• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبکه wifi

satanic_soulful

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
با i-mate jamin برای وصل شدن به شبکه نیاز به چیرای دیگه هم داره؟!!
شبکه بیسیم منظورمه
wireless network

alfabeta

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از satanic_soulful :
سلام
با i-mate jamin برای وصل شدن به شبکه نیاز به چیرای دیگه هم داره؟!!
شبکه بیسیم منظورمه
wireless network

یه کارت wlan b/g .البته اکه لپ تاپه معمولا دارن(ولی خوش به حالت چون از جمین به بعد استاندارد g را هم دارن سرعتش حالی میده:( )

اگه برد بیشتر میخواهی یه آنتن(رو خودش معمولا یدونه 2 دسیبل دارن)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alfabeta :
یه کارت wlan b/g .البته اکه لپ تاپه معمولا دارن(ولی خوش به حالت چون از جمین به بعد استاندارد g را هم دارن سرعتش حالی میده:( )

اگه برد بیشتر میخواهی یه آنتن(رو خودش معمولا یدونه 2 دسیبل دارن)
قربان دو تا سئوال
در صورتی که از اکسس پوینت استفاده نکنیم ، چقدر برد مفید بین یک لپ تاپ و یک پی دی ای وای فای دار هست ، بدون آنتن کمکی؟ بعد منظور از آنتن کمکی برای پی دی ای بود دیگه؟

نهایتاً اینکه ، من تا اونجا که می دونم ، حتی امثال جمین هم روی سری بی تنظیم شدن و برای سری جی باید یک هک توی رجیستری بنویسید
درست می گم؟

alfabeta

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان دو تا سئوال
در صورتی که از اکسس پوینت استفاده نکنیم ، چقدر برد مفید بین یک لپ تاپ و یک پی دی ای وای فای دار هست ، بدون آنتن کمکی؟ بعد منظور از آنتن کمکی برای پی دی ای بود دیگه؟

نهایتاً اینکه ، من تا اونجا که می دونم ، حتی امثال جمین هم روی سری بی تنظیم شدن و برای سری جی باید یک هک توی رجیستری بنویسید
درست می گم؟

جناب کینگ دنی جان این آنتن را برا پی سی گفتم نه پی دی ای.در صورت استفاده از آنتن روی خود کارت(تو لپ تاپ هم فکر میکنم همین آنتن 2 دسیبل را داره) من تا 12 متر شعاع را ازش گرفتم البته این مقدار تو سطح هست.بخوای ارتفاع بری 4-5 متر بیشتر جواب نمیده

من با جمین کار نکردم ولی توی کاتالوگش که نوشته b/g

بالا