• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شراکت برای بازی آنلاین

محمد ملکی

Registered User
لایک‌ها
46
سلام

ما یک بازی آنلاین طراحی کردیم ، الان تو مرحله بازبینی و طراحی گرافیک هست . داستان بازی در 3 فصل صورت میگیره فصل اول در آینده ، فصل دوم در گذشته و فصل 3 هم در زمان فصل اول هست که داستان بسیار جالب و خاصی داره.با چند شرکت صحبت شده برای اسپانسری و ... مثل پارس دیتا
تا الان حدود 30 میلیون هزینه داشته ، داستان بازی تکمیل شده فقط کمی بازبینی نیاز داره.
الان حدود 3 تا 4.5 فکر میکنم هزینه داشته باشه که بازی بیاد بالا و تبلیغاتش شروع بشه،این هزینه هم که گفتم مربوط به خرید ssl و خرید بانک اطلاعاتی پشتیبان و سرور ، تبلیغات هست + یه چندتا ماژول هم باید خریداری بشه که کار انجام بشه

اگه کسی تمایل داره که همکاری کنه اعلام کنه ، من در خدمتش هستم

شرایط خاصی نداره، از 100 % بازی ،10% رو برای تبلیغات در نظر گرفتیم،22.5 درصد برای گرافیست هست
باقی هم به نسبت سرمایه شریک میشم

یه ادم صادق خوب و منصف نیاز هست که بتونه کمی سرمایه بذاره،اصل کارها انجام شده
یه قرار داد با هم میبندیم و تو بانک نیز یه حساب 3 نفره باز میکنیم که درگاه آنلاین بازی بشه

سوالی هست درخدمتتون هستم
09190092092

Last edited:

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
سلام . تبریک میگم بابت کار

در کل چقدر لازم دارید ؟

محمد ملکی

Registered User
لایک‌ها
46
پست اول بروز شد.

در کل مبلغ 1,600 اگه نخوایم زیاد تبلیغ کنیم،حداکثر 4,500 اگه اساسی بخوایم تبلیغ کنیم

درامد بالایی داره ، اگر خوب تبلیغ شده میتونه ماهانه 30 تا 40 میل در بیاره شایدم بیشتر توی بازی های انلاین این حداقل درامد هست

یک ساله داریم تحقیق میکنیم

بالا