• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شدیدا دلم میگیره . . . .

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
درود

در حالت عادی همش دلم میگیره مگر آنکه ب لطف پاروکستین اندکی نرمال بشم

در این فی ما بین نمیدونم حال اصلیم کدومه در واقع!

از 7 روز هفته 5روزش رو یادم نمییاد چطور گذشت !

با این اوضاع چه کنم انصافا:(

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
آهنگ غمگین گوش نکن
دنبال علاقت برو
ببین به چی علاقه مندی
مثلا بازی های کامپیوتری یا پرنده یا مثلا گردش گردی اینا
چیزی توی زندگیت نیست که تا حالا دلت خواسته باشه انجام بدی و نتونستی؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
آهنگ غمگین گوش نکن
دنبال علاقت برو
ببین به چی علاقه مندی
مثلا بازی های کامپیوتری یا پرنده یا مثلا گردش گردی اینا
چیزی توی زندگیت نیست که تا حالا دلت خواسته باشه انجام بدی و نتونستی؟
آهنگ شاد هم دوست ندارم!

علایقم در هاله ای از ابهام گم شده!

خیلی چیز ها تو زندگیم بوده و هسته که خواستم انجام بدم اما نتونستم!

کلا خلاء تو زندگی خیلی آزارم میده :(

اینا همش از بیکاریه یه کار که علاقه داشته باشی پیدا کن

بی هدفی شاید ولی نمیتونم ب کار و شغل ب چشم سرگرم شدن و فراموش کردن دردام نگاه کنم !

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
آهنگ شاد هم دوست ندارم!
علایقم در هاله ای از ابهام گم شده!
خیلی چیز ها تو زندگیم بوده و هسته که خواستم انجام بدم اما نتونستم!
کلا خلاء تو زندگی خیلی آزارم میده :(
یه مدت غمگین گوش نکن٬ بزن تو کارای قدیمی و شاد :D
به ظلما و بدبختیایی که بهت شده و بی عرضگی هات فکر نکن٬
بگرد دنبال علایق های منطقی و کم خرجت
اگه رفیق پایه داری که لاشخور نیست آخر هفته بزن تو طبیعیت و جاهای تفریحی
اگه هم از بیرون رفتنو دیدن آدما خوشت نمیاد٬ برو یه مشت وسايل ورزشی و تفریحی بخر و دورتو شلوغ کن (البته اگه پولشو داری)
به این فکر نکن که تا چند دهه دیگه باید این دنیا رو تحمل کنی
خلاصه باید خودتو بشناسی و ببینی چیا میتونه سره حالت بیاره

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
یه مدت غمگین گوش نکن٬ بزن تو کارای قدیمی و شاد :D
به ظلما و بدبختیایی که بهت شده و بی عرضگی هات فکر نکن٬
بگرد دنبال علایق های منطقی و کم خرجت
اگه رفیق پایه داری که لاشخور نیست آخر هفته بزن تو طبیعیت و جاهای تفریحی
اگه هم از بیرون رفتنو دیدن آدما خوشت نمیاد٬ برو یه مشت وسايل ورزشی و تفریحی بخر و دورتو شلوغ کن (البته اگه پولشو داری)
به این فکر نکن که تا چند دهه دیگه باید این دنیا رو تحمل کنی
خلاصه باید خودتو بشناسی و ببینی چیا میتونه سره حالت بیاره

آخه روحیه م با آهنگای شاد و کولن باشادی سازگار نیست! مثلا در جمع که مجبورم بخندم بعدش باید خودمو کلی سرزنش کنم!
اتفاقا خیلی فکر میکنم ب ظلما و بدبختی هام و کلا گذشته م! حال م تحت تاثیر گذشته ست تصوری هم از آینده ندارم! گذشته سیاه حال خاکستری :(

رفیق ندارم :( (یعنی نمیتونم داشته باشم )

ندارم که هزینه لوازم ورزشی کنم با این که ستون فقراتمم در هاله ای از ابهام قرار گرفته:(

نمیتونم بشناسم دیگه کولن روحم دچار پارادوکس ـه :(
اینا همش از بی شخمیه یه شخم که علاقه داشته باشی پیدا کن

