میبینم که آواتارو عوض کردی برادر خوب کاری کردی خیلی غمگین بود حالا چرا گذاشته بودی البته اگر فضولی نیست
با این وضعیت شغلی و درآمدی واقعا امید نمیمونه کمتر از یک ماه دیگه کنکور ارشد دارم اصلا دلم به درس خوندن نمیره میگم حالا مثلا دکترا هم گرفتم آخرش که چی؟
والا لیسانسم ادبیات انگلیسیه اما برا ارشد احتمالا مترجمی بزنم چون ادبیات خیلی سنگینه فکر نکنم از پسش بر بیامهمینجوری گذاشته بودم دوره هم یکم ناراحت شیم. :دی . اما دیدن این افراد ناراحتی نداره ! واسه اونایی باید ناراحت شد که تو اوج دارایی خودشونو بدبخترین افراد میدونن.چه رشته ای انشا...؟
آقایون و خانم های شب زنده دار سلام اینم خودش یه سبک زندگیه دیگه این تاپیکو گفتم بزنم هر کی شب بیداره یه چیزی توش بنویسه هم با هم رفیق میشیم هم دردو دل میکنیم هم کلا شب دور هم بیداریم نوشتن هر چیزی هم آزاده بجز اونایی که تاپیکو به باد میده ممنون در ضمن نوشتن تو این تاپیک از ساعت 12 شب تا 7 صبح آزاده لطف کنید رعایت کنید
موفق باشی. کلا انگلیسی چیز ستمیه! یه مدت که کار نمیکنی دوباره روز از نو و همش از ذهنت میپره...والا لیسانسم ادبیات انگلیسیه اما برا ارشد احتمالا مترجمی بزنم چون ادبیات خیلی سنگینه فکر نکنم از پسش بر بیام
ایول ایول... شبزنده دارانو اینجا راه انداختین گیر هم ندادن ؟
خیلی خیلی خوشحال شدم :دی
HI MY G4Y FRIEND :blush:
لطفا تو ساعتایی که استارتر گفتن پست بدین وگرنه پستتون گزارش میشه و حتی ممکنه بن بشین.
(عجب حالی داد)
من خودم به عنوان استارتر رعایت نکردم این محدودیت زمانی رو ولی به هر حال رعایت بشه بهتره امشب در مورد چی حرف بزنیم؟ در ضمن یادم رفت ببخشید همگی سلام