• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناسایی فرد بلوتوث دهنده

Azitaaaa

Registered User
لایک‌ها
1
نمیدونم این سوال رو از کجا باید میپرسیدم معذرت میخوام که تاپیک جدید زدم
میخواستم ببینم آیا امکان داره فردی که بلوتوث میده رو شناسایی کنن؟ مثلا توی اتوبوس مترو اگه کسی بلوتوث بده میشه شناسایی کرد که کی بوده؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
نمیدونم این سوال رو از کجا باید میپرسیدم معذرت میخوام که تاپیک جدید زدم
میخواستم ببینم آیا امکان داره فردی که بلوتوث میده رو شناسایی کنن؟ مثلا توی اتوبوس مترو اگه کسی بلوتوث بده میشه شناسایی کرد که کی بوده؟

بله به 3 سوت!
البته هر فرد عادی نمیتونه ولی بر فرض طرف اگر اطلاعاتی باشه یا ... راحت میتونه نوع گوشی، سیستم عامل و ... رو تشخیص بده!
حتی یه نرم افزاری بود مثل رادار (!) می چرخید هر کس بلوتوثش روشن بود نشون میداد:eek:

Azitaaaa

Registered User
لایک‌ها
1
بله به 3 سوت!
البته هر فرد عادی نمیتونه ولی بر فرض طرف اگر اطلاعاتی باشه یا ... راحت میتونه نوع گوشی، سیستم عامل و ... رو تشخیص بده!
حتی یه نرم افزاری بود مثل رادار (!) می چرخید هر کس بلوتوثش روشن بود نشون میداد:eek:

ای واااااااااای :(
به هر حال ممنون...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
از اون بابت خیالتون راحت. کار هر کسی نیست. اون راداره که سرکاری بود! شناسایی مدل گوشی هم فکر کنم علم زیاد و دستگاه های خاص می خواد. بعد هم تو شلوغی مترو مثلا کی آخه می خواد بیاد همه گوشیهای ملت را بگرده؟!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
زياد نگران نباش اما از اين به بعد احتياط كن

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
بله به 3 سوت!

:D

.....................................................................

اما در مورد اون تاپیک و شناسایی فرد ارسال کننده دندان آبی!
"در گوشی مقصد فقط نام انتخابی شما و حداکثر مک بلوثوث نمایش داده می شود" پس نگرانی خاصی نیست!

1.ترجیحا نام بلوتوث را مدل یکی از گوشی ها با برند های دیگر انتخاب کنید (برای نمونه: شما نوکیا دارید نام K 750i را برای بلوتوث انتخاب کنید و چنانکه خیلی محافظه کار هستید این نام را پس از چند بار ارسال کردند تغییر دهید.

2.حتما در قسمت نمایش برای دیگران گزینه مخفی را انتخاب کنید در نوکیاMy Phones visibility > Hidden در سایر برندها احتمالا تفاوت نوشتاری دارند.

و...

Last edited by a moderator:

Azitaaaa

Registered User
لایک‌ها
1
خانمی خدا کنه تو درد سر نیافتداده باشی
بهتره بیشتر مراقبت خودت باشی

از اون بابت خیالتون راحت. کار هر کسی نیست. اون راداره که سرکاری بود! شناسایی مدل گوشی هم فکر کنم علم زیاد و دستگاه های خاص می خواد. بعد هم تو شلوغی مترو مثلا کی آخه می خواد بیاد همه گوشیهای ملت را بگرده؟!

زياد نگران نباش اما از اين به بعد احتياط كن

:D

.....................................................................

اما در مورد اون تاپیک و شناسایی فرد ارسال کننده دندان آبی!
"در گوشی مقصد فقط نام انتخابی شما و حداکثر مک بلوثوث نمایش داده می شود" پس نگرانی خاصی نیست!

1.ترجیحا نام بلوتوث را مدل یکی از گوشی ها با برند های دیگر انتخاب کنید (برای نمونه: شما نوکیا دارید نام K 750i را برای بلوتوث انتخاب کنید و چنانکه خیلی محافظه کار هستید این نام را پس از چند بار ارسال کردند تغییر دهید.

2.حتما در قسمت نمایش برای دیگران گزینه مخفی را انتخاب کنید در نوکیاMy Phones visibility > Hidden در سایر برندها احتمالا تفاوت نوشتاری دارند.

و...

وای ممنون دوستان خدا عمرتون بده!! ترسیده بودم!!! البته تا حالا جون سالم به در بردم اما خوب موقع عملیات آدم نباید بترسه چون تابلو میشه :rolleyes:
بازم ممنون... :)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمیتونن پیدا کنن...