اینا یعنی کدوما دقیقا؟

باز اون دوتا لاستیک بودن کفتری کمی حالمو خوش میکرد :(

اصن اوضاعایی شده بعد وفات اونا

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
نمیدونم چقدر بگم زبونم مو دراورد.
گفتم بهت پاشو بیا اینجا ... من که خودم کره دارم مثل کبریت بی خطر میمونم. گفتم پا میشی میای باهم زندگی میکنیم میفرستمت یه جا سر کار راحتی پیش خودم. هوات رو دارم .. شبا پلی ازتیشن میزنیم . زندگی میکنیم.
الان هم بهت میگم همونا رو .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
آخه روحیه م با آهنگای شاد و کولن باشادی سازگار نیست! مثلا در جمع که مجبورم بخندم بعدش باید خودمو کلی سرزنش کنم!
اتفاقا خیلی فکر میکنم ب ظلما و بدبختی هام و کلا گذشته م! حال م تحت تاثیر گذشته ست تصوری هم از آینده ندارم! گذشته سیاه حال خاکستری :(
رفیق ندارم :( (یعنی نمیتونم داشته باشم )
ندارم که هزینه لوازم ورزشی کنم با این که ستون فقراتمم در هاله ای از ابهام قرار گرفته:(
نمیتونم بشناسم دیگه کولن روحم دچار پارادوکس ـه :(
خب روحیتو عوض کن اگه با آهنگای شاد سازگار نیستی پس غمگینم گوش نکن
ببین این جریانی که همش به گذشته و بدبختیات فکر میکنی یه جور افسردگیه و حتی ممکنه توی ذهنت همش داستانای جدیدی بسازی که یکی داره بهت ظلم میکنه و خلاصه تخیلتو درگیر میکنی و اونقدری بزرگ میشه که از دنیای واقعی میای بیرون و زمان زیادی رو توی ذهنت با یه مشت بدبختی و شخصیتای من درآوردی زندگی میکنی :D
اگه خودت نمیتونی خودتو بشناسی پس لازمه یکی ازت حرف بکشه بیرون مثه روانشناس که بعید میدونم تا حالا نرفته باشی پیشش
درضمن لوازم ورزشی ارزون قیمتم هست که با جیب شما جور درمیاد مثلا بارفیکس و ...

نمیدونم این جریانی که چن ماهه از خودت درآوردی راسته یا نه٬ به هر حال دلمم نمیخاد عکسه رو ببینم تا باور کنم :D
اما اگه فکر میکنی عجیب غریبی پس بگرد دنیال آدمایی که شبیه خودتن مثه انجمن یا گردهمایی٬
چیزی مثه انجمن بی شخما نیست بری اونجا؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
نمیدونم چقدر بگم زبونم مو دراورد.
گفتم بهت پاشو بیا اینجا ... من که خودم کره دارم مثل کبریت بی خطر میمونم. گفتم پا میشی میای باهم زندگی میکنیم میفرستمت یه جا سر کار راحتی پیش خودم. هوات رو دارم .. شبا پلی ازتیشن میزنیم . زندگی میکنیم.
الان هم بهت میگم همونا رو .

مثل بنچی و بسیج فردوسی فقد شعار میدی:/

یه راه ساده هست اینه که خودتو گول بزنی ک زندگیت ردیفه و اینا

6-7ساله در این پوزیشن زندگی میکنم حاصل چیزی جز پارانوید نیست . یه روز آدم ب خودش مییاد میبینه تو پی تی داره دنبال خودش میگرده:(

خب روحیتو عوض کن اگه با آهنگای شاد سازگار نیستی پس غمگینم گوش نکن
ببین این جریانی که همش به گذشته و بدبختیات فکر میکنی یه جور افسردگیه و حتی ممکنه توی ذهنت همش داستانای جدیدی بسازی که یکی داره بهت ظلم میکنه و خلاصه تخیلتو درگیر میکنی و اونقدری بزرگ میشه که از دنیای واقعی میای بیرون و زمان زیادی رو توی ذهنت با یه مشت بدبختی و شخصیتای من درآوردی زندگی میکنی :D
اگه خودت نمیتونی خودتو بشناسی پس لازمه یکی ازت حرف بکشه بیرون مثه روانشناس که بعید میدونم تا حالا نرفته باشی پیشش
درضمن لوازم ورزشی ارزون قیمتم هست که با جیب شما جور درمیاد مثلا بارفیکس و ...

