• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرطبندی

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بابك جان من بهت پيشنهاد مي كنم روي بازي liverpool , crystalpalace شرط ببندي

چون ليورپول هم بازي قبليشو برده و هم در رده 5 جدول اما كريستال پالاس بازي

قبلي شو باخته و در رده 19 هستش

بعدش هم شرط بندي روي بردن ليورپول +101 هستش يعني دوبرابر پولتو در مياري

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
و دومين بازي كه بهت پيشنهاد مي كنم رويه Arsenal ,tottenham هستش

چون ارسنال بازي قبلي شو مساوي كرده و در رده 2 جدول هستش و حتما بايد

بازي را ببره تا بتونه به چلسي نزديك بشه و جام قهرماني رو بگيره

اما تاتنهام هم مساوي كرده ولي در رده 7 جدول هستش

مقدار درصد بردن ارسنال -259 درصد هستش

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
وسومين بازي هم كه بهت پيشنهاد مي كنم روي chelsea , fulham هستش

چون چلسي مساوي كرده و در رده اول جدول هستش اما فولهام مساوي كرده و در رده

15 جدول هستش . پس بردن چلسي زياد هست

مقدار درصد بردن چلسي -325 درصد هستش :cool:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اما من مي گم بيشترين پولي كه مي خواي بذاري روي ليورپول بذار چون احتمال بردنش زياده(حالا نري 300$ بذاريا)

من كه خودم رويه اين 3 بازي شرط مي بندم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من كه 8$ تويه حسابش دارم

اما پريشب روي بازي اث مينال 40 سنت سود كردم چون 1$ گذاشته بودم

من فردا 5$ روي ليورپول و 2$ روي ارسنال و 1$ روي چلسي شرط مي بندم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DonVito :
اين آژاكس ديشب باخت منم روش $5 باختم. جالبه كه رو 3 تا حالت بسته بودم كه همش باخت. روي مساوي نيمه اول و برد نيمه دوم. برد نيمه اول و برد نيمه دوم و برد بازي. مجموعا باختم :( :( :( :( :( :(
با سلام

مي توني بگي كجاست كه بشه نيمه ها را هم پيش بيني كرد؟

اگر منظورت Dr , Win هست اون وقع منظورش از Dr1 , Win2 يا Win1وWin1 چيه ؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا همين كارا رو كردين كه ايگولد رو فيلتر كردن اين اجمقا ميان همه چي رو از ريشه ميزنن فكر نمي كنن ايگولد يه بانك و.. ربطي به lottory cassino bet و اين جور چيزا نداره و خدمات بانك الكترنيك با پشتوانه طلا ارائه ميده اين بحثي كه راه انداختين هم براي اين فوريوم خطر ناكه هم براي ايگولد كه فكر كنم تازه از فيلتر دراومده حداقل براي اي اس پي من بحث رو بصورت علني ادامه نديد يه گروه تو ياهو درست كنيد به نظر من

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از farhad12 :
بابا همين كارا رو كردين كه ايگولد رو فيلتر كردن اين اجمقا ميان همه چي رو از ريشه ميزنن فكر نمي كنن ايگولد يه بانك و.. ربطي به lottory cassino bet و اين جور چيزا نداره و خدمات بانك الكترنيك با پشتوانه طلا ارائه ميده اين بحثي كه راه انداختين هم براي اين فوريوم خطر ناكه هم براي ايگولد كه فكر كنم تازه از فيلتر دراومده حداقل براي اي اس پي من بحث رو بصورت علني ادامه نديد يه گروه تو ياهو درست كنيد به نظر من
اقا فرهاد اين جا تاپيك هستش و دوستان مايلند كه در اين باره صحبت كنند :hmm: :hmm:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از moonomid :
اقا فرهاد اين جا تاپيك هستش و دوستان مايلند كه در اين باره صحبت كنند :hmm: :hmm:
عزيز من اينجا ايرنه نه اروپا ! من نميگم صحبت نشه اما شرايط رو شما در نظر بگير به خاطر هر بهانه اي اينا هر چيزي رو فيلتر مي كنن چه بهانه اي از شرط بندي بهتر !!!!!!!!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از rax :
دوست عزيز برو به http://www.sportinglife.com/football/news/
كه هم تو قسمت اپديت تيبل جدولهارو داره و هم نتايج رو دقيقه به دقيقه مينويسه.....

