• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناخت شخصیت افراد از طریق امضای افراد

gooliof_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
تکراری بود

gooliof_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از کجا می دونی؟
تو کودوم پست خوندی؟:blink:

gooliof_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شرمندم - من ناراحت نشدم:D

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
به به بحث جالب شناخت شخصیت !!!...

شخصیت افراد رو می شه به چهار روش شناخت و مورد تحلیل قرار داد

یک : از طریق مصحبه و گفتگو

که شما می تونید , با کمی گفتگو و طرح پرسش به بعضی از ویژگی های اخلاقی و اجتماعی فرد پی ببرید .
نکته ی مهم این است که فرد در این قسمت می تونه نقاب بزنه و رول دیگه ای رو بازی بکنه , در نتیجه شما نباید نتایج این روش رو قطعی بدونید , بیشتر برای داشتن یک کلیت در مورد فرد کافی است

دو : از طریق قیافه شناسی

در این روش اجزاء صورت شخص مقابل خیلی اهمیت دارد , تقریبا می شه گفت که اجراء صورت و حرکات آنها حالات درونی شخص رو با ضریب اطمینان بالایی بیان می کن , در این روش باید ...
به چروک های صورت , نحوه ی نگاه کردن , حرکات سر و دست و دهان و...توجه کرد

سوم : خط شناسی یا Graphology

که امضا شناسی هم تقریبا جزء این روش قرار می گیره
باز هم ضریب اطمینان در این روش بالاست به شرطی که فرد نداند که شما می خواهید نوشته ی اون رو مورد تجزیه و تحلیل قرار بدین
خط بازتابی از حالات درونی فرد است .
در این روش باید به این نکات توجه کرد ...
مرتب بودن خط , پهنای خط , درشتی و ریزی خط , میزان فشار قلم به کاغذ , ارتفاع خطوط و ....

چهارم :از طریق نقاشی و طرح ها

یکی دیگه از روش های مرسوم و پر کاربرد روانشناس ها برای تجزیه و تحلیل افراد همین روش است , استفاده از نقاشی فرد
در این روش دو آزمون وجود داره
D.A.P یا ( Draw a person ) , نقاشی یک شخص
H.T.P یا ( House-tree-person ) , نقاشی خانه - درخت - شخص
در این روش هم به نحوه ی کشیدن درخت ها , خانه ها , اشخاص , رنگ ها , منظره ها و ... توجه می کنن

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0

در این روش اجزاء صورت شخص مقابل خیلی اهمیت دارد , تقریبا می شه گفت که اجراء صورت و حرکات آنها حالات درونی شخص رو با ضریب اطمینان بالایی بیان می کن , در این روش باید ...

چه جالب . مطلبی در این زمینه شما سراغ دارید ؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شخصیت افراد رو می شه به چهار روش شناخت و مورد تحلیل قرار داد

یک : از طریق مصحبه و گفتگو

که شما می تونید , با کمی گفتگو و طرح پرسش به بعضی از ویژگی های اخلاقی و اجتماعی فرد پی ببرید .
نکته ی مهم این است که فرد در این قسمت می تونه نقاب بزنه و رول دیگه ای رو بازی بکنه , در نتیجه شما نباید نتایج این روش رو قطعی بدونید , بیشتر برای داشتن یک کلیت در مورد فرد کافی است

سوم : خط شناسی یا Graphology

که امضا شناسی هم تقریبا جزء این روش قرار می گیره
باز هم ضریب اطمینان در این روش بالاست به شرطی که فرد نداند که شما می خواهید نوشته ی اون رو مورد تجزیه و تحلیل قرار بدین
خط بازتابی از حالات درونی فرد است .
در این روش باید به این نکات توجه کرد ...
مرتب بودن خط , پهنای خط , درشتی و ریزی خط , میزان فشار قلم به کاغذ , ارتفاع خطوط و ....

چهارم :از طریق نقاشی و طرح ها

یکی دیگه از روش های مرسوم و پر کاربرد روانشناس ها برای تجزیه و تحلیل افراد همین روش است , استفاده از نقاشی فرد
در این روش دو آزمون وجود داره
D.A.P یا ( Draw a person ) , نقاشی یک شخص
H.T.P یا ( House-tree-person ) , نقاشی خانه - درخت - شخص
در این روش هم به نحوه ی کشیدن درخت ها , خانه ها , اشخاص , رنگ ها , منظره ها و ... توجه می کنن

جالب بود! اگر منبعی برای اطلاعات بیشتری هم داری بزار!
226.gif

با سپاس!

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
جالب بود! اگر منبعی برای اطلاعات بیشتری هم داری بزار!
226.gif

با سپاس!

