• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناسنامه سینمایی

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
خوشحالم که هردو سینما دوست هستیم اما من فقط از فیلم دیدن لذت میبرم :happy:

بله اگه به کارهای لینچ علاقه داری حتما باید این فیلم بسیار زیبا روببینی :happy:

بله حتما این کار را انجام می دهم
:rolleyes:
ممنون از شما :rolleyes:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Ghosts of Mars

003_GHOSTSOAOS~Ghosts-of-Mars-Posters.jpg

بازيگران : Natasha Henstridge, Ice Cube, Jason Statham, Pam Grier, Clea Duvall

کارگردان : John Carpenter

نويسنده : Larry Sulkis

استوديو : Columbia Tristar

تاريخ انتشار : 24 آگوست 2001

نوع فيلم : اکشن ، هيجانی ، ترسناک ، علمی تخيلی

رده سنی : R

زمان : 98 دقيقه

خلاصه فيلم :
در سال 2176 برخی ساکنين زمين در مريخ مستقر شده اند همچنین اکثر مناصب قدرت در اختيار زنان می باشد .
در اين زمان يک پليس زن بين کهکشانی به نام ملانی بالارد و تيم او ماموريت دارند يک جنايتکار خطرناک به اسم ويليامز را به زندانی در نزديکی شهر Chryse که در سياره مريخ قرار دارد منتقل کنند .
در همين زمان ، يک تيم معدن کاری بر روی سياره مريخ يک وسيله باستانی را از زير خاک در می آورند که باعث می شود ارواح جنگجويي که ساکن سياره مريخ هستند آزاد شوند .
با رسيدن بالارد و افراد تيمش به پايگاه مريخ ، آنها بايستی برای نجات جان خود با اين ارواح کينه توز که تصميم دارند کل زندگی بشر را روی سياره شان نابود کنند ، مبارزه کند .
آیا موفق به این کار می شوند ؟؟؟
بهتر است فیلم را ببینید .

..........

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
The Mummy Returns

MummyReturns.jpg

بازيگران : Brendan Fraser, Rachel Weisz, Patricia Velazquez, Oded Fehr, John Hannah, The Rock, Arnold Vosloo,
کارگردان : Stephen Sommers
نويسنده : Stephen Sommers
استوديو : Universal Pictures

تاريخ انتشار : 4 مي 2001

نوع فيلم : ماجرايی ، هيجانی ، ترسناک

رده سني : PG-13

زمان : 130 دقيقه

خلاصه فيلم :
اين فيلم در ادامه فيلم موميايي که حوادث آن در سال 1935 بود اتفاق مي افتد .
فيلم ده سال بعد از حوادث قسمت اول آغاز مي شود .
اکنون Rick O'Connell با Evelyn اردواج کرده و با پسر 9 ساله شان Alex در لندن زندگي مي کنند .
هنگاميکه گروهي از ماجراجويان ، جسد Imhotep را در موزه British زنده مي کنند ، موميايي يکبار ديگر بر زمين قدم مي گذارد و تصميم دارد تا تلاشش را براي ابدي ماندن ، تکميل کند .
اما نيروي ديگري نيز در جهان آزاد شده است که در اثر يک آيين مصر قديم ايجاد شده و قدرتمندتر از Imhotep است .
زمانيکه اين دو نيرو با هم برخورد کنند ، سرنوشت دنيا نامشخص مي شود . اکنون Rick مي کوشد تا دنيا را از يک اتفاق غير قابل توصيف و همچنين فرزندش را نجات دهد .

........

