• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما هم تبلیغات پاپ آپ رو قبل از باز شدن می بندید؟

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
من هم خیلی زود می بندم پاپ آپ رو اگه خیلی باشه از خود سایت اصلی هم خارج میشم و دیگه هم نمیرم توی اون سایت .

افتضاح ترین تبلیغات پاپ آپ هست .

تنها فایدش افزایش بازدید هست در حالی که Bounce Rate اون سایت رو افزایش میده که ضررش بیشتر از نفعشه !

مطمئن باشید سایتی که از طریق پاپ آپ بازدید میگیره 1 درصد هم محبوبیت پیدا نمیکنه . شما نگاه کنید چند درصد سایت هایی که روزانه سر میزنید و بازدید کننده ی دائمیشون هستید اینجوری جذبشون شدید ؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
گوگل کاربر رو رصد می کنه کاربری که نیم ثانیه توی یه سایت میمونه چه معنیی داره ؟ یعنی آهای گوگل این سایت حتی ارزش یک ثانیه نگاه کردنم نداره من ازش راضی نبودم تو هم ازش راضی نباش و بدیت ترتیب بونس ریت میره بالا ...

گوگل سایت تبلیغ کننده پاپ آپ و تبلیغ دهنده پاپ آپ رو به دید منفی نگاه می کنه.

الگوریتم جدیدی پنگون گوگل یکیش مقابله با این سایت های که با پاپ اپ اومدند بالا

از تاکیدتون روی این حرف متشکرم :دی
والا من که چیزی در این رابطه پیدا نکردم, شما یه منبع معتبر با این ادعا که گذاشتن تبلیغات پاپ آپ روی وبسایت برای تبلیغ کننده مضر هست رو معرفی کنید شاید ماهم پاپ آپمون رو برداشتیم!

Elder_God

Registered User
لایک‌ها
19
ولی نامردیه طرف هزینه میکنه ما هم به محض اینکه باز شه زرت میبندیم

پس اگه هر کی هزینه کرد ما هم وقت بزاریم تماشا کنیم ... حرفا میزنی دوست عزیز :D
مثلا واسه تبلیغ ژل فلان و لارجر باکس ؟؟ چون طرف هزینه کرده فقط ؟؟
:lol:

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
والا من که چیزی در این رابطه پیدا نکردم, شما یه منبع معتبر با این ادعا که گذاشتن تبلیغات پاپ آپ روی وبسایت برای تبلیغ کننده مضر هست رو معرفی کنید شاید ماهم پاپ آپمون رو برداشتیم!

تو سایت های فارسی شاید چیزی پیدا نشه.چون هر کی یه کاری کنه دنبالش همه همون کارو می کنن.

منابع زیاد بود.اما من این منبع رو معرفی می کنم که دیگه گفته نشه معتبر نیست.منبع خود گوگله.
لینک زیر مستقیما در صفحه معروف راهنمای مدیران وب سایت ها (web master guide line) در قسمت کارهای که نباید بکنید (Avoid the following techniques)موجوده.

کد:
http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=2721313

Creating pages with malicious behavior - Webmaster Tools Help

این لینک مربوط به کارهاییه که گوگل گفته انجام ندید...
به طور خلاصه ترجمه لینک رو می نویسم:

عنوان:
ایجاد صفحاتی با رفتار های مخرب

سپس توی توضحیاتش، درباره استفاده از کارهایی غیر معمولی که بر خلاف توصیه های گوگل هست گفته که ازشون پرهیز کنید...کارهایی که بدون رضایت کاربر انجام میشه.(پاپ آپ دقیقا همینطوره).
و بعدش مثال هایی زده و گفته از اینها پرهیز کنید:

• وقتی کاربر روی لینکی کلیک کنه چیزی غیر مرتبط با خواسته اش نشون داده بشه
  • تبلیغات زوری(تزریق تبلیغ) یا پاپ آپ در صفحه و یا کاربر رو بصورت غیر منتظره به نصب یه برنامه دعوت کردن.
  • اگر کاربر بخواد از سایت شما دانلودی کنه،فایل هایی که کاربر نخواسته هم توی دانلود بگونجونی یا اصلا دانلود دیگه ای براش بیاری.
  • نصب تبلیغ،ویروس،تروجان و امثالهم روی کامپیوتر بازدید کننده
  • اجرای کدی روی سیستم بازدید کننده که آدرس سایت شما رو به عنوان صفحه خانگی،همون bookmark,favorate تو مرورگرش ثبت کنه(chrome که برای خود گوگله این اجازه رو نمیده)

Last edited:

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340

اگر هم منظورت صرفا سایت تبلیغ دهنده است(اونی که سفارش تبلیغ سایتشو به یه سایت پر بازدید داده) به لینک های زیر حتما سر بزن البته سه تای آخر رو با پرو....ک...سی چیزی باید باز کنی.

http://www.seoptimise.com/blog/2008/05/do-popups-have-a-negative-effect-on-google-rankings.html
http://www.seoconsult.com/seoblog/google-and-search-engine-optimisation/do-pop-ups-affect-rankings.html

http://productforums.google.com/d/topic/webmasters/TGV-fgdZvOg
http://productforums.google.com/d/topic/webmasters/XXdnPS7Om8I
http://productforums.google.com/d/topic/webmasters/p_BR_rO62G8

اما همه اینها به کنار،همین بس که:
خیلی ها تو مرورگرشون پاپ اپ رو می بندن.
یه چیزی خیلی بابه تو دنیا و ایران:مبارزه با تبلیغات مزاحم - popup blockers .
هیچ کاربری هم زورکی از سایتی دوست نداره بازدید کنه و بدتر متنفر میشه.حالا از بین چند ده یا چند صد کاربر و حتی چند هزار کاربر،شاید یکی صفحه باز شده رو ببینه(اگه قبلش نبنده!) و متوجه شه که آهان!این همون چیزیکه که من می خواستم.که این اتفاق خیلی کم میفته.
اگر لینک ها رو ببینید و بسیاری از سایت ها مربوط به سئو،شدیدا تاکید کردن که گوگل به سایت هایی که به صورت پاپ آپ بالا میان (بماند سایت هایی که تبلیغ پاپ آپ می کنن)،نمره منفی میده.
حالا البته ممکنه خیلی جاها گوگل اشتباه کنه.چون آپدیت ها همیشه یه ایراد هایی دارن.اما حتی بی خیال موتور جستجو واقعا برای کاربرا،تبلیغ پاپ آپ خوب نیست. موتور های جستجو هم رضایت کاربر رو در اولویت قرار دادن.

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
ولی نامردیه طرف هزینه میکنه ما هم به محض اینکه باز شه زرت میبندیم

مگه کاربری که میخواد سایت x رو ببینه رفته خواهش کرده که سایت y هزینه کنه پاپ آپ بده به x که اون رو هم ببینه؟

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
من فکر میکنم این قضیه باید از چند دیدگاه بررسی کنیم : خریدار - فروشنده - بازدید کننده در تجارت الکترونیک اگر وضعیت هر 3 اینها برد باشه کاملا فرآیند موفقیت آمیز میشه
اما در تبلیغات popup خریدار به علت بالا رفتن و بهبود رتبه در وضعیت برد و همچنین فروشنده به علت بدست آوردن درآمد در شرایط بد قرار داره ،اما در آخر و مهمترین عامل که همون مشتری یا بازدید کننده هست باید به این باور برسه که از وب سایتی که داره دیدن می کنه براش مفید است و هیچ هزینه ایی برای اون اطلاعات مفید داره پرداخت میکنه. اگر یه مقدار Fair بخواهیم به قضیه نگاه کنیم این باید همون وضعیت برد برد برد باشه یعنی دقیقا همون استراتژی گوگل.
اگر از دیدگاه کاربر نگاه کنیم گرچه باعث آزار و اذیت در مواردی می شه اما اگر پاپ آپ هدفمند توزیع بشه و واقعا برای بازار هدف فرستاده بشه ممکنه رضایت 100 % کاربر رو در پی داشته باشه مثلا شما ببینید یه وب سایتی دارید در زمینه فروش تجهیزات شبکه و پاپ آپ که در اون سایت برای شما باز میشه تخفیف 60% تجهیزات به عنوان یک Offer خیلی کوتاه و چند روزه است !!! خوب شما قضاوت کنید آیا مفید است یا خیر؟ حالا فرض کنید شما هر روز میرید سایت ورزش 3 اخبار ورزشی کنید طرف پاپ آپ سایت فروش میله گرد می زاره !!! اونوقت چی نثارش می کنید علاوه بر اینکه صفحه رو سریعا می بندید؟
خلاصه من فکر میکنم پاپ آپ باید هدفمند باشه قبل از خرید و سفارش باید نیاز سنجی و حوزه اون مشخص بشه . اگر خوب انجام بشه واقعا برندینگ خوبی رو در پی داره ، و می تونه نتیجه عکس هم داشته باشه.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
من فکر میکنم این قضیه باید از چند دیدگاه بررسی کنیم : خریدار - فروشنده - بازدید کننده در تجارت الکترونیک اگر وضعیت هر 3 اینها برد باشه کاملا فرآیند موفقیت آمیز میشه
اما در تبلیغات popup خریدار به علت بالا رفتن و بهبود رتبه در وضعیت برد و همچنین فروشنده به علت بدست آوردن درآمد در شرایط بد قرار داره ،اما در آخر و مهمترین عامل که همون مشتری یا بازدید کننده هست باید به این باور برسه که از وب سایتی که داره دیدن می کنه براش مفید است و هیچ هزینه ایی برای اون اطلاعات مفید داره پرداخت میکنه. اگر یه مقدار Fair بخواهیم به قضیه نگاه کنیم این باید همون وضعیت برد برد برد باشه یعنی دقیقا همون استراتژی گوگل.
اگر از دیدگاه کاربر نگاه کنیم گرچه باعث آزار و اذیت در مواردی می شه اما اگر پاپ آپ هدفمند توزیع بشه و واقعا برای بازار هدف فرستاده بشه ممکنه رضایت 100 % کاربر رو در پی داشته باشه مثلا شما ببینید یه وب سایتی دارید در زمینه فروش تجهیزات شبکه و پاپ آپ که در اون سایت برای شما باز میشه تخفیف 60% تجهیزات به عنوان یک Offer خیلی کوتاه و چند روزه است !!! خوب شما قضاوت کنید آیا مفید است یا خیر؟ حالا فرض کنید شما هر روز میرید سایت ورزش 3 اخبار ورزشی کنید طرف پاپ آپ سایت فروش میله گرد می زاره !!! اونوقت چی نثارش می کنید علاوه بر اینکه صفحه رو سریعا می بندید؟
خلاصه من فکر میکنم پاپ آپ باید هدفمند باشه قبل از خرید و سفارش باید نیاز سنجی و حوزه اون مشخص بشه . اگر خوب انجام بشه واقعا برندینگ خوبی رو در پی داره ، و می تونه نتیجه عکس هم داشته باشه.

شما همه چیز رو در نظر گرفتی جز موتور های جستجو که با این پاپ آپ دشمنن.
تو مرورگر ها هم هر چی جدیدتر میشن پاپ آپشون پیش فرض بسته است.
پاپ آپ بذات مزاحمه خیلی ها میبندنش قبل از باز شدن و نمیذارن به جایی برسه که شما میگی که یه تبلیغ مرتبط بیاد.
خیلی ها هم تو مرورگرشون بسته است.
اصلا پنجره جدید باز شدن تو مخه.
چیزیه که از اساس جالب نیست.انگار شما بخوای یه ماشین قدیمی کهنه رو هی بهش برسی همش ردیفش کنی که خوب سواری بده.چه کاریه

