• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شدیدا دلم میگیره . . . .

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
سلام
در مورد بخش بولد:
شما که چند سال عمرتو گذاشتی واسه یه هدفی که چند وقت پیش تاپیک زدی گقتی بهش رسیدی.
اگه قرار نبود تاثیری تو زندگیت بذاره دلیل اونهمه هزینه و وقت چی بود؟!
ضمنا حالا که حداقل فکرت از اون بابت آزاده و دیگه کاری هم در اون مورد نمی شه کرد، حداقل بهش به چشم یه فرصت نگاه کن.
حالا که اون درگیری ذهنیت حل شده، از وقتت استفاده کن، خیلی شیک یه کار یاد بگیر، بعد هم همون کارو انجام بده و توش پیشرفت کن.
اگه انگیزه نداری هم فقط به این فکر کن که با پول، راحت می تونی واسه خودت انگیزه درست کنی.(البته پولی که هر ماه از راه درست میاد تو جیبت.)

در مورد قرص و سایر مشابهات، مسلما خودت هم می دونی یه راه حل موقت واسه یه مشکل دائمیه و نتیجش هم تو دراز مدت عوارض و مشکلات جسمی و روحی بعدیه.

سلام

در مورد هدفم: من زندگی م تحت تاثیر هدفم بوده که اونقدر براش دست و پا میزدم . تبعات ناشی از رسیدن ب هدفم بماند تاپیک جاش نیست افسوس .

بله من به چشم فرصت نگاه میکنم انگیزه داشتن و پول در آوردن ابزار میخواد . ابزار هم برای من روحیه ست و برای رسیدن ب روحیه یک سری اهداف خاص که واقعا نمیخوان و نمیذارن ب اهدافم برسم!

قرص هم برای گذر از پل عابر ـه به قول شاعر گفتنی

چطور میتونم ثابت کنم شعار نمیدم ؟

هنوز تو این 4سال پی نبردی که چطور:/

x460

Registered User
لایک‌ها
703
بله من به چشم فرصت نگاه میکنم انگیزه داشتن و پول در آوردن ابزار میخواد . ابزار هم برای من روحیه ست و برای رسیدن ب روحیه یک سری اهداف خاص که واقعا نمیخوان و نمیذارن ب اهدافم برسم!
فکر می کنم تو بخش بولد، اهداف اول که نوشتی منظورت افراد بوده و بر این اساس جواب می دم:
در مورد هدف قبلیت هم افرادی بودن که نمی خواستن به اون هدف برسی ولی تو به هدفت رسیدی. پس مسلما نمی تونی افراد رو بهانه کنی.
ضمنا ممکنه مثل همین هدفت، بعد از رسیدن بهش، مثل الآن پشیمون بشی. پس حتما فکر کن و حساب شده برو جلو و این رو در نظر بگیر اونی که نمی ذاره به هدفت برسی، لزوما دشمنت نیست.
از طرفی درآمد اول که بیاد تو جیبت، خودش بهت روحیه می ده تا بتونی به اهداف دیگت برسی.
چرا واقعا درست به پول نگاه نمی کنی؟ هم رسیدن بهش آسونه هم خرج کردنش. فقط یه سری مراحل داره (از جمله یادگیری یه شغل و کسب تجربه و ...) که باید اون مراحل رو رد کنی.
یه سوال هم برای من پیش اومده :
تاپیک رو زدی، تو ذهنت گفتی این تاپیک رو بزنم تا شاید راه حلی پیدا کنم؟ یا صرفا خواستی یه تاپیک بزنی و هرکی هم پست داد بیای یه جوابی بهش بدی که خودتو قانع کنی؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
فکر می کنم تو بخش بولد، اهداف اول که نوشتی منظورت افراد بوده و بر این اساس جواب می دم:
در مورد هدف قبلیت هم افرادی بودن که نمی خواستن به اون هدف برسی ولی تو به هدفت رسیدی. پس مسلما نمی تونی افراد رو بهانه کنی.
ضمنا ممکنه مثل همین هدفت، بعد از رسیدن بهش، مثل الآن پشیمون بشی. پس حتما فکر کن و حساب شده برو جلو و این رو در نظر بگیر اونی که نمی ذاره به هدفت برسی، لزوما دشمنت نیست.
از طرفی درآمد اول که بیاد تو جیبت، خودش بهت روحیه می ده تا بتونی به اهداف دیگت برسی.
چرا واقعا درست به پول نگاه نمی کنی؟ هم رسیدن بهش آسونه هم خرج کردنش. فقط یه سری مراحل داره (از جمله یادگیری یه شغل و کسب تجربه و ...) که باید اون مراحل رو رد کنی.
یه سوال هم برای من پیش اومده :
تاپیک رو زدی، تو ذهنت گفتی این تاپیک رو بزنم تا شاید راه حلی پیدا کنم؟ یا صرفا خواستی یه تاپیک بزنی و هرکی هم پست داد بیای یه جوابی بهش بدی که خودتو قانع کنی؟

هنوزم تبعات ـه منفی همون افراد از زندگیم محو نشده! هنوزم زندگی م تحت تاثیر افکار همون افراده . . . .

پول نجاتم میده ولی قانع م نمیکنه . دیگه مثل سابق روحیه دنبال یک قرون دو هزار افتادن رو ندارم .

قانع یا توجیه کردن خودم واقعا حماقته

frank008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
40 روز این قرص مرص های شخمی رو نخور اینا تلقینی بر آرامشته ، ببین پسر مهم نیست تو کی هستی چی هستی مهم اینه چی میخوای بشی ؟ بشین ببین اون ضمیر ناخوداگات چی می خواد ؟ شاید رویایی فکر میکنه ! هر چی فکر منطقی تر بهتر :general710: اون فکر های شکست خورده درباره خودت رو بکن بنداز دور ..همانطور که هاکل برفین گفت زندگی باید کرد یا زندگی باید کرد که یک فاصله مویی مابین تفاوت این دو اصل وجود دارد ،
ختم جلسه .

x460

Registered User
لایک‌ها
703
پول نجاتم میده ولی قانع م نمیکنه . دیگه مثل سابق روحیه دنبال یک قرون دو هزار افتادن رو ندارم .
وقتی به قول خودت نجات پیدا کنی، مسلما می تونی به چیزی که قانعت می کنه برسی. بالاخره هر چیزی مراحلی داره. نمی شه که آدم یه دفعه به همه چیزایی که می خواد برسه.
جدا از این بحث ها، هرکاری فکر می کنی درسته بکن ولی یه کاری بکن. چیزی که مسلمه، اینه که با قرص خوردن و غصه خوردن و خوابیدن چیزی درست نمی شه.
ضمنا تو فکر یه قرون دوزار نباش. آدم دنبال هرچی باشه به همون می رسه (چون به همون اندازه تلاش می کنه)
اگه می خوای زندگیتو درست کنی، باید واسش وقت بذاری.

AlirezA..

Registered User
لایک‌ها
1,002
علیرضا هستم یک همدرد!
@Saul خودتو معرفی کون! ریفیقه!
من یجوری شدم خواب که کلا فرت به زور قرص و کوفت و زهرمار ساعت 2 خوابم میبره از اون ور ساعت 5 صبح بلند میشم! همون حسی رو که گفتین وقتی با بقیه پلاستیکی میخندی بعدش همون خنده پلاستیکی رو سرزنش میکنی! دقیقا همینجوریم... موزیک هم اصلا ربط نداره به حس و حالم... 4 یا 5 روزم گوش ندم به چیزی بازم همینه. دیدم یجور دیگست اصلا! روحیه رو هم که خیلی وقته باختیم. تا چشممو باز کردم دیدم چه زود یه سال گذشت و احساس نکردم چیزی رو. کلا احساس به چیزی ندارم. از کلافگی هم گذشته فقط طراحی میکنم و دلنوشته هامو مینویسم که مردمم بمیرم! حداقل حرفامو زده باشم.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
علیرضا هستم یک همدرد!
@Saul خودتو معرفی کون! ریفیقه!
من یجوری شدم خواب که کلا فرت به زور قرص و کوفت و زهرمار ساعت 2 خوابم میبره از اون ور ساعت 5 صبح بلند میشم! همون حسی رو که گفتین وقتی با بقیه پلاستیکی میخندی بعدش همون خنده پلاستیکی رو سرزنش میکنی! دقیقا همینجوریم... موزیک هم اصلا ربط نداره به حس و حالم... 4 یا 5 روزم گوش ندم به چیزی بازم همینه. دیدم یجور دیگست اصلا! روحیه رو هم که خیلی وقته باختیم. تا چشممو باز کردم دیدم چه زود یه سال گذشت و احساس نکردم چیزی رو. کلا احساس به چیزی ندارم. از کلافگی هم گذشته فقط طراحی میکنم و دلنوشته هامو مینویسم که مردمم بمیرم! حداقل حرفامو زده باشم.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

مجتبی هستم یک سرباز !

عرضم به خدمتتون واز باز کردن این بحث اول ک خیلی سخته دوم ک تو لغات نمیشه جا داد و همیشه یه ورش نقص داره

برعکس شما ک کلا نمی خوبی من به افسردگی دچارم و شاید 24 ساعت 18 ساعتشو خواب باشم
مشکل منو شما و فری و بقیه رفقا هم سادس هممون جوابشو می دونیم ولی چون شرایط و بنیه عوض کردن زندگیمون رو نداریم شکست رو قبول کردیم و بی خیال ادامه دادن شدیم / در پاره ای از مشکلات کمال گرا بودن هستش مثل اینکه چیز های ساده ارضامون نمی کنن و باید به خفن ترین حالت ممکن تو اون ماجرا برسیم
زندگی کلهم اجمعین یه سس شره به تمام معنا هستش چند تا چیز هست توش ک می تونه ادمی زادو گول بزنه تا ادامه بده زندگیرو
واسه یکی پوله واسه یکی زنه یکی ازدیباج یکی معروف شدن یکی کوفت و یکی هم زهر مار
راه نجاتمون ایجاد یکی از این نامبرده ها هست تا درگیرش بشیم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنظر من تنها راهی که برات مونده اینه که یه سر بری پارک دانشجو چنتا رفیق پیدا کنی:general105:
دقیقا با این روش چجوری میخوای رفیق پیدا کنی[emoji3] الان مثلا تو دانشگاه ب زور ب هم سلام میکنن چ برسه ب رفاقت درست حسابی حالا بری از پارک رفیق پیدا کنی[emoji14] البته اگ منظورت دختره من حرفی ندارم[emoji20]

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
دقیقا با این روش چجوری میخوای رفیق پیدا کنی[emoji3] الان مثلا تو دانشگاه ب زور ب هم سلام میکنن چ برسه ب رفاقت درست حسابی حالا بری از پارک رفیق پیدا کنی[emoji14] البته اگ منظورت دختره من حرفی ندارم[emoji20]
پارک دانشجو داستانش یه چیز دیگس فقط کافیه 1 دیقه اونجا وایسه 100 تا رفیق پیدا میکنه :D

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
يك شب آتش در نيستاني فتاد

سوخت چون اشكي كه بر جاني فتاد:general712:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دلت میگیره یا دلت درد میگیره؟