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
City of Angels

City_of_angels_(album_cover).jpg

شهر فرشتگان

بازيگران : Nicolas Cage, Meg Ryan, Andre Braugher, Dennis Franz, Colm Feore, Robin Bartlett,

کارگردان : Brad Silberling

نويسنده : Wim Wenders, Peter Handke, Richard Reitinger, Dana Stevens

استوديو : Warner Bros

تاريخ انتشار : 10 آوریل 1998

نوع فيلم : درام ، فانتزی ، رمانتیک

رده سنی : PG-13

زمان : 114 دقيقه

خلاصه فیلم :
ست یک فرشته است که عاشق یک جراح زیبای قلب به اسم مگی که در شهر لوس آنجلس زندگی می کند ، می شود .
ست شاهد تلاشهای مگی برای نجات جان انسانهاست .
یکروز مگی بطور تصادفی بدون اینکه ست را ببیند به چشمان او خیره می شود و این امر اثری عمیق بر احساسات ست می گذارد .
ست به مگی اجازه می دهد تا بتواند او را ببیند و مگی نیز به ست علاقمند می شود اما حالت غیر مادی و غیر انسانی ست در رابطه بین ایندو مشکل زاست .
ست بسراغ مسینجر می رود تا بتواند او را راهنمایی نموده و این مشکل را حل کند .
مسینجر زمانی یک فرشته بوده که خواسته به یک انسان تبدیل شود .
اکنون ست بایستی یکی از دو راه را انتخاب کند :
فرشته ماندن و انجام وظیفه آسمانی اش یا انسان شدن و رسیدن به عشق زمینی اش مگی .

.............

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با سلام
خدمت شما دوست گرامی
از اینکه نظرات خودتان را عنوان کردید خیلی ممنون و متشکرم

اما بدون مقدمه به اصل مطلب و بررسی پیشنهادهای شما می پردازم :
1. من اصلا قصد تبلیغ یا تقلید از کارهای انجام شده و یا سایتهای دیگر در دنیای اینترنت را به هیچ وجه ندارم
2. در مورد خلاصه داستان هم که گفته بودید باید ترجمه ای از روی مطالب سایتهای مشابه صورت گیرد کاملا صحیح است ولی همانطور که گفتم قصد تقلید از سایتهای دیگر را نداریم

.......................................................................

5. در ضمن در یکی از بندهای اولین پست به این موضوع که اگر مطلب جالبی از فیلم مورد توجه شما قرار گرفته می توانید آن را بیان کنید اشاره کرده ام
که نوشتن این قسمت به ما نشان می دهد اشخاصی که در این تاپیک پست می زنند کاملا بر فیلمی که معرفی کرده اند مسلط می باشند و کورکورانه اقدام به نوشتن و ایجاد پست در این تاپیک نکرده اند

6. در مورد اطلاعات اضافی از جمله آهنگساز و نویسنده و ...
در اصل هدف من این است که مخاطبان به این شیوه تماشای فیلم با دقت بالا روی بیاورند و زمانی که به تماشای فیلمی می نشینند خود را محو در تماشای فیلم بکنند و با تمام جزئیات آشنایی پیدا بکنند و سطح اطلاعات خود را در این زمینه گسترش بدهند

7. در پایان این نکته را بگویم که همانگونه که از نام تاپیک مشخص است هدف ما درست کردن شناسنامه ای در مورد فیلمها می باشد و با این کار هم منبع پرباری در این زمینه ایجاد خواهیم کرد و هم اینکه دوستان هنر دوست را تشویق می کنیم که به تماشای فیلمها با نگاهی بازتر بپردازند

به هر حال
از اینکه نظرات و پیشنهادهای خود را عنوان کردید
بازهم متشکرم
من و دیگر دوستان خوشحال می شویم تا از پستهای مفید و ارزنده ای که در این رابطه ایجاد می کنید استفاده بکنیم
امیدواریم که در ادامه راه با ما همراه باشید

پیروز باشید

City of Angels

City_of_angels_(album_cover).jpg

شهر فرشتگان

بازيگران : Nicolas Cage, Meg Ryan, Andre Braugher, Dennis Franz, Colm Feore, Robin Bartlett,