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
من که کد پاپ اپ رو برداشتم

امار بازدید هم صحفه 200 تا از قبل بیشتر شد

و هم از نظر ای پی بالاتر شد

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
شما همه چیز رو در نظر گرفتی جز موتور های جستجو که با این پاپ آپ دشمنن.
تو مرورگر ها هم هر چی جدیدتر میشن پاپ آپشون پیش فرض بسته است.
پاپ آپ بذات مزاحمه خیلی ها میبندنش قبل از باز شدن و نمیذارن به جایی برسه که شما میگی که یه تبلیغ مرتبط بیاد.
خیلی ها هم تو مرورگرشون بسته است.
اصلا پنجره جدید باز شدن تو مخه.
چیزیه که از اساس جالب نیست.انگار شما بخوای یه ماشین قدیمی کهنه رو هی بهش برسی همش ردیفش کنی که خوب سواری بده.چه کاریه

دیدگاه شما هم خوبه اما یه مقدار ملایم تر برخورد کنیم ببینیم چه جوریه وضعیت
در حال حاضر سایت های خیلی خیلی بزرگ دنیا پاپ آپ قرار میدن و مشکلی ندارن منظورم رتبه سایتشون است.
ببینید مثال رو خودم می زنم
خودم شخصا وارد یه سایت می شم و می خوام مقاله دانلود کنم در حقیقت کلی اطلاعات اختصاصی از اون سایت دانلود می کنم کلی به اطلاعاتم اضافه می شه اگر از Fair Policy پیروی کنیم می بینیم که واقعا مشکلی نداره اگر 1 بار در 24 ساعت برای یک کاربر باز بشه. چون در حقیقت برای اون اطلاعات ارزشمند ما هزینه ایی پرداخت نمی کنیم فقط نهایتا 1 مگابایت از پهنای باند ما کم میشه.
اون مطلبی که گفتید پاپ آپ به ذات مزاحمه رو مقداری قبول دارم شاید از POP UNDER استفاده بشه یه مقدار کاربران ملائم تر برخورد کنند درسته ؟یا در اندازه های مختلف؟ یا به نحوی باشه بعد از 15 ثانیه خودش ، خودش رو Force Close کنه.
و شاید نسل اینگونه تبلیغات تغییر کنه !!!
بشینیم اینجا فکر کنیم شاید اثن یه مدل خودمون Invent کردیم ؟

yashar_0007

Registered User
لایک‌ها
59
خوب دوستان پاپ آپ رو من هم توی سایت خودم نمیزارم اما خیلی از سایت ها مثل میهن دانلود هستند که با پاپ آپ رتبه دار شدن و کلی پول به جیب میزنن
33.80%

از ورودی های میهن دانلود از فیس نما هستش !!!!!!!!!!! و این جوری داره ملیونی پول در میاره

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
دیدگاه شما هم خوبه اما یه مقدار ملایم تر برخورد کنیم ببینیم چه جوریه وضعیت
در حال حاضر سایت های خیلی خیلی بزرگ دنیا پاپ آپ قرار میدن و مشکلی ندارن منظورم رتبه سایتشون است.
ببینید مثال رو خودم می زنم
خودم شخصا وارد یه سایت می شم و می خوام مقاله دانلود کنم در حقیقت کلی اطلاعات اختصاصی از اون سایت دانلود می کنم کلی به اطلاعاتم اضافه می شه اگر از Fair Policy پیروی کنیم می بینیم که واقعا مشکلی نداره اگر 1 بار در 24 ساعت برای یک کاربر باز بشه. چون در حقیقت برای اون اطلاعات ارزشمند ما هزینه ایی پرداخت نمی کنیم فقط نهایتا 1 مگابایت از پهنای باند ما کم میشه.
اون مطلبی که گفتید پاپ آپ به ذات مزاحمه رو مقداری قبول دارم شاید از POP UNDER استفاده بشه یه مقدار کاربران ملائم تر برخورد کنند درسته ؟یا در اندازه های مختلف؟ یا به نحوی باشه بعد از 15 ثانیه خودش ، خودش رو Force Close کنه.
و شاید نسل اینگونه تبلیغات تغییر کنه !!!
بشینیم اینجا فکر کنیم شاید اثن یه مدل خودمون Invent کردیم ؟

