RAPTORX
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 34
- لایکها
- 30
طبق کدوم منطق؟ الان وقتی تعمیرکار اصلی گرین میگه پاور سالمه شما ادعا میکنی خرابه؟طبق قوانین سایت هر قطعه 24 ساعت مهلت تست داره اگه خریدار مشکل رو تو 24 ساعت اولیه گزارش داده باشه فروشنده باید کالا رو پس بگیره مگه اینکه ثابت کنه آسیب در حین
حمل و نقل وارد شده که در اون صورت هم مسئولیت ارسال با کی بوده ( پیشفرض با فروشنده هست ) باید پیگیر خسارت از شرکت ارسال کننده و غیره باشه.
فروشنده محترم اگه تا زمان تعیین شده کالا رو پس نگیرید مدیر قادر به بن کردن و یا محروم کردن شما از فعالیت تجاری خواهد بود.
لطفا تاپیک رو قفل کن ادامه بحث بی مورده.
@EmpireWorld
پلیس فتا؟ شکایت ؟ طبق قانون تجارت الکترونیکی هر کالایی که بصورت اینترنتی فروخته بشه یک هفته مهلت تست و برگشت داره کالا هم در شرایط ارسالی هست و آسیبی ندیده.طبق کدوم منطق؟ الان وقتی تعمیرکار اصلی گرین میگه پاور سالمه شما ادعا میکنی خرابه؟
شما اگ اینکار رو کنی احتمال اینکه ازت شکایت کنم تو پلیس فتا هم رو هم در نظر بگیر
از ترس بلاک شدنم نبوده خیالت راحت. دلم نمیخاد حق کسایی ک دلشون میخاد جنس سالم با قیمت مناسب دستشون برسه دچار ضرر شنهمین الان هم همین فرد که شما بهش پاور رو فروختی میتونه ازش شکایت کنه ها ...
از طرز صحبت کردنش از همون اول مشخص بود که میخواد از سرش خودش باز کنه و پس نگیره
اگه این پاور رو تو دیوار فروخته بود بی شک شماره طرف رو بلاک میکرد میگفت هر کاری میخوای برو بکن
اما اینجا از ترس بن نشدن اکانتش تا الان پاسخگو بوده...
حتییییییییییییییییییی سالم باشه؟پلیس فتا؟ شکایت ؟ طبق قانون تجارت الکترونیکی هر کالایی که بصورت اینترنتی فروخته بشه یک هفته مهلت تست و برگشت داره کالا هم در شرایط ارسالی هست و آسیبی ندیده.
پرشین تولز هم یک جامعه مستقل هست و هر کاربری از قوانینش تخطی کنه و یا باعث ضرر و زیان کاربر دیگه بشه به راحتی بن میشه.
ادب رو رعایت کنید. اینجا شبکه های اجتماعی نیست که با این ادبیات صحبت کنید.حتییییییییییییییییییی سالم باشه؟
حتییییییییییییییییییی تعمیرکار اصلی گرین گفته باشه سالمه؟
حتییییییییییییییییییییییِ .....
چند سالته؟
دوست عزیز و گرامی شما که مطمئن هستی پاورتون سالمهحتییییییییییییییییییی سالم باشه؟
چند سالته؟
اقایون فروشنده دقت کنید ک طبق قانون تجارت ...یک هفته مهلت تست نه 24 ساعت
توجه کنید مهلت تست شامل عملکرد اشتباه انتخاب اشتباه خریدار هم هست طبق گفته مدیر
من با شما شوخی ندارم شما مدیری و حرفت باید کاملا دقیق باشه با بقیه کنار میام
حتییییییییییییییییییی سالم باشه؟
چند سالته؟
اقایون فروشنده دقت کنید ک طبق قانون تجارت ...یک هفته مهلت تست نه 24 ساعت
توجه کنید مهلت تست شامل عملکرد اشتباه انتخاب اشتباه خریدار هم هست طبق گفته مدیر
من با شما شوخی ندارم شما مدیری و حرفت باید کاملا دقیق باشه با بقیه کنار میام
قانون توسعه تجارت الکترونیکی باب سوم ماده ۳۷ادب رو رعایت کنید. اینجا شبکه های اجتماعی نیست که با این ادبیات صحبت کنید.
