با سلام
من که دارم از کد ادنگاه تو سایتم استفاده می کنم. قبلا جای همون کد از سایتهای دیگه کد داشتم. برای یک باکس مشخص شمارش ادنگاه بهتر و بیشتر بوده, تازه اون جریان شارژ موبایل گرفتنش هم جالبه و برای سایتهای خیلی کوچک مناسب.
سیستم شما از همون ابتدا خوب بود حاشیه خیلی کم داشتید در حال حاظر دلسوزانه پیگیر مشکلات هستید اما متاسفانه سیستم های تیلیغ در ایران وقتی خرشون از پل گدشت هوا ناشرین رو ندارند نمونه سایت صبا ویژن در ابتدا واقعا خوب بودند اما الان نسبت به ناشرین بی لطف و توجه شدن
نکته قابل تحمل در سیستم شما مشکل در لود بنرها بخصوص در وردپرس هست کد در جاهای خاصی باید قرار بگیرد تا نمایش داده شود و گاهی با عبارت خطا مشاهده می شود
بنظرمن با توجه به تست های که داشتم کلیک بر رو بنرها توسط ای پی های خارج از ایران شمارش نمی شود که این بی انصافی هست درصدی از بازدید کنندگان هر سایتی حتما با ای پی چنجر وارد سایت ها می شوند
وقتی شما وارد فضا رقابت می شوید به نقاط مثبت سیستم های دیگر برای ناشرین هم توجه فرماید در موبایل ها کاربر باید دوبار بر روی بنر شما کلیک کند تا باز شود گویا باید تایید کند تا بنر باز شود این امر باعث کاهش چشم گیر تعداد کلیک می شود طبق برسی بنده 60 تا 75 درصد کاربران سایت های سرگرمی با موبایل از سایت ها بازدید میکنند جدیدا سیستم کلیک یاب نیز بر روی برخی از تبلیغات خود این تایید کلیک موبایل را لغو کرده هست
و در پایان عدم کد بنر لایت باکس هست عمده سیستم های تبلیغاتی این کد را دارند حتی سیستم اول تبلیغاتی ایران کد لایت باکس قابل مشاهده در موبایل را نیز ایجاد و ممکن ساخته هست
باید توجه ویژه ای به نمایش بنر در موبایل شود انچه که مشخص هست هرچه بگذرد تعداد اشخاصی که با موبایل و تبلت وارد سایت ها می شوند از میزان اشخاصی که با کامپوتر و لب تاب بیشتر خواهد شد
اما متاسفانه این امر بجای اینکه متناسب با منافع دو طرف ناشر و تبلیغ دهنده باشد یک طرفه شده هست