ارزیده و در ثانی الان همین خط رو 800 رو هوا می زنن!
سیمکارت دولتی چند ماه پیش فکر کنم تا 250 تومن هم اومد پایین. اما الان اگه اشتباه نکنم کد 8 رو دارن 350 میدن. (اگه اشتباهه تصحیح کنید). قیمت اینا داره کم کم میره بالا... حالا صرفنظر از اینکه شما ایرانسل دارید باید بگم که این ایرانسله که الان داره زور میزنه ورشکست نشهسیمهای اعتباری اپراتور دولتی بدجوری کارشون رو خوابوند. خودت داری می بینی چطوری میخواد سیمکارت بفروشه...
این آرمشون چه معنی میتونه داشته باشه
IR-TCIحالا میگی پورسل... اما خداییش سگش می ارزه به ایرانسل و تالیا
خب من از راه تجربه هر 3 مورد به چنین نتیجه ای رسیدم!
برادر من همه نوع سیمکارت داشته تا حالا. تالیا که آنتن دهیش بدک نیست اما با sms مشکل داره. مثلا اگه عکس باشه یا چند قسمتی باشه کلی اذیتت می کنه. ایرانسل هم خدا بده برکت. اولا برای گرفتن شمارش باید کمی بیشتر از اپراتور اول پشت خط بمونی. بعدشم اینم با sms مشکل داره. درصد Failed شدنشون هم بیشتره تو تالیا و ایرانسل. Delivery Report هم که جفتشون یکی در میون میزنه. آنتن دهی اپراتور اول هم از جفت اینا بهتره. کافیه دو سه بار مسافرت بری ببینی تو جاده چه زجری میکشی با این 2 تا... در ضمن بخوای و نخوای باید قبول کنی که کلاس کار 0935 و 0932 با 091 خیلی فرق داره... واقعیته!
هزینه مکالمه همراه اول! هم نسبت به اون 2 تا خیلی پایین تره.
ایرانسل هم من امتحان کردم به خارج از کشور sms میداد اما دریافت نمیکرد از خارج!!! حالا نمیدونم چرا اینطوری بود. با 2-3 تا خط ایرانسل امتحان کردم همشون اینطوری بودن.
این رو به خاطر احترامی که به نظر مردم میگذارن انتخاب کردن !!!!
چون 19 نفر با اس ام اس این نام رو فرستادن !
حالا میگی پورسل... اما خداییش سگش می ارزه به ایرانسل و تالیا
با این اسمی که انتخاب کردن ؛ از این پس روی صفحه موبایل به جای IR-MCI باید HAMRAHEAVVAL رو ببینیم ؟