• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شمارش معکوس برای معرفی پرچمدار اسمارت فون های الجی ( LG G2 )

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
[h=1]نگاهی به چرایی قرار گرفتن دکمه های G2 در پشت
[/h]

xgsmarena_012-narenji-20130807.jpg

بارزترین ویژگی طراحی G2 قرار گرفتن دکمه های آن در بخش پشت تلفن است٬ اما چرا؟ حتما این پرسشی است که شما هم در سر دارید. به زعم ال جی چند جواب برای آن وجود دارد.
G2 از یک نمایشگر ۵.۲ اینچی برخوردار است٬ تنها ۰.۱ اینچ کوچکتر از اولین گلکسی نوت. با این حال به شکل محسوسی عرض آن کمتر است و برای استفاده یک دستی٬ قانع کننده تر به نظر می رسد.

با افزایش اندازه تلفن های هوشمند٬ استفاده از دکمه های آنها هم به معضلی تبدیل می شود که باید برای آن چاره ای جست. ال جی راه حل را در تغییر محل آنها یافته.

اگر دکمه ها در طرفین بودند شما مجبور به کمی کش و قوس می شدید تا سر انگشت های خود را به آنها برسانید و در نتیجه احتمال افتادن تلفن از دست تان در این فرآیند قوت می گرفت.

دلیل دوم این است که پشت تلفن جایی است که اغلب مواقع ۴ انگشت شما به طور طبیعی بر روی آن قرار می گیرد بنابراین قرار داشتن کلیدها در آن منطقه٬ به نظر منطقی و طبیعی می رسد.

سوم اینکه٬ دکمه های عقب در این تلفن نقش های دوگانه ای را برای عهده دارند. با دکمه کاهش صدا می شود اپ دوربین را باز کرد و عکس گرفت٬ حالا تصور کنید که گرفتن عکس از خود٬ چقدر در این حالت آسان می شود. بنابراین منافع کاربردی هم در این انتخاب طراحی وجود دارد.

دلیل چهارم این است که با حذف دکمه ها از طرفین در واقع مهندسین قادر به کاستن از حاشیه های کناری دستگاه می شوند و نمایشگر لبه-به-لبه به نظر می رسد٬ با حاشیه های کمتر٬ عرض تلفن هم کاهش می یابد٬ در نتیجه کار یک دستی راحت تر و احتمال افتادن تلفن از دست نیز کمتر می شود.

البته اینها دلایلی است که ال جی برای قرار دادن دکمه های کنترل G2 در عقب آورده و تصمیم با مشتریان و کاربران است که این دلایل را بپذیرند یا توجیه تلقی کنند. نظر شما در این باره چیست؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مالی نیست . خوشم نیومد . اسم ال جی هم که می شنوم یه طوری میشم چون ما هرچی ال جی خریدیم خراب شد . تلویزیون ، ضبط ، کولر و گوشی .... حالا بماند که از اسمش و لوگوش به شدت نفرت دارم . (یک نفر انگشت کرده تو دماغش چششو میخاره )

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
[h=1]اولین نمونه عکس های فوق العاده ی G2 و مقایسه اولیه دوربین آن با آیفون ٬۵ گلکسی اس ۴ و لومیا ۱۰۲۰
[/h]

SlashGear-1020_20130807_10_16_49_Pro-LG-G2-580x326-narenji-20130808.jpg

اولین نمونه عکس های LG G2 که در داخل سالن معرفی این تلفن گرفته شده را در ادامه مطلب آورده ایم. رقبایی که در این بررسی اولیه حضور داشته اند عبارت هستند از آیفون ٬۵ گلکسی اس ٬۴ اچ تی سی وان و لومیا ۱۰۲۰ ، به جرات میشه گفت LG G2 رقباشو شکست داده ...

ال جی G2

گلکسی S4

آیفون ۵

اچ تی سی One

لومیا ۱۰۲۰

ال جی G2

گلکسی S4

آیفون ۵

اچ تی سی One

لومیا ۱۰۲۰

ال جی G2

گلکسی S4

آیفون ۵

اچ تی سی One

لومیا ۱۰۲۰

ال جی G2

گلکسی S4

آیفون ۵

اچ تی سی One

لومیا ۱۰۲۰

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
مالی نیست . خوشم نیومد . اسم ال جی هم که می شنوم یه طوری میشم چون ما هرچی ال جی خریدیم خراب شد . تلویزیون ، ضبط ، کولر و گوشی .... حالا بماند که از اسمش و لوگوش به شدت نفرت دارم . (یک نفر انگشت کرده تو دماغش چششو میخاره )

