• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شهره آغداشلو در نقش يك تروريست ايراني

به نظر شما شهره آغداشلو بايد اين نقش و قبول كنه؟

• Total voters
    21

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از check_shark :
معلومه دیگه برای پول و مطرح شدن حاضره وطن فروشی کنه با اون صدای نخراشیدش

واقعا متاسفم یه ایرانی هم از واقعه 11 سپتامبر به این ور تو هیچ عملیات تروریستی نبودن واکثرا تروریستها عرب بودن وبعضا افغان ولی اینا گیر دادن به ایران البته از کشوری نمادش نابودی کشور ماست انتظار بیشتری هم نمیره{مجسمه به اصطلاح آزادی که اون زنه معشوقه اسکندره و همون طور که همه میدونن بنا به گفته تاریخ نویسان این زن بود که اسکندر رو به سوزاندن تخت جمشید تشویق کرد . مشعل تو دستش ...}
check جان ... همونطور که دوستان گفتن ، اگه این بازی نمی کرد که فیلم تعطیل نمیشد ، یکی دیگه بازی می کرد که شاید ده برابر هم بدتر از این مسلمونا رو نشون میداد ... اگه اونا درست فرق بین ایرانی و عرب رو نمی دونن ، مشکل از جای دیگه ای ، و هیچ ربطی به وطن فروشی این خانم نداره ...

در ضمن اونا گیر ندادن به ایران ... به خاورمیانه گیر دادن که متاسفانه درست هم گیر دادن :( ...

پی نوشت : این قضیه مجسمه آزادی رو هم نمی دونم از کی شنیدی .. ولی خنده دارترین چیزیه که شنیدم :happy: ... انقدر دنبال شایعات نباشین ... هیچ کس نمی تونه ثابت کنه که این مزخرفات صحت داره ... اون مجسمه یه نماد از آزادیه ، به مناسبت 100 سالگی استقلال امریکا، بهشون اهدا شده... همین ... حالا اگه من و تو اینجا بشینیم و بخوایم فلسفه های الکی ببافیم که دلمون خنک بشه که به هیچ جا نمی رسیم ...

baznemud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از seymour :
check جان ... همونطور که دوستان گفتن ، اگه این بازی نمی کرد که فیلم تعطیل نمیشد ، یکی دیگه بازی می کرد که شاید ده برابر هم بدتر از این مسلمونا رو نشون میداد ... اگه اونا درست فرق بین ایرانی و عرب رو نمی دونن ، مشکل از جای دیگه ای ، و هیچ ربطی به وطن فروشی این خانم نداره ...

در ضمن اونا گیر ندادن به ایران ... به خاورمیانه گیر دادن که متاسفانه درست هم گیر دادن :( ...

پی نوشت : این قضیه مجسمه آزادی رو هم نمی دونم از کی شنیدی .. ولی خنده دارترین چیزیه که شنیدم :happy: ... انقدر دنبال شایعات نباشین ... هیچ کس نمی تونه ثابت کنه که این مزخرفات صحت داره ... اون مجسمه یه نماد از آزادیه ، به مناسبت 100 سالگی استقلال امریکا، بهشون اهدا شده... همین ... حالا اگه من و تو اینجا بشینیم و بخوایم فلسفه های الکی ببافیم که دلمون خنک بشه که به هیچ جا نمی رسیم ...

موافقم. از اين چرنديات زياد آدم مي‌شنوه! ولي شما باور نكنين. چند وقت پيشا يه حالو اي اومده بود يه مارك كوكاكولا‌ي برعكس رو آورده بود مي‌گفت نيگا: نوشته لا محمد لا مكه!!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ببینید بالاخره اگر شهره آغداشلو قبول نکنه یه نفر دیگه این کارو میکنه! چه فرقی میکنه که چه کسی نقش تروریست رو بازی کنه؟ اونا نمیان با قبول نکردن یه بازیگر سناریو رو عوض کنن.
اگر قراره این نقش بازی بشه چه بهتر که یک هنرپیشه خوب و ایرانی بازی کنه تا حداقل آبروریزی اش مضاغف نباشه.
خوبه یه عرب بوگندو و بد ریخت رو بیارن به عنوان ایرانی ازش بازی بگیرن؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از deadly_spark :
به نظر من بايد تو اين سريال بازي مي كرد
با توجه به اين كه اين سريال باعث معروف شدنش ميشد بايد قبولش ميكرد

