سلام انتخاب کنسول عزیز جان سلیقه ای هستسلام
اقا وحید به نظر شما بهترین ریجن کدوم هست؟ و اینکه مثلا بازی ریجن 2 رو میشه رو کنسول ریجن 1 اجرا کرد؟ کلا این داستان ریجن ها منو گیج کرده
-
قیمت ps4 باندل drive club چیه؟ ریجن چنده ؟ تو عکسا هست ولی تو تاپیک چیزی ندیدم در موردش نوشته باشین...
سلام ریسور هم 50 تومن برای 360سلام داداش رسیور دسته 360 داری؟قیمت؟
بعد من دستم LT صدای فنر میده و A هم روون کار نمیکنه به یه تامیرکار ایکس باکس نشون دادم گفت دستت اصله
مشکل از چیه؟
سلام باید چک کنم اگر بود بهت خبر میدمسلام دوست من. داداش بازی FIFA 14 یا FIFA 15 برای کنسول ویتا فروشی داری ؟؟؟
برایتان پیغام خصوصی کردموحید جان پلاس 3 ماه بگیریم کدش رو انی میفرستی یا پست میکنی....؟؟؟؟؟
سلام نه عزیز موجود ندارمسلام بازی yakuza ishin رو برای ps4 دارید؟
اگر بخوام بیارید چه قدر میشه قیمتش؟سلام انتخاب کنسول عزیز جان سلیقه ای هست
تمام بازیها با هر ریجنی به تمام کنسولهای ps4 اون هم با هر ریجنی به راحتی اجرا میشوند
من باندل درایو کلاب ندارم
سلام ریسور هم 50 تومن برای 360
سوال دوم شما هم اطلاعی در این مورد ندارم دوست عزیز
سلام باید چک کنم اگر بود بهت خبر میدم
برایتان پیغام خصوصی کردم
سلام نه عزیز موجود ندارم
سلام برایتان پیغام خوصی کردم بله دموجود دارمسلام بازی tomb raider برای ps4 میخواستم
سلام بله 185 اکبندسلام بازی کینکت kinect sport rivals موجود دارین قیمتش چنده؟
سلام فعلا موجود ندارمسلام
PS Vita هم میارید؟ قیمت ریجن 2 ساخت ژاپن و اروپا/خاورمیانه چنده؟
قیمت مموری کارت 32GB و 64GB چنده؟
سلام چطوری این بازی رو سفارش بدم قیمت آخرتون چنده؟
عزیز این بازی فعلا فقط تو ژاپن پخش شده و نسخه اورپا و امریکا نیامده اگر برای اونها بیاد حتما میارماین بازی yakuza ishen رو برای ps4 میتونید بیارید و چه قدر میشه قیمتش؟
سلام جواب دادن پیغام خصوصی در این باره راسلام دوست عزيز براتون پيام فرستادم تفاوت رجيون 1 و 2 ps4 در چي هستش؟
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمجناب سلام. من کنسول ps4 ریجن 2 سه ماهه اخر سال 2014 میخام. به همراه بازی pes ریجن دو با گزارش عربی.
قیمت چقدر میشه؟ چجوری پرداخت کنم؟ هزینه پست چقدره؟ تخفیف هم لحاظ کن دوست عزیز.
سلام تو اخر پست اول هست بازیهای کارکردهسلام داداش
دست دو بازی وان چی داری الان؟
هیلو مستر چیف کالکشن رو داری ؟
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام چطوری این بازی رو سفارش بدم قیمت آخرتون چنده؟
اگر سفارشی بخوام یاکوزا رو میتونید بیارید و و قیمتش چه قدر میشه؟عزیز این بازی فعلا فقط تو ژاپن پخش شده و نسخه اورپا و امریکا نیامده اگر برای اونها بیاد حتما میارم
سلام جواب دادن پیغام خصوصی در این باره را
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادم
سلام تو اخر پست اول هست بازیهای کارکرده
هیلو هم اکبندش هست 200
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادم