usef8000
Registered User
لینک وریفای دوم رو میفرسته قسمت اسپم ایمیل برو شاید اونجا رفتهالان نزديك 48 ساعت از تاييد ايميل و تلفن گذشته اما هنوز هيچ ايميلي براي پسورد برام نيومده . گزينشي انتخاب مي كنن؟
لینک وریفای دوم رو میفرسته قسمت اسپم ایمیل برو شاید اونجا رفتهالان نزديك 48 ساعت از تاييد ايميل و تلفن گذشته اما هنوز هيچ ايميلي براي پسورد برام نيومده . گزينشي انتخاب مي كنن؟
در قسمت اسپم هم چيزي نيومده. فقط يه كانفيرم موقع ثبت نام اومد:لینک وریفای دوم رو میفرسته قسمت اسپم ایمیل برو شاید اونجا رفته
نمیدونم شاید دیرتر شدهدر قسمت اسپم هم چيزي نيومده. فقط يه كانفيرم موقع ثبت نام اومد:
Welcome to Steemit! Confirm Your Email
ديگه ايميل جديدي تو اين 2 روز نيومده. شايد يادشون رفته :general210::general307:
بله با جيميل ثبت نام كردم.نمیدونم شاید دیرتر شده
با جیمیل ثبت نام کردی
دیروز سرورش ضعیف شده بود سایت قطع و وصلی داشت شاید زیاد شده کاربراش واسه اینه
مهم کیفیت پست هست به هر زبانی البته زبان اصلی انگلیسیه زبانهای کره ای و چینی و اسپانیایی هم کاربرای زیادی دارنیوسف جان من چندتا سئوال داشتم که تو یه گروه تلگرامی که برای اینکار درست شده هیچ جوابی نگرفتم حال از شما میپرسم
سوال اول اینه آیا متن فارسی هم میشه توش گذاشت؟ بعد اینکه درامد متن خارجی و فارسی ممکنه متفاوت باشه؟
سئوال دوم اینه که چطور متن خارجی یونیک گیر بیاریم برای فردی مثل من که اصلا انگلیسیش خوب نیست
سئوال سوم آیا ترافیک هم روی درامد تاثیر داره ؟تعداد بازدید از مطلب؟
این روش هم که گفتی اگر بیشتر توضیح بدی ممنون میشم( با خرج 5 دلار به هر پست خودمون لایک حدود 8 تا 9 دلاری میدن که سود خالصش که میشه برداشت کرد 1 تا 1/5 دلاره)
سلاممهم کیفیت پست هست به هر زبانی البته زبان اصلی انگلیسیه زبانهای کره ای و چینی و اسپانیایی هم کاربرای زیادی دارن
متن سایتای دیگه میشه گذاشت اما باید لینک منبع گذاشت از مترجم استفاده کن تا متن یونیک درست کنی
ترافیک تاثیر نداره مگه سایته مهم کیفیت مطلب و لایکه
با سرویسی که این اکانت میده میشه لایک خرید https://steemit.com/@minnowbooster
صفحات قبل گفتم که داشتم حوالی 250 دلار نقد با حدود 200 استیم پاورa
سلام
شما تا حالا از این سایت استمیت درآمد داشتی؟
اونوقت تبدیل به پول کشور خودمون شد یا نه؟صفحات قبل گفتم که داشتم حوالی 250 دلار نقد با حدود 200 استیم پاور
تبدیل به بیت کوین کردم که اموزش تصویری فارسیش بگردی داخلش هستاونوقت تبدیل به پول کشور خودمون شد یا نه؟
مهم کیفیت پست هست به هر زبانی البته زبان اصلی انگلیسیه زبانهای کره ای و چینی و اسپانیایی هم کاربرای زیادی دارن
متن سایتای دیگه میشه گذاشت اما باید لینک منبع گذاشت از مترجم استفاده کن تا متن یونیک درست کنی
ترافیک تاثیر نداره مگه سایته مهم کیفیت مطلب و لایکه
با سرویسی که این اکانت میده میشه لایک خرید https://steemit.com/@minnowbooster
فعلا پیشنهادی ندارمحالا شما که از ما تجربت بیشتره برای اینکه بخوایم به صورت گروهی کار کنیم چه پیشنهادی داری؟
حالا شما که از ما تجربت بیشتره برای اینکه بخوایم به صورت گروهی کار کنیم چه پیشنهادی داری؟
با لایک کم ارزش که بالا نمیشه رفتباید گروه بزنیم همدیگه رو بکشیم بالا دیگه
با لایک کم ارزش که بالا نمیشه رفت
در ضمن reputation اعتبار کاربر خیلی مهمه که با لایکهای قیمت بالا میشه زیادش کرد واسه من 52 هست
مطالب جالب و علمیالان مطالب شما در چه زمینه ای بوده ؟
ترول و فان میشه گذاشت ؟
سلام جواد جان خب بزنیم دیگهباید گروه بزنیم همدیگه رو بکشیم بالا دیگه
یعنی هرعکسی که از نت برمیداری باید لینکشو بذاری؟مطالب جالب و علمی
فقط لینک مطلب و عکسو باید گذاشت
مطالب جالب و علمی
فقط لینک مطلب و عکسو باید گذاشت