بازی gta یا farcry?برای وان هست این بازی ها؟
نسخه ایکس باکس وان را سه شنبه میارمبرای وان هست این بازی ها؟
هر دو بازی را نسخه ایکس باکس وان را سه شنبه میارمبازی gta یا farcry?
فعلا اساسین را از همه ریجن تمام کردم تا بار جدیداساسين ريجن ٢ اروپا رو داريد؟ريجن يك بازي چي؟؟كي مياريد
بروی چشماقا وحید فقط عکسای GTA بزارین یخورده هایپ شیم
مطمن باشید تا اونجایی که بتونم قیمت پایین میدماقا وحيد ايشالله قيمت gta رو خوب بديد ازتون بگيرم از هيچ فروشگاهي رقبت نميكنم بگيرم از بس گروه ميدن
ا احتمالا برای هفته دیگه یا شاید هم زودتر میارمسلام وحید خان.
عزیز، این رنگ از دسته رو نداری؟نمیتونی بیاری؟
http://www.el33tonline.com/wp-content/uploads/2014/06/Sony-announced-Urban-Camouflage-SS2.jpg
بروی چشموحید جان gta رو به لیست بازی ها اضافه نمیکنی؟
فردا بازی دسته دوم قرار خواهد گرفتاقا وحید رمضانی هستم از شهرستان گفتین برا گیم پ خ بدم دادم داداش ولی خبری ازتون نشد
شما پست اول چک کنیدبرادر بار جدید کی میرسه؟
دوست عزیز و اونهایی که اصلان پست اول را چک نمیکنن توجه کنید من تمام بازیها را حداقل 2 روز قبل ریلز تو پست اول میزارم و اونجا را چک کنید الان اون بازی را بالای 10 روز میشه اوردمagha pes 15 nemiarid ?
بجز ریجن 1 و ریجن 2 که سفارش امریکا و اروپا هست wining برای اسیا هست که یه جام بیشتر نسبت به اون ریجن 2 و ریجن 1 دارهقبل از پاسخی که دادید رفتم دیدم
شرمنده ...
سوالی که پیش اومده واسم اینه که این سه تا مدلی که گذاشتید چه فرقی با هم داره ؟!
مخصوصا wining با pro ...
سلام بروی چشمسلام وحیدجان
gta هر وقت 200 تومن شد من میخوام
ممنونم
اره عزیز تمام نسخه ها این کد داره بله دی ال سی رایگان به شما 1 میلیون تو سینگل و 500000 تو انلاین به شما میدهوحید جان این کی میرسه به 210؟همه نسخه هاتونو با همین دی ال سی رایگان میارید؟
دوستان راستی این دی ال سی رایگان به شما 1 میلیون تو سینگل و 500000 تو انلاین میده.