• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما باشین کدوم گوشی رو انتخاب می کنین ؟

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بهترین گزینه همون K750i هست. (خودم تا چند روز دیگه میخرم.)
دلیلش هم واضحه: همه گوشی های K750i و W800i و W700i و W810i از لحاظ قطعات سخت افزاری یکی هستند و شکل ظاهری نزدیک به هم دارند، ولی قیمت K750i از همه ارزون تر هست و من شخصاً شکل ظاهری K750i رو ترجیح میدم. فقط ممکنه بعداً بخواین هدست جدید یا Firmware واکمن یا مموری استیک بهش اضافه کنید، قیمت مموری استیک هم همیشه رو به کاهش هست و امکانات خود گوشی برای مدّت زیادی احتیاج به دستکاری ندارد.
پس بهترین انتخاب همون K750i هست.​

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سئوال. اصلا سیستم عامل symbian به چه درد می خوره؟ چه قابلیتهایی رو به گوشی اضافه می کنه که باعث میشه بعضیا از خیر کیفیت دوربین و مموری بالا و باطری خوب گذرند و برن نوکیا بخرن تا symbian داشته باشن؟
اینو می دونم که میشه روش برنامه نصب کرد ولی مگه این برنامه ها چه قابلیتهایی رو به گوشی اضافه می کنن؟

دوستان در این مورد بارها گفتند که سیستم عامل Symbian فقط اسم سیستم عامل را یدک میکشد، عملاً کاربرد چندانی ندارد.
(تازه اکثر برنامه های سیمبین دارای نسخه جاوا نیز هستند که روی گوشی های سونی اریکسون قابل نصبند.)

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه حفظ نداشتن لنز هم عیب کوچیکی نیست.
اگه احیانا لنز w810 خراش برداشت بعدا میشه لنز دوربینشو عوض کرد؟ هزینش حدودا چقدر میشه؟
مموری k750 تا چه مقدار قابلیت ارتقا داره؟

من صد در صد با شما موافقم
ضمنا لنز كه هيچ موقع خط نميفته اوني كه خط ميفته حفاظ لنزه
براي اين كار بايد قاب رو عوض كنيد
اورجينالش حدود 25 تومن تو علادين هست
غير اصليش هم حدود 5 تومن
به نظر من شما همون اول قاب اورجينال رو در بيارين و يه قاب غير اصلي بندازين تا اگه خش افتاد دلتون نسوزه
موفق باشيد

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که اطلاعات کافی دارند لطف کن محاسن و معایب هر یک از گوشیهای زیر رو بگن :

1- سونی اریکسون w810 i
2- سونی اریکسون w800 i
3- سونی اریکسون k750
4- نوکیا N90

البته برای شروع بگم تا جاییکه من اطلاعات جمع کرده ام به قرار زیر هست:

1- سونی اریکسون w810 :

مزایا: مموری 512 مگابایت روی دستگاه- دوربین و سیستم صوتی و واکمن فوق العاده قوی - ظاهر شیک
معایب: مثل بقیه گوشیهای غیرنوکیا Symbian نداره - لنز دوربینش حفاظ و درپوش نداره

2- - سونی اریکسون w800 i :
مزایا: همون مزایای w810 رو داره تقریبا
معایب: مثل بقیه گوشیهای غیرنوکیا Symbian نداره - usb storage آن ظاهرا مشکل داره- ظاهرا اجرای بعضی برنامه هاش گیر داره

3- - سونی اریکسون k750 :
مزایا: دوربین فوق العاده قوی - سیستم صوتی خوب - قیمت مناسب
معایب: مثل بقیه گوشیهای غیرنوکیا Symbian نداره - مموری اون پایینه

4- نوکیا N90 :
مزایا: داشتن سیستم عامل Symbian - ظاهر شیک
معایب: عدم وجود لرزاننده، عدم وجود درگاه مادون قرمز، و به همراه نداشتن رادیو

حالا اگه غیر از اینا شما مورد دیگه ای رو اطلاع دارید یا پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم ذکر کنید.
یا اگه گوشی بهتری در محدوده قیمت 350-250 سراغ دارین معرفی کنید لطفا. (البته اینم بگم اولویت من کیفیت دوربین، داشتن اتصال usb ، سیستم صوتی خوب و مموری بالای گوشی هست. خز بودن گوشی و این حرفا هم برام مهم نیست)​

سلام
با همه معايبي كه دبليو 810 داره نسبت به قيمتش ميشه گفت بهترين گوشيه
امكاناتش رو هم در نظر بگيرين
ضمنا خز شدنش رو هم همين طور!!

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با همه معايبي كه دبليو 810 داره نسبت به قيمتش ميشه گفت بهترين گوشيه
امكاناتش رو هم در نظر بگيرين
ضمنا خز شدنش رو هم همين طور!!

به نظر من 85 هزار تومان پول زور دادن برای یک مموری 512 مگابایتی اشتباه خیلی بدی هست....
شما میتونید با این پول یک هدست hpm-70 و یک مموری 2 گیگابایتی برای K750i بخرید + هدست و مموری خودتون هم بعداً بکارتون میاد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه سئوال. اصلا سیستم عامل symbian به چه درد می خوره؟ چه قابلیتهایی رو به گوشی اضافه می کنه که باعث میشه بعضیا از خیر کیفیت دوربین و مموری بالا و باطری خوب گذرند و برن نوکیا بخرن تا symbian داشته باشن؟
اینو می دونم که میشه روش برنامه نصب کرد ولی مگه این برنامه ها چه قابلیتهایی رو به گوشی اضافه می کنن؟

این حرفها یکمی قدیمیه دیگه گذشت اون زمانی که از خیر دوربین برای سیمبین میگذشتند. الان گوشیهای سیمبین جدید در دوربین و مزیک خیلی به گوشیهای جاوای مختص دوربین و موزیک نزدیکند. در این صورت فقط میمونه بحث قیمت.

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
به نظر من 85 هزار تومان پول زور دادن برای یک مموری 512 مگابایتی اشتباه خیلی بدی هست....
شما میتونید با این پول یک هدست hpm-70 و یک مموری 2 گیگابایتی برای K750i بخرید + هدست و مموری خودتون هم بعداً بکارتون میاد.
K750 بیشتر از 1 گیگ نمیخوره

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
K750 بیشتر از 1 گیگ نمیخوره

ای شیطون، حالا دیگه مچ گیری میکنی نه؟؟ :D:D
خودم موقع پست زدن متوجّه اشتباه شدم، ولی همون 1GB هم از سر آدم زیادی هست.... موبایله نه لپ تاپ.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این حرفها یکمی قدیمیه دیگه گذشت اون زمانی که از خیر دوربین برای سیمبین میگذشتند. الان گوشیهای سیمبین جدید در دوربین و مزیک خیلی به گوشیهای جاوای مختص دوربین و موزیک نزدیکند. در این صورت فقط میمونه بحث قیمت.

و البته بحث سرعت افتضاح گوشی های سیمبین:happy:

agric

Registered User
لایک‌ها
1
آقا خودمونیم این N73 هم عجب چیزیه. تو هر فرومی هم که می ری همه ازش تعریف می کنین و کسی نیست ناراضی باشه.
فقط مشکل قیمتشه. هر چند گوشی جدیدی نیست ولی روزای اخیر با یه جهش عجیب 70-60 تومن کشیده روش و ظاهرا می گن الان قیمتش بین 550-510 تومنه.
مشخص نیست این جهش قیمت بخاطر چیه و همینجوری ادامه پیدا می کنه یا دوباره قیمتش میاد پایین.
یه سری از مشخصاتش اینا هستند:
صفحه نمایش با وضوح بالا، دوربین ۳٫۱۵ مگاپیکسل با لنز Carl Zeiss، قابلیت فیلمبرداری، لرزش*گیر، دوربین دوم، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۱، نمایش پرونده*های Quickoffice، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، ۴۲ مگابایت حافظه داخلی، اتصال به اینترنت، رادیوی اف*ام استریو​

2hhhhkz.jpg

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ولی همون 1GB هم از سر آدم زیادی هست
از سر شما زیادی هست...
آقا خودمونیم این N73 هم عجب چیزیه. تو هر فرومی هم که می ری همه ازش تعریف می کنین و کسی نیست ناراضی باشه.
طرفداراش براش سایت زدن. اگه زبون بلدی یه نیگاهی بنداز: http://n73.eu

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ولی همون 1GB هم از سر آدم زیادی هست
واقعا! جالبش اینه که تا فهمید K750 بیشتر از یه گیگ ساپورت نمیکنه به این طرز فکر رسید! راستی، با فرم ویر جدید چی؟ 2 گیگ رو ساپورت میکنه؟

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی عذر میخوام، ولی شما وقتی روی کامپیوترتون بیشتر از 120 گیگابایت حافظه داشته باشید 1 گیگ مموری موبایل که خوبه 10 گیگ هم واسه موبایلتون داشته باشید بازم استفاده ای براتون نداره و همیشه خالی خواهد بود. در ضمن شما روی بیشتر گوشی های نوکیا هم نمیتونید مموری بیشتر 512 مگ یا 1 گیگ بگذارید، بدون اینکه کاهش سرعت داشته باشید.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خیلی عذر میخوام، ولی شما وقتی روی کامپیوترتون بیشتر از 120 گیگابایت حافظه داشته باشید 1 گیگ مموری موبایل که خوبه 10 گیگ هم واسه موبایلتون داشته باشید بازم استفاده ای براتون نداره و همیشه خالی خواهد بود.
چرا اتفاقا من دوست دارم روزی 10 گیگ آهنگ گوش بدم یه فیلم دی فی دی 9 گیگی هم رو موبایلم بریزم و هر روز تماشاش کنم !

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
چرا اتفاقا من دوست دارم روزی 10 گیگ آهنگ گوش بدم یه فیلم دی فی دی 9 گیگی هم رو موبایلم بریزم و هر روز تماشاش کنم !

امین خودتو ناراحت نکن! این آقا با گوشیش بیزینس میکنه! مموری میخواد چیکار!!

بالا