والا من این حرفی که شما میزنی رو فقط از دهن شما شنیدم ، زیاد شنیدم که محصولان سامسونگ سوخته یا خراب شده اما نشنیدم کسی بگه LG خراب شده !!!! داداش میدونی الجی بهترین و پرفروشترین برند برای وسایل لوازم خانگی هست ؟! الجی بهترین و قدیمی ترین شرکته و شرگت های دیگه تا همین الانم یه لوگوی اختصاصی ندارن اما الجی خیلی وقته این لوگوی آدمک رو داره و واقعا جذاب و زیباست ، الان من خودم ویوو دارم و اگه با پا هم بری روش نه خراب میشه اگرم خراب بشه خیالی نیست چون گارانتیش حرف نداره ... الجی دو سه سال بیشتر نیست که با جدیت پا به عرصه ی اسمارت فون و گوشیای اندرویدی گذاشته و در این چندسال انقدر قوی کارکرده که الان در رده ی سومه جدوله وهوااوی و اچ تی سی و سونی در رده های بعدی هستند ... این کار ساده ای نیست با اینگه اچ تی سی و سونی قبل از الجی کار خودشونو توی قسمت اسمارن فون شروع کرده بودند.

Last edited:

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
[h=1]Graphic RAM چیست و چطور عمر باتری G2 را ۱۰ درصد بهبود می دهد؟
[/h]

xlg-g2-display-4-645x383-narenji-20130808.jpg

دیروز ال جی پرچمدار جدید خود G2 را معرفی کرد که ما نیز آن را در قالب وبلاگ نویسی زنده مراسم برای شما پوشش دادیم. اما این محصول از یک فناوری جالب به نام Graphic RAM بهره می برد که ال جی آن را عامل کاهش ۲۶ درصدی مصرف انرژی در حین نمایش تصاویر ثابت و دلیل بهبود ۱۰ درصدی در عمر کلی باتری G2 دانسته.

این نام در اصل عبارتی است که ال جی برای فناوری گرافیکی موسوم به "خود رفرشی پنل" (Panel Self-Refresh) به کار می برد. روش کار PSR اینگونه است:

هر پنل نمایشی دارای یک واحد کنترل کننده است٬ اما در G2 یک حافظه فریم بافر نیز در این واحد گنجانده شده.

یک مرحله عقب تر٬ GPU را داریم که در دستگاه های معمولی فارغ از اینکه تصویر در حال نمایش٬ ثابت است یا متحرک٬ با نرخی ثابت (مثلا ۶۰ فریم در ثانیه) تصویر را به روز (رفرش) کرده و به نمایشگر ارسال می کند.

وقتی یک تصویر متحرک مثل فیلم در حال پخش است٬ چنین نرخ رفرشی برای ارسال فریم ها از واحد پردازش گرافیک به نمایشگر ضروری است٬ ولی در حالت نمایش تصاویر ثابت (مثلا صفحه کتاب)٬ GPU با ارسال فریم های اضافه٬ عملا ذخیره باتری را هدر می دهد. در اینجا است که PSR وارد میدان می شود.

PSR یک بهینه سازی در چیپ های مجتمع است٬ نه چیزی که مربوط به کاهش مصرف انرژی پنل نمایشی باشد. وقتی تصویر روی نمایشگر ثابت باشد٬ محتوای آن به فریم بافر منتقل می شود که در اینجا ال جی نام آن را Graphic RAM گذاشته و بدون واسطه به نمایشگر متصل است.

در نتیجه رفرش تصویر بدون نیاز به فعال بودن واحد پردازش گرافیکی صورت می گیرد و مصرف باتری نیز کاهش می یابد. در G2 ظرفیت گرافیک رم باید حدود ۸ مگابایت باشد.
پس در اصل گرافیک رم٬ نوعی حافظه کش است که بین واحد پردازش گرافیکی و نمایشگر قرار گرفته و موقع پخش تصاویر ثابت٬ وارد عمل می شود و فریم ثابت را بدون نیاز به رفرش مداوم از طریق ٬GPU به نمایشگر ارسال می کند.

البته در این وضعیت مصرف باتری پنل نمایشی همچنان برابر با حالتی است که ۶۰ فریم در ثانیه را از GPU دریافت می کرد٬ از این رو با گرافیک رم می شود تا حدودی تجربه کرد که چه مقدار از مصرف باتری دستگاه های امروزی٬ مربوط به عملکرد اضافه و غیر ضروری چیپ مجتمع آنها است.

kaveh_safavi

Registered User
لایک‌ها
30
من تقریبا 1 سال منتظر G بودم.الان 3 ماهی میشه خریدم و واقعا از LG راضیم.
امیدوارم اینم زودتر بیاید.

بالا