طبق قوانین تجارت الکترونیکی بله برید مطالعه کنید.
طبق قوانین فروم پرشین تولز هم بله چون این مشکل در همه مدل های این پاور وجود نداره و یک سری این مشکل رو دارن طبق گفته اقای شعبانی که مال شما جزو این سری هست.
حتی جنس دست دوم؟قانون توسعه تجارت الکترونیکی باب سوم ماده ۳۷
ماده 37 - در هر معامله از راه دور مصرف کننده باید حداقل هفت روز کاری، وقت برای انصراف ( حق انصراف) از قبول خود بدون تحمل جریمه و یا ارائه دلیل داشته .باشد. تنها هزینه تحمیلی بر مصرف کننده هزینه بازپس فرستادن کالا خواهد بود
این قانون شامل تمامی معاملات از راه دور میشود - مصوب سال ۸۲
این قانون تجارت الکترونیک هست نه فروم برای اینکه گفتید شکایت و فتا ذکر شده که اطلاعات داشته باشید و با اطلاعات ناقص تهمت نزدید. اگه شکایتی تو مراجع قضایی صورت بگیره بر اساس این قانون عمل خواهند کرد.حتی جنس دست دوم؟
مشکلی نیست کاملا ذکر کنید خریداران. و فروشندگان بدونن کمتر کسی اینو میدونه. عرف 24 ساعته
و ایا مهلت تست شامل عملکرد اشتباه یا انتخاب اشتباه خریدارم هست؟
این رو هم در نظر بگیردید با این کار کسی جنس نخاهد فروخت
بله نوشته به هر دلیلی قصد انصراف داشته باشه میتونه اینکارو انجام بده و حتی نیازی به ذکر دلیل هم نداره!حتی جنس دست دوم؟
مشکلی نیست کاملا ذکر کنید خریداران. و فروشندگان بدونن کمتر کسی اینو میدونه. عرف 24 ساعته
و ایا مهلت تست شامل عملکرد اشتباه یا انتخاب اشتباه خریدارم هست؟
این رو هم در نظر بگیردید با این کار کسی جنس نخاهد فروخت
اصلا متوجهی چی میگی ؟این حرف شما با تمام اصول اولیه ساده عقلانی مغایرت دارهبله نوشته به هر دلیلی قصد انصراف داشته باشه میتونه اینکارو انجام بده و حتی نیازی به ذکر دلیل هم نداره!
صرفا معامله از راه دور مد نظره پس دست دوم بودن یا نو بودن جنس فرقی نداره.
عزیز شما میتونی کلیه قوانین مصوب مجلس رو از سایت خودش دانلود کنی.اصلا متوجهی چی میگی ؟این حرف شما با تمام اصول اولیه ساده عقلانی مغایرت داره
یا داری قانون رو اشتباه میخونی یا
پس نسخه هم برای من بفرست بخونم
فعلا خوش خوشانته خبر نداری، معلوم میشه، از خریدار محترم هم هم میخوام اسم و آدرس این شخص رو بفرستن که باهاشون معامله ای نداشته باشیم.خخخ باشه تو دلتو خوش کن
پس باید خریدار ذکر میکرد من مادربردم اینه مدل سیپیومم اینه لطفا برو مادربرد و سیپیو منو بخر بعد تست کن اوکی بود من پول واریز کنم
راه دیگه ای
یا اصلا باید خریدار میرفت قبل خرید تحقیقات دکترای پاور گرین رو پایان نامشو میداد یا علم غیب میداشت بعد خرید میکرد یا لاقل من اینکارو میگردم
یه جا معرفی کن ک ناسازگاری اسمش نقص باشه
افا پاور نسل قدیمه مگ من گفتم نسل جدیده. اصلا دلش نمیخاد با مادربرد جدید سازگار باشه
شما مادربرد جدید داری برو. پاور جدید بخر
من مگ زورت کردم اینو بخری
یا گفتم سازگاره
چقدر اخه چرت پرت
تا کی اخه چرت و پرت