• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شراکت | برای راه اندازی چنل یوتیوب و سایت

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
اگه به چیزی که مد نظرتون هست برسه درامدش چقدره حدودا؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اگه به چیزی که مد نظرتون هست برسه درامدش چقدره حدودا؟
من مد نظرم ویو بالای 1 میلیون هستش که یوتیوب گفته میشه به ازای هر بازدید تبلیغ (که چندین نوع داره مانند ویدیو اول فیلم + وسط فیلم + بنر وسط فیلم + ویدیو آخر فیلم) به ازای هر 1000 بازدید بین 0.5 الی 2.5 دلار میده که این بستگی به همه چی از جمله محتوا و لایک شما هم داره !
اصلا ما بگریم که بهترین و گران ترین تبلیغش ویدیو اول فیلم 0.5 دلار بگیریم به ازای هر 1000 بازدید اگر 1 میلیون بازدید بگیریم میشه 500$ !

ohoh.png

این تبلیغات مربوط به یوتیوب نیستش ! بخاطر همین درامدش کمتر

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
How much does YouTube pay per view?

Kay likely gets about $7.60 per 1,000 ad views, down from $9.35 in 2012, according to TubeMogul, which buys and sells video ads. Ads are only run on a minority of videos shown. Roughly, a video creator will earn $2,000 for every million views. "And then YouTube takes 45 percent," the Times notes.Feb 10, 2014

همینطور که میبینید به ازای هر 1 میلیون بازدید 2.000 دلار میدن!:general606:

How much money do you make if you have 1 million subscribers?

Lets assume the average CPM for a YouTuber with 1 million subscribers is around$4 dollars. YouTube takes a 45% cut and sometimes the YouTuber also has Multi Channel Network representing who also takes around 45%. So the You Tuber, who gets on average 600k+ views a week, will end up with around $1-3k a week from CPMs.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بحث قضایی کار رو هم در نظر بگیرید . منو یکبار بخاطر یه چیز دیگه گرفتن دردسر شد . یادتون باشه اگر روزی همچین کاری رو شروع کردید که تو ایران فیلتر میشه و ممکن دولت براتون هزار و یک تا اسم بذاره همیشه و همیشه یادتون باشه و همیشه هم رعایت کنید که اولا به هیچ کجا اطلاعات واقعی خودتون رو ندید . دوم همیشه با هیتلرشکن به پنل هاست و سایت و هر چیزی که مربوط به سایت میشه وارد بشید حتی یکبارم بدو هیتلر شکن وارد نشید که همون یکبار شما رو به گاج خواهد داد . ( تجربه شو دارم که میگم ) .

کار خلاف رو گذاشتم کنار ( اگرچه خلاف نیست ولی دولت میخ میشه ) شاید خودم آمدم کار کردیم . :D

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
بحث قضایی کار رو هم در نظر بگیرید . منو یکبار بخاطر یه چیز دیگه گرفتن دردسر شد . یادتون باشه اگر روزی همچین کاری رو شروع کردید که تو ایران فیلتر میشه و ممکن دولت براتون هزار و یک تا اسم بذاره همیشه و همیشه یادتون باشه و همیشه هم رعایت کنید که اولا به هیچ کجا اطلاعات واقعی خودتون رو ندید . دوم همیشه با هیتلرشکن به پنل هاست و سایت و هر چیزی که مربوط به سایت میشه وارد بشید حتی یکبارم بدو هیتلر شکن وارد نشید که همون یکبار شما رو به گاج خواهد داد . ( تجربه شو دارم که میگم ) .

کار خلاف رو گذاشتم کنار ( اگرچه خلاف نیست ولی دولت میخ میشه ) شاید خودم آمدم کار کردیم . :D
:DDD آره همه این کارا رو میکنم ممنون که گفتی ... تجربه یوتیوب داشتی؟

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
DD آره همه این کارا رو میکنم ممنون که گفتی ... تجربه یوتیوب داشتی؟
این نکته رو در نظر داشته که 1 میلیون وویو ماهانه برای جامعه ایرانی که یوتیوب براشون پلتفرم محبوبی محسوب نمیشه و دسترسی بهش محدود هست بازدید بالا و ایده الی حساب میشه.رقیب هات رو هم بشناس همین الان افرادی هستن که از همین طریق تو یوتیوب بازدید میگیرن.یه دوست هلندی داشتم که واقعا تو کار یوتیوب خبره بود و بازدیدهای خیلی بالایی برای کشور خودش میاورد.تا جایی که یادمه میگفت بازدید اولیه برای اینکه ویدئو ترند بشه و توی چشم قرار بگیره خیلی مهم هست,اون میرفت از یه روسی اول بازدید اولیه ش رو میخرید به قیمت پایین و بعد که ترند میشد وویوش بالا میرفت.
کلا به نظرم ایده کلیت خوبه ولی نقطه ضعفش اینه که مخاطبت ایرانیه.