نمیدونم این جریانی که چن ماهه از خودت درآوردی راسته یا نه٬ به هر حال دلمم نمیخاد عکسه رو ببینم تا باور کنم :D
اما اگه فکر میکنی عجیب غریبی پس بگرد دنیال آدمایی که شبیه خودتن مثه انجمن یا گردهمایی٬
چیزی مثه انجمن بی شخما نیست بری اونجا؟
آخه موزیک چه تاثیری رو روحیه میتونه داشته باشه که فوکوس کردی روش! یه موزیک یه دخانیات یه الکل نمیدونم چرا روم تاثیر نمیذاره:(

تخیل و ذهنم درگیر زندگی آگاهانه تو ذهنه تو ذهنم یه فری دیگه م یه آدم دیگه م :( البته زندگی آگاهانه تو ذهنم ب معنی ایده آل گرایی نیست

روانشناس و روانپزشکم چندساله زیرنظرشونم به لطف خانواده:/ حاصل پوچیه . بیشتر بهشون دیتا و اطلاعات میدم تا چیزی ب اندوخته ها م اضافه بشه:/ من اصراری ندارم خودشون مییان! حتی بدون ویزیت! نمیدونم چه منفعتی بین کانورسیشن های من و روانشناسا وجود داره که خودشون مایلند:/
آخه چه درواغی چ داستانی! 3سال زندگی م کلیه ادارات دولتی درگیرش بودن:D نه من احساس خاص بودن میکنم نه عجیب غریب بودن (نمیدونم شایدم رفتارم اینو نشون میده که میده:/)

باو امثال منو آدم حساب نمیکنن که فروم هم داشته باشن! زهی شتر باطل!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
آخه موزیک چه تاثیری رو روحیه میتونه داشته باشه که فوکوس کردی روش! یه موزیک یه دخانیات یه الکل نمیدونم چرا روم تاثیر نمیذاره:(

تخیل و ذهنم درگیر زندگی آگاهانه تو ذهنه تو ذهنم یه فری دیگه م یه آدم دیگه م :( البته زندگی آگاهانه تو ذهنم ب معنی ایده آل گرایی نیست
روانشناس و روانپزشکم چندساله زیرنظرشونم به لطف خانواده:/ حاصل پوچیه . بیشتر بهشون دیتا و اطلاعات میدم تا چیزی ب اندوخته ها م اضافه بشه:/ من اصراری ندارم خودشون مییان! حتی بدون ویزیت! نمیدونم چه منفعتی بین کانورسیشن های من و روانشناسا وجود داره که خودشون مایلند:/
نمیدونم٬ اما روی من تاثیر داره
آخه خودم قبلنا تو کار غم بودم و آهنگای غمگین خیلی روم تاثیر گذاشته بود و روحیمو باخته بودم و زرتی میرفتم تو خودم
الان دیگه اصلا آهنگای غمگین روم جواب نمیده و اصلا باهاشون حال نمیکنم یه جورایی حالمو بهم میزنن

:oops:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
یه سری قرصا هست ...میخوری دنیا به شخمت میشه و همیشه شاد و شنگولی ...
اسمش تو نت سرچ کن میاد.
فقط زیاد نخوری که معتادش میشی

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
اینا یعنی کدوما دقیقا؟

باز اون دوتا لاستیک بودن کفتری کمی حالمو خوش میکرد :(
اصن اوضاعایی شده بعد وفات اونا

همینا که میگی دیگه. مشکل اینه که دیگه نمیتونی دنیارو به شخمت بگیری:(

happpy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
مرد را دردی اگر باشد خوش است.....درد بی دردی علاجش آتش است

x460

Registered User
لایک‌ها
703
درود

در حالت عادی همش دلم میگیره مگر آنکه ب لطف پاروکستین اندکی نرمال بشم

در این فی ما بین نمیدونم حال اصلیم کدومه در واقع!

از 7 روز هفته 5روزش رو یادم نمییاد چطور گذشت !

با این اوضاع چه کنم انصافا:(
سلام
در مورد بخش بولد:
شما که چند سال عمرتو گذاشتی واسه یه هدفی که چند وقت پیش تاپیک زدی گقتی بهش رسیدی.
اگه قرار نبود تاثیری تو زندگیت بذاره دلیل اونهمه هزینه و وقت چی بود؟!
ضمنا حالا که حداقل فکرت از اون بابت آزاده و دیگه کاری هم در اون مورد نمی شه کرد، حداقل بهش به چشم یه فرصت نگاه کن.
حالا که اون درگیری ذهنیت حل شده، از وقتت استفاده کن، خیلی شیک یه کار یاد بگیر، بعد هم همون کارو انجام بده و توش پیشرفت کن.
اگه انگیزه نداری هم فقط به این فکر کن که با پول، راحت می تونی واسه خودت انگیزه درست کنی.(البته پولی که هر ماه از راه درست میاد تو جیبت.)

در مورد قرص و سایر مشابهات، مسلما خودت هم می دونی یه راه حل موقت واسه یه مشکل دائمیه و نتیجش هم تو دراز مدت عوارض و مشکلات جسمی و روحی بعدیه.

بالا