یوتیوب چه ربطی به سرور مجازی داره؟!!با VPS
یوتیوب چه ربطی به سرور مجازی داره؟!!با VPS
میخوان اینترنت مصرف نکننیوتیوب چه ربطی به سرور مجازی داره؟!!
مهدی گفتیوتیوب چه ربطی به سرور مجازی داره؟!!
من مد نظرم ویو بالای 1 میلیون هستش که یوتیوب گفته میشه به ازای هر بازدید تبلیغ (که چندین نوع داره مانند ویدیو اول فیلم + وسط فیلم + بنر وسط فیلم + ویدیو آخر فیلم) به ازای هر 1000 بازدید بین 0.5 الی 2.5 دلار میده که این بستگی به همه چی از جمله محتوا و لایک شما هم داره !اگه به چیزی که مد نظرتون هست برسه درامدش چقدره حدودا؟
DD آره همه این کارا رو میکنم ممنون که گفتی ... تجربه یوتیوب داشتی؟بحث قضایی کار رو هم در نظر بگیرید . منو یکبار بخاطر یه چیز دیگه گرفتن دردسر شد . یادتون باشه اگر روزی همچین کاری رو شروع کردید که تو ایران فیلتر میشه و ممکن دولت براتون هزار و یک تا اسم بذاره همیشه و همیشه یادتون باشه و همیشه هم رعایت کنید که اولا به هیچ کجا اطلاعات واقعی خودتون رو ندید . دوم همیشه با هیتلرشکن به پنل هاست و سایت و هر چیزی که مربوط به سایت میشه وارد بشید حتی یکبارم بدو هیتلر شکن وارد نشید که همون یکبار شما رو به گاج خواهد داد . ( تجربه شو دارم که میگم ) .
کار خلاف رو گذاشتم کنار ( اگرچه خلاف نیست ولی دولت میخ میشه ) شاید خودم آمدم کار کردیم .
این نکته رو در نظر داشته که 1 میلیون وویو ماهانه برای جامعه ایرانی که یوتیوب براشون پلتفرم محبوبی محسوب نمیشه و دسترسی بهش محدود هست بازدید بالا و ایده الی حساب میشه.رقیب هات رو هم بشناس همین الان افرادی هستن که از همین طریق تو یوتیوب بازدید میگیرن.یه دوست هلندی داشتم که واقعا تو کار یوتیوب خبره بود و بازدیدهای خیلی بالایی برای کشور خودش میاورد.تا جایی که یادمه میگفت بازدید اولیه برای اینکه ویدئو ترند بشه و توی چشم قرار بگیره خیلی مهم هست,اون میرفت از یه روسی اول بازدید اولیه ش رو میخرید به قیمت پایین و بعد که ترند میشد وویوش بالا میرفت.DD آره همه این کارا رو میکنم ممنون که گفتی ... تجربه یوتیوب داشتی؟
اره درست ميگی ولی مخاطبم ایرانی نیست میخوام صفحه انگلیسی باشهاین نکته رو در نظر داشته که 1 میلیون وویو ماهانه برای جامعه ایرانی که یوتیوب براشون پلتفرم محبوبی محسوب نمیشه و دسترسی بهش محدود هست بازدید بالا و ایده الی حساب میشه.رقیب هات رو هم بشناس همین الان افرادی هستن که از همین طریق تو یوتیوب بازدید میگیرن.یه دوست هلندی داشتم که واقعا تو کار یوتیوب خبره بود و بازدیدهای خیلی بالایی برای کشور خودش میاورد.تا جایی که یادمه میگفت بازدید اولیه برای اینکه ویدئو ترند بشه و توی چشم قرار بگیره خیلی مهم هست,اون میرفت از یه روسی اول بازدید اولیه ش رو میخرید به قیمت پایین و بعد که ترند میشد وویوش بالا میرفت.
کلا به نظرم ایده کلیت خوبه ولی نقطه ضعفش اینه که مخاطبت ایرانیه.
بابا این کارا چیه برو از سایت های فروشنده همکاری در فروش فیلم کن دو برابر اون چیزی که میخوای گیرت میاد یا دونه دونه بفروش یا اشتراکی کن پول 4 قسمت در ماه رو از کاربر پیش بگیر جذب کاربر هم یه کانال آپارت بزن پیش نمایش های خفن براش بزار و تمام مثل :
بابا این کارا چیه برو از سایت های فروشنده همکاری در فروش فیلم کن دو برابر اون چیزی که میخوای گیرت میاد یا دونه دونه بفروش یا اشتراکی کن پول 4 قسمت در ماه رو از کاربر پیش بگیر جذب کاربر هم یه کانال آپارت بزن پیش نمایش های خفن براش بزار و تمام مثل :
ببین این شخص مشخصه که ده ها اکانت یوتوب داره و از یکجا اینها را میخره, قدیمی ترین فیلمش فکر کنم ماله 2 ماه پیشه چون یوتوب مدام این جور اکانت ها را می بندهسلام خسته نباشید بعد از مدت ها بیکاری میخوام یه کاری رو شروع کنم که به شریک نیاز دارم اگر هم نبود مشکلی نیست :general609:
ایده ای که من دارم اینه یک سایت به همراه چنل یوتیوب برای دانلود فیلم به صورت کامل قرار بدیم به این صورت که فیلم رو در چنل قرار میدیم به همراه IMDb و ... به همراه لینک دانلود به که به سایت ارجاع داده میشه.
همونطوری که در عکسای پایین میبینید اینجور چنل ها معمولا بازدید (ویو) زیادی میگیرن پس ورودی زیادی هم میتونیم برای سایت جمع کنیم و همچنین از لینک های دانلود اگر بخوایم میشه کسب درامد کرد (Megafile,Uploadboy...)
حالا درامد از یوتیوب رو چیکار کنیم؟
درامد از یوتیوب به همین راحتی شروع نمیشه و معمولا چند ماهی طول میکشه تا بتونیم به اون حد برسیم و اینکه من رابط (مطمن) در خارج از کشور دارم که میتونه برامون دریافت و ارسال کنه و اینکه خودمم به امید خدا تا چندماه دیگه برای ادامه تحصیل دارم از کشور میرم و از این نظر مشکلی نیست.
هزینه راه اندازی هم اصلا زیاد نیست یه هاست پربازدید و کم حجم (برای استفاده از سرویس آپلودبوی .... ) یه دامنه و یه قالب که رایگانش هم هست به همراه یه سرور مجازی برای آپلود در چنل
هزینه فضای 1 ترا آپلودبوی - ماهانه 30 تومان
هزینه دامنه - 35 الی 50 تومان
هزینه هاست (ایران) - 30 الی 60 تومان ماهانه
اسپم نزنید لطفا ممنونم
بله درست میگید تصمیم گرفتم تریلر رو در یوتیوب قرار بدم و فیلم اصلی در آپارات که بازدید کننده هارو ارجاع بدم به سایت اصلیببین این شخص مشخصه که ده ها اکانت یوتوب داره و از یکجا اینها را میخره, قدیمی ترین فیلمش فکر کنم ماله 2 ماه پیشه چون یوتوب مدام این جور اکانت ها را می بنده
اکانت ها از قبل همه باید monetization شده باشه
سلام چی شد شما موفق شدید؟