شما مطالب رو بده ماهم می فرستیم رو سایت تا مختصر نباشه.
متشکرم
:blush:
چشم ... به فکرش هستم , ولی الان خیلی سرم شلوغه ... باید سر فرصت اینکار رو بکنم ..
شما مطالب رو بده ماهم می فرستیم رو سایت تا مختصر نباشه.
متشکرم
:blush:
من دوباره لینک دادم:blush:
![]()
شناخت شخصیت افراد از طریق امضای افراد.
در این لینک موجود است:
http://www.bitasoft.ir/useful/scientific/signature.htm
شاید به دردتون بخوره.
شناخت شخصیت افراد از طریق امضای افراد.
در این لینک موجود است:
http://www.bitasoft.ir/useful/scientific/signature.htm
شاید به دردتون بخوره.:blush:
تکراری بود
ممنون دوست عزیز
مثل اینکه دوستان به این زمینه خیلی علاقه دارن ... خب من سعی می کنم که در آینده ی نچندان دور در این زمینه مطالبی برای دوستان بزارم .....:happy:
وحيد جان
من خودم شخصيت افرادي را كه با آنها براي اولين بار برخورد مي كنم خيلي نزديك به مطالبي كه بعدا در موردش پيدا مي كنم حدس مي زنم .
كلا اگر به انسانها و رفتار شناختي آنها توجه كنيد بعد از مدتي الگوي مناسبي بدست مي آوريد .
من از اين الگو در پرشين تولز هم استفاده مي كنم و تا امروز درست بوده .
كاربراني داشتيم كه در ظاهر خيلي خشن و ناقض قوانين بودند اما از نحوه نوشتن آنها مي توان فهميد كه با كمي مدارا مي توان آنها را به سمت و سويي مناسب تر ( از ديدگاه عمومي و عرف ) هدايت كرد.
....
یکم این آینده دور نشده؟؟
!
یهو بگو برید کتاب شناسایی افراد در نگاه اول رو بخرید دیگه دقیقا همین مطالب رو نوشته
درسته ولی حتما روی یه حسابی هست که خوشش میاد و اونو تقلید می کنه ... که این باز هم بر می گرده به شناخت و خصوصیات و ...چون هر کسی از هر امضایی که خوشش بیاد همون امضاء رو تقلید میکنه !
درسته ولی حتما روی یه حسابی هست که خوشش میاد و اونو تقلید می کنه ... که این باز هم بر می گرده به شناخت و خصوصیات و ...
خواشن عزيز هر 2 مطلب بسيار جالب بود.
من خودم هم کتاب خط و شخصيت رو کامل خوندم و چندين کتاب مشابه و کلاً اين موضوع مورد علاقه من يعنی تشخيص شخصيت انسان هايی که هر روز باهاشون رو در رو ميشيم هست. :happy:
به عنوان يه پيشنهاد، نظرتون چيه که نمونه امضاء های خودمون رو بزاريم و روشون بحث کنيم.
شايد در يه تاپيک ديگه بتونيم چند چهره بزاريم و تحليلی که از اون چهره ها داريم رو عنوان کنيم. فکر کنم اينکه ديدگاه های همه بچه ها رو با هم مقايسه کنيم جالب باشه!![]()
خیلی خوبه موافقم ... کی شروع می کنه ؟ ... من اول بذارم یا شما ؟ ...به عنوان يه پيشنهاد، نظرتون چيه که نمونه امضاء های خودمون رو بزاريم و روشون بحث کنيم.
چه توافقی ... من قبلا هم به این مورد فکر کردم ... و بعد فکرم به این طرف رفت که موضوع رو کمی جنایی بکنیم و بعد با توجه به مسائل صحنه و یا شخصیت رو تحلیل کنیم ...شايد در يه تاپيک ديگه بتونيم چند چهره بزاريم و تحليلی که از اون چهره ها داريم رو عنوان کنيم. فکر کنم اينکه ديدگاه های همه بچه ها رو با هم مقايسه کنيم جالب باشه!