یکعدد دیگه هم اضافه کنید جمع کل با هر پستی که سریع تر میرسه رو بدین
سفارش شما ارسال شد و کد رهگیری پ.خ گردید
لطفا برای سفارشات بزرگی که در پیش دارید یکروز زودتر اطلاع بدین که بنده سفارش بدم آماده کنن تا سریعا ارسال شود.
یکعدد دیگه هم اضافه کنید جمع کل با هر پستی که سریع تر میرسه رو بدین
سفارش شما ارسال شد و کد رهگیری پ.خ گردید
لطفا برای سفارشات بزرگی که در پیش دارید یکروز زودتر اطلاع بدین که بنده سفارش بدم آماده کنن تا سریعا ارسال شود.
آقا منم از اینایی که این بالایی خواست 3 بسته میخام با همین بسته بندی فلزی + 2 جعبه پشمک
حسین جان این سفارش جدید و اصلی من فقط چون چند نفریم من واسه هر نفر رو خدا میخوام با هم پست کردی عیب نداره ولی مثل دفعه قبل روش نوع محصول رو بنویسن همه رو هم جعبه فلزی مثل دفعه قبل میخوام
نفر اول: چهار لوز فوق اعلا 980 گرمی
باقلوا فوق اعلا 1050 گرمی
-----------------------------------------------
نفر دوم: 2 جعبه مخلوط مثل سفارش اول
نفر سوم: 1 جعبه مخلوط بزرگ فلزی
1 جعبه قطاب فوق اعلا
----------------------------------------------
نفر چهارم: 1 جعبه مخلوط فلزی
---------------------------------------------
نفر پنجم: 2 جعبه مخلوط فلزی
1 جعبه قطاب فوق اعلا فلزی
فقط حسین جان حتما همه فلزی باشه و اینکه هر نفر رو جدا قیمت بده چون من پول همه رو یکجا میدم بعدا باید از هر نفر پول بگیرم
حسین جان این سفارش جدید و اصلی من فقط چون چند نفریم من واسه هر نفر رو خدا میخوام با هم پست کردی عیب نداره ولی مثل دفعه قبل روش نوع محصول رو بنویسن همه رو هم جعبه فلزی مثل دفعه قبل میخوام
نفر اول: چهار لوز فوق اعلا 980 گرمی
باقلوا فوق اعلا 1050 گرمی
نفر دوم: 2 جعبه مخلوط مثل سفارش اول
نفر سوم: 1 جعبه مخلوط بزرگ فلزی
1 جعبه قطاب فوق اعلا
----------------------------------------------
نفر چهارم: 1 جعبه مخلوط فلزی
---------------------------------------------
نفر پنجم: 2 جعبه مخلوط فلزی
1 جعبه قطاب فوق اعلا فلزی
فقط حسین جان حتما همه فلزی باشه و اینکه هر نفر رو جدا قیمت بده چون من پول همه رو یکجا میدم بعدا باید از هر نفر پول بگیرم
مرسی حسین جان لطف کردی
بچه ها شیرینی های ایشون همه عالین وقتی میخوری آب میشن تو دهن از تازگی. بسته بندی و ارسال هم خیلی سریعه و خیلی هم مودب و کاردرست هستند
مرسی حسین جان لطف کردی
بچه ها شیرینی های ایشون همه عالین وقتی میخوری آب میشن تو دهن از تازگی. بسته بندی و ارسال هم خیلی سریعه و خیلی هم مودب و کاردرست هستند
شیرینی ک ایشون میفروشند ( حاج خلیفه **** بهترین و معتبر ترین شیرینی فروشی در یزد هست )
قیمت آخر کیک یزدی رو پخ کن بی زحمت.
من که شیرینی فروشی با پرداخت آنلاین ندیدم تا حالا اونم شیرینی سنتی
چرا هستن
الان معمولاً همه دیگه سایتشون پرداخت آنلاین داره. اگه ایشون هم سایت داشته باشه میشه پرداخت آنلاین کرد و پست کنن
ممنون دوست عزیز پرداخت آنلاین انجام شد
دو بسته مخلوط بزرگ دو ردیفه تقریبا 1500 گرم
منتظر ارسالیم :thumbsup: