سلام آقا وحید.
قیمت Fifa 17 ریجن 1 و 2 کاهش پیدا نکرد؟
مبارکتان باشه دوست عزیزبسته من رسيد
سالم و تميز
تشكر
سلام نه عزیز موجود ندارمsalam
fallout 4 region 1 ba map va season pass baraye ps4 mojod hast?
سلام ریجن ال شده 250 ولی هر روز کانال و تایپ دنبال کنید تا قیمت کاهش پیدا کرد اعمال میکنمسلام آقا وحید.
قیمت Fifa 17 ریجن 1 و 2 کاهش پیدا نکرد؟
بله تایید میشهیه FIFA 17 از آقا وحید خریداری شد. ان شا ا... یکشنبه به دستم می رسه. مرسی
سلام قیمتها بسیار پایین امده و احتمالا دیگه انچنان پایین نمیادسلام. عزیز صبر کنم قیمت کنسول های قدیمی تر پایین میاد؟
سلام 155با سلام
آنچارتد 4 ریجن آل پلمپ قیمتش چقدره؟
عزیز فعلا قیمتها بالاستچرا پس قیمت فیفا برای ایکس باس وان ارزون نشده و همون 275 مونده؟ اونم 250 شه من میخامش
نظر لطف شماستیک عدد دستینی کالکشن از آقا وحید گل خریداری شد فردا میرسه ان شاالله.
من کلا بازیامو با پی اس 4 از آقا وحید گرفتم و میگیرم خیلی انسان خوش برخورد و قابل اعتمادی هستن.
سلام بله سفارشی قابل تهیه هستسلام
The Evil Within اک یا کارکرده ریجن 1 دارین؟
اگه کلا ریجن 1 ش موجود نیست سفارسی میارین ؟ چقدر در میاد قیمتش؟
سلام تماس بگیریدسلام پلی 4 تعدا بخوام چند میزنی
مبارکتان باشهسفارش من هم با بسته بندی عالی رسید.با تشکر از آقا وحید عزیز
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام مبارکتان باشهسلام
بازی ما رسید. دستت درد نکنه آقا وحید. مثل همیشه عالی و بی دردسر. خدا حفظت کنه
سلام فردا برایتان ارسال میکنمسلام , The Last of US Remastered ریجن 1 رو می خواستم که پیغام خصوصی هم دادم البته
سلام عزیز چند روزه موجوده هست ولی وقت نکردم تو پست اولقرار بدم فردا حتما انجام میشه البته اگر عضو کانال تلگرام باشید اونجا از همه جا سریعتر ابدیت میشهسلام. فورزا هورایزن 3 رو کی میارید؟
سلام موجود نیستسلام WWE2k16 رو X1 داری ؟ دست دو یا نو
ارخ مثل این که سه تا بازیmafia 3 و Geow 4 و Rise of Tomb rider ps4 تا جمعه شنبه میاد وحید جان شما جمعه میاری کدومو?سلام موجود نیست
اگر تا هفته اینده صبر کنید w 2k 17 میاد