• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما كدوم رو انتخاب مي كنيد ؟ آندرويد ؟ آيفون ؟ ويندوز موبايل ؟

vahidv5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من دو ساله که یه گوشی سامسونگ اومنیا2 دارم که روش اندروید2.2 فوریو نصب کردم . فعلاً داره خوب کار میکنه و ازش راضیم . البته به پای گوشیهایی که برای سیستم اندروید طراحی شدند نمیرسه ، ولی در کل رضایتبخشه .
انتخاب سیستم عامل گوشی و خریدنش، بستگی به سلیقه و نوع استفاده ای که کاربر ازش میکنه داره . هر سیستم عاملی مزایا و معایب خوشو داره . در کل اندروید و ios پر طرفدارتر هست و بازی و نرم افزار زیادی براش طراحی شده.
بین برندهای مختلف گوشی هم htc و iphone کارآیی و عملکرد بهتری دارند . نوکیا و سونی اریکسون هم در حد متوسط هستند. اما سامسونگ و ال جی به دلیل سیاست شرکتهای تولید کننده اونها و نوع طراحی ، در عرض یکسال قدیمی میشن و از طرف دیگه چون کد محصول در اختیار هکرهایی که آپدیت سیستمهای عامل رو طراحی میکنند قرار نمی گیره ؛ سیستم عاملشون دچار مشکل میشه و به سختی میشه اونها رو آپدیت کرد . البته این به معنی خوب یا بد بودن برند خاصی نیست ، اینها فقط برداشت من از مطالعه و تحقیق در سایتهای تخصصی موبایل و خوندن نظرات داخلشون بود .:)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام.
من دو ساله که یه گوشی سامسونگ اومنیا2 دارم که روش اندروید2.2 فوریو نصب کردم . فعلاً داره خوب کار میکنه و ازش راضیم . البته به پای گوشیهایی که برای سیستم اندروید طراحی شدند نمیرسه ، ولی در کل رضایتبخشه .
انتخاب سیستم عامل گوشی و خریدنش، بستگی به سلیقه و نوع استفاده ای که کاربر ازش میکنه داره . هر سیستم عاملی مزایا و معایب خوشو داره . در کل اندروید و ios پر طرفدارتر هست و بازی و نرم افزار زیادی براش طراحی شده.
بین برندهای مختلف گوشی هم htc و iphone کارآیی و عملکرد بهتری دارند . نوکیا و سونی اریکسون هم در حد متوسط هستند. اما سامسونگ و ال جی به دلیل سیاست شرکتهای تولید کننده اونها و نوع طراحی ، در عرض یکسال قدیمی میشن و از طرف دیگه چون کد محصول در اختیار هکرهایی که آپدیت سیستمهای عامل رو طراحی میکنند قرار نمی گیره ؛ سیستم عاملشون دچار مشکل میشه و به سختی میشه اونها رو آپدیت کرد . البته این به معنی خوب یا بد بودن برند خاصی نیست ، اینها فقط برداشت من از مطالعه و تحقیق در سایتهای تخصصی موبایل و خوندن نظرات داخلشون بود .:)

تاپیک مربوط به 1 سال پیشه!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ببین دوست من

اپل واقعا عالیه ولی یه سری محدودیت هایی داره مثل ایتیونز که اگه با اون مشکلی نداری این برات هیچ عیبی نباید محسوب بشه ولی صفحه آیفون یه ذره کوچیکه (در مقایسه با محصولات سامسونگ و اچ تی سی )

اچ تی سی هم گوشیاش واقعا معرکه هستش که با پولی که داری میتونی sensation xl بگیری با هدفون های بیتس اصل که حالی بهت میده اساسی من اگر بودم شاید می خریدمش

سامسونگ :گلکسی نکسوس یا اینفیوز 4g

ب

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
من هم آندروید دارم و هم ios
به نظرم کار با آیفون به مراتب راحت تر هستش
نصب برنامه، تکست فرستادن و حتی اینی که دوستان میگن جیلبریک کردنش هم سخته بی انصافی هست
ولی آندروید هی رام غیر رسمی ، حالا امروز رام رسمی ، بعد هی همه دغدغه دارن به 4 آپدیت بشه ، نشه
نظر من که همزمان این دوتا سیستم عامل رو دارم و واقعا هم بدون تعصب نظر میدم، آیفون هست