نبايد به صورت سطحي به قضيه نگاه كرد
وقتي اين نقش تو سريال تعريف شده پس بالا خره يكي اونو بازي ميكنه حالا كه اين نقش به يك ايراني داده شده
اولا ممكنه طوري بازي كنه كه خيلي اثر منفي رو بيننده ها نسبت به ايراني ها ايجاد نكنه
گذشته از اين بازي تو اين سريال باعث معروف تر شدنش شده.چند سال ديگه وقتي به يه ستاره هاليوودي تبديل شد و همه جا بگن كه اين ستاره جديد يك ايرانيه و هر جا كه شهره رو ميبينن ياد اور ايران واسشون باشه و بدونن كه مردم ايران مردم محترم و ارزشمندي هستن و نبايد با جنبه هاي سياسي به مردم ايران نگاه كرد و مردم رو جدا از حكومت وتبليغات منفي عليه ايراني ها بدونن
مطمئنا به نفع همه ما ايراني ها ميشه .
و اون موقع هست كه همه حتي اين كار فعلي خانم آغاداشلو رو تحسين ميكنن
برای من و خیلی های دیگه اندازه پشیزی ارزش نداره که بگن فلان خانم هالیوودی ایرانیه، ولی برام خیلی مهمه که نگن ایرانیها تروریستند!
محض اطلاع.

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
خوب ما چه بخوايم چه نخوايم اين انگ تروريست بودن بهمون خورده.اتفاقاً امسال خانم آغداشلو و بقيه ايراني هاي موفق ميتونن با وجه ي خوبي كه در اون جوامع دارن تصوير خوبي از ايراني جماعت نشون بدن.

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از king_dani :
قربان
دیروز قسمت 24 ام سری 3 ام اش تمام شد ، نه 2 ام اش.
برای خواندن مفصل در مورد سریال ، ارجاع تون می دم به مقاله ویکی اینجا
اما قبل اش اخطار کنم، اگر بخونید اش همه هیجان داستان می ره ها.
از سایت کمپانی فاکس هم می تونید خط داستان رو دنبال کنید ولی باز مزه اش می ره.
به طور کلی ، قسمتی که شما دیدید ، در پایاناش ، تونی آلمیدا ، به جرم خیانت به زندان فدرال می افته ، و قسمت چهارم داستان ، با ورود خانواده ناوی و دینا و تلاش شون برای ربودن و اعدام یکی ازمقامات برجسته ایالات متحده شروع می شه کسایی که 24 رو دیدن باید بدونن ، هیچ وقت همه پیچ داستان در پیک اولیه داستان رو نمی شه ، این جا هم استثنا نیست.تونی با تلاش میشل ، که حالا یه بوروکرات عالی رتبه در دیویژن شده بیرون اومده و.... .(من داستان رو تا حد ممکنه نمی گم تا بهتون مزه بده دیدن اش)

راستی در سریال اسم پسر شهره بهروزه نه شوهرش(که یه امریکای لاتین نقش شو بازی می کنه)

بنده همه 4 فصل اول رو دیدم ، فصل 5 رو هم دارم ولی فرصت نکردم نگاه کنم(البته فقط تا قسمت 13 فصل پنجم)

راستی اگر پی اس تو باز هستید، باید بگم ازبازی 24 هم لذت خواهید برد.چراکه داستان بازی بین فصل 2 و 3 رخ می ده و کلی چیز های بامزه توش اتفاق می افته

سئوالی بود در خدمتیم
بازم سئوالی بود در خدمت ام
خيلي ممنون دست خوب.خيلي لطف كردين:happy: (البته ميشد حدس زد كه نبايد زياد تو زندان بمونه.ولي اتهام خيانت به كشور هم خيلي سنگينه
7_5_139.gif

بالا