کارگردان : Brad Silberling

نويسنده : Wim Wenders, Peter Handke, Richard Reitinger, Dana Stevens

استوديو : Warner Bros

تاريخ انتشار : 10 آوریل 1998

نوع فيلم : درام ، فانتزی ، رمانتیک

زمان : 114 دقيقه

خلاصه فیلم :
ست یک فرشته است که عاشق یک جراح زیبای قلب به اسم مگی که در شهر لوس آنجلس زندگی می کند ، می شود .
ست شاهد تلاشهای مگی برای نجات جان انسانهاست .
یکروز مگی بطور تصادفی بدون اینکه ست را ببیند به چشمان او خیره می شود و این امر اثری عمیق بر احساسات ست می گذارد .
ست به مگی اجازه می دهد تا بتواند او را ببیند و مگی نیز به ست علاقمند می شود اما حالت غیر مادی و غیر انسانی ست در رابطه بین ایندو مشکل زاست .
ست بسراغ مسینجر می رود تا بتواند او را راهنمایی نموده و این مشکل را حل کند .
مسینجر زمانی یک فرشته بوده که خواسته به یک انسان تبدیل شود .
اکنون ست بایستی یکی از دو راه را انتخاب کند :
فرشته ماندن و انجام وظیفه آسمانی اش یا انسان شدن و رسیدن به عشق زمینی اش مگی .

.............

عجبا! من فکر میکردم بعد از برخورد اول، یه کم دست به عصاتر میشین ولی میبینم زهی خیال باطل!

شما پیش خودتون فکر نمیکنین وقتی مطلبی رو از جایی توی اینترنت کپی میکنین این احتمال وجود داره که یه نفر دیگه هم اونو قبلا خونده باشه یا احیانا خودش نویسنده اون مطلب باشه؟!

این نوشته شماست:

من اصلا قصد تبلیغ یا تقلید از کارهای انجام شده و یا سایتهای دیگر در دنیای اینترنت را به هیچ وجه ندارم

لطف کنین بگین پس این مطلب شما اینجا چیکار میکنه؟!:

http://art7.persianblog.com/1383_5_art7_archive.html#2200539

مگه شما اون عبارت "© تمام حقوق اين مطلب برای وبلاگ هنر هفتم محفوظ است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد. " رو زیر تمام این مطالب نمیبینین؟

اگه شما لینک مطالبتونو اینجا بذارین مگه چیزی از شما کم میشه؟

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
hamineh
اگه شما لینک مطالبتونو اینجا بذارین مگه چیزی از شما کم میشه؟
دفعه قبل هم خدمت شما عرض کردم که
تمام این مطالب به صورت original و انگلیسی در اینترنت پیدا می شود
می توانید با یک سرچ ساده در اینترنت
به آنها دست بیابید .

من اصلا قصد تبلیغ یا تقلید از کارهای انجام شده و یا سایتهای دیگر در دنیای اینترنت را به هیچ وجه ندارم
من هنوز هم با این مطلب موافق هستم :cool: وگرنه آن را ادیت می کردم :cool: :cool:
و تغییر در برخی از مقررات را به درخواست دیگر دوستان عزیز ایجاد کرده ام ;)

پیروز باشید .

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دفعه قبل هم خدمت شما عرض کردم که
تمام این مطالب به صورت original و انگلیسی در اینترنت پیدا می شود
می توانید با یک سرچ ساده در اینترنت
به آنها دست بیابید .

من هنوز هم با این مطلب موافق هستم :cool: وگرنه آن را ادیت می کردم :cool: :cool:
و تغییر در برخی از مقررات را به درخواست دیگر دوستان عزیز ایجاد کرده ام ;)

پیروز باشید .

من هم ميدونم پيدا ميشه. مسئله اينه كه يه نفر ديگه زحمت ترجمه اونو كشيده و حالا شما داريد اونو به نام خودتون جا ميزنيد و به دروغ ادعا ميكنين كه قصد تقليد از هيچ سايت ديگه تو دنياي اينترنت رو ندارين. اگه اين تقليد نيست پس چيه؟

من الان مابقي مطالب شما رو هم چك كردم و ظاهرا شما تو كپي و پيست كردن از سايتاي ديگه بدون ذكر منبع يد طولايي دارين.

يكي از دلايلي كه باعث بالا رفتن كيفيت و پرطرفدار بودن پرشين تولز ميشه originality مطالبشه. يعني سطح سواد و شعور كاربراش اونقدر بالا هست كه لازم نباشه مطالبشونو بدون ذكر منبع از سايتاي ديگه كپي و پيست كنن. يعني معمولا اين ديگران هستن كه از مطالب اين فوروم تقليد ميكنن.

به شما هم توصيه ميكنم يه مقدار مطالعه كنين و دانش خودتونو بالا ببرين كه مجبور نباشين از اين كارا بكنين. اينجور رفتارا معمولا تو فورومهاي دست چندم ديده ميشه كه يه سري دانش آموز دبيرستاني كم اطلاع يا چند نفر آدم عقده اي بيسواد، فقط واسه بالا بردن تعداد پست ها و تغيير سطح كاربريشون، از مطالب ديگران ميدزدن و به نام خودشون جا ميزنن.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Deck the Halls

505298~Deck-The-Halls-Posters.jpg

آذین بندی هال ها

بازيگران : Danny DeVito, Matthew Broderick, Kristin Davis, Kristin Chenoweth, Alia Shawkat, Sabrina Aldridge

کارگردان : John Whitesell

نويسندگان : Matt Corman, Chris Ord, Don Rhymer

استوديو : 20th Century Fox

تاريخ انتشار : 22 نوامبر 2006

نوع فيلم : کمدی

رده سنی : PG

زمان : 95 دقيقه

خلاصه فیلم :
دکتر استیو فینچ و آقای بادی هال دو همسایه روبروی هم در شهر کوچک نیو انگلند هستند که بر سر آذین بندی و چراغانی برای مراسم کریسمس با هم نبرد دارند .
فینچ خود را آقای کریسمس نامیده و اعتقاد دارد او به بهترین شکل ممکن می تواند مراسم کریسمس را انجام دهد .
هال نیز با آذین بندی بیرون خانه اش با هزاران چراغ که توسط ماهواره های خارج از زمین نیز قابل رویت است ، قصد رقابت با او دارد .
فینچ در ادامه یک مراسم آتش بازی راه می اندازد و هال نیز نمایش باشکوهی از تولد حضرت مسیح را اجرا می کند .

:happy:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شايسته است اگر مطالب از جايي كپي ميشود لينك منبع يا حداقل نام آن برده شود
دوستان در دادن تذكر هم دقت كنن از جملاتي كه ممكن است تعبير به بي احترامي شود استفاده نكنند!

موفق باشيد

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستان در دادن تذكر هم دقت كنن از جملاتي كه ممكن است تعبير به بي احترامي شود استفاده نكنند!

موفق باشيد

وقتی ایشون حرف حساب سرشون نمیشه و شما هم که مدیر هستی هیچ اخطاری به ایشون نمیدی همین میشه دیگه. وگرنه من همون دفعه اول خدمتشون عرض کردم لطفا منبع رو ذکر کنن. منتها ظاهرا ایشون مشکلی دارن که نمیتونن از این کار دست بکشن! شاهدش هم همین مطلب آخرشونه که از لینک زیر کپی و پیست شده. جالبه که هنوز هم بر این عقیده هستن که این مطالب از هیچ جایی تو دنیای اینترنت تقلید نشدن! :

http://art7.persianblog.com/1385_11_art7_archive.html#6145742

Deck the Halls

505298~Deck-The-Halls-Posters.jpg

آذین بندی هال ها

بازيگران : Danny DeVito, Matthew Broderick, Kristin Davis, Kristin Chenoweth, Alia Shawkat, Sabrina Aldridge

کارگردان : John Whitesell

نويسندگان : Matt Corman, Chris Ord, Don Rhymer

استوديو : 20th Century Fox

تاريخ انتشار : 22 نوامبر 2006

نوع فيلم : کمدی

رده سنی : PG

زمان : 95 دقيقه

خلاصه فیلم :
دکتر استیو فینچ و آقای بادی هال دو همسایه روبروی هم در شهر کوچک نیو انگلند هستند که بر سر آذین بندی و چراغانی برای مراسم کریسمس با هم نبرد دارند .
فینچ خود را آقای کریسمس نامیده و اعتقاد دارد او به بهترین شکل ممکن می تواند مراسم کریسمس را انجام دهد .
هال نیز با آذین بندی بیرون خانه اش با هزاران چراغ که توسط ماهواره های خارج از زمین نیز قابل رویت است ، قصد رقابت با او دارد .
فینچ در ادامه یک مراسم آتش بازی راه می اندازد و هال نیز نمایش باشکوهی از تولد حضرت مسیح را اجرا می کند .

:happy:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
live for what?

من هم کاملا با حرف شما موافقم .
من نمی دانم بی احترامی را شما چه تعبیر می کنید !
ولی
چیزی که مشخص است این عمل انجام شده توسط این کاربر می باشد .
آیا حتما باید به طور علنی فحش و ناسزا بگوید ؟؟؟:eek:
!!!

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان اگر به چند صفحه قبل از این تاپیک مراجعه کنند
شاهد پیشنهادهای فراوان دوستان
مبنی بر اضافه کردن " خلاصه فیلم " به این معرفی خواهند بود .
اگر دقت داشته باشید
من اولین روز فعالیت این تاپیک
خودم به شخصه مخالف با اجرای این پیشنهاد بودم
چرا که پیشبینی روزی را در نظر داشتم که بعضی از کاربران که فکر می کنند مطالبی که برای اولین بار در جایی ثبت شده
آن هم به صورت تقلید از منابع خارجی
فقط فقط از آنهاست و اگر شخصی روزی پیدا شد و نظر و فکر و نوشته اش شبیه به او شد
در یک نتیجه گیری سطحی کار وی را تقلید کورکورانه می دانند !!!!!

ولی به مرور زمان
به این نتیجه دست یافتم که خلاصه فیلم نیز می تواند تا حدود بسیار زیادی به فهم مطالب و آشنایی علاقه مندان کمک کند .
پس با تحقیقات در اینترنت و ........
به انجام این امر البته با یاری دوستان پرداختم .

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستان اگر به چند صفحه قبل از این تاپیک مراجعه کنند
شاهد پیشنهادهای فراوان دوستان
مبنی بر اضافه کردن " خلاصه فیلم " به این معرفی خواهند بود .
اگر دقت داشته باشید
من اولین روز فعالیت این تاپیک
خودم به شخصه مخالف با اجرای این پیشنهاد بودم
چرا که پیشبینی روزی را در نظر داشتم که بعضی از کاربران که فکر می کنند مطالبی که برای اولین بار در جایی ثبت شده
آن هم به صورت تقلید از منابع خارجی
فقط فقط از آنهاست و اگر شخصی روزی پیدا شد و نظر و فکر و نوشته اش شبیه به او شد
در یک نتیجه گیری سطحی کار وی را تقلید کورکورانه می دانند !!!!!

ولی به مرور زمان
به این نتیجه دست یافتم که خلاصه فیلم نیز می تواند تا حدود بسیار زیادی به فهم مطالب و آشنایی علاقه مندان کمک کند .
پس با تحقیقات در اینترنت و ........
به انجام این امر البته با یاری دوستان پرداختم .

واقعا که عجب رویی داری شما. یعنی میخواین بگین تمام این پستهای شما که کلمه به کلمه و واوننداز کپی مطالب وبلاگهای دیگران هست فقط به دلیل شباهت فکر و نظر شما به اونها بوده؟!!!!
به نظرم شما یا خودتون یه چیزیتون میشه یا ما رو هالو فرض کردین.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Artificial Intelligence

Artificial_Intelligence.jpg

هوش مصنوعی

بازيگران : Jude Law, Haley Joel Osment, Frances O'Connor, Sam Robards, Jake Thomas