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
من الان گلکسی نکسوس دارم قبلش 4 اس داشتم
از نظر سیستم عامل الان آندروید 4.1.1 که دارم استفاده میکنم برام راحتتر و بهتره برای ریختن یه فیلم یا آهنگ کلی مصیبت داشت آیفون ولی الان کلیپ رو از رسیور رکورد میکنم میریزم تو گوشی عین لودر اجرا میکنه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
من چندين سال چند تالار مدير بخش ويندوز موبايل بودم خدا منو ببخشه چقدر دوستان را از سمت ايفون كشيدم سمت ويندوز موبايل

ولي جدا راحتي و گرافيك مك قابل رقابت نيست
البته براي شبكه هنوز هم ويندوز موبايل را انتخاب ميكنم اما اونقدر با مك ايفون راحتم كه ديگه حتي سيستم روشن نميكنم الانم اين پست را با ايفون دارم ميدم

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
من چندين سال چند تالار مدير بخش ويندوز موبايل بودم خدا منو ببخشه چقدر دوستان را از سمت ايفون كشيدم سمت ويندوز موبايل

ولي جدا راحتي و گرافيك مك قابل رقابت نيست
البته براي شبكه هنوز هم ويندوز موبايل را انتخاب ميكنم اما اونقدر با مك ايفون راحتم كه ديگه حتي سيستم روشن نميكنم الانم اين پست را با ايفون دارم ميدم

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

اپل ایران را تحریم کرده! اونوقت شما چطور تونستید فارسی بنویسید و از حروف فارسی گ و چ هم استفاده کنید؟
از اون گذشته وقتی آیفون میبینه شما با آیپی ایران وصل شدی مثل هویج نگاه میکنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اپل ایران را تحریم کرده! اونوقت شما چطور تونستید فارسی بنویسید و از حروف فارسی گ و چ هم استفاده کنید؟
از اون گذشته وقتی آیفون میبینه شما با آیپی ایران وصل شدی مثل هویج نگاه میکنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده؟

هزاران لایک کاملا موافقم
واسه همینه که ایفون تو ایران زیاد به درد نمیخوره
ولی تو اینا اندروید یه مقدار بهتره

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44

بدون مطالعه لطفا با اطلاعات ارزشمند خودتون انجمن رو مورد عنایت قرار ندید !
خیلی راحت کیبرد فارسی روی iOS 5 به بالا فعال میشه ..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55

توو عمرت آیفون از نزدیک دیدی؟
کیبورد فارسی بدون نیاز به جیلبریک
فقط یکم سواد می خواد

4yju3evu.jpg

هیچ تحریمی هم از جانب اپل روی ایران نیست
آیفون بدرد بی سواد ها نمیخوره

به ترتیب اول آی او اس بعد ویندوز فون سوم اندروید

Sent from my iPod touch using Tapatalk

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
توو عمرت آیفون از نزدیک دیدی؟
کیبورد فارسی بدون نیاز به جیلبریک
فقط یکم سواد می خواد

هیچ تحریمی هم از جانب اپل روی ایران نیست
آیفون بدرد بی سواد ها نمیخوره

به ترتیب اول آی او اس بعد ویندوز فون سوم اندروید

Sent from my iPod touch using Tapatalk

اون کیبرد فارسی برای افغانی هاست...
اپل تمام محصولاتشو واسه ایران تحریم کرده حالا این که بخواد آیپی ایرانو ببنده یا باز بذاره کاره سه سوته

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

دیگه نوبتی هم باشه نوبت ما هست.

اولا اینکه استارتر الان تنش میلرزه که تاپیک 1 سال پیش رو آپ کردید.
دوما اون دسته از عزیزانی که گوشی شون سامسونگ / اچ تی سی / ال جی و غیره هست الکی شلوغ بازی در نیارند. خودتونم خوب می دونید اندروید چقدر دنگ و فنگ داره پس به دلیل اینکه گوشی توی دستتون هست طرف داری نکنید.
نمونه کارهایی که برای انجام میشه دیگه روست و اس روت برای همگان عرصه اندروید مشهوده که چقدر کل کل داره.
خوب میرسیم به بهترین سیستم عامل در بین گوشی ها که جای هیچ حرفی نمیذاره اونم IOS شرکت محبوب اپل هست.

از نظر گرافیک که جای هیچ بحثی رو نمی ذاره و این قضاوت با دوستان ( هر چند چیز مشهودی هست )

ios4_screenshot.jpg

IOS_5_home_screen.png

و اینم گرافیک ضعیف اندروید

bf34df36f6b4d0263779377d979d25ea.png

خوب حالا میرسیم از نظر محیط کاربری راحت تر که باز هم آیفون سر تر هست
نمونه ای از محیط تنظیمات گوشی ( ساده / راحت و سریع )

Screenshot_iOS.png

و این هم محیط زشت و پیچیده و سخت اندروید

android-applications-screenshot-20100118-191509.jpg

حالا میرسیم محیط زیبای اس ام اس که برای خیلی از کاربر ها به نادرستی جا افتاده که اپل فارسی ساپرت نمیشه و اگرم بشه ناقص هست و یا جدیدا دیده شده که میگن اپل ایران رو تحریم کرده .....:blink:

Persian%20Keyboard.jpg

و اینم محیط بسیار زشت و سخت اس ام اس در اندروید که حتی روی کلید اس پیس به خوبی کار نکردند. اونهایی که آیفون دارند درک میکنند که این دکه در آیفون برای راحتی بیشتر اندازه بزرگتری انتخاب شده.

gokeyboard.langpack.fa_.jpg

مورد اخر اون دسته از دوستان اندرویدی بدونند که اپل یعنی تطبیق سخت افزار و نرم افزار . یعنی نمیاد همینطوری روی هوا سخت افزار بذاره روی دستگاه هاش و همچنین نمیاد سیستم عاملی رو که با سخت افزارش همخونی نداره روانه بازار کنه.
ولی اندروید بر خلاف آیفون سیستم عامل برای گوگل و دستگاه برای شرکتی دیگست و به همین دلیل هم هست که با این همه فعالیتش نمی تونه آپدیت های مختلفی برای تمامی دستگاه هاش در مدت زمانی خاص رو ارائه بده.
ولی آیفون این مورد اصلا توش دیده نشده و همونطوری که می بینید پشت سر هم سیستم عاملش رو آپدیت میکنه.

و در آخر یک جمله میگم اون دسته از دوستانی که اندروید دارند برای تست 3 روز آیفون دستشون بگیرند بعدا در مورد این غول نظر و کارشناسی کنند.

مورد توجه دوستان بنده هم سیمبین / هم اندروید و هم بادا و هم IOS رو تجربه کردم.

موفق وموید باشید

یا حق

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
و در آخر یک جمله میگم اون دسته از دوستانی که اندروید دارند برای تست 3 روز آیفون دستشون بگیرند بعدا در مورد این غول نظر و کارشناسی کنند.
من نگفتم اپل بده گفتم برا ایران تحریمه
اصلا دلیلی نداره کسی که تو ایران زندگی می کنه محصولیا بخره که ندونه فردا باهاش میتونه نت بره یا نه
حتی فروشگاههای اپل از فروش دستگاههاشون به ایرانیها(اگر بفهمن خریدار ایرانیه) خود داری می کنن

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
اپل ios از نظر نرم افزاری 1 قدم از اندروی جلوتره از نظر سخت افزاری 10 قدم از سونی اکسپریا s(که اندرویده) عقب تره
تازه قیمتشم 50% نسبت به اکسپریا s بیشتره
حالا بعضیها جوگیر شدن میان میگن ios کیبردش قشتگتره ، آیکوناش قشنگتره و ... چیزهایی که به راحتی با یه نرم افزار
میشه عوض کرد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اپل ios از نظر نرم افزاری 1 قدم از اندروی جلوتره از نظر سخت افزاری 10 قدم از سونی اکسپریا s(که اندرویده) عقب تره
تازه قیمتشم 50% نسبت به اکسپریا s بیشتره
حالا بعضیها جوگیر شدن میان میگن ios کیبردش قشتگتره ، آیکوناش قشنگتره و ... چیزهایی که به راحتی با یه نرم افزار
میشه عوض کرد

تایید میشه اکسپریا اس واقعا محشره
در کل هر کی یه سلیقه ای داره!!!!!

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیز تراکم رنگ در اندروید از همه مدل سیستم عامل ها قوی تره و هم به دلیل کپی برداری از آیفون و تحریم و پولی بودن آیفون در ایران میتونه بهترین انتخاب برای کسایی باشه که می خوان از گوشی به مدت زیادی استفاده کنن و تعدد نرم افزار رو دوست دارن

بالا