• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شهید ایگولد

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
با این تفاسیر به نظر شما در وضعیت فعلی ، ارزش داره توی این ایگلد خراب شده ، حساب باز کرد ؟
( با *** هم بریم )

از بچه ها کسی هنوز تو این ایگلد حساب داره ؟
36.gif

هنوز هم میشه با وجود تحریم باهاش کار کرد ؟
چون من اطلاع ندارم از وضعیت فعلیش واسه همین می پرسم
156.gif

می خوام ببینم بدرد بخورد هست ، توی این موقعیت فعلی توش حساب باز کرد یا نه !؟
ممنون
بستگی به کارت داره

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
بستگی به کارت داره

آخ که چی میشد یه ایرونی سرمایه دار یک بانک اینترنتی و اینترنشنال و معتبر درست می کرد که ما مجبور نبودیم با امثال این ایگلد کار کنیم. واقعا همه ما دوست داریم اگر جایی سودی هم هست به جیب یک هموطنمون بره نه یک یانکی ... که بعد هم با این همه سودی که از ایرونی ها برده بیاد حساب همشون رو فریز کنه...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آخ که چی میشد یه ایرونی سرمایه دار یک بانک اینترنتی و اینترنشنال و معتبر درست می کرد که ما مجبور نبودیم با امثال این ایگلد کار کنیم. واقعا همه ما دوست داریم اگر جایی سودی هم هست به جیب یک هموطنمون بره نه یک یانکی ... که بعد هم با این همه سودی که از ایرونی ها برده بیاد حساب همشون رو فریز کنه...
ولی فکر نمیکنم یه سرمایه دار هم حتی میتونست با این وضعیت ebank بزنه چون در اولین مرحله ایالت متحده تحریمش میکرد.... مگر offshore ی چیزی میزد توی پاناما و اینجور جاها :lol:
/
آف تاپیک: جناب هروقت خرید مانی بوکرز شروع شد یه ندایی به من بدید ;)

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
ولی فکر نمیکنم یه سرمایه دار هم حتی میتونست با این وضعیت ebank بزنه چون در اولین مرحله ایالت متحده تحریمش میکرد.... مگر offshore ی چیزی میزد توی پاناما و اینجور جاها :lol:
/
آف تاپیک: جناب هروقت خرید مانی بوکرز شروع شد یه ندایی به من بدید ;)

ما ایرانی ها از هر نا ممکنی میتونیم ممکن بسازیم...

آف تاپیک:
حتما

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
آره بر عکس ما پول آمریکائی ها رو فریز می کردیم :D (عجب توهمی :wacko::happy:)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
آره بر عکس ما پول آمریکائی ها رو فریز می کردیم :D (عجب توهمی :wacko::happy:)

مطمئن باش که نوبت ما هم میرسه و توهم نیست...شاید نتونیم در بعضی زمینه ها به این زودی ها به جایی که اونا رسیدند برسیم ولی در خیلی مسائل اگر دست از تنبلی! (ببخشیدا) برداریم و یک سری کمبود ها را توجیه کارمون نکنیم میتونیم از خیلی ها جلوتر باشیم.
مگر ما نبودیم که تا همین سال گذشته نمی تونستیم گندم مورد نیاز خودمون رو تولید کنیم...
مگر همین هموطن های ما نیستند که سخت ترین عمل های پزشکی را در ایران انجام می دهند...
و مگر ما نیستیم که در المپیاد های مختلف رتبه های عالی میاوریم...
آمریکا هم سرنوشتی جز شوروی و ... ندارد یعنی کلا ظالم سرنوشتی جز نابودی ندارد...
ببخشید یک مقدار سیاسی شد من آدم سیاسی نیستم ولی می خواستم بگم یک مقدار خودمون رو باور کنیم خیلی کارها میتونیم بکنیم.
الان کلی کاربر ایرانی داریم که مشغول تجارت در فارکس و... هستند. یکی با ایگلد یکی با پیپال یکی با مانی بوکری و دیگری با ... اگر یکی از هموطنامون میومد و یک بانک الکترونیک با امکانات خوب و پشتوانه خوب ایجاد میکرد راحت مینونستیم بروکرها و... را متقاعد به همکاری با ایشون کنیم...
طولانی شد ببخشید!

Xiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با این تفاسیر ایگولد به فنا رفته.
جایگزینش چی می تونه باشه؟

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
مطمئن باش که نوبت ما هم میرسه و توهم نیست...شاید نتونیم در بعضی زمینه ها به این زودی ها به جایی که اونا رسیدند برسیم ولی در خیلی مسائل اگر دست از تنبلی! (ببخشیدا) برداریم و یک سری کمبود ها را توجیه کارمون نکنیم میتونیم از خیلی ها جلوتر باشیم.
مگر ما نبودیم که تا همین سال گذشته نمی تونستیم گندم مورد نیاز خودمون رو تولید کنیم...
مگر همین هموطن های ما نیستند که سخت ترین عمل های پزشکی را در ایران انجام می دهند...
و مگر ما نیستیم که در المپیاد های مختلف رتبه های عالی میاوریم...
آمریکا هم سرنوشتی جز شوروی و ... ندارد یعنی کلا ظالم سرنوشتی جز نابودی ندارد...
ببخشید یک مقدار سیاسی شد من آدم سیاسی نیستم ولی می خواستم بگم یک مقدار خودمون رو باور کنیم خیلی کارها میتونیم بکنیم.
الان کلی کاربر ایرانی داریم که مشغول تجارت در فارکس و... هستند. یکی با ایگلد یکی با پیپال یکی با مانی بوکری و دیگری با ... اگر یکی از هموطنامون میومد و یک بانک الکترونیک با امکانات خوب و پشتوانه خوب ایجاد میکرد راحت مینونستیم بروکرها و... را متقاعد به همکاری با ایشون کنیم...
طولانی شد ببخشید!
من هم 2 3 ساله به این موضوع فکر می کنم :)
ولی با اینکه سرمایه داران بزرگی داریم با توجه به شرایط اقتصادی و تجاری داخلی و بین المللی ایران، فکر نمی کنم هیچ کدوم حاضر به انجام این کار که دارای ریسک زیادیست شوند ;)
چون با این سرمایه از راه های بسیار آسان تری به سود دهی می رسند، مگر اینکه واقعاً ریسک پذیر باشند :cool:

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
با این تفاسیر ایگولد به فنا رفته.
جایگزینش چی می تونه باشه؟

اگه اهل فارکس باشی فعلا همه بروکرها وبمانی رو انتخاب کردند اما اگر هایپ و... لایبرتی ریزرو و ایبیلیون و ...
البته من که هیچ کدومشون را نپسندیدم وبمانی fee زیاد میگیره و لایبرتی هم زیاد امن نیست و...

stella30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینطور که بوش میاد به دلیل انجام کارهای خلاف قوانین ایالات متحده ،
پول شویی ، مشارکت اگاهانه در انجام پرنوگرافی افراد زیر 18 سال ، ایگولد شهید شده/ داره میشه !!!

http://www.moneynetnews.com/article...A-Moves-To-Seize-Company-In-Its-Entirety.html

http://www.moneynetnews.com/article...-Forces-E-gold-Redemptions---Seizes-Gold.html

:cool: تجارت الکترنیک ایران خوابید !!!!

با سلام و در تائید حرف شما تعجب میکنم این آقایانی که خیلی ادعا میکنند که تمامی برنامه های آقای مترجمی را دیدند ووو و میفرماین که دزد و کلاهبردار است چطور اخباری که ایشان را دادند که متن آن را از روی اینترنت آورده بودند و خواندند این بود که EGOLD در همه جای دنیا کلاهبرداری کرده و از اعتبار ساقط شده و اعلام شده که به افرادی که در آن بانک حساب دارند اگر هم بخواهند بدهند در مقابل 100$ که دارند تنها و تنها 15$ میتواند پرداخت کند و این بانک از نظرتجارت امریکا و اروپا بهیچ وجه کاربرد ندارد و فقط و فقط در کشورهای جهان سوم فعالیت میکند( یا در حقیقت کلاهبرداری میکند و مال مردم بدبخت را خورده و میخورد) واقعا متاسفم که هنوز هم که هنوز است اسمی از EGOLD با آن جنجال و دزدیها برده میشود و هنوز هم افراد ( با توجه باینکه به اینترنت دسترسی دارند و سواد دارند و ووو ) ساده یا پول بحساب آن میریزند و یا حساب باز میکنند. خیلی جالب است که آدم راه خلاف رفته را برود و بعد در بدر دنبال شخص بگردد که معلوم نیست اگر بانک است پس چرا دنبال شخص میگردند و به شخص پول میدهند دوستان عزیز EGOLD واقعا" کلاهبرداری کرده و در همه جای دنیا هم میدانند و هیچ اعتباری ندارد حالا به هر اسم و نوع کارتی که میخواهد باشد.
موفق باشید. ولی این بانک را برای همیشه فراموش کنید.البته اگر پول اضافی دارید خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

CopyRight©

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چرا سايت ايگولد با اين همه فلان و بهمان كه بهش نسبت دادن هنوز پابرجاست و داره كار ميكنه
مگه قرار نبود جلو فعاليت اين سايت گرفته بشه؟ پس چي شد نكنه تو امريكا هم بند پ حرف اول رو ميزنه؟

بالا