شما مطالب رو بده ماهم می فرستیم رو سایت تا مختصر نباشه.
متشکرم
:blush:
چشم ... به فکرش هستم , ولی الان خیلی سرم شلوغه ... باید سر فرصت اینکار رو بکنم ..
شما مطالب رو بده ماهم می فرستیم رو سایت تا مختصر نباشه.
متشکرم
:blush:
من دوباره لینک دادم:blush:
شناخت شخصیت افراد از طریق امضای افراد.
در این لینک موجود است:
http://www.bitasoft.ir/useful/scientific/signature.htm
شاید به دردتون بخوره.
شناخت شخصیت افراد از طریق امضای افراد.
در این لینک موجود است:
http://www.bitasoft.ir/useful/scientific/signature.htm
شاید به دردتون بخوره.:blush:
تکراری بود
ممنون دوست عزیز
مثل اینکه دوستان به این زمینه خیلی علاقه دارن ... خب من سعی می کنم که در آینده ی نچندان دور در این زمینه مطالبی برای دوستان بزارم .....:happy:
وحيد جان
من خودم شخصيت افرادي را كه با آنها براي اولين بار برخورد مي كنم خيلي نزديك به مطالبي كه بعدا در موردش پيدا مي كنم حدس مي زنم .
كلا اگر به انسانها و رفتار شناختي آنها توجه كنيد بعد از مدتي الگوي مناسبي بدست مي آوريد .
من از اين الگو در پرشين تولز هم استفاده مي كنم و تا امروز درست بوده .
كاربراني داشتيم كه در ظاهر خيلي خشن و ناقض قوانين بودند اما از نحوه نوشتن آنها مي توان فهميد كه با كمي مدارا مي توان آنها را به سمت و سويي مناسب تر ( از ديدگاه عمومي و عرف ) هدايت كرد.
....
یکم این آینده دور نشده؟؟
!
یهو بگو برید کتاب شناسایی افراد در نگاه اول رو بخرید دیگه دقیقا همین مطالب رو نوشته
درسته ولی حتما روی یه حسابی هست که خوشش میاد و اونو تقلید می کنه ... که این باز هم بر می گرده به شناخت و خصوصیات و ...چون هر کسی از هر امضایی که خوشش بیاد همون امضاء رو تقلید میکنه !
درسته ولی حتما روی یه حسابی هست که خوشش میاد و اونو تقلید می کنه ... که این باز هم بر می گرده به شناخت و خصوصیات و ...
خواشن عزيز هر 2 مطلب بسيار جالب بود.
من خودم هم کتاب خط و شخصيت رو کامل خوندم و چندين کتاب مشابه و کلاً اين موضوع مورد علاقه من يعنی تشخيص شخصيت انسان هايی که هر روز باهاشون رو در رو ميشيم هست. :happy:
به عنوان يه پيشنهاد، نظرتون چيه که نمونه امضاء های خودمون رو بزاريم و روشون بحث کنيم.
شايد در يه تاپيک ديگه بتونيم چند چهره بزاريم و تحليلی که از اون چهره ها داريم رو عنوان کنيم. فکر کنم اينکه ديدگاه های همه بچه ها رو با هم مقايسه کنيم جالب باشه!
خیلی خوبه موافقم ... کی شروع می کنه ؟ ... من اول بذارم یا شما ؟ ...به عنوان يه پيشنهاد، نظرتون چيه که نمونه امضاء های خودمون رو بزاريم و روشون بحث کنيم.
چه توافقی ... من قبلا هم به این مورد فکر کردم ... و بعد فکرم به این طرف رفت که موضوع رو کمی جنایی بکنیم و بعد با توجه به مسائل صحنه و یا شخصیت رو تحلیل کنیم ...شايد در يه تاپيک ديگه بتونيم چند چهره بزاريم و تحليلی که از اون چهره ها داريم رو عنوان کنيم. فکر کنم اينکه ديدگاه های همه بچه ها رو با هم مقايسه کنيم جالب باشه!