• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبکه اجتماعی تردز Threads رقیب جدی توییتر

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
مشاهده پیوست 1326733

به دنبال فیلترینگ، فروشگاه اپلیکیشن ایرانی مایکت، که برای دسترسی کاربران ایرانی به این اپلیکیشن آن را برای دانلود عرضه کرده بود، تردز را از لیست اپلیکیشن‌های خود حذف کرد.
من دیروز دی اکتیوش کردم و مشکلی نداره
راحت دی اکتیو میشه

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
تردز، بلو اسکای، واتساپ، اینستا و توییتر کلا ته همش اینه که آیدی تلگرامت بده
153xw0n.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
follow dot ir رو راه ننداختم برای تردز خوب شد
azkhod.gif

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
follow dot ir رو راه ننداختم برای تردز خوب شد
azkhod.gif

یه مدت سر همین شبکه های اجتماعی الکی، نوجوانیمون رو گذاشتیم. فکر می کردیم می تونیم با اسکریپت نال شده فیس بوک روی هاست 150 تومنی با زاکربرگ رقابت کنیم اون هم بدون دانش برنامه نویسی، یا بعدها با شیرترانیکس بریم به جنگ شبکه های اجتماعی غول پیکر. به جای این کارها اگه درست و حسابی می نشستم درس می خوندم الان برای خودم کسی شده بودم.

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
اون بنده خدایی که از بلقیوم بود و فارسی کیلی کیلی کم بلد بود، کی بود؟ همین چاک نوب بود؟

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
الان فیسبوک ب چه دردی میخوره . تردز همون فیسبوکه تقریبا . چرا انقدر سولاخ موش درست میکنن ؟ بلو اسکای توییتر اینستا تردز فیسبوک .سولاخ ترامپ یادم نیست اسمشو .آدم میمونه کدومشو بره اکانت درست کنه. همون دو قطبی اینستا توییتر خیلی بهتر بود . این یارو ایلان ماسک اگه توییترو نمیخرید این همه رقیب پیدا نمیشد .

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دلیل ساخت این چیز جدید از نظر یکسری ها :
برای سرگرمی و کنترل مردم با هدف افزایش ترنس باز های هم جانس باز و گلوبالیست گرایی فراماسون ها که منجر به متفرق کردن ذهن ها و دور کردن مردم از اهداف و عادی سازی شرایط در ایران میشه تا ترامپ شیر دل ایران رو آزاد نکنه
148fs367817.gif

دلیل اصلی :
رقابت سر سود و سهم از بازار و سهم از اطلاعات
282.gif

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
دلیل ساخت این چیز جدید از نظر یکسری ها :
برای سرگرمی و کنترل مردم با هدف افزایش ترنس باز های هم جانس باز و گلوبالیست گرایی فراماسون ها که منجر به متفرق کردن ذهن ها و دور کردن مردم از اهداف و عادی سازی شرایط در ایران میشه تا ترامپ شیر دل ایران رو آزاد نکنه
148fs367817.gif

دلیل اصلی :
رقابت سر سود و سهم از بازار و سهم از اطلاعات
282.gif

یعنی متا هم از خودشونه؟

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
فکر کنم ایلان ماسک مثل سگ پشیمونه که 44 میلیارد دلار ( یعنی 4.4 هزار برابره ثروت افتک 😲 ) را داده و توییتر رو خریده.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
فکر کنم ایلان ماسک مثل سگ پشیمونه که 44 میلیارد دلار ( یعنی 4.4 هزار برابره ثروت افتک 😲 ) را داده و توییتر رو خریده.
دوج کوین هایی که فروخته بود برکت نداشت

بالا