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
این نکته رو در نظر داشته که 1 میلیون وویو ماهانه برای جامعه ایرانی که یوتیوب براشون پلتفرم محبوبی محسوب نمیشه و دسترسی بهش محدود هست بازدید بالا و ایده الی حساب میشه.رقیب هات رو هم بشناس همین الان افرادی هستن که از همین طریق تو یوتیوب بازدید میگیرن.یه دوست هلندی داشتم که واقعا تو کار یوتیوب خبره بود و بازدیدهای خیلی بالایی برای کشور خودش میاورد.تا جایی که یادمه میگفت بازدید اولیه برای اینکه ویدئو ترند بشه و توی چشم قرار بگیره خیلی مهم هست,اون میرفت از یه روسی اول بازدید اولیه ش رو میخرید به قیمت پایین و بعد که ترند میشد وویوش بالا میرفت.
کلا به نظرم ایده کلیت خوبه ولی نقطه ضعفش اینه که مخاطبت ایرانیه.
اره درست ميگی ولی مخاطبم ایرانی نیست میخوام صفحه انگلیسی باشه

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
بابا این کارا چیه برو از سایت های فروشنده همکاری در فروش فیلم کن دو برابر اون چیزی که میخوای گیرت میاد یا دونه دونه بفروش یا اشتراکی کن پول 4 قسمت در ماه رو از کاربر پیش بگیر جذب کاربر هم یه کانال آپارت بزن پیش نمایش های خفن براش بزار و تمام مثل :

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
بابا این کارا چیه برو از سایت های فروشنده همکاری در فروش فیلم کن دو برابر اون چیزی که میخوای گیرت میاد یا دونه دونه بفروش یا اشتراکی کن پول 4 قسمت در ماه رو از کاربر پیش بگیر جذب کاربر هم یه کانال آپارت بزن پیش نمایش های خفن براش بزار و تمام مثل :

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

اره ولی این راه اسون تر هست و اینکه درامد به دلار که خیلی بهتر!

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

اره ولی این راه اسون تر و درامد به دلار و وقتی خواستی خیلی راحت میتونی بفروشی

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سلام خسته نباشید بعد از مدت ها بیکاری میخوام یه کاری رو شروع کنم که به شریک نیاز دارم اگر هم نبود مشکلی نیست :general609:

ایده ای که من دارم اینه یک سایت به همراه چنل یوتیوب برای دانلود فیلم به صورت کامل قرار بدیم به این صورت که فیلم رو در چنل قرار میدیم به همراه IMDb و ... به همراه لینک دانلود به که به سایت ارجاع داده میشه.

همونطوری که در عکسای پایین میبینید اینجور چنل ها معمولا بازدید (ویو) زیادی میگیرن پس ورودی زیادی هم میتونیم برای سایت جمع کنیم و همچنین از لینک های دانلود اگر بخوایم میشه کسب درامد کرد (Megafile,Uploadboy...)

didi.png

حالا درامد از یوتیوب رو چیکار کنیم؟
درامد از یوتیوب به همین راحتی شروع نمیشه و معمولا چند ماهی طول میکشه تا بتونیم به اون حد برسیم و اینکه من رابط (مطمن) در خارج از کشور دارم که میتونه برامون دریافت و ارسال کنه و اینکه خودمم به امید خدا تا چندماه دیگه برای ادامه تحصیل دارم از کشور میرم و از این نظر مشکلی نیست.

هزینه راه اندازی هم اصلا زیاد نیست یه هاست پربازدید و کم حجم (برای استفاده از سرویس آپلودبوی .... ) یه دامنه و یه قالب که رایگانش هم هست به همراه یه سرور مجازی برای آپلود در چنل

هزینه فضای 1 ترا آپلودبوی - ماهانه 30 تومان
هزینه دامنه - 35 الی 50 تومان
هزینه هاست (ایران) - 30 الی 60 تومان ماهانه

اسپم نزنید لطفا ممنونم
ببین این شخص مشخصه که ده ها اکانت یوتوب داره و از یکجا اینها را میخره, قدیمی ترین فیلمش فکر کنم ماله 2 ماه پیشه چون یوتوب مدام این جور اکانت ها را می بنده
اکانت ها از قبل همه باید monetization شده باشه

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
ببین این شخص مشخصه که ده ها اکانت یوتوب داره و از یکجا اینها را میخره, قدیمی ترین فیلمش فکر کنم ماله 2 ماه پیشه چون یوتوب مدام این جور اکانت ها را می بنده
اکانت ها از قبل همه باید monetization شده باشه
بله درست میگید تصمیم گرفتم تریلر رو در یوتیوب قرار بدم و فیلم اصلی در آپارات که بازدید کننده هارو ارجاع بدم به سایت اصلی

art9671

Registered User
لایک‌ها
11
سلام چی شد شما موفق شدید؟

بالا