• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شغل مشاور املاک

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
نیم درصده . دیگه کسی نمیده اینهمه .چون املاکی هیچ بار هیچ بار قانونی نمیرین اگر اتفاقی بیفته .در صورتی که شما.وکالت خرید بهشون بدید و پول با حساب ایشون جابه جا بشه کلا.
خیلی زیاده .کاری به حلال حرومیش ندارم ولی زیاده و باداورده .
البته دارن یواش یواش قانونش عوض میکنن درصد برداشته بشه و یه عدد حدودا ثابتی باشه .
من دیدم یارو به خاطر کمیسیون خودش معامله بهم زده البته چوبشم خورده ها .با انگشت بزنی پای چش کسی ،با مشت میزنن پای چشت
وکالت‌نامه اتفاقی برا فروشنده بیوفته باطله
برا همین در کنار وکالت ، قولنامه بنگاهی می نویسن تا مشکلی پیش نیاد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بازار مشاور املاک ها چنان کساده که همشون آگهی استخدام کارشناس و نیرو زدن..
خیلی هاشون هم دارن جمع میکنن..

در مورد درآمد،بستگی به اولیت های خودت داره..
بلانسبت شما ،کلاهبردار با همون یکی دو معامله هم میتونه جلو بیوفته و از آدمی که مدت زیادی عادی و شرافتمندانه کار کرده جلو بیوفته..

چیزی که من می بینم مثل خیلی کسبه دیگه..
قدیمی هاش یکی یکی جمع میکنن.. و یه سری جدید با دکور گرون میان جایگزین میشن ،
خب این جدیدا چه برنامه هایی دارن که قبلی ها بعد از کلی کار نمیتونستن؟

این هم نشونه ی خطر برای من مشتریه که باید بدونم خطر معامله کردن داره بیشتر میشه..

هم برای کسبه شریف هست که وضعیت بازار و رقبا هر روز اینطوری تر میشه..
آره
همه بدبختن
پول در نمیارن
اونایی هم که در میارن دزدهای گلوبالیستن

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
آره
همه بدبختن
پول در نمیارن
اونایی هم که در میارن دزدهای گلوبالیستن
فقط باید باوراشونو باور کنن..

استارتر احتمالا صاحب املاک اینجوری بهتون انگیزه نمیده؟! 😁

Last edited:

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
آگهی رو از دیوار ورمیدارن خودشون دوباره آگهی میکنن
حالا مشتری چشمش به آگهی کدوم مشاور بخوره شانسش بگیره
دیگه با این نرم افزارا و ... واقعا املاکیا چکارن این وسط؟وقتی مشکل حقوقی هم پیش بیاد گردن نمیگیرن مخصوصا وقتی پولشونو گرفته باشن
قدیمیا واسطه بودن مشکلی پیش میومد حل میکردن
الان فقط میخوان جوش بدن اونم به هر قیمتی که شده...
شاید یه عده پیرمرد پیرزن بیسواد مثل قدیم برن پیش املاک و ...
پ ن : شما که کاربر حرفه ای انیمیشن و ... هستی ادامه بده ولی به صورت فریلنسری تو سایتای خارجی با درامد ارزی
دارم شغلم رو هرچند یه مدت منقطع پیگیرشم به خاطر مشکلات ولی در کل دو سالی هست که منبع درآمدم چیز دیگه ایه.

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
خداوند خیر دهد انشالله

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
این ازدیاد مشاور فقط به نفع پلتفرمهای آگهی گیرنده(دیوار و ...)
هی باید تند تند آگهی بدی تا صفحات اول باشی
حتی آگهی فیک! که فقط شماره مشتری بیوفته و همون فایلایی که خودش میتونه پیدا کنه رو تو بهش ارائه بدی!
یه فایلو هزار تا مشاور و حتی خود مالک آگهی میکنن شانس کی بیوفته آگهیش دیده شه! که برای بالابردن شانس باید آگهی زیاد بدی
مالکها مطلع نیستن و یه بار یه آگهی داغون میدن و سریع زیرخاکی میشه و فکر میکنن مشاورا جادو جمبل میکنن مشتری پیدا میکنن،درصورتی که خودشون هی هر روز آگهی کنن همون کار مشاورو میکنن
این دور باطل فقط به نفع دیوار و ... است
رقابت برای شلوغتر شدن پلتفرم آگهی گیرنده

