• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شغل مشاور املاک

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
سلام به همگی

یه آشنایی دارم توی بهترین نقطه شهر دفتر املاک داره.
دو سه روز پیش پیشنهاد داد بیا اینجا کار کن یکی دو ماهه راه میافتی و درصد بالایی از کمیسیون (50 درصد) مال تو میشه و این صحبتا.
به قول خودش چون کارم تبلیغات بوده و سر زبون دارم و ...(از این مدل هندونه ها که میذارن زیر بغل طرف) خیلی زود پیشرفت می کنم.
از چند نفری سوال پرسیدم در مورد این کار و درآمدش و غیره یه عده میگفتن اگه رهن و اجاره کار کنی خبری توش نیست
ولی اگه فروش کار کنی به شرط اینکه منجر به قرارداد بشه، حتی با یه معامله معمولی کمیسیون خوبی گیرت میاد.
یه عده هم میگفتن مشاور چیزی در نمیاره و همه ش میره توی جیب صاحب دفتر و آخرش خودت پشیمون میشی که چرا وقتتو چند ماه هدر داری و میزنی بیرون.
یه سری هم میگفتن با دوز و کلک بخوای کار کنی نونت (نونی که با آرد درست میشه) تو روغنه، ولی اگه بخوای صداقت داشته باشی، بری شاگرد مکانیک بشی بهتره.

تا جایی که من میدونم مدت زیادی هست که خرید و فروش خیلی کم شده و تقریبا به صفر رسیده.
رهن و اجاره هم که فصلیه توی بعضی از ماه ها کلا تعطیله بازارش.

اینجا کسی هست قبلا یا در حال حاضر املاک بوده باشه؟
کلا نظرتون در مورد این شغل چیه؟

2610144892

Registered User
لایک‌ها
98
بستگی به خودت داره من تو این صنف نبودم ولی درآمد خوبی دارن حداقلش تنل ترینشون که من میشناسم سی تومن درامد داره تو ماه اصلا دو کلمه حرف زدن بلد نیست از جاشم تکون نمیخوره ولی خوب این صنف درامدش به نظرم خوب نیست بعد از نمایشگاه دارا بنگاهای املاک خیلی ... هستن سود بنگاهی های زرنگ به نظرم تو زمین بالاخص زیمن های شمال
زمین شمال خواستی بگو برات پیدا کنم
:)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
بازار مشاور املاک ها چنان کساده که همشون آگهی استخدام کارشناس و نیرو زدن..
خیلی هاشون هم دارن جمع میکنن..

در مورد درآمد،بستگی به اولیت های خودت داره..
بلانسبت شما ،کلاهبردار با همون یکی دو معامله هم میتونه جلو بیوفته و از آدمی که مدت زیادی عادی و شرافتمندانه کار کرده جلو بیوفته..

چیزی که من می بینم مثل خیلی کسبه دیگه..
قدیمی هاش یکی یکی جمع میکنن.. و یه سری جدید با دکور گرون میان جایگزین میشن ،
خب این جدیدا چه برنامه هایی دارن که قبلی ها بعد از کلی کار نمیتونستن؟

این هم نشونه ی خطر برای من مشتریه که باید بدونم خطر معامله کردن داره بیشتر میشه..

هم برای کسبه شریف هست که وضعیت بازار و رقبا هر روز اینطوری تر میشه..

i.sharifi

لایک‌ها
410
بازار مشاور املاک ها چنان کساده که همشون آگهی استخدام کارشناس و نیرو زدن..
خیلی هاشون هم دارن جمع میکنن..

در مورد درآمد،بستگی به اولیت های خودت داره..
بلانسبت شما ،کلاهبردار با همون یکی دو معامله هم میتونه جلو بیوفته و از آدمی که مدت زیادی عادی و شرافتمندانه کار کرده جلو بیوفته..

چیزی که من می بینم مثل خیلی کسبه دیگه..
قدیمی هاش یکی یکی جمع میکنن.. و یه سری جدید با دکور گرون میان جایگزین میشن ،
خب این جدیدا چه برنامه هایی دارن که قبلی ها بعد از کلی کار نمیتونستن؟

این هم نشونه ی خطر برای من مشتریه که باید بدونم خطر معامله کردن داره بیشتر میشه..

هم برای کسبه شریف هست که وضعیت بازار و رقبا هر روز اینطوری تر میشه..

حداقل درآمد ماهانه 20 میلیون !
توی متن آگهیشون هم از این عبارات استفاده می کنن.
حالا تا دیروز کسی میخواست ور دستشون کار کنه راهش نمیدادن.
الان میبینی توی هر بنگاهی 4 5 نفر نشستن به اسم کارشناس و مشاور.

ولی من ندیدم کسی دفترشو جمع کنه حتی با این کسادی بازار.
اینجا یه محل هست ... تعداد بنگاه هاش از آپارتمان ها بیشتر شده.
قدیمی هاش هم دارن دکور جدید میزنن.
حتی بعضی از ساکنین عادی با پیژامه و رکابی نشستن توی خونه دارن معامله جوش میدن.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
آگهی رو از دیوار ورمیدارن خودشون دوباره آگهی میکنن
حالا مشتری چشمش به آگهی کدوم مشاور بخوره شانسش بگیره
دیگه با این نرم افزارا و ... واقعا املاکیا چکارن این وسط؟وقتی مشکل حقوقی هم پیش بیاد گردن نمیگیرن مخصوصا وقتی پولشونو گرفته باشن
قدیمیا واسطه بودن مشکلی پیش میومد حل میکردن
الان فقط میخوان جوش بدن اونم به هر قیمتی که شده...
شاید یه عده پیرمرد پیرزن بیسواد مثل قدیم برن پیش املاک و ...
پ ن : شما که کاربر حرفه ای انیمیشن و ... هستی ادامه بده ولی به صورت فریلنسری تو سایتای خارجی با درامد ارزی

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
همسایه ما یکی دو سال رفت تو مشاور املاک (فقط خرید و فروش)
به گفته خودش گاهی وقتا توی یه معامله خوب بالای ۱۰۰ تومنم هم گیرش میومد و خیلی وقتا هم ممکنه بود در ماه یه ریال هم گیرش نیاد
چون سرمایش از ارث پدریش بود، فکر میکنم بعد از یه مدت که تو مشاور املاکی تجربه دار شده بود خونه یا زمین های خوش موقعیت رو با قیمت مناسب میخرید و با یه قیمت بیشتر میفروخت
حتی به نظر من گاهی وقتا اصلا نمیخواد زمینای خوش موقعیت رو بخری، کافیه براشون مشتری جور کنی و با فروشنده طی کنی که هرچی بیشتر فروختی میشه سود خودت
در آن واحد توی یه شرکت صنعتی هم کار میکرد با حقوق اداره کار و بعد از ظهرا میرفت بنگاه

الان هم آدمایی هستن که خودشون زمینای زیادی دارن و میان به هرکی که میشناسن میگن که اگه بتونی مشتری برامون پیدا کنی یه پول خیلی خوب بهت میدیم (مثلا ۵۰ یا ۱۰۰ یا درصدی)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
2 تا موضوع:

1- اینکار همیشگی نیست روش حساب نکنید 1 هفته هست 2 هفته نیست....1 ماه 2 تا قرارداده 1 ماه هم سماق مکیدن...اگر به عنوان پول مستمر حساب روش کنید مثلا بگی x تومن ماهی درمیارم اجاره خونم میدم یا قسط ماشین میدم یا فلان و فلان اشتباه هست...اگر اینطوری حساب کنید دچار استرس میشید و کار هم خراب تر میشه...باید محتاج پول نباشید اون موقع میبینید که خودش جور میشه قرارداد

2-این کار تجربه لازم داره و سر زبون داشتن /به صرف اینکه یارو رو میبرم نشون میدم میام قرارداد مینویسم اصلا همچین چیزی نیست اصلا و ابدا ....باید وقت بزارید تماس بگیرید هماهنگ کنید صحبت بشه مخ زده بشه کلا دردسر داره اینایی که میگن مگه چیکار کردی و چرا انقدر کمیسیون میگیرید و اینا از بیرون گود نشستن میگن لنگش کن....کار سختیه...مشتری جاهای مختلف میره کیس های مختلف میبینه و به راحتی اب خوردن از دستت لیز میخوره و میره جوری که باورت هم نمیشه / سر چیز های انقدر بی اهمیت قرارداد بهم میخوره که تا 6 ماه اول فقط باید فحش به زمین و زمان بدی تا عادت کنی./....باید اعصاب داشته باشی و صبور باشی

اگر اینها رو در خودت میبینی کار نسبتا خوبیه....

وجه اجتماعی اینکار تو ایران خوب نیست و از الان خودتو اماده کن که با هزار جور حرف های مختلف از عوضی و شارلاتان بگیر و برو تا فحش های آبدار روبرو بشی و کلا دید منفی هست تو جامعه ایران به بنگاهی ها...

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
شغل خوبی هست.جناب افتک هم ارادت خاصی به زحمتکشان این صنف داره
@Webmoney-XCH

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
با کمیسیون معامله یه ملک اندازه یکسال حقوق کارمند درمیاری.

الان املاک دیگه زیر 10میلیارد نیستن
یک درصد از هریک طرفین معامله میشه 200میلیون حق کمیسیون

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482

کسی دیگه انقدر کمیسیون معمولا نمیده

چه بسا خریدار و فروشنده باهم یواشکی زیرابی میرنو مشاور رو دور میزنن که تعرفه رو هم ندن!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493

یکی از اطرافیانم توی یکی از املاکی های کیانپارس بود ..
گفت یه پسره با لباس کهنه اومده بود توی املاکی.. حدود 8 ماهی فقط جون میکند.. آخرش یه معامله بست 100 تومن شیتیل گیرش اومد

چه بسا خریدار و فروشنده باهم یواشکی زیرابی میرنو مشاور رو دور میزنن که تعرفه رو هم ندن!
یحتمل املاکی ها هم خودشون گرگ شدن و راه ها رو بلد شدن..

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313

قولنامه که باید بنویسن
کمیسیون یک درصد از طرفین قانون هستش
تازه ملک های اوکازیون تا ۲/۳ درصد هم میگیرن

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
قولنامه که باید بنویسن
کمیسیون یک درصد از طرفین قانون هستش
تازه ملک های اوکازیون تا ۲/۳ درصد هم میگیرن
نیم درصده . دیگه کسی نمیده اینهمه .چون املاکی هیچ بار هیچ بار قانونی نمیرین اگر اتفاقی بیفته .در صورتی که شما.وکالت خرید بهشون بدید و پول با حساب ایشون جابه جا بشه کلا.
خیلی زیاده .کاری به حلال حرومیش ندارم ولی زیاده و باداورده .
البته دارن یواش یواش قانونش عوض میکنن درصد برداشته بشه و یه عدد حدودا ثابتی باشه .
من دیدم یارو به خاطر کمیسیون خودش معامله بهم زده البته چوبشم خورده ها .با انگشت بزنی پای چش کسی ،با مشت میزنن پای چشت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
Screenshot_20230814_081316_com.android.chrome_edit_19466360339215.jpg

اسمش بعد، پولش خوبه
خود دولت داره، املاکی و بنگاهی میشه... :D

Last edited:

i.sharifi

لایک‌ها
410
نیم درصده . دیگه کسی نمیده اینهمه .چون املاکی هیچ بار هیچ بار قانونی نمیرین اگر اتفاقی بیفته .در صورتی که شما.وکالت خرید بهشون بدید و پول با حساب ایشون جابه جا بشه کلا.
خیلی زیاده .کاری به حلال حرومیش ندارم ولی زیاده و باداورده .
البته دارن یواش یواش قانونش عوض میکنن درصد برداشته بشه و یه عدد حدودا ثابتی باشه .
من دیدم یارو به خاطر کمیسیون خودش معامله بهم زده البته چوبشم خورده ها .با انگشت بزنی پای چش کسی ،با مشت میزنن پای چشت
دیروز عصر تا شب اونجا بودم
اینا کمیسیون از نیم تا 75 صدم درصد از طرفین میگیرن.
مجموعا میشه بین 1 الی 1.5 درصد.
یه قرارداد فروشم اوکی شده (بعد از نزدیک به یک ساعت جلسه و کل کل) و فردا شب میخوان ببندن رقم قرارداد هم بالاست.
صاحب دفتر قشنگ تبخیر شده بود بعد از جلسه!
در مورد اون قسمت بولد شده هم، شاید بعضی از موارد باد آورده باشه ولی
اون 4 5 ساعتی که اونجا بودم دو تا از مشاورا 3 4 تا بازدید رفتن،کلی تماس گرفتن و فک میزدن و چند تا آگهی میذاشتن.
کلا سر جمع شاید یک و نیم ساعت توی دفتر بودن مابقیش بیرون.
یکیشون میگفت حدودا 2 میلیون تومن در ماه آگهی میذاره و کارشون هم واقعا خوب و حرفه ای بود.
از نحوه حرف زدن گرفته تا پرزنت کردن.
میگفت ما اینجا دروغ نمیگیم،ولی در مقابل هر نقطه ضعفی که مشتری از ملک میبینه و بیان می کنه ما یه نقطه قوت نشونش میدیم.
مثلا اگه یه خونه خوش نقشه نباشه، میگیم در عوض لوکیشن خوبی داره.
یه نفر دیشب برای رهن اومده بود میگفت نقشه ملک خوب نیست و قیمتش بالاست و فلان، بعد طرف گفت آقا با محل کارت 100 متر فاصله داره
دیگه لازم نیست با ماشین در رفت و آمد باشی و احتمال تصادف و خرابی ماشین و توی ترافیک موندن و ... به صفر میرسه دیگه چی میخوای؟
طرفم سکوت کرد و گفت اوکی فقط اگه مالک قیمتو بیاره پایین همینو میخوام.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دیروز عصر تا شب اونجا بودم
اینا کمیسیون از نیم تا 75 صدم درصد از طرفین میگیرن.
مجموعا میشه بین 1 الی 1.5 درصد.
یه قرارداد فروشم اوکی شده (بعد از نزدیک به یک ساعت جلسه و کل کل) و فردا شب میخوان ببندن رقم قرارداد هم بالاست.
صاحب دفتر قشنگ تبخیر شده بود بعد از جلسه!
در مورد اون قسمت بولد شده هم، شاید بعضی از موارد باد آورده باشه ولی
اون 4 5 ساعتی که اونجا بودم دو تا از مشاورا 3 4 تا بازدید رفتن،کلی تماس گرفتن و فک میزدن و چند تا آگهی میذاشتن.
کلا سر جمع شاید یک و نیم ساعت توی دفتر بودن مابقیش بیرون.
یکیشون میگفت حدودا 2 میلیون تومن در ماه آگهی میذاره و کارشون هم واقعا خوب و حرفه ای بود.
از نحوه حرف زدن گرفته تا پرزنت کردن.
میگفت ما اینجا دروغ نمیگیم،ولی در مقابل هر نقطه ضعفی که مشتری از ملک میبینه و بیان می کنه ما یه نقطه قوت نشونش میدیم.
مثلا اگه یه خونه خوش نقشه نباشه، میگیم در عوض لوکیشن خوبی داره.
یه نفر دیشب برای رهن اومده بود میگفت نقشه ملک خوب نیست و قیمتش بالاست و فلان، بعد طرف گفت آقا با محل کارت 100 متر فاصله داره
دیگه لازم نیست با ماشین در رفت و آمد باشی و احتمال تصادف و خرابی ماشین و توی ترافیک موندن و ... به صفر میرسه دیگه چی میخوای؟
طرفم سکوت کرد و گفت اوکی فقط اگه مالک قیمتو بیاره پایین همینو میخوام.
من یدونه از فامیل گرفتم،یدونه از یه اشنا دیگه .یه ریال ندادم .500 هزینه محضر شد با شیرینی و ایناش
الان میرم میگردم میگم اقا من 10 بیشتر نمیدم همون اول اگه هستی بسم الله اگه نه که وقت همو نگیریم .دیوارم هم رفتم اگهی دیدم به یارو گفتم میریم پیش وکیل تنظیم میکنیم همه چی .
تو این جور مسائل تعارف بزارید کنار همون اول قاطع باشید .
الان خونه اگهی میکنم دیوار برای اجاره .بنگاهی که فایل میکنه همون اول بهش میگم اقا 300 تومن من هرینه میدم ناراحت نشی یا که هیچی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
من یدونه از فامیل گرفتم،یدونه از یه اشنا دیگه .یه ریال ندادم .500 هزینه محضر شد با شیرینی و ایناش
الان میرم میگردم میگم اقا من 10 بیشتر نمید
م همون اول اگه هستی بسم الله اگه نه که وقت همو نگیریم .دیوارم هم رفتم اگهی دیدم به یارو گفتم میریم پیش وکیل تنظیم میکنیم همه چی .
تو این جور مسائل تعارف بزارید کنار همون اول قاطع باشید .
الان خونه اگهی میکنم دیوار برای اجاره .بنگاهی که فایل میکنه همون اول بهش میگم اقا 300 تومن من هرینه میدم ناراحت نشی یا که هیچی
آقا گنگ نوشتی ..
چیو اینقدر میدی و نمیدی ؟
مشاوری؟ یا مالک؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
آقا گنگ نوشتی ..
چیو اینقدر میدی و نمیدی ؟
مشاوری؟ یا مالک؟
از فامیل که گرفتیم رفتیم دفتر خونه مستقیم .کلا شد 500 با شیرینی و اینا
میگم من 10 میلیون بیشتر پورسانت نمیدم هستی بسم الله نیستی هیچ
وقتی تو دیوار اگهی میکنی بنگاهی ورمیداره فایل تورو فایل میکنه .حالا تو که به بنگاهی نگفتی خونرو .اگر مشتری پیدا کرد از اون طرف هرچی خواست بگیریه ولی من 300 بیشتر بهش نمیدم .و مشتری هم مستقیم بیاد بنگاهی اشنا دارم برا کد از هر طرف 300-400 میگیره میده

بالا