• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شگفت انگیز و نوآوارانه ترین ایده در کدام فیلم؟

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
منظور کیفیت برتر فنی و محتوایی نیست ایده ای که در فیلمها دیده اید و شما رو به فکر فرو برد که چطور نویسنده چنین تخیلاتی رو در سر پروارنده و این میتونه در ادامه داستان فیلمی رخ بده که ایده بکر و خلاقانه نویسنده مسیر داستانو به طرز باورنکردنی و غیرقابل پیش بینی به جلو برده و شما رو غافلگیر کرده...
من فیلم مورد عجیب بنجامین باتن و رستگاری از شاوشنگ رو انتخاب می کنم بنجامین باتن کل ایده من رو تحت تاثیر قرار داد و رستگاری از شاوشنگ نحوه فرار از زندان و موضوع چکش

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
انسپشن Inception

با اینکه نولان و فیلماش رو قبول ندارم
اما این ایده و نحوه به تصویر کشیدنش (Visual) خارق العاده بود.

پنجره عقبی Rear Window : فیلمی که همه مدت زمان اون روبروی یک پنجره اتفاق می افته

و همچنین فیلم طناب Rope که طولانی ترین سکانس تاریخ سینما در اون اتفاق افتاده با بیش از 70 دقیقه (ایده تبدیل نمایشنامه به فیلم بدون کات کردن پلان)

فیلم 12 مرد خشمگین 12 Angry Men (نمایش یکی از رذایل اخلاقی انسانها در هنری ترین شکل ممکن)

آینه The Mirror (ایده تبدیل کردن شعر به فیلم)

مرد با یک دورببین فیلمبرداری Man with a Movie Camera : نشون دادن وقایع یک روز یکی از شهرهای روسیه با شات هایی با طول فقط چند ثانیه و گیرا و تاثیرگذار بودن در عین حال

فیلم سگ آندلسی An Andalusian Dog که تصویرسازی یک خواب در قالب یک فیلم هست

هزارتوی پن Pan's Labyrinth (آمیختن داستان های کودکانه جن و پری با وقایع تلخ جنگ جهانی به شیوه ای هنرمندانه)

فعلا همین ها یادم اومد

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اکثر فیلمهای استیون اسپیلبرگ مثل پارک ژوراسیک و هوش مصنوعی

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
فیلم عطش بازی سبک زیبا و خلاقانه ای بود... البته اثر جدایی نادر از سیمین از آقای اصغر فرهادی فوق العاده قابل ستایش هست

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

poop1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کلوپ مشت زنی یه فلسفه زیبا اما ترستاکو به ادم نشون میده ایده اش عالیه بنظرم
پالپ فیکشن هنر متفاوت بودن تارانتینو به نمایش گذاشته
لیمت لس دیگه توی ایده ترکونده فقط یه بار ببینش عاشقش میشی
من شخصا با ارباب حلقه ها زندگی کردم تک تک سکانساش یه دنیا مفهوم جدید بود

poop1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
بدون شک The Matrix محصول سال 1999

ایده بسیار بسیار جالب و قابل تاملی داشت ، بطوریکه به نظرم فیلمی مثل اینسپشن هم در واقع ایده ش رو از ماترکیس گرفته بود.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
بدون شک The Matrix محصول سال 1999

ایده بسیار بسیار جالب و قابل تاملی داشت ، بطوریکه به نظرم فیلمی مثل اینسپشن هم در واقع ایده ش رو از ماترکیس گرفته بود.
بله بله اصلا به کل یادم رفته بود این فیلم رو
البته از فیلم و کارگردانانش خوشم نمیاد ولی این ایده بسیار نوآورانه بود که در قسمت اول ماتریکس با وسواس خاصی به تصویر کشیده شده

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
بله بله اصلا به کل یادم رفته بود این فیلم رو
البته از فیلم و کارگردانانش خوشم نمیاد ولی این ایده بسیار نوآورانه بود که در قسمت اول ماتریکس با وسواس خاصی به تصویر کشیده شده

چرا از فیم خوشت نمیاد ؟؟

من قسمت اول رو به خاطر فلسفه عمیقش ، قسمت دوم هم به خاطر جلوه های ویژه نفس گیرش دوس داشتم ( مخصوصا تکنیک Bullet Time که اونم یه ایده ناب بود در جلوه های ویژه) ، ولی قسمت سوم دیگه کلا تعطیل بود

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
چرا از فیم خوشت نمیاد ؟؟

من قسمت اول رو به خاطر فلسفه عمیقش ، قسمت دوم هم به خاطر جلوه های ویژه نفس گیرش دوس داشتم ( مخصوصا تکنیک Bullet Time که اونم یه ایده ناب بود در جلوه های ویژه) ، ولی قسمت سوم دیگه کلا تعطیل بود
دلیل اصلی اینکه از این سری خوشم نمیاد کیفیت بسیار پایین قسمت دو و سه اش هست
قسمت اولش خیلی خوش ساخته، فیلمنامه خیلی خوبی هم داره
اما وقتی فهمیدم که این داستان قراره از کجاها سر در بیاره و چه نتیجه گیری هایی ازش بشه از یکش هم بیزار میشم

من خیلی در جریان ساختش نیستم اما فکر میکنم قرار نبوده ادامه داده بشه؛ آخه بین یک و دو تاخیر چند ساله وجود داره

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
تنها فیلمی که واقعا از ایده اش خوشم اومد فیلم in time بود که بجای پول مردم باید زمان رو خرج میکردن... واقعا فوق العاده بود. هرکی ندیده حتما ببینه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
به نظرم ایده فیلم پیشنهاد بی شرمانه جالب بود
فیلم indecent proposal که در اون یه مرد پولدار به یه مرد دیگه پیشنهاد یه میلیون دلار در ازای یک شب همخوابگی با همسرش رو میده
ایده فیلم جالب بود : اگه یه میلیارد بگیری حاضری عشقتو ول کنی ؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بدون شک اینسپشن خلاقانه ترین فیلمی بوده که تا حالا دیدم . فکرشو بکن یه جا خوندم 10 سال طول کشیده تا نولان داستان این فیلم رو تموم کنه !

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
Inception
Alien
Prometheus

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها