• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شروع مجدد کار تاپیک فروش کنسولها از هفته اینده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

RHYTHM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
این مدل که روکش طلا و مس بکار رفته قیمتش 13 هزار دلاره!!
واقعا خاصه!
c72caf998b2557ad11c016f079d9cec1_XL.jpg

اما طرح طلایی هم داره که احتمالا قیمتش با کنسول معمولی فرق چندانی نداشته باشه
ضمنا یه اسکینهای ام اومده که طلاییه

http://www.amazon.com/Sony-PlayStation-Skin-PS4-faceplate-4/dp/B00GYODQGQ

atabak.dillon

Registered User
لایک‌ها
72
سلام اقا وحید
خسته نباشید
چرا قیمت بتمن واسه xbox پایین نمیاد؟ ps4 رسیده به 200 :(

mac man

Registered User
لایک‌ها
64

223007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام آقا وحید
کی ایکس باکس وان یک ترابایت موجود می کنید؟؟
از بین ایکس باکس وان که دارید کدوم محصول سال 2015 هست؟؟

RHYTHM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دو تاشون زشتن
اون اولی زشت نیست اما کلا کنسول باید مشکی باشه خودم مشکی گرفتم و به نظرم ابهت خاصی داره
ضمن اینکه نوار led تو زمینه سیاه خیلی خودش نشون میده

mehrabdarvishi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام داش وحید خسته نباشی . این the last of us دیجیتال رو از باندل جدا میکنین؟ یا این روش رو ناتی داگ خودش منتشر کرده ؟ کاملا قانونیه درسته ؟
من دیتای بازی رو ps4 ام نصب شده - فقط دیتا مال ریجن 2 هست . ینی به نظرت بخش مولتی پلیرش با توجه به دیتای ناقصش سانسور میشه ؟ الان اینو بخرم کد رو میتونین از طریق پست بفرستین؟

Immortal1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام وحيد خان
اين مورتال كمبات ريجن ALL موجود نشد؟
براي كي احتمالا ميادش؟
ممنون

hippocampus

Registered User
لایک‌ها
23
سلام داش وحید خسته نباشی . این the last of us دیجیتال رو از باندل جدا میکنین؟ یا این روش رو ناتی داگ خودش منتشر کرده ؟ کاملا قانونیه درسته ؟
من دیتای بازی رو ps4 ام نصب شده - فقط دیتا مال ریجن 2 هست . ینی به نظرت بخش مولتی پلیرش با توجه به دیتای ناقصش سانسور میشه ؟ الان اینو بخرم کد رو میتونین از طریق پست بفرستین؟
با اجازه آقا وحید.
این کدها همگی مال باندل هستند که یا خریدار نخواسته یا به هر دلیل دیگه جدا فروخته می‌شن و کاملا قانونی هستند. برای اجرا و نصب بازی هم حتما به دیتای ریجن ۱ نیاز دارید، نمی‌تونید بازی رو با دیتای ریجن دیگه یا دیتای همون ریجن ولی به وسیله‌ي دیسک نصب کنید. اگر تهران هستید یه خبر به من بدید، دیتاش رو رایگان بیاید ازم بگیرید.

PoUrYa-NeT

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام
god of war دست دو هم دارین ؟ دستگاه ریجن دو دارم

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

aria-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام آقا وحید. مبلغ رو واریز کردم آدرس رو هم براتون فرستادم.(بانک نرم افزار و بازی نوین)

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
god of war قیمتش ۴۰ دلاره هر جور هم حساب کنید ۱۹۵ زیاده واقعا که گرون فروشید ، دوستایی که ps4 دارن اگه از این افراد سودجو خرید نکنید قیمت رو معقولانه می کنند ، اینا همونایی هستند که بتمن ۱۹۰ تومنی رو تا ۲۷۰ هم فروختن ، مرد حساب گاد آف وار رو هر جور بخوای سود کنی نهایتش ۱۶۰

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
ps4 gold
دارید؟
طلایی رنگ
نه دوست عزیز موجود ندارم

سلام بازی kinect sport دو نفر یا چند نفره میشه؟
سلام بله عزیز میشه بازی کرد بصورت 2 نفره

سلام اقا وحید
خسته نباشید
چرا قیمت بتمن واسه xbox پایین نمیاد؟ ps4 رسیده به 200 :(
سلام قیمت اون هم کاهش یافت
سلام داداش شما بازی دست دو میخری ؟؟؟
سلام نه دوست عزیز خرید ندارم

سلام آقا وحید
کی ایکس باکس وان یک ترابایت موجود می کنید؟؟
از بین ایکس باکس وان که دارید کدوم محصول سال 2015 هست؟؟
سلام فعلا نیامده بیاد حتما میارم

سلام همان طور که دوست خوبم توضیح داد اینها قانونی هستن و از روی باندلها برداشته میشن و قیمت پایینی هم فروخته میشن
این کد مخصوص ریجن 1 هست و به ریجن 2 نمیخوره دوست عزیز
سلام وحيد خان
اين مورتال كمبات ريجن ALL موجود نشد؟
براي كي احتمالا ميادش؟
ممنون
سلام شرمنده چرا موجود هست تماس بگیرید
09193390449

با اجازه آقا وحید.
این کدها همگی مال باندل هستند که یا خریدار نخواسته یا به هر دلیل دیگه جدا فروخته می‌شن و کاملا قانونی هستند. برای اجرا و نصب بازی هم حتما به دیتای ریجن ۱ نیاز دارید، نمی‌تونید بازی رو با دیتای ریجن دیگه یا دیتای همون ریجن ولی به وسیله‌ي دیسک نصب کنید. اگر تهران هستید یه خبر به من بدید، دیتاش رو رایگان بیاید ازم بگیرید.
ممنون از توضیح کامل و عالی شما دوست عزیز

با سلام
god of war دست دو هم دارین ؟ دستگاه ریجن دو دارم
سلام نه عزیز ندارم فقط اکبند

سلام آقا وحید. مبلغ رو واریز کردم آدرس رو هم براتون فرستادم.(بانک نرم افزار و بازی نوین)
سلام بله برایتان امروز ارسال میشه

god of war قیمتش ۴۰ دلاره هر جور هم حساب کنید ۱۹۵ زیاده واقعا که گرون فروشید ، دوستایی که ps4 دارن اگه از این افراد سودجو خرید نکنید قیمت رو معقولانه می کنند ، اینا همونایی هستند که بتمن ۱۹۰ تومنی رو تا ۲۷۰ هم فروختن ، مرد حساب گاد آف وار رو هر جور بخوای سود کنی نهایتش ۱۶۰
عزیز من نظر شما را پاک نکردم تا چند تا نکته به شما بگم
اول شما که دوست دارید 40 دلاری بخرید چرا دیجیتالی خرید نمیکنید و میاد انگ سود جو را به من میزنید
دوم خیلی ها مثل شما فکر میکنن این بازی 40 دلار هست ولی اینجوری نیست و خیلی هزینه های دیگه بهش میخوره تا وارد ایران بشه و با پای خودش وارد ایران نمیشه که 40 دلار هزینه داشته باشه
بعد قیمت بازی فیزیکی خیلی فرق داره با دانلودی اینو همیشه بدونید
بالای پست اول هم زدم بازیها در روز اول ریلیز قیمت بالایی دارن و اگر عجله در خرید ندارید میتونید صبر کنید قیمتش بیاد پایین
قیمت روز اول بتمن 250 بود که 2 هفته 40 هزار تومن کاهش پیدا کرده و همان 60 دلار ضرب کنید متوجه میشید تقریبا هم قیمت جهانی این بازی هست
همیشه سعی کنیم قبل از احساساتی شدن یه خورده هم در مورد نظر که میدیم فکر کنیم
با تشکر

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
دوست گرامی بنده احساساتی نشدم ، کجا هزار تا هزینه بهش میخوره وارد ایران میشه ؟ اون که وارد می کنه با دلار دولتی وارد می کنه ، هر کسی هم سود خودش رو می کنه ولی نه این که یه بازی که با دلار آزاد ۱۲۰ میوفته ۷۵ تومن قیمت بره روش
من حتی یه دونه جنسی که اوردم یه دلار به قول شما دولتی نخریدم تا کار ما دلار دولتی نداره عزیز بعد دلاری 3250 هست نه 3 تومن اگر شما سراغ دارید بگید ما هم بریم از انجا بخریم یا شما وارد کن با دلار دولتی ما از شما بخریم
بعد گفتم شما تصمیم گیرنده هستی اون قیمت میتونی دیجیتالی بخرید حالا چه اصراری دارید که ما گران فروش هستیم یه چیز دیگه هست

mehrabdarvishi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با اجازه آقا وحید.

داداش واقعا ازت ممنونم . من تهران نیستم دستتون درد نکنه :)

WolfDog212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقا وحید ی خواهش میشه ی تاریک بزنیم بازی دست دو بزارین ک مورد تاییدتون باشه بخریم ضمنا لطفا ی وبسایت بزنید خیلی بهتره مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا