ps4 gold
دارید؟
طلایی رنگ
نه دوست عزیز موجود ندارم
سلام بازی kinect sport دو نفر یا چند نفره میشه؟
سلام بله عزیز میشه بازی کرد بصورت 2 نفره
سلام اقا وحید
خسته نباشید
چرا قیمت بتمن واسه xbox پایین نمیاد؟ ps4 رسیده به 200
سلام قیمت اون هم کاهش یافت
سلام داداش شما بازی دست دو میخری ؟؟؟
سلام نه دوست عزیز خرید ندارم
سلام آقا وحید
کی ایکس باکس وان یک ترابایت موجود می کنید؟؟
از بین ایکس باکس وان که دارید کدوم محصول سال 2015 هست؟؟
سلام فعلا نیامده بیاد حتما میارم
سلام داش وحید خسته نباشی . این the last of us دیجیتال رو از باندل جدا میکنین؟ یا این روش رو ناتی داگ خودش منتشر کرده ؟ کاملا قانونیه درسته ؟
من دیتای بازی رو ps4 ام نصب شده - فقط دیتا مال ریجن 2 هست . ینی به نظرت بخش مولتی پلیرش با توجه به دیتای ناقصش سانسور میشه ؟ الان اینو بخرم کد رو میتونین از طریق پست بفرستین؟
سلام همان طور که دوست خوبم توضیح داد اینها قانونی هستن و از روی باندلها برداشته میشن و قیمت پایینی هم فروخته میشن
این کد مخصوص ریجن 1 هست و به ریجن 2 نمیخوره دوست عزیز
سلام وحيد خان
اين مورتال كمبات ريجن ALL موجود نشد؟
براي كي احتمالا ميادش؟
ممنون
سلام شرمنده چرا موجود هست تماس بگیرید
09193390449
با اجازه آقا وحید.
این کدها همگی مال باندل هستند که یا خریدار نخواسته یا به هر دلیل دیگه جدا فروخته میشن و کاملا قانونی هستند. برای اجرا و نصب بازی هم حتما به دیتای ریجن ۱ نیاز دارید، نمیتونید بازی رو با دیتای ریجن دیگه یا دیتای همون ریجن ولی به وسیلهي دیسک نصب کنید. اگر تهران هستید یه خبر به من بدید، دیتاش رو رایگان بیاید ازم بگیرید.
ممنون از توضیح کامل و عالی شما دوست عزیز
با سلام
god of war دست دو هم دارین ؟ دستگاه ریجن دو دارم
سلام نه عزیز ندارم فقط اکبند
سلام آقا وحید. مبلغ رو واریز کردم آدرس رو هم براتون فرستادم.(بانک نرم افزار و بازی نوین)
سلام بله برایتان امروز ارسال میشه
god of war قیمتش ۴۰ دلاره هر جور هم حساب کنید ۱۹۵ زیاده واقعا که گرون فروشید ، دوستایی که ps4 دارن اگه از این افراد سودجو خرید نکنید قیمت رو معقولانه می کنند ، اینا همونایی هستند که بتمن ۱۹۰ تومنی رو تا ۲۷۰ هم فروختن ، مرد حساب گاد آف وار رو هر جور بخوای سود کنی نهایتش ۱۶۰
عزیز من نظر شما را پاک نکردم تا چند تا نکته به شما بگم
اول شما که دوست دارید 40 دلاری بخرید چرا دیجیتالی خرید نمیکنید و میاد انگ سود جو را به من میزنید
دوم خیلی ها مثل شما فکر میکنن این بازی 40 دلار هست ولی اینجوری نیست و خیلی هزینه های دیگه بهش میخوره تا وارد ایران بشه و با پای خودش وارد ایران نمیشه که 40 دلار هزینه داشته باشه
بعد قیمت بازی فیزیکی خیلی فرق داره با دانلودی اینو همیشه بدونید
بالای پست اول هم زدم بازیها در روز اول ریلیز قیمت بالایی دارن و اگر عجله در خرید ندارید میتونید صبر کنید قیمتش بیاد پایین
قیمت روز اول بتمن 250 بود که 2 هفته 40 هزار تومن کاهش پیدا کرده و همان 60 دلار ضرب کنید متوجه میشید تقریبا هم قیمت جهانی این بازی هست
همیشه سعی کنیم قبل از احساساتی شدن یه خورده هم در مورد نظر که میدیم فکر کنیم
با تشکر