i.sharifi

لایک‌ها
410
این ازدیاد مشاور فقط به نفع پلتفرمهای آگهی گیرنده(دیوار و ...)
هی باید تند تند آگهی بدی تا صفحات اول باشی
حتی آگهی فیک! که فقط شماره مشتری بیوفته و همون فایلایی که خودش میتونه پیدا کنه رو تو بهش ارائه بدی!
یه فایلو هزار تا مشاور و حتی خود مالک آگهی میکنن شانس کی بیوفته آگهیش دیده شه! که برای بالابردن شانس باید آگهی زیاد بدی
مالکها مطلع نیستن و یه بار یه آگهی داغون میدن و سریع زیرخاکی میشه و فکر میکنن مشاورا جادو جمبل میکنن مشتری پیدا میکنن،درصورتی که خودشون هی هر روز آگهی کنن همون کار مشاورو میکنن
این دور باطل فقط به نفع دیوار و ... است
رقابت برای شلوغتر شدن پلتفرم آگهی گیرنده
دقیقا
اون کیس هایی که کلیدش دست هر بنگاه و آگهیش روی دیوار هر مشاوری پیدا میشه و اصطلاحا جینـ..ده شدن،
یا قفل میشن و چند هفته خالی میمونن یا یه مشاور پیدا میشه و مخ صاب ملک رو میزنه و با 10 20 میلیون ارزونتر آگهیش میکنه و قراردادش بسته میشه.
این وسط هم دیوار کلی سود کرده.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
کار به شدت پر ریسکی هست
از ۱۰ نفری که بهت مراجعه میکنند ۷-۸ تاش مشکل دارن ( قیمت غیر واقعی ، مشکل سند ، وکالت نامه جعلی ، ندادن کمیسیون و... ) . خیلی خریدار و فروشنده دروغ میگن و به هر شکلی میخوان دورت بزنن پولت رو ندن .
اگه واسطه درستی برای معاملات باشی کار بدی نیست ولی میگم ریییسک بدنامی داره ، باید خیلی مواظب باشی .
مثلا طرف با ۲ میلیارد بهت مراجعه میکنه این که کجا براش زمین بخری که واقعا سود کنه و راحت بفروشه مهمه ...

آقا در کل هیچ سود زیادی بی دلیل نیست

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بالای 90 درصد آگهی هایی که بنگاهی ها میدن، دروغ یا اصلا فیکه. میخوان شما رو بکشونن به بنگاهشون، بعد که رفتی مورد های دیگه رو نشون بدن. من نوعی هم که اینهمه راه رفتم، به ناچار میرم می بینم.

در معامله هم، اگر فروشنده ای قیمت خوب گذاشته باشه یا پول لازم باشه، خودشون بزخری میکنند تا حدی که به کسی که بیمار سرطانی داره هم رحم نمیکنند.
اگر هم قیمت خوب نباشه یا ملک ایراد دار باشه، تمام تلاششون رو میکنن که معامله رو جوش بدن. بنگاهی جماعت حاضره که خریدار و فروشنده هر دو جلوی چشمش پرپر بشن، این بتونه کمیسیونش رو بگیره:D یک روده راست هم توی شکمشون نیست. یعنی اگر بگه ماست سفیده، باید بگی نگه سیاهه:p

مسئولیت پذیریشون هم صفره. اول با دوز و کلک کمیسیون خودشون رو میگیرن، بعد دیگه در قبال هیچی مسئول نیستن. مسئولیتشون در حد نوشتن یه قولنامه است، اونم در 90 درصد موارد بدون کد رهگیری. قولنامه هم فقط به درد شکایت دو طرف معامله از هم میخوره، برای بنگاهی هیچ مسئولیتی قرار نداده.

کلا شاید درآمد خوب و بی دردسر و مفتی داشته باشه نسبت به مشاغل دیگه، اما پولش شبهه ناک متمایل به حرومه. از این پول ها به خانوادتون ندید، پس فردا بچتون چماقدار میشه:D برید دنبال کارهای شرافتمندانه که مردم پشت سرتون دعا کنند. بنده خوب خدا باشید:D

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
با کسی آشنایی دارم که از سن حدود 18-17 سالگی رفته بود توی کار مشاور املاک و تا حدود 42-41 سالگی توی این شغل بود. اواخر دوران کاری اش هم توی بهترین مناطق شمال تهران کار می کرد. در ضمن پدر ایشون هم بعد از بازنشستگی سال ها مشاور املاک بود و شاید هم پدره پسرش رو تشویق کرده بود مشاور بشه و کلی هم پسرش رو راه انداخته بود توی کار.