کارگردان : Steven Spielberg

نويسنده : Steven Spielberg

استوديو : Warner Bros., DreamWorks

تاريخ انتشار : 29 ژوئن 2001

نوع فيلم : فانتزی و تخیلی

زمان : 146 دقيقه

خلاصه فيلم :
این فیلم طولانی از درون مایه تخیل البته از نوع علمی آن بهره می برد .
اصل ماجرا به زمانی اشاره می کند که یخهای قطبی آب شده و سطح آب اقیانوسها بالا می آید .
در این بین انسانها به فکر ساخت رباتهایی کوچک به اسم mecha می افتند تا او را به کمک خود بگیرد .
در این بین یکی از رباتها به شکل ویژه ای دارای احساسات و عواطف می شود که بسیار تعجب بر انگیز است .
در ادامه فیلم زنی به اسم مونیکا که دارای فرزندی معلول است این ربات کوچک را به فرزندی قبول می کند و زندگی جدیدی را با همسرش شروع می کنند . تا اینکه روزی بیماری فرزند آنها مداوا می شود و او به جمع خانواده بازمی گردد و زندگی آن ربات کوچک به شکل دیگری تغییر می کند .
البته از این نمونه فیلمها بسیار زیاد ساخته شده است .

........

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Sixth day

روز ششم

بازيگران : Arnold Schwarzenegger, Sarah Wynter, Michael Rapaport, Robert Duvall, Tony Goldwyn

کارگردان : Roger Spottiswoode

نويسندگان : Cormac Wibberley, Marianne Wibberley

استوديو : Columbia Pictures

تاريخ انتشار : 17 نوامبر 2000

نوع فيلم : اکشن و علمی تخيلی

زمان : 123 دقيقه

خلاصه فيلم :
در آينده انسان قادر خواهد بود که از حيوانات خانگی يک کپی ايجاد کند .
اما ايجاد انسانهای کلونی غير قانونی است تا اينکه فردی به نام آدام گيبسون ( با بازی آرنولد شوارتزينگر ) که خلبان هلی کوپتر می باشد .
در روز تولدش وقتی که او از سر کار به خانه باز می گردد می بيند که يک کلونی از خودش جايگزين او شده است .
اکنون آدام نه تنها بايستی از دست آدمکشانی که می خواهند او را از بين ببرند تا رازشان فاش نشود فرار کند بلکه بايستی بفهد چه کسی يا چه چيزی پشت اتفاقات ناگواری است که برای او پيش آمده است .

منبع سایت :
www.imdb.com

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
Sixth day

روز ششم

بازيگران : Arnold Schwarzenegger, Sarah Wynter, Michael Rapaport, Robert Duvall, Tony Goldwyn

کارگردان : Roger Spottiswoode

نويسندگان : Cormac Wibberley, Marianne Wibberley

استوديو : Columbia Pictures

تاريخ انتشار : 17 نوامبر 2000

نوع فيلم : اکشن و علمی تخيلی

زمان : 123 دقيقه

خلاصه فيلم :
در آينده انسان قادر خواهد بود که از حيوانات خانگی يک کپی ايجاد کند .
اما ايجاد انسانهای کلونی غير قانونی است تا اينکه فردی به نام آدام گيبسون ( با بازی آرنولد شوارتزينگر ) که خلبان هلی کوپتر می باشد .
در روز تولدش وقتی که او از سر کار به خانه باز می گردد می بيند که يک کلونی از خودش جايگزين او شده است .
اکنون آدام نه تنها بايستی از دست آدمکشانی که می خواهند او را از بين ببرند تا رازشان فاش نشود فرار کند بلکه بايستی بفهد چه کسی يا چه چيزی پشت اتفاقات ناگواری است که برای او پيش آمده است .

منبع سایت :
www.imdb.com

منبع شما اینه عزیزم:

http://art7.persianblog.com/1381_11_art7_archive.html#278800

هر وقت خودتون زحمت ترجمه رو کشیدین به imdb لینک بدین.

اون شخصی که چندین ساعت وقت صرف پیدا کردن مطلب و ترجمه و تایپ و آپلود اون میکنه، حداقل انتظاری که داره اینه که اگر هم جای دیگه از مطالبش استفاده میکنن لااقل یه لینک ازش بذارن.

شما اگه خودتون واسه نوشتن یه مطلب زحمت میکشیدی و بعد یه نفر دیگه اونو به اسم خودش جای دیگه منتشر میکرد اونوقت میفهمیدی من چی میگم. من دلیل لجبازی شما رو نمیفهمم.

بعدشم اگه قراره شما همه مطالبتونو از اون وبلاگ کپی کنین دیگه چه نیازی هست به این تاپیک؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جالبه كه دو نفر از متني كه در سايت IMDB گذاشته شده دقيقآ يك برداشت كردند!

توماس عزيز
شما اين متن رو ترجمه كرديد؟!
اگر نه لطفآ يك لينك از متني كه منبع شما بوده اينجا بگذاريد؟
و لطف كنيد به سايتي كه جناب همينه لينك دادن مراجعه كنيد و فيلم بعدي رو به نوعي انتخاب كنيد كه در آن وبلاگ نباشد!

با تشكر

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به دلیل اینکه فعالیت این تاپیک از مسیر عادی خودش خارج نشود
ادامه این بحث را به تاپیک دفتر مدیر فرهنگ و هنر منتقل می کنم
شایسته نیست در زحمات دوستانی که در این تاپیک فعالیت می کنند رخنه ای ایجاد شود و خدای ناکرده به آنها بی احترامی صورت گیرد
چون شخص مورد خطاب شما
TOMASS ANJELLO
می باشد , نه شخص دیگری .

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مردان ایکس آخرین مقاومت
X-Men : The last Stand

207827755_d134a3aeeb_m.jpg

کارگردان : برت راتنر . فیلمنامه : سایمون کاینبرگ , زیک پن . موسیقی : جان پاول . مدیر فیلمبرداری : فیلیپ روسلو , دانته اسپینوتی . تدوین : مارک گلدبلات , مارک هلفریش , جولیا وانگ . طراح صحنه : اد وریو . بازیگران : پاتریک استوارت { پروفسور چارلز زاویر } هیو جکمن { اوگان / ولورین } ایان مکلن { اریک لنشر / ماگنیتو } هالیبری { اورورو مونرو / استورم } فمک جانسون { دکتر جین گری / فونیکس } آناپاکوین { ماری / روگ } و شهره آغداشلو . محصول 2006 آمریکا . ژانر : اکشن , فانتزی , علمی تخیلی .

برای ما ایرانی ها این فیلم جذابیتی دیگر دارد و آن حضور هنرپیشه ایرانی سینمای هالیوود شهره آغداشلو در نقش یک پزشک افسانه ای در این فیلم است که هر چند نقش کوچکی است اما به فیلم اعتبار می بخشد .

داستان مردان ایکس درباره موجوداتی عجیب الخلقه است که به خاطر داشتن یک " ژن " غیر عادی هر یک قدرتهایی خاص و مافوق بشر دارند . مثل قدرت تغییر آب و هوا , یا یخبندان یا به آتش کشیدن از طریق نگاه .

در این سومین و آخرین قسمت , شرکت دارویی ای اعلام می کند که برای درمان این موجودات راهی یافته است که می تواند از طریق آن , آنها را به آدمهای معمولی تبدیل کند .:blink:

...........

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
فیلم Passengers

350ue4z.jpg

بعد از حادثه ی سقوط یک هواپیمای مسافربری . کلر به همراه مربی خود مامور می شود تا با بازماندگان صحبت کند و عده ای از مسافران صحبت از انفجاری در بیرون از هواپیما قبل از سقوط کردن می کنند . در این بین کلر رابطه ی عاطفی با یکی از بازماندگان به اسم اریک برقرار میکند . اما اتفاقاتی سبب می شود تا اریک به عنوان مظنون شناخته شود و آن اینکه تمامی بازماندگان به طرز مرموزی ناپدید ی شوند ...

نام فیلم Passengers

سبک فیلم:
Thriller

کارگردان:
Rodrigo Garcia

نویسنده:

بازیگران:

در نقش ---------------------- بازیگر

Anne Hathaway-------------------------Claire

Patrick Wilson---------------------------Eric

Chelah Horsdal-------------------------Janice

Ryan Robbins--------------------------Dean