• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبکه و IP ها

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
یه سوالی داشتم از اساتید
یه شبکه ای دارم که DNS , DHCP داره . همه چیز درست و خوب داره کار میکنه . Dhcp داره IP ها رو توشبکه اتوماتیک پخش میکنه. ( رنجش هست 192.168.10.1)
حال می خوایم این رو به این رنج تغییر بدیم 192.168.0.1 . چون میخوایم اینترنت رو روش به اشتراک بذاریم.
میخواستم بپرسم که برای تغییر IP فقط لازمه که Scope تعریف شده در DHCP رو پاک کنم و یه Scope جدید ایجاد کنم ؟ آیا اینکار به DNS من لطمه ای نمیزنه ؟ آخه تمام IP ها توش با نام سیستم ها ست شده . تنهاراهش اینه ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اصلا نیازی به پاک کردن scop نیست . شما کافی هست که رنج رو در DHCP عوض کنید .

اما در مورد DNS اگر DNS Update رو توی DHCP فعال کرده باشید تک تک رکورد های DNS عوض می شوند . خیلی راحت مثل بچه آدم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
یه تصویری از DHCP برای آشناشدن از وضعیتش Attach کردم شاید بهتر گویای مسائل باشه

اون تیک Update رو هم دارم . OK هست یا نه ؟

دیگه با راهنمایی شما موردی نباید داشته باشم .
IP SCOPE.JPG

kamabd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :

من چند تا سوال دارم ، اگر سوالات برای دوستان پیش و پا افتادس عذر می خوام :

1- اصولا اینترنت برای یک فرد چقدر امن هست ؟ یعنی آیا کسی میتونه با استفاده از کش رفتن ip طرف مقابل منطقه و نقطه دقیق سکونت اون طرف رو معین کنه ؟ آیا ip فرد چیز ثابتی هست یا اینکه هر بار که طرف به اینترنت وصل میشه فرق میکنه ؟ و اگر تفاوتی ایجاد میشه آیا همه آدرس ip تغییر مینکه یه فقط بخش کوچکی از اون

2- isp ها تا چه سطحی به وضعت و کارکرد کاربران اطلاع دارند ؟

3- آیا به دست آوردن ip به نفوذ در کامپیوتر طرف مقابل کمک میکنه ؟

4- بعضی وقتا از طریق سایت گوگل یا سایتایی مثل اون یه آمارهایی در مورد وضعت کابران منتشر میشه که نشون میده تا چه حد کابران تو شبکه براحتی کنترل میشن ؟ این مطالب چقدرش راسته ؟ و اصولا آیا راهی وجود داره که بشه از دید و کنترل اونا خارج شد ؟

اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم - به صورت خصوصی هم پیام بدبد مشکلی نیست

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان :

.........

تا اونجا که می دونم از دست اینترنت هیچ کس تو امان نیست حتی شرکتهای بزرگ

ISP ها هم همه چی رو ازت می دونن حتی شماره تلفنی که تو باهاش وصل میشی چند بار و با چند کارت اینترنت من از یکی استفاده می کنم که شماره تلفن و تعداد کارتهایی که ازش استفاده کردم رو برام لیست کرده و برام میاره .
اسم سیستم و ساعات وصل شدن و سایتهایی که رفتم کلا همه چیز قابل پیگیری هستش.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام دوستان :

1- اصولا اینترنت برای یک فرد چقدر امن هست ؟ یعنی آیا کسی میتونه با استفاده از کش رفتن ip طرف مقابل منطقه و نقطه دقیق سکونت اون طرف رو معین کنه ؟ آیا ip فرد چیز ثابتی هست یا اینکه هر بار که طرف به اینترنت وصل میشه فرق میکنه ؟ و اگر تفاوتی ایجاد میشه آیا همه آدرس ip تغییر مینکه یه فقط بخش کوچکی از اون

2- isp ها تا چه سطحی به وضعت و کارکرد کاربران اطلاع دارند ؟

3- آیا به دست آوردن ip به نفوذ در کامپیوتر طرف مقابل کمک میکنه ؟

4- بعضی وقتا از طریق سایت گوگل یا سایتایی مثل اون یه آمارهایی در مورد وضعت کابران منتشر میشه که نشون میده تا چه حد کابران تو شبکه براحتی کنترل میشن ؟ این مطالب چقدرش راسته ؟ و اصولا آیا راهی وجود داره که بشه از دید و کنترل اونا خارج شد ؟

ببینید کامپیوتر یک سری اطلاعات Public داره , مثل ساعت , تاریخ , نام کامپیوتر , IP و از این دسته قبیل .
داشتن IP می تونه 50 درصد راه برای نفوذ باشه , که او 50 درصد بقیش بر می گرده به سیستم های امنیتی شما .

اما در مورد سوال اول : یه قانون بین ماها هست که میگه در اینترنت همه هکر هستند مگر اینکه خلافش ثابت بشه

در جواب سوال دوم : طبق قانونی که توی مجوز ISP ها آمده , آنها موظف هستند که از نرم افزارهای مانیتورنیگ برای کنترل کاربران استفاده کنند ( مخصوصا فعالیت ها و شماره تلفن ها ) که در صورت نیاز از آنها استفاده خواهد شد . با داشتن شماره تلفن هم که دیگه میشه آدرس رو در آورد .

اما خوب سرت به کارت باشه و مشکلات .... نداشته باشی که کسی کاری باهات نداره .

سوال سوم و چهارم رو هم جواب دادم

kamabd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر :

اطاعات ارسالی کامل بود - ولی دارم بهش فکر میکنم ؟؟؟؟

katakalle

Registered User
لایک‌ها
1
فکر کنم علتش این بوده که DNS درست update نمیشه
یعنی قبلا یه نفر آدرس 10.15 رو گرفته و حالا release کرده و یکی دیگه رو برداشته ولی چون تو DHCP تنظیم نکردی که DNS رو update کنه
هنوز به DNS چیری نگفته!;)
یه نگاهی به لیست DNS بنداز ، معلوم میشه که 10.15 مال کیه ! بعد pingش کن ! میبینی که 10.15 رو بر می گردونه ولی اگه بری پای اون سیستم میبینی که یه آدرس دیگه رو کارت شبکش تنظیم شده :)

NetworkMan2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعداد کلاینتها 34 تا و IP سرور 192.168.10.1 هستشDNS تمامی کلاینتها روی 192.168.10.1 ست شده و Sunbnet mask هستش 255.255.2550 برای تمامی کلاینتها و سرور
چرا این نوع توزیع اشتباه هستش ؟:eek: :eek:

DHCP رنج مشخص شده رو داره میده و اون بیست IP رو جدا کردم برای اینکه سیستم هایی رو می خوام IP ثابت بدم ولی هنوز چیزی نداده ام
آخه چرا یه IP مشخص برمی داره منکه چیزی برای اون مشخص نکردم
ثانیا هر بار روی بعضی از کلاینتها اتفاق می افتاده
از شما ممنونم

من هم با نظر alirezan موافقم . از طرفی ممکن است که یک کلاینت ip 15 را گرفته باشد و ویروسی نیز باشد .برای همین پکت های ویروسی را در شبکه توزیع می کند که این خود باعث ایجاد درخواست و پاسخ در شبکه می شود. و این می تونه همان پکت هایی باشه که جنابعالی ردشون را گرفتین.

موفق باشید

بالا