حرف عجیبی زدین بهش خب یعنی بیاد فعالیت کنه به خاطر ی امتیاز؟ من جای اون بودم افتک رو میگرفتم زیر مشت و لگد @F-May5thایشون به خاطر این که گفتم اگر مقدور بود کمی فعالیت مفید داشته باشید که بتوانید امتیاز بدهید ...
حرف عجیبی زدین بهش خب یعنی بیاد فعالیت کنه به خاطر ی امتیاز؟ من جای اون بودم افتک رو میگرفتم زیر مشت و لگد @F-May5thایشون به خاطر این که گفتم اگر مقدور بود کمی فعالیت مفید داشته باشید که بتوانید امتیاز بدهید ...
تاپیک جالبی داره میشه ...حرف عجیبی زدین بهش خب یعنی بیاد فعالیت کنه به خاطر ی امتیاز؟ من جای اون بودم افتک رو میگرفتم زیر مشت و لگد @F-May5th![]()
یه کار دیگه هم میتونستی بکنی،با کسی که registered شده و چند امتیاز مثبت داره معامله میکردی که بتونه امتیاز بده ...عزیزان بنده باز هم عرض میکنم که امتیاز مهم نیست ( شاید باید عنوان تاپیک رو عوض می کردم )
تمام صحبت من بر سر این هستش که به بنده توهین کردن ایشون به خاطر این که گفتم اگر مقدور بود کمی فعالیت مفید داشته باشید که بتوانید امتیاز بدهید ...
و من الله توفیق
من کاری ندارم خریدار امتیازش چیه تو فروش دامنه! چون دامنه نه گوشی هستش نه وسیله مصرفی! و مشکلی توش پیش نمیاد اصولا.یه کار دیگه هم میتونستی بکنی،با کسی که registered شده و چند امتیاز مثبت داره معامله میکردی که بتونه امتیاز بده ...
Sent from my Sony Xperia TX using Tapatalk
به نظرم جای تاپیک تو پاتوق بود نه اینجا!شکایت خیلی خیلی جالبی بود.
امتیاز که اختیاریه.
اجباری بر امتیاز دادن که نیست.
به نظرم جای تاپیک تو پاتوق بود نه اینجا!
بحث بنده بیشتر از امتیاز بحث توهین و نادیده گرفتن صداقت کاری هستش ... ( پولشو میخوردم ی سالم شده فعالیت میکرد که بتونه فیدبک منفی بده )
خوبه که آدم ها بلا نسبت شما کمی شعور داشته باشن ...
نه عزیز ناراحت نیستم به هیچ وجه برای امتیاز و حتی نظرات دوستاننگاه کنید دوست عزیز
اینجا یک فوروم گفتگو.
لذا هرتاپیکی که زده بشه ما به دیگران اجازه اظهار نظر در موضوع رو میدیم.
بنده یا دیگر دوستان هم در این مورد نظر خودمون رو دادیم.
میدونم شما از گفته ما ناراحت و مکدر شدید.
ولی اگر به این موضوع فکر کنید میفهمید که حرف من و دیگر دوستان درسته.
در مورد امتیاز هم بگم خدمتتون من بالای 100 معامله اینجا انجام دادم ولی امتیازم کمتر از 100
عذرمیخوام اگر گفته بنده باعث تکدر خاطر شما شده.
بنده پستم رو پاک میکنم.