mghomeishy2010
کاربر تازه وارد
من هم اگر جاي شما بودم سوني اريكسون W810i رو انتخاب ميكردم
یه سئوال. اصلا سیستم عامل symbian به چه درد می خوره؟ چه قابلیتهایی رو به گوشی اضافه می کنه که باعث میشه بعضیا از خیر کیفیت دوربین و مموری بالا و باطری خوب گذرند و برن نوکیا بخرن تا symbian داشته باشن؟
اینو می دونم که میشه روش برنامه نصب کرد ولی مگه این برنامه ها چه قابلیتهایی رو به گوشی اضافه می کنن؟
آخه حفظ نداشتن لنز هم عیب کوچیکی نیست.
اگه احیانا لنز w810 خراش برداشت بعدا میشه لنز دوربینشو عوض کرد؟ هزینش حدودا چقدر میشه؟
مموری k750 تا چه مقدار قابلیت ارتقا داره؟
N70 هم گوشی خوبیه
دوستانی که اطلاعات کافی دارند لطف کن محاسن و معایب هر یک از گوشیهای زیر رو بگن :
1- سونی اریکسون w810 i
2- سونی اریکسون w800 i
3- سونی اریکسون k750
4- نوکیا N90
البته برای شروع بگم تا جاییکه من اطلاعات جمع کرده ام به قرار زیر هست:
1- سونی اریکسون w810 :
مزایا: مموری 512 مگابایت روی دستگاه- دوربین و سیستم صوتی و واکمن فوق العاده قوی - ظاهر شیک
معایب: مثل بقیه گوشیهای غیرنوکیا Symbian نداره - لنز دوربینش حفاظ و درپوش نداره
2- - سونی اریکسون w800 i :
مزایا: همون مزایای w810 رو داره تقریبا
معایب: مثل بقیه گوشیهای غیرنوکیا Symbian نداره - usb storage آن ظاهرا مشکل داره- ظاهرا اجرای بعضی برنامه هاش گیر داره
3- - سونی اریکسون k750 :
مزایا: دوربین فوق العاده قوی - سیستم صوتی خوب - قیمت مناسب
معایب: مثل بقیه گوشیهای غیرنوکیا Symbian نداره - مموری اون پایینه
4- نوکیا N90 :
مزایا: داشتن سیستم عامل Symbian - ظاهر شیک
معایب: عدم وجود لرزاننده، عدم وجود درگاه مادون قرمز، و به همراه نداشتن رادیو
حالا اگه غیر از اینا شما مورد دیگه ای رو اطلاع دارید یا پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم ذکر کنید.
یا اگه گوشی بهتری در محدوده قیمت 350-250 سراغ دارین معرفی کنید لطفا. (البته اینم بگم اولویت من کیفیت دوربین، داشتن اتصال usb ، سیستم صوتی خوب و مموری بالای گوشی هست. خز بودن گوشی و این حرفا هم برام مهم نیست)
سلام
با همه معايبي كه دبليو 810 داره نسبت به قيمتش ميشه گفت بهترين گوشيه
امكاناتش رو هم در نظر بگيرين
ضمنا خز شدنش رو هم همين طور!!
یه سئوال. اصلا سیستم عامل symbian به چه درد می خوره؟ چه قابلیتهایی رو به گوشی اضافه می کنه که باعث میشه بعضیا از خیر کیفیت دوربین و مموری بالا و باطری خوب گذرند و برن نوکیا بخرن تا symbian داشته باشن؟
اینو می دونم که میشه روش برنامه نصب کرد ولی مگه این برنامه ها چه قابلیتهایی رو به گوشی اضافه می کنن؟
K750 بیشتر از 1 گیگ نمیخورهبه نظر من 85 هزار تومان پول زور دادن برای یک مموری 512 مگابایتی اشتباه خیلی بدی هست....
شما میتونید با این پول یک هدست hpm-70 و یک مموری 2 گیگابایتی برای K750i بخرید + هدست و مموری خودتون هم بعداً بکارتون میاد.
K750 بیشتر از 1 گیگ نمیخوره
این حرفها یکمی قدیمیه دیگه گذشت اون زمانی که از خیر دوربین برای سیمبین میگذشتند. الان گوشیهای سیمبین جدید در دوربین و مزیک خیلی به گوشیهای جاوای مختص دوربین و موزیک نزدیکند. در این صورت فقط میمونه بحث قیمت.
از سر شما زیادی هست...ولی همون 1GB هم از سر آدم زیادی هست
طرفداراش براش سایت زدن. اگه زبون بلدی یه نیگاهی بنداز: http://n73.euآقا خودمونیم این N73 هم عجب چیزیه. تو هر فرومی هم که می ری همه ازش تعریف می کنین و کسی نیست ناراضی باشه.
واقعا! جالبش اینه که تا فهمید K750 بیشتر از یه گیگ ساپورت نمیکنه به این طرز فکر رسید! راستی، با فرم ویر جدید چی؟ 2 گیگ رو ساپورت میکنه؟ولی همون 1GB هم از سر آدم زیادی هست
راستی، با فرم ویر جدید چی؟ 2 گیگ رو ساپورت میکنه؟
چرا اتفاقا من دوست دارم روزی 10 گیگ آهنگ گوش بدم یه فیلم دی فی دی 9 گیگی هم رو موبایلم بریزم و هر روز تماشاش کنم !خیلی عذر میخوام، ولی شما وقتی روی کامپیوترتون بیشتر از 120 گیگابایت حافظه داشته باشید 1 گیگ مموری موبایل که خوبه 10 گیگ هم واسه موبایلتون داشته باشید بازم استفاده ای براتون نداره و همیشه خالی خواهد بود.
مموری بیشتر 512 مگ یا 1 گیگ بگذارید، بدون اینکه کاهش سرعت داشته باشید.
چرا اتفاقا من دوست دارم روزی 10 گیگ آهنگ گوش بدم یه فیلم دی فی دی 9 گیگی هم رو موبایلم بریزم و هر روز تماشاش کنم !