چند وقت پیش با ایشون تلفنی صحبت می کردم، می گفت از کار مشاور املاک زدم بیرون و دنبال کار دیگه هستم! گفتم آخه برای چی شغلی که 25 سال سابقه داشتی توش رو ول کردی و می خوای یه چیز دیگه رو از صفر شروع کنی؟ سر دلش باز شد و کلی درد دل کرد. مهم ترین گلایه هایی که کرد رو اینجا نقل قول می کنم که توی تصمیم گیری کمک کنه به دوستان:

- اولا همون چیزی که همه گفتند، که بازار معاملات به شدت کساد شده و درآمد آدم ها و وام مسکن و ... جوابگوی خونه خریدن نیست. سالی ماهی یکی پیدا میشه که می خواد یه خونه بفروشه یکی دیگه بخره که همون هم 200 تا مشاور می ریزن سرش!

- بعد این که دست توی کار بسیار زیاد شده و خیلی ها فکر می کنند ملک تنها چیزیه که ازش پول در میاد! املاکی و مشاور زیاد شده و آدم های جدیدی که میان توی کار چون به اندازه کافی بیزینس و مشتری ندارند مجبور به کثیف کاری های عجیب و غریب هستند.

- بعد می گفتند که مردم توی دنیای امروز 1001 راه برای پیدا کردن همدیگه دارند و دیگه املاکی ها مثل قدیم تنها راه جوش خوردن معاملات نیستند. از طریق اینترنت و دیوار و کیلید و اپ فلان و بهمان مردم همدیگه رو پیدا می کنند و کار مشاور ها هی داره سخت تر میشه.

- می گفتند صاحب املاک ما فامیلش رو آورده بود توی بنگاه و هر چی فایل درست و حسابی بود می داد به اون و هر چی بنجل بود به بقیه مشاورها، و این باعث دعوای طرف با صاحب املاک شده بود...

- می گفتند در بالای شهر مردم بسیار زیرک و باهوش هستند و خیلی راحت با یه فرصت بهتر که پیدا میشه ساعت ها وقتی که شما براشون گذاشتی رو بی خیال میشن و میرن سراغ مورد دیگه، و اعصاب فولادی می خواد سر و کله زدن باهاشون.

اینها مهم ترین چیزهایی بود که از صحبت هاش یادم بود. نتیجه نهایی هم که از این حرف ها توی ذهنم میاد این نیست که این کار بده و نباید سراغش رفت. ولی کسی اگر خواست بره حواسش به این مسائل باشه که این حاشیه ها واسه اش اتفاق نیافته...

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
با کسی آشنایی دارم که از سن حدود 18-17 سالگی رفته بود توی کار مشاور املاک و تا حدود 42-41 سالگی توی این شغل بود. اواخر دوران کاری اش هم توی بهترین مناطق شمال تهران کار می کرد. در ضمن پدر ایشون هم بعد از بازنشستگی سال ها مشاور املاک بود و شاید هم پدره پسرش رو تشویق کرده بود مشاور بشه و کلی هم پسرش رو راه انداخته بود توی کار.

چند وقت پیش با ایشون تلفنی صحبت می کردم، می گفت از کار مشاور املاک زدم بیرون و دنبال کار دیگه هستم! گفتم آخه برای چی شغلی که 25 سال سابقه داشتی توش رو ول کردی و می خوای یه چیز دیگه رو از صفر شروع کنی؟ سر دلش باز شد و کلی درد دل کرد. مهم ترین گلایه هایی که کرد رو اینجا نقل قول می کنم که توی تصمیم گیری کمک کنه به دوستان:

- اولا همون چیزی که همه گفتند، که بازار معاملات به شدت کساد شده و درآمد آدم ها و وام مسکن و ... جوابگوی خونه خریدن نیست. سالی ماهی یکی پیدا میشه که می خواد یه خونه بفروشه یکی دیگه بخره که همون هم 200 تا مشاور می ریزن سرش!

- بعد این که دست توی کار بسیار زیاد شده و خیلی ها فکر می کنند ملک تنها چیزیه که ازش پول در میاد! املاکی و مشاور زیاد شده و آدم های جدیدی که میان توی کار چون به اندازه کافی بیزینس و مشتری ندارند مجبور به کثیف کاری های عجیب و غریب هستند.

- بعد می گفتند که مردم توی دنیای امروز 1001 راه برای پیدا کردن همدیگه دارند و دیگه املاکی ها مثل قدیم تنها راه جوش خوردن معاملات نیستند. از طریق اینترنت و دیوار و کیلید و اپ فلان و بهمان مردم همدیگه رو پیدا می کنند و کار مشاور ها هی داره سخت تر میشه.

- می گفتند صاحب املاک ما فامیلش رو آورده بود توی بنگاه و هر چی فایل درست و حسابی بود می داد به اون و هر چی بنجل بود به بقیه مشاورها، و این باعث دعوای طرف با صاحب املاک شده بود...

- می گفتند در بالای شهر مردم بسیار زیرک و باهوش هستند و خیلی راحت با یه فرصت بهتر که پیدا میشه ساعت ها وقتی که شما براشون گذاشتی رو بی خیال میشن و میرن سراغ مورد دیگه، و اعصاب فولادی می خواد سر و کله زدن باهاشون.

اینها مهم ترین چیزهایی بود که از صحبت هاش یادم بود. نتیجه نهایی هم که از این حرف ها توی ذهنم میاد این نیست که این کار بده و نباید سراغش رفت. ولی کسی اگر خواست بره حواسش به این مسائل باشه که این حاشیه ها واسه اش اتفاق نیافته...
ببین تو معاملات مبایعه نامه باید نوشته بشه که معامله رسمیت پیدا کنه همچین اجاره ،
چون تو دادگاه که میری برای دعاوی ملکی اولین مدرکی که لازمی قرارداد یا مبایعه نامه س

و املاکی کل ماه بیکار باشه یک معامله بکنه هم اندازه کل ماه خودش در میاره و سودش اندازه یکسال کارمنده
ایرانی جماعت همیشه میناله که رفیق و فامیلش نیاد تو کارش و اشباع نشه اصطلاحا

i.sharifi

لایک‌ها
410
ببین تو معاملات مبایعه نامه باید نوشته بشه که معامله رسمیت پیدا کنه همچین اجاره ،
چون تو دادگاه که میری برای دعاوی ملکی اولین مدرکی که لازمی قرارداد یا مبایعه نامه س

و املاکی کل ماه بیکار باشه یک معامله بکنه هم اندازه کل ماه خودش در میاره و سودش اندازه یکسال کارمنده
درسته که بنگاه های املاک بی رویه رشد کردن و تعدادشون زیاد شده اما
به نظر من بنگاه داری هم مثل سایر مشاغله .
اونی که خودشو از بقیه جدا کنه و حرفه ای باشه، بهترین فایل ها رو میسپارن بهش .
اونایی هم که برای بیکار نبودن و گذران دوران بازنشستگی و فروش املاک شخصی و ...
یه جایی رو اشغال میکنن به اسم بنگاه، تهش چیزی گیرشون نمیاد .
اینهمه فست فودی داره ظهور میکنه، سوپرمارکت،مطب دکتر و ...
از بین اینا بالاخره کار چند تاشون میگیره .
من الان چند روزه عصر تا شب میرم دفتر، پرسنل اینجا واقعا کارشون خوبه و تا حالا
یه فروش و چند تا رهن و اجاره زدن توی همین چند روز .
تا جایی هم که من میبینم صداقتشون بالاست .
حالا چارتا ترفند هم میزنن که معامله جوش بخوره (یه امر طبیعی توی هر بیزنسی)،
ولی از مکانیک و بوتیک دار و خدماتی ها و غیره که صد تا دروغ ردیف میکنن تا جنسشون رو بندازن به مردم
خیلی فاصله دارن .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
البته دقت کنید که من گفتم طرف خودش هم با 25 سال سابقه کار از این شغل زده بیرون، نه که خودش تو این کارباشه و بخواد من رو از ورود به این شغل منصرف کنه برادر. 😁

i.sharifi

لایک‌ها
410
بالای 90 درصد آگهی هایی که بنگاهی ها میدن، دروغ یا اصلا فیکه. میخوان شما رو بکشونن به بنگاهشون، بعد که رفتی مورد های دیگه رو نشون بدن. من نوعی هم که اینهمه راه رفتم، به ناچار میرم می بینم.

در معامله هم، اگر فروشنده ای قیمت خوب گذاشته باشه یا پول لازم باشه، خودشون بزخری میکنند تا حدی که به کسی که بیمار سرطانی داره هم رحم نمیکنند.
اگر هم قیمت خوب نباشه یا ملک ایراد دار باشه، تمام تلاششون رو میکنن که معامله رو جوش بدن. بنگاهی جماعت حاضره که خریدار و فروشنده هر دو جلوی چشمش پرپر بشن، این بتونه کمیسیونش رو بگیره:D یک روده راست هم توی شکمشون نیست. یعنی اگر بگه ماست سفیده، باید بگی نگه سیاهه:p

مسئولیت پذیریشون هم صفره. اول با دوز و کلک کمیسیون خودشون رو میگیرن، بعد دیگه در قبال هیچی مسئول نیستن. مسئولیتشون در حد نوشتن یه قولنامه است، اونم در 90 درصد موارد بدون کد رهگیری. قولنامه هم فقط به درد شکایت دو طرف معامله از هم میخوره، برای بنگاهی هیچ مسئولیتی قرار نداده.

کلا شاید درآمد خوب و بی دردسر و مفتی داشته باشه نسبت به مشاغل دیگه، اما پولش شبهه ناک متمایل به حرومه. از این پول ها به خانوادتون ندید، پس فردا بچتون چماقدار میشه:D برید دنبال کارهای شرافتمندانه که مردم پشت سرتون دعا کنند. بنده خوب خدا باشید:D

یه مبل فروشی معتبر قرار بود برای یکی از آشناها مبل سفارش بده از تهران بیارن، بعد از یک ماه
خوابوندن پول بالاخره بار رسید و فرستادن خونه طرف .
خریدار یکی دو روز بعد متوجه میشه اینا همون مبل هایی هستن
که توی نمایشگاه این مبل فروشه بوده و از تهران نرسیده !
فروشنده هم هی کتمان میکرد و میزد زیرش
و صد تا قسم که چی، بار رو از تهران سفارش دادیم و دارید به ما تهمت میزنید و فلان .
بعد که این آشنای ما گفت میخوام برم ازتون شکایت کنم
فروشنده افتاده به پاش که ببخشید بخاطر عدم هماهنگی بوده و چک برگشتی داشتیم و جبران میکنیم و این صحبتا .
مبل رو سال پیش خریدن 100 میلیون و گذاشتن توی نمایشگاه کسی نخریده و صد نفر اومدن باسنشون رو گذاشتن رو مبل ،
حالا همون مبل شده 180 میلیون، مستهلک هم شده، بعد یکم تر و تمیزش کردن و دورشو با سلفون و نایلون پوشوندن،
به اسم مبل تازه تولید و بار تهران، انداختن به این بنده خدا .
اونم یه فروشگاه مبل معروف و بزرگ! حالا فکر کنید با چند نفر این کار رو کردن .

یه مکانیکم همین ماه پیش نیم متر از سیمکشی ماشین یکی از آشناها رو تعویض کرد به خاطر اتصالی جزئی و قبل از
کار گفته بود ممکنه هزینه ش تا 10 میلیون هم برسه، بعد از 1 هفته اتلاف وقت زنگ زد گفت ماشین اوکی شده
بیا ببر. وقتی رفتیم تعمیرگاه مکانیکه گفت هزینه ش شد 32 میلیون، 2 میلیون واسه خودت همون 30 میلیون رو بزن حساب !!
چرا؟ چون ماشینش خارجی بوده مکانیکه گفته لابد این وضعش خوبه بذار بدوشیم .
آشنای ما هم ساده پول رو داد به طرف که با پیگیری و اصرار من راضیش کردم بره از طرف شکایت کنه آخرشم معلوم شد کلا خرج ماشین
با دستمزد و نیم متر سیم و یکی دو تا قطعه و اتصالات، 7 میلیون شده .
این آقای مکانیک میخواسته بره مسابقه بده (مثلا بدنساز بود اما فقط روزی دو ست از در باشگاه رد میشده...) و خواسته پول دارو و مکمل
رو از ملت بدبخت در بیاره .

یه فست فود معتبر توی منو نوشته بود ساندویچ فلافل حاوی 10 دونه فلافل .
تکی سفارش میدادی، اوکی بود .
اما وقتی دو تا ساندویچ سفارش میدادی یکیشون علاوه بر اینکه 9 دونه فلافل توش بود، حجم یکی دیگه از فلافل ها هم یک سوم بقیه بود !
و این قضیه بارها تکرار شد و میدیدم هر چقدر تعداد سفارش بیشتر بشه، اینا اندازه فلافل ها و تعدادشون رو تغییر میدن .
خدا میدونه وزن همبرگر دستساز و چیزای دیگه رو چقدر بالا و پایین می کنن ..

از این کوچیکه بگیر تا اون بزرگه، دزدی و شارلاتان بازی و دودره کردن توی هر قشر و صنفی رواج پیدا کرده (از قبل هم بود ولی الان به خاطر
اینکه تعدادشون زیاد شده، بیشتر بولد شده خصایص این آدما )
و خیلی ها هم بی چشم و رو،
وقتی به روشون میاری گردن نمیگیرن تا اینکه به زور متوصل بشی و نهایتا وا بدن .

اما توی بحث املاک اولا بر خلاف تعمیرگاه و فروشگاه مواد غذایی و موارد مشابه، مردم مدام به بنگاه های املاک مراجعه نمیکنن برای خرید و فروش خونه .
خیلی ها شاید در عمرشون یکبار و خیلی ها هیچوقت ملکی رو معامله نکنن .
پس اگه همون یکبار هم گذرشون به یه لاکردار بخوره، چون براشون یه اتفاق تازه ست و عادی نشده، فکر می کنن همه ی بنگاه دارا مثل این بابا هستن .
ثانیا به خاطر مبلغ بالاتری که رد و بدل میشه توی معاملات املاک، دروغ و کلک بنگاه دار بیشتر به چشم میاد .
اما اگه سالی یکی دوبار ملک معامله کنی، عادی میشه واست و مثل همون مثال فست فودی یه مساله بی ارزش .

دندون پزشک معروف میری برای کشیدن دندون عقل، چهارتا دندون خراب میذاره رو دستت میگه اینا رو هم باید بیای بتراشم و پر کنم .
یا مطب متخصص سرشناس و تک در منطقه میری مشکلتو واسش میگی، طرف هم کاملا متوجه میشه،
ولی الکی میاد یه آزمایش بی ربط واست مینویسه توام نمیدونی چی به چیه
میری آزمایشگاه تازه متوجه میشی اصلا این آزمایش ربطی به مشکلت نداشته مجبور میشی دوباره برگردی و مجددا پول ویزیت بدی و دکتره میگه عه،
تو که گفتی فلان مشکل رو داشتی و منم آزمایش رو برای همین نوشتم و یه برگه دیگه میده که بری آزمایش بدی .

اینا دکترن تو ببین بقیه چقدر میتونن خبیث باشن .

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یه مبل فروشی معتبر قرار بود برای یکی از آشناها مبل سفارش بده از تهران بیارن، بعد از یک ماه
خوابوندن پول بالاخره بار رسید و فرستادن خونه طرف .
خریدار یکی دو روز بعد متوجه میشه اینا همون مبل هایی هستن
که توی نمایشگاه این مبل فروشه بوده و از تهران نرسیده !
فروشنده هم هی کتمان میکرد و میزد زیرش
و صد تا قسم که چی، بار رو از تهران سفارش دادیم و دارید به ما تهمت میزنید و فلان .
بعد که این آشنای ما گفت میخوام برم ازتون شکایت کنم
فروشنده افتاده به پاش که ببخشید بخاطر عدم هماهنگی بوده و چک برگشتی داشتیم و جبران میکنیم و این صحبتا .
مبل رو سال پیش خریدن 100 میلیون و گذاشتن توی نمایشگاه کسی نخریده و صد نفر اومدن باسنشون رو گذاشتن رو مبل ،
حالا همون مبل شده 180 میلیون، مستهلک هم شده، بعد یکم تر و تمیزش کردن و دورشو با سلفون و نایلون پوشوندن،
به اسم مبل تازه تولید و بار تهران، انداختن به این بنده خدا .
اونم یه فروشگاه مبل معروف و بزرگ! حالا فکر کنید با چند نفر این کار رو کردن .

یه مکانیکم همین ماه پیش نیم متر از سیمکشی ماشین یکی از آشناها رو تعویض کرد به خاطر اتصالی جزئی و قبل از
کار گفته بود ممکنه هزینه ش تا 10 میلیون هم برسه، بعد از 1 هفته اتلاف وقت زنگ زد گفت ماشین اوکی شده
بیا ببر. وقتی رفتیم تعمیرگاه مکانیکه گفت هزینه ش شد 32 میلیون، 2 میلیون واسه خودت همون 30 میلیون رو بزن حساب !!
چرا؟ چون ماشینش خارجی بوده مکانیکه گفته لابد این وضعش خوبه بذار بدوشیم .
آشنای ما هم ساده پول رو داد به طرف که با پیگیری و اصرار من راضیش کردم بره از طرف شکایت کنه آخرشم معلوم شد کلا خرج ماشین
با دستمزد و نیم متر سیم و یکی دو تا قطعه و اتصالات، 7 میلیون شده .
این آقای مکانیک میخواسته بره مسابقه بده (مثلا بدنساز بود اما فقط روزی دو ست از در باشگاه رد میشده...) و خواسته پول دارو و مکمل
رو از ملت بدبخت در بیاره .

یه فست فود معتبر توی منو نوشته بود ساندویچ فلافل حاوی 10 دونه فلافل .
تکی سفارش میدادی، اوکی بود .
اما وقتی دو تا ساندویچ سفارش میدادی یکیشون علاوه بر اینکه 9 دونه فلافل توش بود، حجم یکی دیگه از فلافل ها هم یک سوم بقیه بود !
و این قضیه بارها تکرار شد و میدیدم هر چقدر تعداد سفارش بیشتر بشه، اینا اندازه فلافل ها و تعدادشون رو تغییر میدن .
خدا میدونه وزن همبرگر دستساز و چیزای دیگه رو چقدر بالا و پایین می کنن ..

از این کوچیکه بگیر تا اون بزرگه، دزدی و شارلاتان بازی و دودره کردن توی هر قشر و صنفی رواج پیدا کرده (از قبل هم بود ولی الان به خاطر
اینکه تعدادشون زیاد شده، بیشتر بولد شده خصایص این آدما )
و خیلی ها هم بی چشم و رو،
وقتی به روشون میاری گردن نمیگیرن تا اینکه به زور متوصل بشی و نهایتا وا بدن .

اما توی بحث املاک اولا بر خلاف تعمیرگاه و فروشگاه مواد غذایی و موارد مشابه، مردم مدام به بنگاه های املاک مراجعه نمیکنن برای خرید و فروش خونه .
خیلی ها شاید در عمرشون یکبار و خیلی ها هیچوقت ملکی رو معامله نکنن .
پس اگه همون یکبار هم گذرشون به یه لاکردار بخوره، چون براشون یه اتفاق تازه ست و عادی نشده، فکر می کنن همه ی بنگاه دارا مثل این بابا هستن .
ثانیا به خاطر مبلغ بالاتری که رد و بدل میشه توی معاملات املاک، دروغ و کلک بنگاه دار بیشتر به چشم میاد .
اما اگه سالی یکی دوبار ملک معامله کنی، عادی میشه واست و مثل همون مثال فست فودی یه مساله بی ارزش .

دندون پزشک معروف میری برای کشیدن دندون عقل، چهارتا دندون خراب میذاره رو دستت میگه اینا رو هم باید بیای بتراشم و پر کنم .
یا مطب متخصص سرشناس و تک در منطقه میری مشکلتو واسش میگی، طرف هم کاملا متوجه میشه،
ولی الکی میاد یه آزمایش بی ربط واست مینویسه توام نمیدونی چی به چیه
میری آزمایشگاه تازه متوجه میشی اصلا این آزمایش ربطی به مشکلت نداشته مجبور میشی دوباره برگردی و مجددا پول ویزیت بدی و دکتره میگه عه،
تو که گفتی فلان مشکل رو داشتی و منم آزمایش رو برای همین نوشتم و یه برگه دیگه میده که بری آزمایش بدی .

اینا دکترن تو ببین بقیه چقدر میتونن خبیث باشن .

ببین چند تا نکته هست.

یکی اینکه این جمله که در هر صنفی ( و شهر و دین و کشور و همه چی)، خوب و بد هست کلیشه ایه. بله. خوب و بد هست، اما درصدش مهمه:D همون مبلی که شما مثال زدید، من به تعداد انگشتان دست باهاشون سر و کار داشتم. با بنگاه معاملات املاک هم همینطور. اما صنف مبلمان، 50 درصدشون بهتر از انتظارم عمل کردند، 40 درصد در حد رضایت و 10 درصد کاملا ناراضی بودم. در صنف بنگاه، 100 درصد از همشون ناراضی هستم. یه بار اتفاق و تصادفه، دو بار اتفاقه. دیگه 10 مورد نارضایتی که اتفاقی نیست:D

