• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شغل شریفتون چی هست ؟؟؟؟

چه شغلی دوست دارین ؟؟

• Total voters
    202

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
داداش یه بلانسبتی هم میزاشتی تنگ حرفت

نمیتونم بشون بگم تا الان 30 واحد پاس کردم پول بدین برم تا اندازه ی فوق دیپلم بخونم.
درمورد بیماریم هم چیزی بشون نگفتم چون میدونم که فکر میکنن دارم توجیه الکی میکنم..

من که بیکار ننشستم.. امسال میخوام بیشترین فشار رو به خودم وارد کنم.. انقدر فشار بیارم به خودم که 5 سال از عمرم کم شه..

در چه زمینه ای میخواید فشار بیارید رفیق؟

انشالله عمرت زیاد بشه نه کم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
فشار تلاش و همت مضاعف

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
نمیدونم..
من که بخاطر اینکه پدر توی منطقه ی جنگی کار میکرد معاف شدم..
ولی اگه شخصی مبتلا به این بیماریه و بخواد معاف شه.. فکر کنم (دارم میگم فکر کنم) چون با تجویز دارو میشه کنترولش کرد فرد رو معاف نمیکنن.
ولی راه پیشنهادی خودم اینه که زمانی که فرد توی اوج فاز منفیه بره پیش پزشک **** وظیفه..
تشخیص دو قطبی بودن بیمار کار آسونی نیست..اگه بیمار همکاری نکنه دکتر خیلی سخت میتونه تشخیص بده که دو قطبیه!! پس شانس معافیت توی این حالت خیلی خیلی بیشتره!!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
داداش یه بلانسبتی هم میزاشتی تنگ حرفت

نمیتونم بشون بگم تا الان 30 واحد پاس کردم پول بدین برم تا اندازه ی فوق دیپلم بخونم.
درمورد بیماریم هم چیزی بشون نگفتم چون میدونم که فکر میکنن دارم توجیه الکی میکنم..

من که بیکار ننشستم.. امسال میخوام بیشترین فشار رو به خودم وارد کنم.. انقدر فشار بیارم به خودم که 5 سال از عمرم کم شه..
درست میگی, بلا نسبت خانواده های که بچه هاشون غریبه نیستن واسشون

Sent from my F**king life

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
بیکاز

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

Skill_Master

Registered User
لایک‌ها
366
تعمیرات کامپیوتر
راضیم ولی ربطی به تحصیلاتم نداره فیزیک حالت جامد خوندم :) SSD نمیسازما

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
آقا حرفای شما ها رو در مورد خانواده ، سرکوفت ، بچه مردم ( که هیچوقت ندیدیمش) ، قمپز در کردن ، تبعیض گذاشتن بین بچه ها و . . . . . که خوندم انگار همه مشکلات منو جمع کردی اینجا . . .
ظاهرا خیلی ها این مشکل رو دارن . خیلی ها هم ندارن . . .
اونایی که خانوادشون کمکشون کردو پشتشون بود الان سر کار و زندگیشون هستن و ما هم جمع شدیم تو این اینترنت لعنتی رو صبح تا شب دنبال راه رهایی تو اینترنت هستیم . . .

گُه تو این زندگی که من دارم . . . .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
متاسفانه خیلی از پدر مادره ای ایرانی اصلا بلد نیستن چه جوری باید فرزندشون رو پرورش بدن و به سرو سامان برسونند
نمونش پدر مادر خودم که هیچی بهم ندادن یه چیزی هم ازم گرفتن متاسفانه چون فرزند آخر هم هستم اگه کاری هم بخوان بکنند به من نمیرسه و بیشتر توجهشون به خودشون هست و این که خودشون چی میخوان
پدر مادر با فکر و منطقی خیلی نعمته که خیلی از جوان های امروز نداشتن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا حرفای شما ها رو در مورد خانواده ، سرکوفت ، بچه مردم ( که هیچوقت ندیدیمش) ، قمپز در کردن ، تبعیض گذاشتن بین بچه ها و . . . . . که خوندم انگار همه مشکلات منو جمع کردی اینجا . . .
ظاهرا خیلی ها این مشکل رو دارن . خیلی ها هم ندارن . . .
اونایی که خانوادشون کمکشون کردو پشتشون بود الان سر کار و زندگیشون هستن و ما هم جمع شدیم تو این اینترنت لعنتی رو صبح تا شب دنبال راه رهایی تو اینترنت هستیم . . .

گُه تو این زندگی که من دارم . . . .
مطمعن باش تو تنها نیستی!! پدر مادرای ایرانی متاسفانه فکر میکنن چه محبت زیادی دارن به فرزندشون میکنن ولی نمیدونن که دارن رگ بچشون رو ازریشه میزنن چون ظاهرا بنظر خودشون همه چی عالیه!

Sent from my C6903 using Tapatalk

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
متاسفانه خیلی از پدر مادره ای ایرانی اصلا بلد نیستن چه جوری باید فرزندشون رو پرورش بدن و به سرو سامان برسونند
نمونش پدر مادر خودم که هیچی بهم ندادن یه چیزی هم ازم گرفتن متاسفانه چون فرزند آخر هم هستم اگه کاری هم بخوان بکنند به من نمیرسه و بیشتر توجهشون به خودشون هست و این که خودشون چی میخوان
ایول اینو خوب اومدی

hassan8961

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
من دیدم یکی بدرد نمیخوره رفتم تو کار چند شغلی
1-کاسب(مغازه دار)
2-دانشجو
3-کشاورز

خدا وکیلی تو این گرونی با یک شغل میشه زندگی کرد؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

خیلی ببخشیدا اینا حرف مفته.....خانواده وظیفش اینه که بفرستت دانشگاه و حمایتت کنه....خرج عروسیت رو هم بده....بیشتر از این دیگه کرم خودشونه......تا این حدش دیگه عالیه....بقیش پای خودته مرد حسابی.....البته اگه پولدار باشن و یا کله گنده خوب طبعا به بچه هم باید برسه ولی اگه نباشن خوب نیستن.

خیلیا مثه شما فکر میکنن و وبال گردن پدر مادر شدن......مثه داداش خودم.

• Like
Reactions: M1V

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
خیلی ببخشیدا اینا حرف مفته.....خانواده وظیفش اینه که بفرستت دانشگاه و حمایتت کنه....خرج عروسیت رو هم بده....بیشتر از این دیگه کرم خودشونه......تا این حدش دیگه عالیه....بقیش پای خودته مرد حسابی.....البته اگه پولدار باشن و یا کله گنده خوب طبعا به بچه هم باید برسه ولی اگه نباشن خوب نیستن.

خیلیا مثه شما فکر میکنن و وبال گردن پدر مادر شدن......مثه داداش خودم.
دادا شما هم دلتون خون است از دست این هایی که توقع زیادی دارن

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دادا شما هم دلتون خون است از دست این هایی که توقع زیادی دارن

دادا من دهه شصتی هستم.....دور از حضور این دهه هفتادیا رو میبینم اعصابم خورد میشه....بس که گ..اد تشریف دارن و پر توقع....هرچی اطرافم دهه هفتادی میبینم بی مسئولیت و ولنگار و هر دم بیل هستن....خیلیاشون درس درست حسابی هم نمیخونن.....دقیقاً مصداق هر چه پیش آید خوش آید هستن. آویزون مطلق.:general208::general210::general210:

حالا اینجا کسی به خودش نگیره ها....کلی گفتم.

بالا