• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبكه بازها كمككككككككككككككككك!!

Parmida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما تو محل كارمون يه شبكه داخلي وجود داره كه براي متصل شدن به اينتر نت بايد يه يوزر نيم- پسورد كه از طرف مدير شبكه بهمون دادن استفاده كنيم و هر كي روزي 2ساعت هم بيشتر نميتونه وصل به اينترنت باشه!!
ميشه بگين چه جوري بايد هروقت دلمون خواست و به هر مدت بتونيم از اينترنت استفاده كنيم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين.

Parmida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا از بروبچ ها يه مرد پيدا نميشه به من كمك كنه؟؟ :eek: :eek: :eek:

jingaretro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين من فكر مي كنم اين بستگي به سيستم پروكس سرور شما داره.
اما يه snifferچند مدت پيش ديدم كه پسوردهاي روي lan رو جمع مي كنه ميده اسمش فكر كنم zsniffer يا تو همين مايه ها بود شايد كارتو راه بندازه . :D

Parmida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه جوري ميتونم اين zsniffer رو پيدا كنم و چه جوري كار ميكنه؟؟؟

به نقل از jingaretro :
ببين من فكر مي كنم اين بستگي به سيستم پروكس سرور شما داره.
اما يه snifferچند مدت پيش ديدم كه پسوردهاي روي lan رو جمع مي كنه ميده اسمش فكر كنم zsniffer يا تو همين مايه ها بود شايد كارتو راه بندازه . :D

vertigomaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Parmida :
ما تو محل كارمون يه شبكه داخلي وجود داره كه براي متصل شدن به اينتر نت بايد يه يوزر نيم- پسورد كه از طرف مدير شبكه بهمون دادن استفاده كنيم و هر كي روزي 2ساعت هم بيشتر نميتونه وصل به اينترنت باشه!!
ميشه بگين چه جوري بايد هروقت دلمون خواست و به هر مدت بتونيم از اينترنت استفاده كنيم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين.

اطلاعاتتون درباره سيستم عمل و سيستم كنترل كاربران و ... كافي نيست
تقريبا در حد صفره در نتيجه نميشه گفت كه چي كار ميشه كرد

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
دوست عزيز مشكل شما به اين صورته :
مدير شبكه شركت شما سرويس اينترنت مربوط به سيستم ها رو با وي پي ان راه اندازي كرده و اينطور كه از نوشته ي شما بر مياد با نرم افزار اكانتينگ (مثلا ان تي تك پلاس) سهميه روزانه اي براي شما در نظر گرفته شده كه روزانه بيش از مقدار 2 ساعت رو نتونيد استفاده كنيد .
به نظر من راه حلي وجود نداره مگر پيدا كردن يوزر نيم و پسورد ساير همكاران !!!!! ؟؟؟ يا هك كردن سرور و در آخر صلاح رفتن با مدير شبكه :D

vertigomaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M-r-r :
با سلام
دوست عزيز مشكل شما به اين صورته :
مدير شبكه شركت شما سرويس اينترنت مربوط به سيستم ها رو با وي پي ان راه اندازي كرده و اينطور كه از نوشته ي شما بر مياد با نرم افزار اكانتينگ (مثلا ان تي تك پلاس) سهميه روزانه اي براي شما در نظر گرفته شده كه روزانه بيش از مقدار 2 ساعت رو نتونيد استفاده كنيد .
به نظر من راه حلي وجود نداره مگر پيدا كردن يوزر نيم و پسورد ساير همكاران !!!!! ؟؟؟ يا هك كردن سرور و در آخر صلاح رفتن با مدير شبكه :D

دوست عزیزم
از کجا فهمیدی که Username و password را کجا وارد میکنند ؟
چرا فکر نکردی که مثلا یک authenticate server روی وب مثل internetgw و یا winroute ندارند
از کجا فهمیدی که سیستم عاملشون ویندوز و برنامشون NTTac هست ؟ و از کجا فهمیدی که یک *** Server سخت افزاری ندارند ؟
یه عالمه چیزهای دیگه که نامشخص هست هم هنوز باقیست ؟
DID U GET IT

بالا