میگن به خاطر مشکل مسکن و پاسخ ندادن مسئولینش خودسوزی کرده جلو روحانیبدبخت حتما شرکتی یا همچین چیزی بوده و داشتن بیرونش میکردن. کسی چه میدونه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
رسمی ها وضعشون بد نیست تو اداراتاينطور كه شنيدم وزارت نفت از اون شركتهايي هست كه به كارمنداش ميرسن حالا انگيزه اين كارمند چي بوده از خودسوزي من نميدونم !
ما كه بيكاريم بايد چه كنيم !
ببین ادم چقدر دیگه تو تنگنا قرار میگیره که مجبور میشه ایکنارو کنه...میگن به خاطر مشکل مسکن و پاسخ ندادن مسئولینش خودسوزی کرده جلو روحانی
و تو بیمارستان درگذشته
من خودم امریه یه اداره بزرگم این حرف تایید میشه... من فعلا دنباله اون مغازه سی دی تو پاساژم..کاره اصلیم تبلت بود که دیگه الان ترکیدهرسمی ها وضعشون بد نیست تو ادارات
اما الان خیلی وقت که فقط قراردادی میگیرن ,اونام مثل رسمیا کار میکنن شایدم بیشتر اما نه مزایا دارن نه حقوق دردخور
Sent from my Awesome LG P713
خوش بحالتون, کاش مام کارمند بانک بودیم و همیشه دستمون رو پولای.......پرداخت غیر مستمر میگن. تقریبا اندازه حقوقت مزایا میگیری. کارانه و بن و پاداش و این حرفا. در ضمن وامهاش هم که بهترین مزایا هست و همه همکارها صاحب خونه هستن
کار سنگین ندیدی پسبه خاطر اینکه کارم اینه نمیگم خداییش...ولی پولی که کارمندهای بانک میگیرن حقشونه...کارشون خیلی خیلی بیشتر و سنگین تر از کارمند های عادی هست....
شما هم تصور درستی از کار توی بانک نداریکار سنگین ندیدی پس
درست میگنشما هم تصور درستی از کار توی بانک نداری
اره شغل پر استرسیهدرست میگن
کار بانک خیلی سخته مسیولیت زیادی هم داره
البته منظورم پشت باجه هست نه ادارات پشت میز!
پشت باجه واقعا سخته حساب کنید از 7:30 صبح تا 2,3 عصر چقدر باید عدد بزنی تو سیستم
کوچکترین اشتباهیم بشه فوری یقه بانکیه رو میگیریم
همه شغلا دیگه این روزا سخت شدن کار راحتی وجود نداره
داداش مزایا خواستی آشنا دارم نمایندگی داره همه طعمی هم داره واسه کارمندا و ادارات دولتی (عمده) ارزون حساب میکنه پخ کنرسمی ها وضعشون بد نیست تو ادارات
اما الان خیلی وقت که فقط قراردادی میگیرن ,اونام مثل رسمیا کار میکنن شایدم بیشتر اما نه مزایا دارن نه حقوق دردخور
منم ایده دارم میشه باهاش روزی 700میل درامد داشت... ایده تا عمل خیلی راههمن یه آزادکار مجازی... فوق العاده هم از شغلم راضی هستم! ایده پرداز مجازی هم هستم،ایده هایی آماده دارم که میشه باهاشون تا روزی 700 هزار تومان درآمد داشت،با همین ایده های مجازی برای خودم 3 ساله پیش ماشین هم خریدمدر کل اینکه بهترین شغل دنیا از نظر من وب مستری هستش و بس... فوق العاده هم دست آدم بازه توش...
![]()
منم ایده دارم میشه باهاش روزی 700میل درامد داشت... ایده تا عمل خیلی راهه