سلام عزیز جان psp 1000 هست 300 تومنسلام
عزيز آخرين نسخه psp چي هست ؟ و قيمتش چقدره ؟
سپاس بي كران
برات پیغام خصوصی کردمسلام وحید جان خوبی؟
شماره کارت بده واسه ی برچسب های قسمت براق 4
جای چسبش که باقی نمیمونه؟
بله عزیز جان 65 تومناقا وحید ترانس 110 داری؟؟
با شماره من تماس بگیرید برای دریافت ادرساقا وحید برچسب شفاف ps4 میخام...پول و ادرس رو چطوری بهت بدم....؟؟؟؟؟
سلام والا قیمت خریدش بالاست من نمیارم بالای 230 تومن در میاد که فکر نکنم الان که ریجن 1 شده 190 کسی بخره ان راداوووش وحید نَجور سَنگ؟ فیفا ریجن 2 امارات نیاوردی؟ نیست اصن تو بازار؟
پ ن: آقا ما نفهمیدیم کدوم ریجن گزارشگر عربی داره
پ ن : دادا این دوربین ـه PS4 ب کار من نمییاد خواستی بگو بدم بهت با فیفا عوض کنیم + مقداری هم سر میدم
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-ـه-یک-فروَند-ps4-camera.619579/
تماس بگیریدمیشه آدرس برای مراجعه حضوری رو بگین؟
فعلا که خبری نیستسلام. خسته نباشید. بار جدیدتون کی میرسه؟ اگه میشه تاریخ دقیق بگید اگه نمیتونید حداقل تقریبی بگید.
من منتظرم، مرسی.
معذرت میخوام سوال شما درباره چی بودسلام خدمت آقا وحيد عزيز... . همچنان منتظر جوابتان هستم . مرسی
شرمنده اگر امکانش هست یکبار دیگه تماس بگیریدخواهش ميكنم ، ديروز با شما تماس گرفتم در مورد بازيهای ويتا ...
مرسی
بله اشتباه کردم E1000 یا همان استریتعزيز psp 1000 كه خيلي قديمي شده !
مطمن باشید اگر بازی ارزان بشه من هم ارزان میکنموحيد جان تا ٢-٣ روز ديگه، middle earth هم مث فيفا ١٥، به ٢٠٠،١٩٠ ميرسه؟
خواهش میکنم اون هم بروی چشمآقا وحيد عزيز خيلی از لطفتان متشكرم واقعا تو زحمت افتاديد ... خيلی شرمنده تان هستم .
در مورد محافظ صفحه و اون يكی بازی ويتا هم 100% منتظر خبرتان هستم . با آرزوی موفقيت شما . مرسی
اونها خیلی زیادن من تصمیم گرفتم یه تاپیک جدا برایشان بزنماقا بازیای ps3 چی شد ؟ :general705:
فعلا با بالا رفتن دلار بخوام بزنم قیمت بالا میفته و دست نگاه داشتم تا دلار بیاد پایین بعد اون موقعه بار جدید میارمسلام
آقا وحید بارِ جدیدتون کی میرسه؟ps4 ریجن یک
چرا دارم تونستی یه تماس بگیرآقا وحید xbox 360 دارین
؟
یکم سرم شلوغه حتما میزنمخوب بزن تاپیک جدا رو منتظریم :general403:
عزیز جان 1300 امکان نداره چون قیمت خریدش بالاتر از این حرفها هست بعد الان تو بازار جدیدا دستگاه 2013 یه سری امده که به جای 2014 میدن دست ملت که از روی سریال دستگاه میشه فهمید بعد وقتی به شما 1300 اعلام میکنن وقتی بیاد پای مامعله هزار تا چیز بهش اضافه میکنن که قیمتش میره بالا مثلا باید حتما ابدیت بشه که همین ابدیت ساده را حداقل 70 تومن از مشتری میگیرن و هزار تا چیز دیگهسلام آقا وحید
من امروز پایین ترین قیمتی که تو امام ***** بهم گفتن برای PS4 هر دو ریجن 1،300 مغازه دارهای دیگه هم اکثرا 1،350 هر دو ریجن رو میفروختن
با این تفاسیر به نظرتون قیمت بیشتر رو به پایین میره در ماه آینده یا بالا ؟
امکان داره شما بار جدیدتون از این قیمت ها پایین تر باشه ؟