• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شهره آغداشلو در نقش يك تروريست ايراني

به نظر شما شهره آغداشلو بايد اين نقش و قبول كنه؟

• Total voters
    21

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
شهره آغداشلو بازيگر توامند ايراني سينماي آمريكا خلف وعده كرد و بر خلاف سخنان گذشته اش(بازي نكردن در نقشي كه ايراني ها را تروريست نشون ميده)با قبول نقش در قسمت جديد سريال محبوب بيست وچهار در نقش يك تروريست ايراني نقش آفريني خواهد كرد:( .
به نظر شما خانم آغداشلو بايد اين نقش را قبول كنه؟چون قبول اين نقش يك فرار به جلو براي وي خواهد بود. بازي در سريالي كه از پر بيننده ترين سريالهاي آمريكا چه بسا دنيا باشه باعث شهرت بيش از پيش و محبوبيت فراوان براي بازيگران اين سريال خواهد آورد.ولي به هر حال هيچ ايراني حاضر نميشه كه وجه هموطنانش و خراب كنه.
نظر شما چيه؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اوه چي بگم .
253.gif

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
باخودش که مصاحبه کرده بودن گفته بود که من با این حرکت میخوام ثابت کنم که ایرانی تروریست نیست و ارجاع داده بود که باید سریال و ببینین بعد نظر بدین نقش شوهرشم یه شخصی به نامه بهروزه که تروریست و این صحبتاست...
کارگردانه علت اینکه اسمشو بهروز انتخاب کرده بوده اینه که ارادت خاصی به بهروز وثوقی داشته (یه سفر امده بوده ایران و بهروز وثوقی هم کلی تحویل و... و این کلی حال در کرده) :D واسه همین اسم تروریست رو گذاشته بهروز:blink:

البته این خیلی وقته که شروع شده و سریال موفقی بوده (نمیدونم تموم شده یا نه)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
کلا ایرانی جماعت باید همیشه کار های خوب خوب کنه چه معنی داره تو فیلم-سریال نقش منفی بازی کنه ، مهم نیست خوب نقششو انجام میده یا نه مهم اینه که نقشش باید با ارمان های ... مطابقت داشته باشه :D این است نگرش ما (خوب شد امریکای نیستیم وگرنه تلفات میدادیم هر روز ...:happy: )
موفق باشین

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
البته اینم بگم پست 1 مشکل داره یعنی اصلا هیچ جای سریال اشاره نمیشه که اینا ایرانین !! فقط یه جاش هست که یکی از شهره میپرسه تو مسلمونی؟ اینم سرشو تکون میده به نشونه اینکه آره مسلمونم و از مذهب و دین هیچ جا سخنی به میون نمیاد

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
حتما باید فیلم( یا سریال) رو دید, نمیشه همینطوری قضاوت کرد.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سینما باید از سیاست دور باشه با این حساب آمریکاییهای که توفیلمهای ضدجنگ بازی می کنن دارن به کشورشون خیانت می کنم در ایران که سرفیلم مارمولک اون علم شنگه رو راه انداختن اگه فیلم سازی راجع به پلیس فیلم بسازه پلیسه باید باهوش ومهربان و.. باشه النتظار داریم تو بقیه دنیا همینطوری فیلم بسازندر ضمن تا اونجایی که من اطلاع دارم اشاره ای واضح تر از اشارات فیلم ترمینال راجع به ملیت ایرانی این تروریستها نمی شه!;)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوستان حق دارند . اول بايد ديد و سپس قضاوت نمود . صرف اعلام يك خبر نمي تواند ملاكي براي قضاوت گردد .

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اگه این قبول نمیکرد ... یکی دیگه میومد نقش رو می گرفت ....

من با این ایده که ایرانی ها رو تروریست نشون بدن .. موافق نیستم ... و به نظر من آغاداشلو میتونست اعتراض خودش رو (اگر اعتراضی داشته البته ) به این عمل با قبول نکردن نقش تروریست .. اعلام کنه .....

خوب البته از این موقعیت های طلایی هم به همین آسونی پیش نمیاد که بخواد رد کنه .......

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر من هم بايد نقش و قبول ميكرد.به هر حال اينكه تو پدر خوانده يك سري ايتاليايي جنايت ميكنن كه دليل نميشه همه ايتاليائي ها جزو مافيا هستن.بدون شك هم بازي آغداشلو صد در صد اين و به بينندها الغا نمي كنه كه ايرانيها تروريست هستن(مگر اينكه اون بيننده IQ جلبكي باشه كه هچين فكري بكنه.چون بازيگر سريال هم ايرانيه.)
خانم آغداشلو در صحنه هاي از سريال
shohreh_aghdashloo31.jpg

ولش كن خفه اش كردي
4_2_103.gif

shohreh_aghdashloo33.jpg

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
استيو هولگيبت، گزارشگر ویژه «فایل واشنگتن» طي گزارشي از فوق ستاره ي ايراني سينماي هاليوود، به نقل از شهره آغداشلو مي نويسد: سال 2006 سالي ست كه آوازه ي شهره تمام جهان را فرا مي گيرد.او امسال در چند اثر بحث انگيز سينمايي بازي كرده است.

به گزارش سرويس فرهنگ و هنر خبرگزاري «انتخاب»، با وجود اینکه این مجسمه کوچک توانایی زنده کردن موفقیتهای گذشته و حتی معرفی ستارگان جدید به دنیای هنر را دارد، به نظر می رسد که همیشه هم تآثیر چندا نی بر موفقیتهای آتی برنده اش نداشته باشد و تنها بتواند یک لحظه درخشش زودگذر برنده اش را قبل از سقوط در گمنامی به تصویر بکشد.

در عین حال برای بعضی، تنها نامزدی اسکار کافیست تا همه توجه ها را به خود جلب کنند و از هنرپیشه مستأصل دنبال نقشهای معمولی به هنرپیشه توانایی که نقش به دنبال اوست، تبدیل شوند.

این همان چیزیست که برای هنرپیشه ایرانی الاصل، شهره آغداشلو اتفاق افتاد. دو سال پیش، قبل از نامزدی برای اسکار بهترین هنرپیشه زن نقش مکمل، شهره آغداشلو به خوبی با احساس خشم بازیگرانی که وقت خود را بین نقشهایی با فاصله زمانی طولانی می گذرانند آشنا بود.

او اگر چه که مورد تحسین و ستایش سینماگرانی که می شناختندش بود، ولی این توجه هیچ گاه برایش نقشهای بهتر به همراه نیاورده بود.

اما بازی تاثیر گذارش در نقش همسر و مادر یک خانواده ایرانی مقیم آمریکا در فیلم "خانه ای از شن و مه" همه چیز را عوض کرد و شهره آغداشلو علاوه بر نامزدی اسکارو جایزه منتقدان نیویورک، اعتبار بین المللی نیز به دست آورد.

پس از سالهای طولانی بدنبال نقش بودن، هم اکنون سیل پیشنهادهای کاری به سمت شهره آغداشلو روان شده است.

او علاوه بر ایفای نقش در اکشن تریلر 24، یک سریال پر طرفدار تلویزیونی، در سریال ها و برنامه های مختلف به عنوان هنرپیشه مهمان حاضر شده است.

شهره در اين سريال در نقش يك زن تروريست با مليت نامشخص ايفاي نقش مي كند.گرچه نام فرزند وي در اين فيلم «بهروز» است و به همين دليل بسياري از ايرانيان وي را مورد انتقاد قرار مي دهند.اين افراد ادعا مي كنند كه او در نقش، يك ايراني تروريست بازي كرده است.

انتظار می رود که سه فیلم آماده اکران شهره آغداشلو برای 2006 در ادامه موفقیت حرفه ای اش تآثیر به سزایی داشته باشد.

آغداشلو در یکی از مصاحبه های اخیرش با واشنگتن تایمز راجع به موفقیت ناگهانی اش گفته است: "من به نامزدی یا بردن اسکار فکر نمی کردم. برای سالها تنها آرزوی من حضور دایم در عرصه سینما بود. این آرزو هم اکنون به حقیقت پیوسته است.

" عبارت "حضور دایم در عرصه سینما" شاید به خوبی بازگو کننده آنچه در دنیای هالیوود می گذرد نباشد.برای یک هنرپیشه کار دایم داشتن به مفهوم حضور دایم در عرصه بازیگری در طول سالهاست.

در صنعتی که اکثر اعضای اتحادیه هنرپیشه گان در ازای هنرشان کمتر از سالی پنج هزار دلار حقوق می گیرند تفاوت بین هر از گاهی نقشی بازی کردن و همیشه کار داشتن بسیار قابل توجه است.

در جستجو نقشهایی با رسالت افزایش آگاهی و معلومات برای آغداشلو، همیشه پیشنهاد کار داشتن و شهرت کافی نیست. او همیشه با احساس فراوان از آرزویش برای بازی در نقشهای پر مفهوم تر صحبت کرده است.

وي همچنين چندي پيش در گفت و گو با اعلام كرد كه بالاخره و به زودي جايزه اسكار را خواهد گرفت.او هر جا كه مي نشيند از شوهرش هوشنگ توزيع مي گويد كه بازيگر و نويسنده ي تئاتر است.آغداشلو معتقد است كه "هوشنگ توزيع" نقش مهمي در زندگي هنري وي داشته است.

آغداشلو هميشه از حضور در آثار ايراني در پيش از انقلاب به نيكي ياد مي كند: هنوز برايم جذاب و باعث افتخارم است كه در آثاري بزرگي چون "سوته دلان".به كارگرداني علي حاتمي ايفاي نقش كرده ام.

شهره از خانه اش در جنوب کالیفرنیا می گوید: "مشکل فعلی جهان بی توجهی است. کاش می دانستیم که جان حتی یک انسان چقدر ارزشمند است." هرگاه نقشهایی با این مضامین به من پیشنهاد می شود در پذیرفتنش درنگ نمی کنم، حتی اگر نقش بسیار کوچکی باشد مشتاقانه آنرا می پذیرم.، تنها به خاطر آگاهی و بینشی که این نقشها با خود به ارمغان می آورد."

او در مورد فیلم های آماده اکرانش در سال 2006 می گوید هر فیلم موضوع خاص خودش را دارد.

اولین فیلم که آوریل به روی پرده می رود "رویاهای آمریکایی" نام دارد. محور اصلی فیلم حول و حوش نسلهای مختلف مهاجران و نحوه برخورد آنها با امتیازات و مشکلات جامعه آمریکاست.

شهره می گوید: "شخصیت من در فیلم احساس می کند که جرات و توان دنبال کردن رویای زندکی آمریکایی را ندارد ولی پسرش در صدد تحقق بخشیدن به این رویاست.

فیلم علاوه بر شهره آغداشلو فهرستی از نامهای پرآوازه هالیوود را بدنبال می کشد. هنرپیشگانی مانند Dennis Quaid , Hugh Grant و Willwm Dafoe. این فیلم در عین حال که تآثیر سیاست بین المللی و تروریسم را بر زندگی روزمره مردم نشان می دهد در نهایت تعجب یک کمدی است.

آغداشلو می گوید: "یکی از چیزهایی که من در مورد آمریکایی ها بسیار ستایش می کنم این است که آنها حتی به خودشان هم می خندند، کاری که برای مردمانی با فرهنگ های قدیمی تر و پیچیده تر بسی سخت است."

شهره آغداشلو همچنین در فیلم ها ی "The lake house" یک علمی تخیلی عاشقانه که در آن با ساندرا بولاک و کیانو ریوز همبازی است و "X-Men 3" یک فیلم تخیلی ماجراجویانه در نقشهای مهمی ظاهر خواهد شد. ولی این نقشش در سریال تلویزیونی 24 با طیف وسیع بینندگانش بود که او را تبدیل به چهره آشنا برای میلیونها تماشاگر آمریکایی کرد. ا

و در این مورد می گوید: "بازی در سریال های تلویزیونی کاملاً با بازی در یک فیلم سینمایی متفاوت است. به نظر می رسد که بازی در سریالهای تلویزیونی تمامی ندارد و تو برای مدتها یک شخصیت ثابت را بازی می کنی."

وقتی صحبت از مشکلات خاص این سریال می شود آغداشلو می خندد، سریالی که اپیزودهای یک فصلش که در طول چندین ماه فیلم برداری شد، داستان اتفاقات تنها 24 ساعت را به تصویر می کشد.

آغداشلو می گوید: "از من تنها در یک صحنه ثابت فیلم برداری می شد بنابراین مجبور بودم که یک لباس خونی را 3 ماه تمام بپوشم."

او از شهرت ناگهانی اش پس از بازی در این سریال متعجب است. بعد از بازی در "خانه ای از شن و مه" به ندرت پیش می آمدکه کسی در خیابان او را بشناسد ولی سریال 24 تقریباً در همه جا او را به چهره ای آشنا تبدیل کرده است.

او داستان رفتنش به یک فروشگاه محلی را تعریف می کند. آغداشلو با خنده تعریف می کند که کسی در فروشگاه با صدای بلند می گوید این همان هنرپیشه سریال 24 است، "ناگهان همه شروع به دویدن به سمت من کردند و من هم شروع به دویدن کردم. همان موقع از خودم پرسیدم، که برای چه دارم می دوم؟ ایستادم و باطرفدارانم حرف زدم."

آغداشلو می گوید برخورد بعضی از سینما روهای حرفه ایی برایش بسیار تعجب آور است. بعد از نقشش در فیلم "خانه ای از شن ومه" چندین نفر از او سوأل کرده اند که آیا او یک زن خانه دار است و او سعی کرده توضیح بدهد که نه! "من یک هنرپیشه هستم و فقط آن نقش را بازی می کردم."

تعریف می کند که یکبار مردی به او گفته: "زمانی که "خانه ایی از شن و مه" را بازی می کردی نمی توانستی انگلیسی حرف بزنی ولی الان به خوبی ميتوني.

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
:blink: ديروز آخرين قسمت سري دوم 24 تموم شد.چرا اينطوري شد مگه توني آلمدا رو به جرم خيانت ننداختنش زندان:blink: پس تو قسمت چهارم چرا با شهره خانوم درگير شده:wacko: (بچه ها كسي سري سوم يا چهارم اين سريال و ديدهياد مارو روشن كنه);)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تا اونجا که یادمه با مجله Time مصاحبه ای کرده بود و خوب طبیعتا این بحث پیش اومده بود که چطور حاضر شدی یه نقش کلیشه ای ( یعنی زن شرقی خاورمیانه ای تروریست ) رو بازی کنی ... اینم گفته که به نظرم نقش مبهم تر و پیچیده تر از اون کلیشه ها بوده ( فکر کنم همین کلمات رو بکار برد :hmm: ) ...

بهرحال به نظر من باید بازی می کرد ... چون برای career اش خوبه ... همینطوریه که دیده میشه و مثلا توی Xmen3 بازی می کنه ... اگه این بازی نمی کرد ، یکی دیگه بازی می کرد :eek:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از DOOSTeKHOOB :
:blink: ديروز آخرين قسمت سري دوم 24 تموم شد.چرا اينطوري شد مگه توني آلمدا رو به جرم خيانت ننداختنش زندان:blink: پس تو قسمت چهارم چرا با شهره خانوم درگير شده:wacko: (بچه ها كسي سري سوم يا چهارم اين سريال و ديدهياد مارو روشن كنه);)
قربان
دیروز قسمت 24 ام سری 3 ام اش تمام شد ، نه 2 ام اش.
برای خواندن مفصل در مورد سریال ، ارجاع تون می دم به مقاله ویکی اینجا
اما قبل اش اخطار کنم، اگر بخونید اش همه هیجان داستان می ره ها.
از سایت کمپانی فاکس هم می تونید خط داستان رو دنبال کنید ولی باز مزه اش می ره.
به طور کلی ، قسمتی که شما دیدید ، در پایاناش ، تونی آلمیدا ، به جرم خیانت به زندان فدرال می افته ، و قسمت چهارم داستان ، با ورود خانواده ناوی و دینا و تلاش شون برای ربودن و اعدام یکی ازمقامات برجسته ایالات متحده شروع می شه کسایی که 24 رو دیدن باید بدونن ، هیچ وقت همه پیچ داستان در پیک اولیه داستان رو نمی شه ، این جا هم استثنا نیست.تونی با تلاش میشل ، که حالا یه بوروکرات عالی رتبه در دیویژن شده بیرون اومده و.... .(من داستان رو تا حد ممکنه نمی گم تا بهتون مزه بده دیدن اش)

راستی در سریال اسم پسر شهره بهروزه نه شوهرش(که یه امریکای لاتین نقش شو بازی می کنه)

بنده همه 4 فصل اول رو دیدم ، فصل 5 رو هم دارم ولی فرصت نکردم نگاه کنم(البته فقط تا قسمت 13 فصل پنجم)

راستی اگر پی اس تو باز هستید، باید بگم ازبازی 24 هم لذت خواهید برد.چراکه داستان بازی بین فصل 2 و 3 رخ می ده و کلی چیز های بامزه توش اتفاق می افته

سئوالی بود در خدمتیم
بازم سئوالی بود در خدمت ام

deadly_spark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بايد تو اين سريال بازي مي كرد
با توجه به اين كه اين سريال باعث معروف شدنش ميشد بايد قبولش ميكرد

نبايد به صورت سطحي به قضيه نگاه كرد
وقتي اين نقش تو سريال تعريف شده پس بالا خره يكي اونو بازي ميكنه حالا كه اين نقش به يك ايراني داده شده
اولا ممكنه طوري بازي كنه كه خيلي اثر منفي رو بيننده ها نسبت به ايراني ها ايجاد نكنه
گذشته از اين بازي تو اين سريال باعث معروف تر شدنش شده.چند سال ديگه وقتي به يه ستاره هاليوودي تبديل شد و همه جا بگن كه اين ستاره جديد يك ايرانيه و هر جا كه شهره رو ميبينن ياد اور ايران واسشون باشه و بدونن كه مردم ايران مردم محترم و ارزشمندي هستن و نبايد با جنبه هاي سياسي به مردم ايران نگاه كرد و مردم رو جدا از حكومت وتبليغات منفي عليه ايراني ها بدونن
مطمئنا به نفع همه ما ايراني ها ميشه .
و اون موقع هست كه همه حتي اين كار فعلي خانم آغاداشلو رو تحسين ميكنن

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از seymour :
تا اونجا که یادمه با مجله Time مصاحبه ای کرده بود و خوب طبیعتا این بحث پیش اومده بود که چطور حاضر شدی یه نقش کلیشه ای ( یعنی زن شرقی خاورمیانه ای تروریست ) رو بازی کنی ... اینم گفته که به نظرم نقش مبهم تر و پیچیده تر از اون کلیشه ها بوده ( فکر کنم همین کلمات رو بکار برد :hmm: ) ...

بهرحال به نظر من باید بازی می کرد ... چون برای career اش خوبه ... همینطوریه که دیده میشه و مثلا توی Xmen3 بازی می کنه ... اگه این بازی نمی کرد ، یکی دیگه بازی می کرد :eek:

معلومه دیگه برای پول و مطرح شدن حاضره وطن فروشی کنه با اون صدای نخراشیدش

واقعا متاسفم یه ایرانی هم از واقعه 11 سپتامبر به این ور تو هیچ عملیات تروریستی نبودن واکثرا تروریستها عرب بودن وبعضا افغان ولی اینا گیر دادن به ایران البته از کشوری نمادش نابودی کشور ماست انتظار بیشتری هم نمیره{مجسمه به اصطلاح آزادی که اون زنه معشوقه اسکندره و همون طور که همه میدونن بنا به گفته تاریخ نویسان این زن بود که اسکندر رو به سوزاندن تخت جمشید تشویق کرد . مشعل تو دستش ...}

بالا