neginshopgame
Registered User
- نوشتهها
- 394
- لایکها
- 122
بازی order موجود دارین
داخلش 2 تا کد هست که باید دانلود بشندرود آقا وحید
سوال :
DLC هایی که تو batman arkham knight هست به صورت کد داخل قاب هستش یا مثل the last of us remastered بدون کد DLC اجرا میشه ؟
سلام 200 تومن ریجن 1 عزیز کد 1 میلیون دلار فقط 10 روز اول ریلیز بازی بود و دیگه نیستسلام gta ps4 ریجن ال چنده؟با کد و بدون کد
ممنون
دوباره برایتان فرستادمآقا وحید پیغامتون نیومد
سلام میتونی تو ریجن 2 بزنی و دانلود کنی بعد با ریجن 1 بازی کنیسلام، ميشه DLC هاي بتمن رجيون ٢ رو با اكانت رجيون ١ دانلود كرد ؟! (منظورم اين دوتايي هست كه با خودش به صورت كده)
ممنون ميشم جواب بدين
خواهش میکنم مبارکت باشهاز جناب وحید عزیز یک عدد ps4 رجیون 2 به همراه 3 عدد بازی(mortal kombat x special-fifa 15-last of us) و محافظ دسته خریداری شد.با تشکر از اخلاق بسیار عالی ایشان
سلام نه عزیز موجود ندارمسلام وحيد جان
اقا Mortal Kombat X رجيون ALL كه كد Goro رو داشته باشه موجود هستش؟
با تشكر
سلام نه فعلا عزیز
سلام جواب دادمسلام اقا وحید یه دونه Ps4 میخواستم p.m دادم لطفا جواب بدین
سلام بروی چشم برایتان امار میگیرمسلام وحید جان
بازی ps3 می خواستم دست دوم باشه بهتره اگه نشد اکبند
Batman Arkhanm origins
بله عزیزبازی order موجود دارین
سلامسلام 210 تومن ریجن 1 عزیز کد 1 میلیون دلار فقط 10 روز اول ریلیز بازی بود و دیگه نیست
عزیز من ریجن 1 قیمت دادم نه ریجن 2 من ریجن 2 همان 190 میدم ریجن 1 هم امروز 200سلام
داداش من دیروز GTA V ریجن 2 خریدم 190ت کد دار هم بود. خدایی 210 تومان خیلیه.
سلام 1430سلام قیمت ps4 رجین 2 سه ماهه اول 2015 رو بی زحمت پ خ کنید.
سلام جواب دادم دوست عزیزسلام وحید جان
پ خ دادم خدمتتون جواب مارو بدین بیزحمت!
قیمتها همگی به روز هستن و همیشه برای قیمت خوب باید صبر کنیدنمیشه کاری کرد بازی های ایکس باکس قیمتش کم تر در بیاد مثلا50 تومن؟
سلام تعویض ندارمسلام بی زحمت قیمت دو مدل بازی THE WITCHER 3 رو برام پ.خ کنید تعویض هم دارید ؟
عزیز اون قیمت دیجیتالی بازی هست روی ریجن 1 و 2 نسخه فیزیکی که فقط ریجن 3 داره قیمتش خیلی بالاتر از اون هست که فکر میکنیدجناب همه ی قیمتتاتون واقعا خوبه ولی دویل می کرای واقعا خیلی بالاس قیمت عزیز
شما جای ما
بازی گه ۲۵ دلاره با بازی که ۶۰ دلاره (بیشتر بازی ها) باید یکی یا بالاتر باشه؟
بله تایید میشه مبارکتان باشهیکعدد Ps4 باندل درایو کلاب از اقا وحید خریداری شد و قراره امروز برای بنده بفرستن ایشون فروشنده بسیار با انصافی هستن
واسه منم پخ نید همین موضوع روسلام
لطفا قیمت xbox one + کینکت برام پخ کنید فروش اقساطی هم دارید ؟ مثلا 3-4 فقره چک ؟؟؟؟