• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناسایی فرد بلوتوث دهنده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یعنی شما میگی ارسال کننده امواج رو نمیشه رهگیری کرد؟ علمی جواب بده

ببینید وقتی تو یه محیط شلوغ هستیم که افراد در حال جا به جا شدن هستن و با توجه به اینکه برد مفید بلوتوث گوشی حداکثر 10 متر هست فکر این که بتونید همچین دستگاهی رو استفاده کنید که برای ردگیری باشه از سرتون بیرون کنید...

شدنی هست..بله..منتها دستگاه مخصوص میخواد...به همین راحتی نیست...ضمنا ممکنه ردیابی بشه که امواجی در حال تبادل هستن منتها امکان این که بفهمیم حامل چی هستن خیلی خیلی سخته...برای wifi کلی دنگ و فنگ داره چه برسه به بلوتوث...

حالا بر فرض متوجه شدیم امواج بلوتوث دارن رد و بدل میشن تو مترو مثلا...وقتی 100 نفر ادم شاید بیشتر تو شعاع 10 متری هستن شما چطوری فرد موردنظر رو گیر میاری؟

ضمنا اگر هم بشه تمام این کارها رو کرد و متوجه شد که طرف داره بلوتوث بازی میکنه...نهایت نهایت شما ادرس مک بلوتوث رو ردیابی میکنی...به چه درد میخوره؟؟

شماره سیم کارت که نمیشه گیر اورد...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ببینید وقتی تو یه محیط شلوغ هستیم که افراد در حال جا به جا شدن هستن و با توجه به اینکه برد مفید بلوتوث گوشی حداکثر 10 متر هست فکر این که بتونید همچین دستگاهی رو استفاده کنید که برای ردگیری باشه از سرتون بیرون کنید...

شدنی هست..بله..منتها دستگاه مخصوص میخواد...به همین راحتی نیست...ضمنا ممکنه ردیابی بشه که امواجی در حال تبادل هستن منتها امکان این که بفهمیم حامل چی هستن خیلی خیلی سخته...برای wifi کلی دنگ و فنگ داره چه برسه به بلوتوث...

حالا بر فرض متوجه شدیم امواج بلوتوث دارن رد و بدل میشن تو مترو مثلا...وقتی 100 نفر ادم شاید بیشتر تو شعاع 10 متری هستن شما چطوری فرد موردنظر رو گیر میاری؟

ضمنا اگر هم بشه تمام این کارها رو کرد و متوجه شد که طرف داره بلوتوث بازی میکنه...نهایت نهایت شما ادرس مک بلوتوث رو ردیابی میکنی...به چه درد میخوره؟؟

شماره سیم کارت که نمیشه گیر اورد...
نه عزیز شما خودت رو محدود کردی به ارتباطات گوشی به گوشی
چیزی که من میگم بحث فراتری هست.بحث رهگیری امواج از طریق گیرنده امواجی که شما مخصوص این کار تهیه کردی.البته خب اگر قرار باشه برای کارهای امنیتی استفاده بشه حتما خیلی مجهز خواهد بود

اما من نشنیدم کسی قرار باشه راه بیفته تو مترو و اتوبوس ببینه تو این جمع چی در حال ارسال و دریافت هست.چه ارزشی داره؟
شده قضیه همون که میگفت دارن تمام خطها رو کنترل میکنن.حالا از لحاظ توانایی فنیش به کنار
طرف خودش رو انقدر دست بالا گرفته که ...

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
نمیدونم این سوال رو از کجا باید میپرسیدم معذرت میخوام که تاپیک جدید زدم
میخواستم ببینم آیا امکان داره فردی که بلوتوث میده رو شناسایی کنن؟ مثلا توی اتوبوس مترو اگه کسی بلوتوث بده میشه شناسایی کرد که کی بوده؟

اینجا داره پایه های کودتا شکل میگیره

:)
استغفار کن عزیز من

یه برنامه هست البته خوب تشخیص نمیده بلوتوث هارو مکان یابی میکنه میگه مثلا فلان اسم سمت چپ شماست و فلانی سمت راست البته باید موبایل رو بچرخونیم کلا نمیشه درست تشخیص داد ولی اینو گفتم بدونین هیچ مسئله ای بدون راه حل نیست تو این زمونه

Last edited:

Azitaaaa

Registered User
لایک‌ها
1
جناب مهدی 2021 اینقدر حرص نخورید برای فشار خونتون خوب نیست!! اصلا فوقش میریم آب خنک میخوریم (که عمرا) شما نگران نباشید :happy:

دوستان ممنون با توضیحات کاملتان تقریبا مطمئن شدم امکانش نیست، تازه این یاران گمنام محترم باید خیلی بی سیاست باشن که برای این قضیه کل مترو رو بهم بریزن چون مطمئنا اونی که شناسایی شده یه جیغی چیزی میزنه!!! به این نکات فرعی هم باید توجه کرد

تنیجه گیری مهم: اینکه بلوتوث دریافت نکنیم تو اون مکانی که بلوتوث دادیم!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه عزیز شما خودت رو محدود کردی به ارتباطات گوشی به گوشی
چیزی که من میگم بحث فراتری هست.بحث رهگیری امواج از طریق گیرنده امواجی که شما مخصوص این کار تهیه کردی.البته خب اگر قرار باشه برای کارهای امنیتی استفاده بشه حتما خیلی مجهز خواهد بود

اما من نشنیدم کسی قرار باشه راه بیفته تو مترو و اتوبوس ببینه تو این جمع چی در حال ارسال و دریافت هست.چه ارزشی داره؟
شده قضیه همون که میگفت دارن تمام خطها رو کنترل میکنن.حالا از لحاظ توانایی فنیش به کنار
طرف خودش رو انقدر دست بالا گرفته که ...

نه عزیز...شما سوال اول تاپیک رو نخوندی اومدی حواب میدی:

نمیدونم این سوال رو از کجا باید میپرسیدم معذرت میخوام که تاپیک جدید زدم
میخواستم ببینم آیا امکان داره فردی که بلوتوث میده رو شناسایی کنن؟ مثلا توی اتوبوس مترو اگه کسی بلوتوث بده میشه شناسایی کرد که کی بوده؟

پس یقینا ایشون سوالشون در مورد گوشی به گوشی هست...یادتون باشه:

1- 95 درصد مصارف بلوتوث برای گوشی به گوشی هست
2-بلوتوث جز اتصالات بیسیم با برد پایین هست ( نهایت بردی که گوشی داره 10 متر هست و بعصی مدلهای کامپیوتر هم 100 متر) در حالی که امثال wifi و wimax برای اتصالات برد بالا استفاده میشن....پس برای بلوتوث مدل دیگری به جز گوشی به گوشی در اغلب موارد متصور نیست..و گاهی هم PC به گوشی...

شما اگر مصرف دیگری میشناسید بگید بقیه هم بدونن...

البته توی اتوبوس همچین تجهیزاتی امکان نصب نداره :)

نتیجه گیری کلی اینه که شما داری حرف خودت رو به زور به بقیه تحمیل میکنی...

در حالی که من باز هم میگم اگر کسی بخواد بلوتوث بازی کنه و بلوتوث گوشی خودش رو هم hidden کنه نه تو مترو نه تو اتوبوس نه هیچ جای دیگه عمومی مشکلی براش پیش نمیاد

بالا