نه عزیز من اصلان این طور نیستوحید جان
یک سوال : یکی از دوستان که فروشنده بود می گفت دستگاه هایی که وارد ایران میشن عموما پلمپ کارخونه نیستن ... دلیلشون هم این بود که چون جعبه دستگاه های فضای خالی زیادی داره برای حمل بازی ها استفاده میشه. می خواستم بپرسم حقیقت داره آیا ؟ دستگاه های شما اینجورین ؟
2 ) تولید 2016 موجود هست ؟
* دادا تخفیف نداره ؟
ممنون دوست عزیزوحید کارش خیلی درسته
خدا حفظش کنه.
نه عزیزآقا وحید قاب بازی Xbox One می تونی بیاری؟
ممنون دوست عزیزاول از همه یه تشکر از وحید جان، بابت این که تنها امید ما برای پیدا کردن بازی های کمیاب و نایاب هستن.
من هفته پیش، قبل از این که این تاپیک رو ببینم برای پیدا کردن بازی Disgaea 5 کل تهران رو زیر و رو کردم، که مهمترین جاها مرکز کامپیوتر پایتخت و پشت شهرداری بود. تا اسم بازی رو می گفتم، همچین نگاهم می کردن که انگار دیوونه هستم. کلا اینقدر تعداد بازی ها ی PS4 بازار کم بود که آدم تعجب می کرد.
وحید جان نداشتن در حال حاضر بازی رو ولی با صبر و حوصله به من توضیح دادن که می تونن سفارش بدن و نهایتا تا ده روز آینده بدستم خواهد رسید.
واقعا ممنونم.
سلام فقط ریجن 2 دارمسلام گراویتی راش ریمستر رو میخواستم
البته اگه ریجن یک باشه بهتر ..
ممنون دوست عزیزدرود
از آقا وحید یک فالوت ۴ برای ایکس باکس وان خریداری شد که مثل همیشه عالی!
در ضمن آقا وحید اگه خواستید بنویسید که توش پوستر داره. ( یه پوستر از Vault-Tec که خیلی زیباست واقعا )
در ضمن دوستانی که کد فالوت ۳ براشون کار نکرد با ساپورت ایکس باکس ( مایکروسافت ) هماهنگ کنند کدشون رو عوض می کنند.
البته حدود ۱ هفته پیش بازی به دستم رسیده بود ولی چون آقا وحید تاپیک رو بسته بودن نتونستم اطلاع رسانی کنم.
ممنون
احتمالا از سال ایندهسلام وحید جان پی اس فور های ساخت 2016 کی میاری؟
آقا وحید اگه بیاری منم می خوام. اگه یادتون باشه مورتالم شکسته بودآقا وحید قاب بازی Xbox One می تونی بیاری؟
بنده هم یکی از اهدافم از خرید PS4 همین بود ولی روش حساب نکن چون فقط در صورتی دیسک رو پخش می کنه که ریجن دیسک فیلم با ریجن دستگاه یکی باشه.عرض سلام و ادب خدمت دوستان ی سوالی داشتم
میخواستم بدونم پی اس فور توانایی پخش فیلم های با دقت 4K رو داره یا نه؟ منظورم فیلم بلوری 4K هست. آخه ی کلیپ فور کی دانلود کردم ریختم رو فلش زدم به کنسول . فرمت رو نتونست اجرا کنه. فرمتشMP4بود.چون قرار فیلم بلوری 4K سفارش بدم که تو پی اس فور تماشا کنم. خواستم بدونم آیا پی اس فور میتونه پخششون کنه.قبلا شنیده بودم که پی اس فور این امکان رو داره اما الان ب شک افتادم. دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
ممنون دوست عزیز:general601: پس پخش میکنه؟ فقط باید از تطابق ریجن ها اطمینان حاصل کرد درسته؟بنده هم یکی از اهدافم از خرید PS4 همین بود ولی روش حساب نکن چون فقط در صورتی دیسک رو پخش می کنه که ریجن دیسک فیلم با ریجن دستگاه یکی باشه.
وقتی جایی زندگی میکنیم که شرکت ها نمایندگی ندارن و همه انواع مختلف یک محصول که برای بازارهای مختلف ساخته شدن موجوده این مشکلات هم پیش میاد
نه عزیز تمام شده
فعلا موجود ندارم دوست عزیزآقا وحید باندل الیت موجود داری ؟؟
بعد قیمتش من هرجا پرسیدم زیر 2 تومن بوده میخواستم بینم قیمت شما تغییری نداشته نسبت به روز اول ؟؟
آخه من برای امروز فردا میخوام بگیرم بعد قصد داشتم از شما خرید کنم قیمت و دیدم یه مقدار حالم گرفته شد.
چون من تا 1.900 هم قیمت دارم از باندل الیت.میخواستم ببینم شما قیمتت همون قیمت سابقه ؟
بعد اینکه بصورت پلمپ اصلی هست دیگه ؟
عزیز باید ریجن فیلم با ریجن دستگاه یکی باشهعرض سلام و ادب خدمت دوستان ی سوالی داشتم
میخواستم بدونم پی اس فور توانایی پخش فیلم های با دقت 4K رو داره یا نه؟ منظورم فیلم بلوری 4K هست. آخه ی کلیپ فور کی دانلود کردم ریختم رو فلش زدم به کنسول . فرمت رو نتونست اجرا کنه. فرمتشMP4بود.چون قرار فیلم بلوری 4K سفارش بدم که تو پی اس فور تماشا کنم. خواستم بدونم آیا پی اس فور میتونه پخششون کنه.قبلا شنیده بودم که پی اس فور این امکان رو داره اما الان ب شک افتادم. دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
نه عزیز موجود ندارماقا وحید ps3 کپی خور نرم افزاری یا سخت افزاری ( ترجیحاً نرم افزاری ) موجود داری؟ قیمت لطف میکنید!
اگر قابل تهیه باشه حتماآقا وحید اگه بیاری منم می خوام. اگه یادتون باشه مورتالم شکسته بود
سلام بعد از عیدسلام، خسته نباشید.
خبر ندارید کنسول های 2016 کی میرسن؟
سلام خوبی نه عزیز این چیزهایی که میخواستی ندارمبا عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و همکاران محترمتون ، بنده دنبال یه Arcade Stick می گشتم
و خوشبختانه فک کنم تعداد از دوستان بنده هم هستند به دنبال همین جنس میگردن
یه سری سوال خدمت حضورتون داشتم
1 . اول اینکه اصلا Arcade Stick جزو اقلامتون هست
2 . و اینکه برای چند تا بخریم آیا تخفیف خاصی هست
3 . این لینک هاست ( مدل های مختلفیه )
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_s...ix=razer+atrox,aps,455&rh=i:aps,k:razer+atrox
http://www.amazon.com/Fighter-Fight...8&qid=1456080973&sr=1-6&keywords=arcade+stick
http://www.amazon.com/Razer-Atrox-A...F8&qid=1456194233&sr=8-1&keywords=razer+atrox
http://www.amazon.com/Razer-Atrox-A...F8&qid=1456194233&sr=8-2&keywords=razer+atrox
من دقیقا نمی دونم از کدوم منابع باید میگفتم ، ولی خب شما سورس های خودتون رو دارید ، هر چی هم پایین تر باشه برای ما ، طبیعتا بهتره
با تشکر از شما
موفق باشید !
( وحید چطوری :دی ؟ شناختی ؟ منم { kane } یا Mr.line بازی سنتر )
فقط اکبند 165ویچر دست 2 دارید؟
سلام هیچ فرقی بینه ریجن ها نیست فقط برای dlc خریدن مهم هست و تمام دیسکها روی تمام کنسولها اجرا میشهسلام دوستان
فرق ریجن های مختلف و تفاوت قیمتشون برای چیه؟ مگه نه اینکه بازیای با هر ریجن روی کنسول های با ریجن متفاوت اجرا میشن.