سایت های خیلی بزرگ لزوما معتبر نیستند.شما توی آمازون. ebay و facebook و twitter و پارس تولز،بلاگفا،خبر فارسی،دیجی کالا،تابناک دیدی پاپ اپ داشته باشن؟ازینا گنده تر؟
حتی سایت های بزرگی هم شاید شما اسم ببرسی که پاپ اپ دارن.اما سیاست های موتور های جستجو به سمت مبارزه با پاپ آپ هست و الان تو برخی مرورگر ها پاپ اپ پیش فرض بستست.
و مبارزه با سایت هایی که با پاپ اپ اومدن بالا.
درست نیست فقط به سایت های بزرگ نگاه کنیم که پاپ آپ دارن.
بهر حال سایتی که سابقه چند ساله داره و خلاصه گوگل بهش نظر کرده و اعتبار خودشو اثبات کرده،دیگه با پاپ اپ نمیان قلفتی حذفش کنن یا تنبیهش کنن.
کلاس کار هم پایین میاد و من شدیدا بدم میاد حتی با هر 24 ساعت یک بارش.کسانی مثل من کم نیستند.چون خودم شدیدا بدم میاد فکر می کنم همه بدشون میاد!
حرف شما درباره pop under و امثال اون آره.بنظرمن هم نسل های آینده تبلیغات غیر بنری و غیر لینکی می تونه اونطوری باشه.بسته شدن مرورگر خودبخود معمولا اتفاق نمیفته.چون مرورگر اجازه نمیده صاحب سایت مرورگر یا تب خودش رو ببنده و باید یه تایید از کاربر بگیره.
حرف های شما کاملا با دید وسیعی هست و خوشبختانه نه بی چون و دلیل های خوبی هم دارید و به چیزی که من بهش فکر نکرده بودم فکر کردید.فقط من بیشتر از شما آینده سایت و موتورهای جستجو و بحث سئو رو لحاظ کردم.

خوب دوستان پاپ آپ رو من هم توی سایت خودم نمیزارم اما خیلی از سایت ها مثل میهن دانلود هستند که با پاپ آپ رتبه دار شدن و کلی پول به جیب میزنن
33.80% از ورودی های میهن دانلود از فیس نما هستش !!!!!!!!!!! و این جوری داره ملیونی پول در میاره

حق با شماست.اما همونطور که گفتم سایت تازه کار میهن دانلود نیست و زیر ذره بین گوگله و با چند خطا می تونه خودشو به راحتی عقب بندازه.برای سایت محبوب گوگل نشده یکم خطرناکه.

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سایتا برای اینکه رتبشون رو بالا ببرن میان اینکارو میکنن در کنارش هم بازدید
هم خود گوگل و هم فیسبوک روی سایتاشون تبلیغات پاپ اپ بوده
من فیسبوک رو باز میکردم اولین کلیکی میکردم یه سایت باز باز میشد فکر کنم یه سایتی از زیرمجموعه های امازون بود که تو گوگلم بنظرم همون بود

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
سایتا برای اینکه رتبشون رو بالا ببرن میان اینکارو میکنن در کنارش هم بازدید
هم خود گوگل و هم فیسبوک روی سایتاشون تبلیغات پاپ اپ بوده
من فیسبوک رو باز میکردم اولین کلیکی میکردم یه سایت باز باز میشد فکر کنم یه سایتی از زیرمجموعه های امازون بود که تو گوگلم بنظرم همون بود

اینی که میگید شاید خیلی قدیمه باشه.گوگل در لینک زیر رسما اعلام کرده ما تبلیغات پاپ آپ نداریم.البته به قول خودتون داشته.نه اینکه داره.گوگل گفته ما امیدواریم بتونیم در جستجو هاتون تبلیغات پاپ آپ رو فرو بنشونیم.
No Pop-up Ads on Google
فیس بوک هم از 2 سال پیش که من ثبت نام کردم پاپ اپ ندیدم.الان هم هر روز چک می کنم.
اما بعضی سایت های دانلود خارجی بزرگ (ایرانی بماند) تبلیغ پاپ آپ زیاد دارن.
بهر حال عمر اینترنت در جهان زیاد نیست و هر روز کیفیت ها داره بهتره میشه.

Last edited:

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
بنده که همون سایت رو هم دیگه نمیرم، چه برسه بخوام پاپ آپش رو هم باز کنم !!

بالا