فقط در حد اسم بلوتوث هست و ادرس مک بلوتوث// چیز بیشتری پیدا نمیشه کرد...

مگر اینکه فایلی رو براتون بفرستن و شما هم اجراش کنید تا بتونن به دفترچه تلفن و الباقی چیزها دسترسی پیدا کنن..

در حالت عادی خیالتون راحت هیچی نمیشه...

haroonpc

Registered User
لایک‌ها
34
وای ممنون دوستان خدا عمرتون بده!! ترسیده بودم!!! البته تا حالا جون سالم به در بردم اما خوب موقع عملیات آدم نباید بترسه چون تابلو میشه :rolleyes:

راستی یه چیز دیگه تو مکانهای که میخواستی بلوتوث بفرستی اولش بقول دوستمون بلوتوثت باید مخفی باشه تا شناسای نشی
اگه از کسی تو همون مواقه بلوتوث دریافت نکنی که خیلی بهتره

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

وقتي مي خواي بولوتوث بازي كني اول از همه گوشيتو سايلنت كن وقتي هم احساس خطر كردي اسم بولوتوثتو عوض كن :)

Azitaaaa

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان باز هم ممنون... البته منظور من هم بیشتر همون سربازان گمنام و مخ less امام زمان بودند! اما همونطور که گفتید هم فکر میکنم بعید باشه بتونن شناسایی کنن تازه اگه بتونن هم فکر نمیکنم بیان تو اون شلوغی یقه آدم رو بگیرن به هر حال باید ریسک کرد اگه همش بترسیم که نمیشه... بازم ممنون :)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
واقعا اطلاعات در حد تیم ملی هست
بلوتوث یک موج رادیویی هست و رهگیری موج رادیویی اونهم در فاصله ی چند متری که دیگه کاری نداره
البته نه برای هر کس . برای کسی که ...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
واقعا اطلاعات در حد تیم ملی هست
بلوتوث یک موج رادیویی هست و رهگیری موج رادیویی اونهم در فاصله ی چند متری که دیگه کاری نداره
البته نه برای هر کس . برای کسی که ...

:D شما فکر کن میشه...

تا وقتی که فایلی رو برای گوشی تون نفرستن و شما هم اجراش نکنید نمیتونن هیچ کاری بکنن....فقط ادرس مک بلوتوث رو میتونن در حالت عادی پیدا کنن....:)

همیشه هم بلوتوث خودتون رو hidden کنید...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
:D شما فکر کن میشه...

تا وقتی که فایلی رو برای گوشی تون نفرستن و شما هم اجراش نکنید نمیتونن هیچ کاری بکنن....فقط ادرس مک بلوتوث رو میتونن در حالت عادی پیدا کنن....:)

همیشه هم بلوتوث خودتون رو hidden کنید...
یعنی شما میگی ارسال کننده امواج رو نمیشه رهگیری کرد؟ علمی جواب بده

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
خوب شما علمی جواب بدید که میشه! و توی مترو هم سربازان گمنام امام زمان اینکارو می کنند :))

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خوب شما علمی جواب بدید که میشه! و توی مترو هم سربازان گمنام امام زمان اینکارو می کنند :))
رهگیری امواج که خیلی ساده و پیش پا افتادس ! من چه توضیحی بدم؟
کافیه طرف یه دستگاه کوچیک داشته باشه که گیرنده اواج بلوتوث باشه.با چرخش قسمت حامل آنتن می فهمه از کدوم جهت هست .کافیه بره به همون طرف تا صاحب موبایل رو پیدا کنه

این دستگاهی که من گفتم ساده ترین نوعش هست که یه آدمی که یکم الکترونیک بلد باشه میتونه خودش بسازه.نه تکنولوژی پیشرفته داره نه پیچیدس

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
رهگیری امواج که خیلی ساده و پیش پا افتادس ! من چه توضیحی بدم؟
کافیه طرف یه دستگاه کوچیک داشته باشه که گیرنده اواج بلوتوث باشه.با چرخش قسمت حامل آنتن می فهمه از کدوم جهت هست .کافیه بره به همون طرف تا صاحب موبایل رو پیدا کنه

این دستگاهی که من گفتم ساده ترین نوعش هست که یه آدمی که یکم الکترونیک بلد باشه میتونه خودش بسازه.نه تکنولوژی پیشرفته داره نه پیچیدس

سلام... خوب میشه بی زحمت یه لینک از مشخصات این دستگاه رو تو اینترنت بدی ! (حتما شما جایی تو نت این دستگاه رو دیدی) برای بیشتر شدن اطلاعات عمومی ام گفتم :rolleyes:

بالا