چه جالب . مطلبی در این زمینه شما سراغ دارید ؟

:happy:

من چون علاقه خاصی به روانشناسی دارم ( اگر فیزیک دوست نداشتم احتمالا روانشناس می شدم , شاید هم کارگردان , شاید هم موسیقیدان , و شاید هم ....:happy: ) این مطالب رو قبلا در یکی از کتاب های روانشناسی خونده بودم

توی اکثر کتاب های روانشناسی شخصیت می تونید مطالبی در این زمینه پیدا کنید

یکی از این کتاب های ساده ولی پر محتوا کتاب شناسایی اشخاص است , نوشته ی سیده لادن مطلبی پور

daneshju.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:happy:

من چون علاقه خاصی به روانشناسی دارم ( اگر فیزیک دوست نداشتم احتمالا روانشناس می شدم , شاید هم کارگردان , شاید هم موسیقیدان , و شاید هم ....:happy: ) این مطالب رو قبلا در یکی از کتاب های روانشناسی خونده بودم

توی اکثر کتاب های روانشناسی شخصیت می تونید مطالبی در این زمینه پیدا کنید

یکی از این کتاب های ساده ولی پر محتوا کتاب شناسایی اشخاص است , نوشته ی سیده لادن مطلبی پور

مطلبتون عالی بود
ممنون.:blush:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
مطلبتون عالی بود
ممنون.:blush:

ممنون دوست عزیز

مثل اینکه دوستان به این زمینه خیلی علاقه دارن ... خب من سعی می کنم که در آینده ی نچندان دور در این زمینه مطالبی برای دوستان بزارم .....:happy:

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز

مثل اینکه دوستان به این زمینه خیلی علاقه دارن ... خب من سعی می کنم که در آینده ی نچندان دور در این زمینه مطالبی برای دوستان بزارم .....:happy:

جناب Huashan شما که در این زمینه مطالعات داشتین تا حالا چند درصد از موارد روانشناسی که معمولا تو کتابهای روانشناسی برخورد کردید صحت داشته و واقعا شخصیت کسی رو تونستید حدس بزنید؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بحث جالبي است .

من هم مانند جناب Huashan علاوه بر فيزيك به روانشناسي خيلي علاقه دارم .

روش 4 گانه ايشان هم در مورد شناخت شخصيت جالب بود .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
جناب Huashan شما که در این زمینه مطالعات داشتین تا حالا چند درصد از موارد روانشناسی که معمولا تو کتابهای روانشناسی برخورد کردید صحت داشته و واقعا شخصیت کسی رو تونستید حدس بزنید؟
وحيد جان

من خودم شخصيت افرادي را كه با آنها براي اولين بار برخورد مي كنم خيلي نزديك به مطالبي كه بعدا در موردش پيدا مي كنم حدس مي زنم .

كلا اگر به انسانها و رفتار شناختي آنها توجه كنيد بعد از مدتي الگوي مناسبي بدست مي آوريد .

من از اين الگو در پرشين تولز هم استفاده مي كنم و تا امروز درست بوده .

كاربراني داشتيم كه در ظاهر خيلي خشن و ناقض قوانين بودند اما از نحوه نوشتن آنها مي توان فهميد كه با كمي مدارا مي توان آنها را به سمت و سويي مناسب تر ( از ديدگاه عمومي و عرف ) هدايت كرد.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

ببینید , نمی شه صد در صد کسی رو بر طبق این موارد واقعا شناسایی کرد ... انسان ها خیلی پیچیده هستن ... ممکنه که دانش شما از روانشناسی بتونه که کسی رو تا مرز صد در صد تحلیل بکنه و کسی دیگه رو اصلا نتونید در موردش نظر بدین ولی چیزی که مهمه و ارزش داره این است که شما بعد از مطالعه ی چنین کتاب هایی دیگه با مردم بی توجه رفتار نمی کنید و دیگه رفتار ها و ظاهر فرد برای شما ساده نیست ... نگاه شما به افراد دقیق و عمیق می شه و ساده از کنار اتفاقات رد نمی شید .

ولی شما با در نظر گرفتن همه ی موارد چه ظاهری و چه درونی و ... می تویند تا حد زیادی افراد رو شناسایی بکنید . البته یه مقداری هم به استعداد ذاتی شما بر می گرده که اصولا شما توانایی تجرید و تعمیم دارین یا نه و یا آدم ظریف بینی هستین یا نه ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
بحث جالبي است .

من هم مانند جناب Huashan علاوه بر فيزيك به روانشناسي خيلي علاقه دارم .

روش 4 گانه ايشان هم در مورد شناخت شخصيت جالب بود .

اوه , به به ... فیزیک و روانشناسی ... اون طرف هم که فلسفه ... :happy:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

gooliof_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه بابا همچین هم مختصر نیست:wacko:

gooliof_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما مطالب رو بده ماهم می فرستیم رو سایت تا مختصر نباشه.
متشکرم
:blush:

بالا