پاسخ کامل داده شد، چک نماییدپی ام فرستادم خدمتتون
پاسخ کامل داده شد، چک نماییدپی ام فرستادم خدمتتون
سلام استاد بزرگ و شریفبا سلام و وقت بخیر
اطلاعات تکمیلی خرید 7 مورد محصول خدمت شما ارسال شد.
باتشکر
موفق و سلامت باشید
سلام علی جانسلام
حسین جان مبلغ واریز شد.لطفا پس از ارسال کد رهگیری رو پ.خ بفرمایید
داداش برات پ خ ارسال كردم ممنون ميشم زودتر جواب بدين چون عجله دارم
تشكر
ببخشید !یه حرفی میزنیدا ! بهترین محصول و بالاترین کیفیت برای افرادی که سفارش میدن ارسال میشود و اینکه بنده وقت بذارم و همچنین هزینه کنم که برم از فروشگاه مخصوص حاج خلیفه علی **** و شرکاء شیرینی شون رو بگیرن و بعد به پست رفته تا در اونجا نیز معطل شده تا بسته بندی رو انجام بدم و ارسال کنم و برگردم به منزل بایستی هزینه کنم که این هزینه رو که دیگه بنده نبایستی از جیب خودم بدم !!اینطوری باشه که یچیز هم بایستی بذارم روش برای عزیزان ارسال کنم که یه ماه نشده حقوق کاری خودم هم از دست میدهم !!کاش این بیست درصدی که اسمش هزینه خریداری هست رو نداشت !!
لوز نارگیل به تنهایی ولوز بادام به تنهایی موجود است،لوز نارگیل و پسته فیکس شده به اسم لوز دو رنگ نیزموجود است ولی لوز نارگیل و بادامی موجود نیست که شاید امکانش باشه که بصورت ترکیبی و سفارشی برای شما به مقدار حداقل 4 تا 5 کیلو سفارش بدم که تهیه کنن(زیر این مقدار بخاطر زحمت کار براشون صرف نمیکنه که تهیه کنن).بازم قول نمیدم که شرمنده بشم ولی اگر واقعا میخواین بفرمایید تا سئوال کنمآقا لوز نارگیلی بادومی موجوده؟
سلامسلام
بنده هم 90 تومن به حساب ایشون واریز کردم و ایشالله که همون قدر که تاکید دارن تازه و با کیفیته خوشمزه و نرم و تازه باشه و مشتری ثابت بشیم
ممنون