راستي من از اول تاپيك تا الان رو خوندم و تصميم گرفتم منم تو شرط بنديا وارد شم ولي مشگل اينجاست كه
اين سايت شرط بندي رو با هر كارتي ميام فيلتره :(
بیا از اینجا بورو کاری هم به فیلتر نداشته باش
http://www.freeprivatesurfing.net/fps_03.php?url=uggc/jjj.zrtnfo.pbz&flags=11111

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از farhad12 :
بچه ها بد فکری نیست یه گروه تو گول درست کنیم اما حالش اینجا بیشتره ولای خودمونیم عجب سیستمیو راه انداختما هر که میاد پایه میشه
دعا به جونه خودم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از farhad12 :
عزيز من اينجا ايرنه نه اروپا ! من نميگم صحبت نشه اما شرايط رو شما در نظر بگير به خاطر هر بهانه اي اينا هر چيزي رو فيلتر مي كنن چه بهانه اي از شرط بندي بهتر !!!!!!!!
بابا ديگه هر كي تويه خونش فيلتر شكن داره !

تو نداري ما چي كار كنيم بگو برات ميفرستيم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از m_amin :
بچه ها بد فکری نیست یه گروه تو گول درست کنیم اما حالش اینجا بیشتره ولای خودمونیم عجب سیستمیو راه انداختما هر که میاد پایه میشه
دعا به جونه خودم
منم موافقم

اينجا بهتره

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
بچه ها سلام . من دو روزي نبودم . واسه اونايي كه جديد اومدن يك نصيحت دارم . صبر كنيد تا بازي هاي خيلي تابلو برسن
بعد رو اونها پول زياد بگذاريد . مثل بارسلونا - گتافه چلسي - كريستال پالاس و از اينجور چيز ها . تا پول هاتون جمع شد
روي هر بازيي كه ديديد شرط نبنديد چون ممكنه كه ببازيد . زياد هم روي ليورپول حساب باز نكنيد . با اينكه خودم عشق ليوه
هستم ولي توصيه هاي ايمني را جدي بگيريد چون ليوه چند ساليه در بازي هاي داخلي انگليس بعضي وقتا سوتي هاي خيلي غم انگيزي ميده . اميدوارم موفق باشيد

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رو چلسي آرسنال ليورپول و خيلي هاي ديگه شرط بستم.ولي به ته جدول و صدر جدول ارتباطي نداره چون هفته پيش مثلا فاينورد با 54 امتياز و رده 4 اومد به تيم آخر جدول كه 12 امتياز داشت و هر 1000 سال 1 بار ميبره باخت اونم 4-1 منم بيچاره شدم

من يه پيشنهاد دارم.:آقا بياييد روي تمام بازي هاي غير تابلوي باشگاهاي يه كشور تو يه هفته سر مساوي همشون شرط ببنديم ببينيم چي ميشه.

مثلا بازيهاي اين هفته ايتاليا 80 درصدش مساوي شد.

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رو تمام بازيهاي كوكا كولا ليگ وان(1) رو مساوي همه شرط بستم .

ديگه نميدونم به كجا چنگ بندازم :lol:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فقط مواظب باش ورشكست نشي :)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از babak azad :
من رو چلسي آرسنال ليورپول و خيلي هاي ديگه شرط بستم.ولي به ته جدول و صدر جدول ارتباطي نداره چون هفته پيش مثلا فاينورد با 54 امتياز و رده 4 اومد به تيم آخر جدول كه 12 امتياز داشت و هر 1000 سال 1 بار ميبره باخت اونم 4-1 منم بيچاره شدم

من يه پيشنهاد دارم.:آقا بياييد روي تمام بازي هاي غير تابلوي باشگاهاي يه كشور تو يه هفته سر مساوي همشون شرط ببنديم ببينيم چي ميشه.

مثلا بازيهاي اين هفته ايتاليا 80 درصدش مساوي شد.
درسنه و لي روي تيمي بذار كه مي شناسي نه اينكه هر تيمي با ته جدول بازي داره روش شرط ببندي

بعدش هم براي ليگ انگلستان جنگ و جدال سر سرگروهي هستش

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
من بیشتر شرط بندیامو از رو پیش بینی کامپیوتر انجام میدم اگه خواستین بگن سایتو بگم
خیلی باهاله

DonVito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از moonomid :
با سلام

مي توني بگي كجاست كه بشه نيمه ها را هم پيش بيني كرد؟

اگر منظورت Dr , Win هست اون وقع منظورش از Dr1 , Win2 يا Win1وWin1 چيه ؟

سلام
ببين 1 مربوط به تيم دست چپ و 2 مربوط به تيم دست راسته. W1-W1 يعني اينكه تيم دست چپ نيمه اول و دوم رو مي بره. Dr هم يعني مساوي. ديگه تركيب كن اينها رو. 6 تا حالت مي شه.

بالا