دوم اینکه بعضی از مشاغل ذاتا مشاغل تمیزی هستند، یعنی اصلا بستر کار خلاف توشون کمتره. کارهای کمیسیون بگیری از اون دسته کارهاییه که ذاتشون خرابه. چه کمیسیون بگیری در معاملات نفت و اسلحه باشه، چه بنگاه، چه همکاری در فروش اینترنتی حتی ... وقتی میخوای کمیسیون بگیری، مجبوری وجدانت رو سرکـوب کنی. شاید شما بگی اینا ترفنده، یا به من چه خودشون عاقل و بالغ هستن و کسی اسلحه پشت سرشون نذاشته، اما ... :rolleyes: در همه جای دنیا هم همینطوره ها. شما از یک امریکایی بپرسی 10 تا شغل منفور رو نام ببر، قطعا مشاور املاک و فروشنده ماشین دست دوم و بازاریاب جزوشونه:D

سوم اینکه پول دلالی اینجوری به شدت شیرینه. شما در کمتر شغلی میتونی بدون هیچ سرمایه گذاری یا عقبه تحصیلی، با یک معامله معمولی 200 میلیون در یک روز در بیاری. الان هم که خونه ها حداقل در تهران همه 5 به بالا هستن. کمیسیون یه خونه 80 متری در یه جای معمولی 200 میلیونه... نکته اینجاست که تا جایی که من در زندگی دیدم، این شیرینی موجب هزار درد در انسان دیابتی میشه:D بعد از مدتی مغز شما به این نوع پول درآوردن و حتی این نوع تفکر معتاد میشه. اصلا نگاهت به زندگی، کمیسیون بگیر وار میشه😅 و این جدا از مشکلاتی که در روابط با مردم براتون به وجود میاره، باعث میشه که مغز شما از هر نوع فکر خلاقانه و فعالیت مفیدی که میتونه انجام بده دست بکشه و تمام تلاش و خلاقیتش رو بذاره روی کارهای نمایشی در خدمت اقناع دیگران و جوش دادن معامله ... این خیلی بده. باور کن اعتیاد به دلالی از اعتیاد به هروئین بدتره😅

مغز آدمیزاد قدرت توجیه زیادی داره. خودش رو راضی میکنه، اما اثرات شغل، خواه ناخواه در روان و زندگی آدم باقی میمونه.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
سوم اینکه پول دلالی اینجوری به شدت شیرینه. شما در کمتر شغلی میتونی بدون هیچ سرمایه گذاری یا عقبه تحصیلی، با یک معامله معمولی 200 میلیون در یک روز در بیاری. الان هم که خونه ها حداقل در تهران همه 5 به بالا هستن. کمیسیون یه خونه 80 متری در یه جای معمولی 200 میلیونه... نکته اینجاست که تا جایی که من در زندگی دیدم، این شیرینی موجب هزار درد در انسان دیابتی میشه:D بعد از مدتی مغز شما به این نوع پول درآوردن و حتی این نوع تفکر معتاد میشه. اصلا نگاهت به زندگی، کمیسیون بگیر وار میشه😅 و این جدا از مشکلاتی که در روابط با مردم براتون به وجود میاره، باعث میشه که مغز شما از هر نوع فکر خلاقانه و فعالیت مفیدی که میتونه انجام بده دست بکشه و تمام تلاش و خلاقیتش رو بذاره روی کارهای نمایشی در خدمت اقناع دیگران و جوش دادن معامله ... این خیلی بده. باور کن اعتیاد به دلالی از اعتیاد به هروئین بدتره😅

مغز آدمیزاد قدرت توجیه زیادی داره. خودش رو راضی میکنه، اما اثرات شغل، خواه ناخواه در روان و زندگی آدم باقی میمونه.
یکی دلایل افزایش بی رویه قیمت مسکن و اجاره همین قشر نامحترم املاکی هستن.

خاطرم هست چندین سال پیش میخاستم خونه یه بنده خدایی رو رهن و اجاره کنم ، با موجر طی کردم رهن ۱۵ و اجاره ۳۰۰ باشه، رفتیم بنگاه که قرارداد بنویسم ، بنگاهیه به قیمت توافقی ما راضی نبود
می‌گفت اجاره بکنید ۵۰۰ یا رهن بشه ۳۰ :)))
فقط واسه کمیسیون خودش که دوزار بیشتر گیرش بیا
موقع تسویه و تحویل هم پولای منو نگه داشته بود پیش خودش و به صاحب خونه نمیداد، از اون طرف به صاحب خونه می‌گفت هنوز مستاجر پول نداده!

در تایید حرفهای افتک باید بگم پولی که بعضی این املاکیا در میارن از خون خنزیر حرام تر و نجس تره.
البته
البته بعضی هاشان هم دیدم واقعا انسان های صادق و منصفی بودن ولی قلیل اند در بین لشکر انبوه ...

بالا