2001 A Space Odyssey
ساخت سال 1968 !
ساخت سال 1968 !
شاهکار کوبریک2001 A Space Odyssey
ساخت سال 1968 !
memento رو یادم رفت . آره فوق العاده بود .
ایده ی برگشت از آخر فیلم به اول فیلم رو اولین بار تو این فیلم دیدم کفم برید .
داداش این فیلم رو من اولشو دیدم داشت میرفت توی فاز هندی دیگه قطعش کردم ایدشم خیلی مزخرف و بی معنی بودتنها فیلمی که واقعا از ایده اش خوشم اومد فیلم in time بود که بجای پول مردم باید زمان رو خرج میکردن... واقعا فوق العاده بود. هرکی ندیده حتما ببینه
داداش این فیلم رو من اولشو دیدم داشت میرفت توی فاز هندی دیگه قطعش کردم ایدشم خیلی مزخرف و بی معنی بود
به نظر من شما limit less ببین مفهوم یک ایده همراه با ضعفاش قابلیتهاش و همچنین تهمیم دادن اون توست بیننده بدون احساس ذره ای تردید در عملی بودنش ادمو به تحسین وادار میکنه
یک ایده باید قابلیت عملی بودن داشته باشه نه صرفا تخیل خام یک نویسنده باشه
دوستان به نظر من فیلمهایی مثل اینپشن ماتریکس مکعب یا همین لیمیت لسی که گفتم ایدشون بر گرفته از علوم محض مث فیزیک یا پزشکی ولی فیلم هایی که توسط تارانتینو ساخته شده وقتی از به صورت کلی بهش نگاه میکنی مث نقاشی های رام رام مزخرفه ولی وقتی درگیر جزئیات میشی عظمت موضوع رو میفهمی تارانتینو یه رفرنس واسه ی اکثر ایده های هنری بوده و هست حتما فیلماشو ببینید ولی انتظار نداشته باشید ماتریکس جذبش بشین مثل فیزیک مشقت باره فهمش
هر کی این فیلم رو دید فیلم All About Eve از همین کارگردان رو از دست ندهپیشهاد می کنم کسانی که فیلم Sleuth رو ندیدن حتما این فیلم رو ببینن.
نسخه سال 72 رو چون سال 2007 هم بازسازی شده که آشغاله.
داستان فیلم
فیلم در مورد یک آدم معمولی (مایکل کین) که از زن سابق یک نویسنده داستانهای جنایی (بابازی بسیار عالیه سر لورنس اولیور) خواستگاری می کنه.
کارگردان در ابتدای فیلم اسم 5 نفر رو به عنوان بازیگر می نویسه.
نویسنده به آدم معمولی می گه برای اینکه بتونه با زنش ازدواج کنه باید پولدار بشه و برای همین بهتره که طلاهای طن سابقش رو بدزند. ولی در پایان دزدی نویسنده آدم معمولی رو می کشه که هم جواهرات رو بدست بیاره و هم زنش رو از دست نده.
در سکانس بعدی یک بازرش رو می بینید که به دنیال قتل آدم معمولیه. کلی شواهد از خونه نوسینده پیدا می کنه و ثابت می کنه که نویسنده طرف رو کشته در حالیکه نویسنده همش می گه که این فقط یک بازی بود و آدم معمولی زنده است.
بعد می بینیم که بازرس خود آدم معمولیه است که خودشون گریم کرده.
و ایبنار آدم معمولی دوست دختر جدید آدم نویسنده رو کشته و کی شواهد تو خونه نویسنده گذاشته که پلیس قتل رو پیدا کنه.
نویسنده می گرده و کل شواهد رو پیدا می کنه درست قبل از اینکه پلیس برسه. ولی پلیسی که در زده هم خود آدم معمولیه است که صداش رو عوض کرده و دم در حرف می زده.
در آخر داستان نویسنده آدم معمولی رو می کشه و پلیس هم اونو دستگیر می کنه!!!
داستان فیلم بسیار زیباست و بازی خاطره انگیز این دو نفر فیلم رو بیشتر هیجانی کرده.
در آخر فیلم بازیرکی خاصی فقط اسم دو نفر به عنوان بازیگر نوشته میشه.!
هر کی این فیلم رو دید فیلم All About Eve از همین کارگردان رو از دست نده
پس حتما ببینید؛ همیشه وقتی کسی از من میپرسه بهترین فیلمایی که دیدی کدومان؛ این فیلمو همون اولا میگمخیلی دوست داشتم بقیه کارهای این کارگردان رو ببینم اما با وقت اندکی که دارم نمیشه.
حتما این قیلمی رو که گفتید می بینم.
نمی دونم چرا این روزها حوانتر ها همش دنبال فیلم های روز هستند.
فیلم هایی که مدتیست جز جلوه های ویژ] و داستانهای گمراه کننده چیز زیادی توش پیدانمیشه در حالیکه خیلی قیلم های قدیمی هستند که واقعا آدم وقتی میبیندشون لذت می بره.
هر کی این فیلم رو دید فیلم All About Eve از همین کارگردان رو از دست نده
اگه داستانو لو بدم همه هیجانش از بین میرهیک مقدار راجع به این فیلم و محتواش توضیح میدید ببینم ارزش دانلود داره ؟؟ ظاهرا نامزد 14 تا اسکار شده بوده که در کنار تایتانیک یه رکورد محسوب میشه