بچه ها الان که دارم اینو مینویسم خیلی ناراحتم حدود 50 دلار باختم رو بازیهای دیشب وامشببه نقل از babak azad :امين جان راستي خودت تا حالا پول از حساب سايت ريختي تو ايگولدت؟ چند روز طول ميكشه بريزه بعد از درخواست؟
بلافاصله يا با فاصله؟
به نقل از babak azad :من از اول تا حالا 24 دلار ضرر دادم اگه امشب دترويت مردي كنه و واشنگتن ويزارد رو بزنه واسم جبران ميشه اگه ببازه ميشه 124$ بازندگي.من ازين به بعد ميخوام روي NBA حساب ويژه اي باز كنم.
اينم نتيجه بازي تا آخر كوارتر اول
Washington Wizards 22 - 29 Detroit Pistons
هنوز بيدارم 5.13 دقيقس الان
اينم نتيجه بازي تا آخر كوارتر دوم
Washington Wizards 44 - 59 Detroit Pistons
به نقل از babak azad :بچه ها بردم .ايول.100 دلار بستم 19 دلار بردم.
نتيجه نهايي:
Washington Wizards 93 - 105 Detroit Pistons
اينجوري ميگفتم ميخوام 100 دلار 100 دلار ببندم امين. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
از الان بگم دفعه ديگه رو ميني سوتا شرط ميبندم چون خيلي كولاكه . :happy: :happy: :happy:
به نقل از ROOZBEH33 :اگه ببازي صد دلارت دود شده ها!!!
از ما گفتن بود .
به نقل از babak azad :ميدونم ولي بابي رو دست كم نگير.
خواستيد رو NBA ببنديد با هم ميبنديم اصلا اينطوري حالش بيشتره
به نقل از babak azad :آقا امشب رو بازيهاي NBA كلي شرط بستم.
سر برد اين تيمها هر كدوم 20 دلار گذاشتم.
ميامي-فينيكس-ساكرامنتو-دترويت
رو سياتل هم 50 دلار گذاشتم.
البته سر برد ميامي 5 دلار بيشتر نذاشتم آخه اين ممفيس حريفش خيلي قاطيه اصلا بازيش معلوم نيست.ولي خدا كنه بقيه تيمهايي كه شرط بستم ببرن.
در ضمن قبل از اينم 50 دلار رو برد بايرمونيخ بستم 30 دلار رو برد منچستر و بقيشونم خورده شرط بستم.
:happy: :hmm:
روزبه اگه اطلاعات در مورد بازیها میخوای این سایت از طریق کامپیتر درصد برد و باخت تیمهارو بهت میگهبه نقل از ROOZBEH33 :اين چند تا سايت راجع به فوتبال اطلاعات ميدن . ببينيد چيزي سر در مياريد يا نه:
www.uefa.com
www.livescore.com
www.tbwsport.com