• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبکه تبلیغات کلیکی زنبور

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
بابت هر کلیک چقدر میده؟

تعرفه قیمت پایه هر کلیک در زنبور120 تا 1000 تومان هست بسته به هدفمندی مورد انتخاب تبلیغ دهنده
سود هر کلیک برای نمایش دهنده تبلیغ ۸۰ درصد قیمت نهایی پرداخت شده توسط تبلیغ دهنده می باشد .

سایت منا خیلی وقته تایید نکردند

دیگر سایتها نیاز به تایید ندارند و بصورت اتوماتیک فعال خواهند بود .

چند بار میل زدم اصن پاسخ ندادن ، فک کنم دکوریه سایتشون[emoji23]

زنگ زدم جواب ندادن

برای تماس باید تیکت بزنید از بخش پروفایل .

کلیک خورش کمه..

قبلا تنوع تبلیغات کم بود اما الان تنوع تبلیغات در حال حاضر بالاهست و کلیکخور مثل سایر سیستمها میباشد .

amirking130ddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان از این سایت بنر نزارین .این شبکه تبلغاتی پرداختی نداره . پول بنده رو هم ندادن

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان از این سایت بنر نزارین .این شبکه تبلغاتی پرداختی نداره . پول بنده رو هم ندادن

یکبار دیگر هم به شما تذکر دادم اگر فکر میکنید حق با شماست نام کاربری خود را همینجا ارسال کنید تا توضیحات تقلب شما همینجا ارسال گردد .
کاربرانی که از ربات و اسکریپت استفاده میکنند و یا فقط خودشان روی بنرهاشون کلیک میکنند مسلما پرداختی هم نخواهند داشت ...
در این وضعیتی که شرکتها هیچ هزینه برای تبلیغات نمیکنند و سایتهای تبلیغاتی یکی پس از دیگری دارند تعطیل میشن این گونه ناجونمردی برخی کاربران مسلما قابل تحمل نیست .

Last edited:

radair

Registered User
لایک‌ها
82
سلام

سیستم زنبور عالیه

من کار کردم و رضایت دارم ازشون

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

سیستم زنبور عالیه

من کار کردم و رضایت دارم ازشون

ممنون

متاسفانه عدم وجود تبلیغات از اردیبهشت ماه امسال و کلا وضعیت بد اقتصادی شرکتهای تبلیغ دهنده ، سایت رو دچار مشکلات فراوانی کرده که بابتش از همه ناشرین عذرخواهی میکنیم .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
اطلاعیه مهم

متاسفانه و به دلیل وجود تحریمها از اردیبهشت و عدم تمایل اکثر صاحبان تبلیغ به تبلیغات در اوضاع نابسامان اقتصادی در کشور ،
همینطور به دلیل قطع همکاری یکباره اسپانسر تبلیغات ما یعنی شبکه اینتورک در حال حاضر تعداد تبلیغات بسیار کمتر از میزان لازم برای ادامه فعالیت و درآمدزایی مناسب برای کاربران است
لذا ادامه فعالیت تا حل این بحران امکان پذیر نمی باشد و از امروز نمایش تبلیغات متوقت خواهد شد
خواهشمندیم پوزش ما را در اینباره پذیرا باشید
مسلما این امر موقتی خواهد بود و ما نیز در آن زمان اطلاع رسانی لازم را خواهیم داشت تا مجددا و در صورت تمایل شما این همکاری مجددا آغاز گردد.

کاربران گرامی میتوانند درخواست های برداشت خود را ثبت نموده و تا اطلاع ثانوی تسویه حساب نمایند .

به امید حل مشکلات و بحرانهای اقتصادی کشور عزیزمان
شبکه زنبور

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
اطلاعیه مهم

متاسفانه و به دلیل وجود تحریمها از اردیبهشت و عدم تمایل اکثر صاحبان تبلیغ به تبلیغات در اوضاع نابسامان اقتصادی در کشور ،
همینطور به دلیل قطع همکاری یکباره اسپانسر تبلیغات ما یعنی شبکه اینتورک در حال حاضر تعداد تبلیغات بسیار کمتر از میزان لازم برای ادامه فعالیت و درآمدزایی مناسب برای کاربران است
لذا ادامه فعالیت تا حل این بحران امکان پذیر نمی باشد و از امروز نمایش تبلیغات متوقت خواهد شد
خواهشمندیم پوزش ما را در اینباره پذیرا باشید
مسلما این امر موقتی خواهد بود و ما نیز در آن زمان اطلاع رسانی لازم را خواهیم داشت تا مجددا و در صورت تمایل شما این همکاری مجددا آغاز گردد.

کاربران گرامی میتوانند درخواست های برداشت خود را ثبت نموده و تا اطلاع ثانوی تسویه حساب نمایند .

به امید حل مشکلات و بحرانهای اقتصادی کشور عزیزمان
شبکه زنبور
میدونم سوال خیلی کلیه و به خیلی عوامل بستگی داره..
ولی به طور تقریبی برای سایتی با 6k یوزر حداقل درآمد در ماه چقدره؟
شما میانگین موارد ضعیف رو بگید..

بالا